Clubul aspirantelor - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tania17
Scris: Friday, January 12, 2018 3:43 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/31/2017
ivoreth wrote:
Lili, Flore multe multe felicitari! Sa fie cu ochisori.

Acum vreau sa va spun povestea mea, poate unele dintre voi tineti minte ca la inceputul lui decembrie am avut un test pozitiv de sarcina si dupa vreo o saptamana am inceput sa sangerez si am pierdut sarcina la aproape 6 saptamani. Am fost foarte suparati, mai ales ca era ultima luna in care daca concepeam puteam sa imi continuu concediul de crestere a copilului. Nu a fost sa fie... Nu am mai intrat pe forum cateva saptamani pt ca nu am avut putere sa povestesc despre asta. Si in plus ginecologul ne-a spus ca trebuie sa facem o pauza de vreo 2 luni de la proiectul bebe. Nu am mai luat nici temperatura, nu am facut nici teste de ovulatie, nimic.
Si... in urma cu vreo 5 zile trebuia sa imi vina menstruatia dar ea nu aparea. Initial m-am gandit ca s-a dereglat de la pierderea de sarcina dar intr-o seara sotul meu si-a prajit niste carnati si mi s-a facut rau de la miros, asa ca a doua zi am fugit la farmacie si mi-am luat un test de sarcina :) careee... a iesit foarte pozitiv :) Ne-am bucurat foaaaarte tare si nu ne venea sa credem ca a fost asa simplu a 2-a oara. Am fugit direct la beta (asta a fost alaltaieri, adica miercuri) de unde rezultatul nu a fost cel mai incurajator... beta 32. Am repetat azi si e 107 :) Parca pentru prima data sper ca va fi ok :)
Sper ca nu v-am plictisit dar ma gandeam ca v-ar placea sa stiti povestea

Felicitari!!!prima jumatate de poveste e fix la fel ca a mea uff sper si sfarsitul sa fie asemanator coeur coeur coeur .Ciudat e ca mie doctoctorul nu mi-a zis nimic de amanat...ai facut vreun tratament dupa?
Tania17
Scris: Friday, January 12, 2018 3:49 PM
Nivel

[quote=FloreFlore]
Viola...si chiar e rozie liniuta...pfff[/quote. plans plans plans eu am ajuns sa detest testele de sarcina,te agati de ele si cand colo...plans plans
Tania17
Scris: Friday, January 12, 2018 3:57 PM
Nivel

DiaCatalina wrote:
Fetelor, stiti ca am zis ca mai incerc luna asta. Mi s-au ivit oportunitati frumoase de cariera, pentru mine la 20 de ani e ceva maret. Mi-am facut primul cv si o prietena m-a recomandat la o firma mare aici in cluj si m-au sunat dupa o ora dupa ce au primit cv-ul. O ORA! si am tot felul de probe examene de engleza..totul a decurs ok. Nu stiu daca o sa fie sau nu, la interviul final cred ca ma impiedic pe acolo ca sunt o emotivaplans hohot dar daca e sa fie, as lucra ziua , noaptea cu tot cu faculta mea de mate.. si as avea in sfarsit independenta mea financiara spre care tind.

Au mai aparut si niste elevi, un baiat vrea mama lui sa il trimita de 2 ori pe saptamana la mine deci bani bunicei ... si eu iubesc sa predu..dar vrea pe termen lung...

Acum ideea e ca sotul meu pare ca o sa isi imbunatateasca conditia financiara dar e independent total de mine ieri e prima oara in 7 luni cand mi-a mai explicat ce planuri ale ce bani are dnainte sa ne cunoastem.
Nu is materialista dar vreau sa fim echipa .. el plateste chiria cheltuieli e datoria lui in religia noastra.. dar cand ii cer ss imi iau ceva ori nu vrea nu zice nu dar comenteaza ca nu i se pare important masa de intins haine si de astea si ma enerveaza gamdirea lui pe tema asta..in rest e super el.
As vrea sa economisesc eu pentru mine ca nu se stie ce se va mai intampla. Dar daca il trezesc nu stiu cum ca intarzie undeva si e mofturos nu ma baga in seama deloc si ma dispera uneori si cand ne certam mi cumva sa merg..imi dai bani sa sa iau aia si aia as vrea sa am eu si sa ies pe usa fara sa ii vorbesc nici eu daca asa are chef

Spun toate astea pentru ca vreau joburile astea si e prima oara cand simt ca vreau sa ma implinesc pe plan profesional putin... sa fiu eu cu mine happy sa imi fac mofturi. Ce ziceti, sa mai incerc pt BEBE luna asta..se apropie ovulatia.. sau sa ma protejez daca au aparut unele oportunitati..?
.

