Clubul aspirantelor - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
DiaCatalina
Scris: Friday, January 12, 2018 5:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
Nella wrote:

Va veni sunt sigura pt ca nu am nici o problema de sanatate,dar ma simt lipsita de putere , distanta de so?ul meu,faptul ca ne întâlnim fix înainte de a face injec?ia de dupa stimulare, totul este atât de programat ?i de tehnic incat a devenit o corvoada. Mereu ma invoiesc de la munca ?i îmi pun ?eful în cap ca de atâtea luni nu prea mai are bunavoin?a, de la hormoni sunt f nervoasa ?i nimic nu îmi convine, am obosit sa îmi tot iau concediu medical ?i el sa tot lipseasca sau sa se învoiasca ba de la facultatea ,ba de la ?coala ...
Este frustrant ca toata via?a am fost axa?i pe cariera pt ca nu ne-am imaginat vreodata ca este atât de greu sa faci un copil ?i acum regret cu toata fiin?a mea ,dar timpul înapoi nu se mai poate da... Anii trec ,în vara fac 36 de ani ?i în martie 19 ani de când ne-am cunoscut ?i de când a început povestea noastra de iubire.... Cred ca de asta sunt ?i atât de speriata , nop?ile nu mai pot dormi,am iara?i co?maruri plus ca asta noapte am adormit dupa 5 diminea?a...sunt obosita psihic ...
Mul?umesc pt sus?inere ,noroc de voi ca nu ma.sint f singura,dar simt cum mama parasesc puterile ...

Ma bucur ca te descarci, e bine altfel e mult prea greu daca ti in tine. Da, cunosc multe persoane asa mama mereu mi-a zis ca trebuie un echilibru intre cariera si familia si ai mei sunt asa impliniti. Cu studii la zi, joburi bune, un trai ideal nu au nici putin nici exagerat, o casuta frumoasa, au sadit pomi, au 2 copiii.. ideal..bine, au avut si ei necazuri la.greu dar cine nu are.

Ideea e Nella draga ca da, e trist ca scade fertilitatea dupa o varsta. Nu puteti sa fiti mai multe zile impreuna? Trebuie sa te linistesti dupa ce trec zilele astea de necajire.. sa te relaxezi. Da, e greu asa programat tot, dar gandeste-te ca tu faci tot ce poti, apoi trbuie sa te relaxezi si sa te gandesti ca bebe vine doar cand vrea Doamne Doamne. Mai schimba atmosfera cand bebeltiti?poti pregati un cadru super romantic, o muzica potrivita, il astepti cu un cadru asa, zici ca nu mai e espre bebelit ci despre relatia voastra si sa va simtiti bine. Si bebe vine el. Cred ca trebuie sa ne autodictam mult mult anumite lucruri pana ne distragem de la stress. Fa ceva ce te linisteste, nu stiu.

Ai grija de tinegrup computerlove
Lariss
Scris: Friday, January 12, 2018 5:32 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/11/2018
Anemone25 wrote:
si eu;)

Si eu te rog frumos Cheek Kiss
carlita
Scris: Friday, January 12, 2018 5:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
ivoreth, felicitari! De data asta trebuie sa fie bine! Cheek Kiss
Dia, tare ma tem ca asta e detasarea de care aveai nevoie .... si cat de curand ne iei prin surprindere cu liniutele Lol De multe ori m-am gandit la stresul asta pe care ti-l creezi singura si imi dadea cu virgula de fiecare data ca ai timp sa faci si bebe, esti tanara .... termina studiile, cauta-ti un job sa te poti bucura asa cum trebuie de sarcina ... DAr decizia iti apartine ...Buddy1
Nella
Scris: Friday, January 12, 2018 5:59 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
DiaCatalina wrote:

Ma bucur ca te descarci, e bine altfel e mult prea greu daca ti in tine. Da, cunosc multe persoane asa mama mereu mi-a zis ca trebuie un echilibru intre cariera si familia si ai mei sunt asa impliniti. Cu studii la zi, joburi bune, un trai ideal nu au nici putin nici exagerat, o casuta frumoasa, au sadit pomi, au 2 copiii.. ideal..bine, au avut si ei necazuri la.greu dar cine nu are.

Ideea e Nella draga ca da, e trist ca scade fertilitatea dupa o varsta. Nu puteti sa fiti mai multe zile impreuna? Trebuie sa te linistesti dupa ce trec zilele astea de necajire.. sa te relaxezi. Da, e greu asa programat tot, dar gandeste-te ca tu faci tot ce poti, apoi trbuie sa te relaxezi si sa te gandesti ca bebe vine doar cand vrea Doamne Doamne. Mai schimba atmosfera cand bebeltiti?poti pregati un cadru super romantic, o muzica potrivita, il astepti cu un cadru asa, zici ca nu mai e espre bebelit ci despre relatia voastra si sa va simtiti bine. Si bebe vine el. Cred ca trebuie sa ne autodictam mult mult anumite lucruri pana ne distragem de la stress. Fa ceva ce te linisteste, nu stiu.