Sunt de acord cu fetele.Esti tanara,ai oportunitati in fata, profita de ele ,mai tarziu cand ai bebe tot voua o sa va fie bine daca sunteti amandoi cat de cat ok financiar.Plus noi femeile tindem sa sacrificam tot pt familie...profita de oportunitati.
Nella
Scris: Friday, January 12, 2018 4:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/17/2017
Tania17 wrote:
[quote=FloreFlore]
Viola...si chiar e rozie liniuta...pfff[/quote. plans plans plans eu am ajuns sa detest testele de sarcina,te agati de ele si cand colo...plans plans

Eu am aruncat într-un sertar toate testele. Nu vreau sa mai fac decât daca o sa-mi intarzie o sapt . Pâna atunci stau cuminte pt ca nu mai suport dezamagirile ... Dupa aproape 2 ani de încercari simt ca o iau razna ...
Lili Eu
Scris: Friday, January 12, 2018 4:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
ivoreth wrote:
Lili, Flore multe multe felicitari! Sa fie cu ochisori.

Acum vreau sa va spun povestea mea, poate unele dintre voi tineti minte ca la inceputul lui decembrie am avut un test pozitiv de sarcina si dupa vreo o saptamana am inceput sa sangerez si am pierdut sarcina la aproape 6 saptamani. Am fost foarte suparati, mai ales ca era ultima luna in care daca concepeam puteam sa imi continuu concediul de crestere a copilului. Nu a fost sa fie... Nu am mai intrat pe forum cateva saptamani pt ca nu am avut putere sa povestesc despre asta. Si in plus ginecologul ne-a spus ca trebuie sa facem o pauza de vreo 2 luni de la proiectul bebe. Nu am mai luat nici temperatura, nu am facut nici teste de ovulatie, nimic.
Si... in urma cu vreo 5 zile trebuia sa imi vina menstruatia dar ea nu aparea. Initial m-am gandit ca s-a dereglat de la pierderea de sarcina dar intr-o seara sotul meu si-a prajit niste carnati si mi s-a facut rau de la miros, asa ca a doua zi am fugit la farmacie si mi-am luat un test de sarcina :) careee... a iesit foarte pozitiv :) Ne-am bucurat foaaaarte tare si nu ne venea sa credem ca a fost asa simplu a 2-a oara. Am fugit direct la beta (asta a fost alaltaieri, adica miercuri) de unde rezultatul nu a fost cel mai incurajator... beta 32. Am repetat azi si e 107 :) Parca pentru prima data sper ca va fi ok :)
Sper ca nu v-am plictisit dar ma gandeam ca v-ar placea sa stiti povestea
Felivitari ptr bebitaaa newclap sarcina usoara si la termen...hainoroc computerlove
Luna48
Scris: Friday, January 12, 2018 4:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/23/2017
DiaCatalina wrote:
Fetelor, stiti ca am zis ca mai incerc luna asta. Mi s-au ivit oportunitati frumoase de cariera, pentru mine la 20 de ani e ceva maret. Mi-am facut primul cv si o prietena m-a recomandat la o firma mare aici in cluj si m-au sunat dupa o ora dupa ce au primit cv-ul. O ORA! si am tot felul de probe examene de engleza..totul a decurs ok. Nu stiu daca o sa fie sau nu, la interviul final cred ca ma impiedic pe acolo ca sunt o emotivaplans hohot dar daca e sa fie, as lucra ziua , noaptea cu tot cu faculta mea de mate.. si as avea in sfarsit independenta mea financiara spre care tind.

Au mai aparut si niste elevi, un baiat vrea mama lui sa il trimita de 2 ori pe saptamana la mine deci bani bunicei ... si eu iubesc sa predu..dar vrea pe termen lung...

Acum ideea e ca sotul meu pare ca o sa isi imbunatateasca conditia financiara dar e independent total de mine ieri e prima oara in 7 luni cand mi-a mai explicat ce planuri ale ce bani are dnainte sa ne cunoastem.
Nu is materialista dar vreau sa fim echipa .. el plateste chiria cheltuieli e datoria lui in religia noastra.. dar cand ii cer ss imi iau ceva ori nu vrea nu zice nu dar comenteaza ca nu i se pare important masa de intins haine si de astea si ma enerveaza gamdirea lui pe tema asta..in rest e super el.
As vrea sa economisesc eu pentru mine ca nu se stie ce se va mai intampla. Dar daca il trezesc nu stiu cum ca intarzie undeva si e mofturos nu ma baga in seama deloc si ma dispera uneori si cand ne certam mi cumva sa merg..imi dai bani sa sa iau aia si aia as vrea sa am eu si sa ies pe usa fara sa ii vorbesc nici eu daca asa are chef

Spun toate astea pentru ca vreau joburile astea si e prima oara cand simt ca vreau sa ma implinesc pe plan profesional putin... sa fiu eu cu mine happy sa imi fac mofturi. Ce ziceti, sa mai incerc pt BEBE luna asta..se apropie ovulatia.. sau sa ma protejez daca au aparut unele oportunitati..?

Angajeaza-te. Faculta nu e totul in viata asta si o sa vezi ca o sa te simti mult mai bine cand o sa fii pe banii tai. Daca nu te deranjeaza poti sa imi spui la ce firma te duci la interviu? Bafta multa iti doresc!
DiaCatalina
Scris: Friday, January 12, 2018 4:25 PM
Nivel

Inregistrat: 11/7/2017
Luna48 wrote:

Angajeaza-te. Faculta nu e totul in viata asta si o sa vezi ca o sa te simti mult mai bine cand o sa fii pe banii tai. Daca nu te deranjeaza poti sa imi spui la ce firma te duci la interviu? Bafta multa iti doresc!