Ai grija de tinegrup computerlove

Mul?umesc ! Încerc sa am grija de mine,de noi pt.ca ?tiu ca nu sunt singura . Acolo sus este tata ?i bunica mea iubita ,cea care a fost ca ?i mama mea doar ca mai blânda angel ,pt ca a?a sunt bunicii ... ?tiu sigur ca toata suferin?a asta are un scop . Doamne Doamne nu ne da mai mult decât putem duce ,doar ca a?teptarea este grea...
Din pacate doar in concedii putem sta mai mult împreuna ,lucram în ora?e diferite ,ne despart 130 de km . Dar cu timpul se va rezolva ?i asta ...
Ai grija de tine ?i gânde?te la rece ce decizie vei lua . Mai mult nu îmi permit sa spun .
oanatm
Scris: Friday, January 12, 2018 6:01 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Flore, imi pare rau pt rezultat, dar poate e prea devreme totusi.

Ivoreth, ma bucur pt tine, cu siguranta va fi bine de data asta.

Pentru fiecare dintre noi Doamne Doamne are un bebe pus deoparte.
kali
Scris: Friday, January 12, 2018 6:11 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Ionela Constantin wrote:
?i eu. Vreau pe lista

Anemone25 wrote:
si eu;)

Lariss wrote:
Si eu te rog frumos Cheek Kiss

Rezolvat!flowers

carlita wrote:
Kali, multumim de casuta noua, dar chiar ar trebui facuta curatenie in listuta. Am senzatia ca unele vin si vor pe lista desi nu stim nimic despre ele, de parca le-ar ajuta cu ceva faptul ca s-au inscris pe o lista. Eu cand ma uit pe lista, vreau ca fiecare nume de acolo sa-l pot lega de o poveste .... dar, na, asta e parerea mea ...

Sunt de acord cu voi si pot edita lista fara nicio problema insa am nevoie tot de ajutorul vostru ptc. eu nu mai stiu care sunt fetele active si care nu.
Adina Mariana
Scris: Friday, January 12, 2018 6:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
carlita wrote:
offff, Flore, nici nu vreau sa ma gandesc ce-i in sufletul tau ....deja ma pregateam sa-i spun lui kali sa te stearga din capul listei sa mai avansez si eu ....
Kali, multumim de casuta noua, dar chiar ar trebui facuta curatenie in listuta. Am senzatia ca unele vin si vor pe lista desi nu stim nimic despre ele, de parca le-ar ajuta cu ceva faptul ca s-au inscris pe o lista. Eu cand ma uit pe lista, vreau ca fiecare nume de acolo sa-l pot lega de o poveste .... dar, na, asta e parerea mea ... Apropos, cris29 parca e burtica ...
Carlita sunt perfect de acord cu tine.Eu sunt din august pe forum si scriu zilnic dar multe fete de acolo nu au scris niciodata de cand sunt eu si acus doua luni am spus cand a facut Kali o noua casuta ca sunt fete care nu sunt active deloc si Maria a spus pe un ton care ma deranjat putin recunosc ca sunt fete cu vechime pe forum care sunt documentate si trebuie sa ramana acolo ca intra rar si nu vb.aiurea ceva de genul.Eu nu de rau am spus dar cum zici si tu Carlita normal ca e ditamai carnatul de fete daca jumatate din ele nu dau un buna ziua cu lunile...eu nu ma pun sa spun care fete sunt dar eu numai cam pe jumatate le stiu care au fost active.
FloreFlore
Scris: Friday, January 12, 2018 6:51 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
carlita wrote:
offff, Flore, nici nu vreau sa ma gandesc ce-i in sufletul tau ....deja ma pregateam sa-i spun lui kali sa te stearga din capul listei sa mai avansez si eu ....
Kali, multumim de casuta noua, dar chiar ar trebui facuta curatenie in listuta. Am senzatia ca unele vin si vor pe lista desi nu stim nimic despre ele, de parca le-ar ajuta cu ceva faptul ca s-au inscris pe o lista. Eu cand ma uit pe lista, vreau ca fiecare nume de acolo sa-l pot lega de o poveste .... dar, na, asta e parerea mea ... Apropos, cris29 parca e burtica ...

Ai dreptate, numai D zeu ?tie ce e în sufletul meu aziBye2 Se pare ca voi ramâne în capul listei mult timp de acum încolo. ..pale
NADIRA
Scris: Friday, January 12, 2018 6:57 PM
Nivel

Inregistrat: 9/19/2017
Kali, vreau si eu pe lista.
Merciiii
Nella
Scris: Friday, January 12, 2018 7:04 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
FloreFlore wrote:

Ai dreptate, numai D zeu ?tie ce e în sufletul meu aziBye2 Se pare ca voi ramâne în capul listei mult timp de acum încolo. ..pale

Multa putere ?i tarie î?i doresc din tot sufletul !!!Hands
maria2013
Scris: Friday, January 12, 2018 7:05 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Adina Mariana wrote:
Carlita sunt perfect de acord cu tine.Eu sunt din august pe forum si scriu zilnic dar multe fete de acolo nu au scris niciodata de cand sunt eu si acus doua luni am spus cand a facut Kali o noua casuta ca sunt fete care nu sunt active deloc si Maria a spus pe un ton care ma deranjat putin recunosc ca sunt fete cu vechime pe forum care sunt documentate si trebuie sa ramana acolo ca intra rar si nu vb.aiurea ceva de genul.Eu nu de rau am spus dar cum zici si tu Carlita normal ca e ditamai carnatul de fete daca jumatate din ele nu dau un buna ziua cu lunile...eu nu ma pun sa spun care fete sunt dar eu numai cam pe jumatate le stiu care au fost active.

Adina, probabil esti tu mai delicata, intentia mea nu a fost sa te deranjez. Nu pot fi, însa, de acord ca fetele de pe primele locuri sa fie sterse de pe lista doar pt ca nu mai posteaza. V-ati gândit ca, în cei foarte multi ani de când încearca, au cam scris tot ce era de scris? Zic si eu. Ieri intrebam de roxy pt ca doar de ea nu stiu nimic. În rest, fiecare din fetele de pe primele locuri are o poveste de care stim. Intrebati-ma de fiecare din ele si va pot spune cate ceva. Nu acelasi lucru îl pot spune despre persoane adaugate recent... Nu ma refer la cele ce posteaza frecvent.
maria2013
Scris: Friday, January 12, 2018 7:07 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Si daca tot am zis de povestea fiecarei fete amintite...sa stiti ca, în cele mai multe cazuri, povestea nu e prea roz... Au deja destula durere prin ceea ce traiesc, hai sa nu le mai încarcam si noi!
NADIRA
Scris: Friday, January 12, 2018 7:08 PM
Nivel

Inregistrat: 9/19/2017
FloreFlore wrote:
Fetele la mine s a elucidat treaba:beta <0,1Cray Deci nu a fost sa fieCray Nu în?eleg ce e cu durerile de burta care ma ?in de o sapt ,mici secre?ii, etc etc dar trebuie sa fac un controlpale
Va multumesc ptr încurajari ?i mult succes celor care urmeaza sa testeze si sarcina u?oara Lili ?i Oanatamcomputerlove

Flore, imi pare asa de rau pt tine, m-am bucurat ieri cand am vazut testul tau si al lui Lili. Nu scriu foarte des, dar urmaresc si va cunosc povestea la toate. Stiu ca sunt de prisos cuvintele in momentele astea, iti doresc din suflet sa vina bebe cat mai repede, roaga-te la Dumnezeu sa te ajute, pe mine ma ajuta foarte mult mersul la biserica.

LAURA0202
Scris: Friday, January 12, 2018 7:09 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Adina Mariana wrote:
Fluturash inca luna asta il privesti si pe al meusic apoi pauza...sper sa fie cu ochisori si in loc de grafic sa fac tichet de gravidutacomputerlove

Sa dea DD sa te auda Hands
multa bafta Adina Cheek Kiss

computerlove
Adina Mariana
Scris: Friday, January 12, 2018 7:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
maria2013 wrote:

Adina, probabil esti tu mai delicata, intentia mea nu a fost sa te deranjez. Nu pot fi, însa, de acord ca fetele de pe primele locuri sa fie sterse de pe lista doar pt ca nu mai posteaza. V-ati gândit ca, în cei foarte multi ani de când încearca, au cam scris tot ce era de scris? Zic si eu. Ieri intrebam de roxy pt ca doar de ea nu stiu nimic. În rest, fiecare din fetele de pe primele locuri are o poveste de care stim. Intrebati a de fiecare din ele si va pot spune cate ceva. Nu acelasi lucru îl pot spune despre persoane adaugate recent... Nu ma refer la cele ce posteaza frecvent.
oooo ca nu a fost grav ca de era iti spuneam numai cum te-ai exprimat nu mi-a picat bine pana am ajuns sa te cunosc mai bine.Sunt si sensibila eu recunosc dar e ok,uit repedecoeur Pana la urma eu si daca nu as fii pe lista important ca sunt aici si vb.cu voi si ne sfatuim si cine e curioasa de mine imi e alaturi si ma ajuta dar ar fi mai fain sa fim pe lista doar cele active,asa mi se pare corect.Indiferent de istoricul fiecareia toate suferim si incercam de ani buni dar de asta un ciao fetelor cum sunteti eu sunt bine nu cred ca rapeste mult din timp....si eu poate am zile cand nu am chef sa intru pe forum dar tot intru sa incurajez,poate cineva are nevoie si e exact cum eram eu sau sunt...in fine....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.