Nella, linistes-te ca o sa vina bebe ca la restul, cand nici nu te gandesti si stai linistita. Fi tare!! Chiar daca e greu
DiaCatalina
Scris: Friday, January 12, 2018 4:28 PM
Nivel

Inregistrat: 11/7/2017
Luna ti-am trimis pm. Si acum am vazut, imi pare rau pentru ziua 1..
Lariss
Scris: Friday, January 12, 2018 4:33 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Nella wrote:

Eu am aruncat într-un sertar toate testele. Nu vreau sa mai fac decât daca o sa-mi intarzie o sapt . Pâna atunci stau cuminte pt ca nu mai suport dezamagirile ... Dupa aproape 2 ani de încercari simt ca o iau razna ...

Si eu o iau razna cand vad o liniuta. Ma cunosc toate farmacistele de langa blocul meu. M-am hotarat ca de azi inainte sa las timpul sa decida si sa nu mai fac teste decat daca imi intarzie. Nu mai suport dezamagirile unei singure liniute pale
Ionela Constantin
Scris: Friday, January 12, 2018 4:45 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2017
?i eu. Vreau pe lista
Nella
Scris: Friday, January 12, 2018 4:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
DiaCatalina wrote:

Nella, linistes-te ca o sa vina bebe ca la restul, cand nici nu te gandesti si stai linistita. Fi tare!! Chiar daca e greu

Va veni sunt sigura pt ca nu am nici o problema de sanatate,dar ma simt lipsita de putere , distanta de so?ul meu,faptul ca ne întâlnim fix înainte de a face injec?ia de dupa stimulare, totul este atât de programat ?i de tehnic incat a devenit o corvoada. Mereu ma invoiesc de la munca ?i îmi pun ?eful în cap ca de atâtea luni nu prea mai are bunavoin?a, de la hormoni sunt f nervoasa ?i nimic nu îmi convine, am obosit sa îmi tot iau concediu medical ?i el sa tot lipseasca sau sa se învoiasca ba de la facultatea ,ba de la ?coala ...
Este frustrant ca toata via?a am fost axa?i pe cariera pt ca nu ne-am imaginat vreodata ca este atât de greu sa faci un copil ?i acum regret cu toata fiin?a mea ,dar timpul înapoi nu se mai poate da... Anii trec ,în vara fac 36 de ani ?i în martie 19 ani de când ne-am cunoscut ?i de când a început povestea noastra de iubire.... Cred ca de asta sunt ?i atât de speriata , nop?ile nu mai pot dormi,am iara?i co?maruri plus ca asta noapte am adormit dupa 5 diminea?a...sunt obosita psihic ...
Mul?umesc pt sus?inere ,noroc de voi ca nu ma.sint f singura,dar simt cum mama parasesc puterile ...
carlita
Scris: Friday, January 12, 2018 5:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Lariss wrote:

Si eu o iau razna cand vad o liniuta. Ma cunosc toate farmacistele de langa blocul meu. M-am hotarat ca de azi inainte sa las timpul sa decida si sa nu mai fac teste decat daca imi intarzie. Nu mai suport dezamagirile unei singure liniute pale

Lariss, bun venit si sa dea Dumnezeu sa vina bebe repede! Sa fii atenta la ce naturiste iei, sa nu fie estrogenice ca fibroamele infloresc pe estrogen marit. computerlove
carlita
Scris: Friday, January 12, 2018 5:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
offff, Flore, nici nu vreau sa ma gandesc ce-i in sufletul tau ....deja ma pregateam sa-i spun lui kali sa te stearga din capul listei sa mai avansez si eu ....
Kali, multumim de casuta noua, dar chiar ar trebui facuta curatenie in listuta. Am senzatia ca unele vin si vor pe lista desi nu stim nimic despre ele, de parca le-ar ajuta cu ceva faptul ca s-au inscris pe o lista. Eu cand ma uit pe lista, vreau ca fiecare nume de acolo sa-l pot lega de o poveste .... dar, na, asta e parerea mea ... Apropos, cris29 parca e burtica ...
Lariss
Scris: Friday, January 12, 2018 5:24 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
carlita wrote:

Lariss, bun venit si sa dea Dumnezeu sa vina bebe repede! Sa fii atenta la ce naturiste iei, sa nu fie estrogenice ca fibroamele infloresc pe estrogen marit. computerlove

Multumesc Carlita. Da trebuie sa fiu atenta la naturiste mai ales ca mai am 2 fibroadenoame la sanul drept plus unul operat la sanul stang. Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa facem bebei sanatosi. Multumesc pentru sustinere chiar am nevoie si eu de oameni sa ma inteleaga. Cei din jurul meu deja imi spun ca am devenit obsedata. Nu am devenit doar ca timpul e scurt si ma simt oarecum presata.
Anemone25
Scris: Friday, January 12, 2018 5:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/6/2018
kali wrote:
Fetele, am nevoie de ajutor pentru actualizarea listutei!thankyou
si eu;)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.