Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| FloreFlore wrote:Fetele la mine s a elucidat treaba:beta <0,1 Deci nu a fost sa fie Nu în?eleg ce e cu durerile de burta care ma ?in de o sapt ,mici secre?ii, etc etc dar trebuie sa fac un control Va multumesc ptr încurajari ?i mult succes celor care urmeaza sa testeze si sarcina u?oara Lili ?i Oanatam ufff imi pare rau |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 96
| fluturash26 wrote: Eu ti-as recomanda sa renunti la branca ursului in primul rand! Nu cred ca face bine cuiva!!
Sincer nu m-am simtit foarte ok de la BU si am luat doar din z1 pana in z9 si am continuat cu mladitele si acid folic. Acum nu stiu ce m a ajutat dar se pare ca CM ul va veni cum trebuie cel putin luna asta ca deja ma dor sanii de o saptamana si asta la mine este semn ca trebuie sa vina in maxim 7-8 zile. |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| ivoreth wrote:Imi pare foarte rau Ce test de sarcina ai facut? Ca si eu am vazut liniuta. Viola...si chiar e rozie liniuta...pfff |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Imi pare rau flore nici nu mai am cuvinte.Sper sa iti aduni puterile si sa lupti in continuare.Eu sa fiu in locul tau as merge la control si as face o usoara stimulare sau inseminare.Timpul trece si sa nu iti para rau mai incolo ca nu ai ajutat corpul deloc.Poate cu putin ajutor o sa ramai..doar ai mai ramas tu.Acuma tu stii....
Lili acum vad si eu mult mai bine.E clar ca e ceva acolo.Doamne ajuta sa fie bine si sa fie cu ochisori frumosi.Vedem in zilele urm.cum e
Ivoreth chiar ma intrebam oare cum mai esti ca dupa pierdere nu ne-ai mai scris nimic.Felicitari si sarcina usoara dusa la termen de data asta.Multa sanatate
Nela cate zile dpo ai?cand te testezi?mai rezisti? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 96
| Sorina_85 wrote:Yna, exact la fel am facut si eu, pe mine ginecologul m-a trimis direct la CT hipofizar (sa turceasca) si intr-adevar a avut dreptate ca mi-a gasit un microprolactinom hipofizar, asta e o mica tumora pe hipofiza ce deregleaza productia de prolactina. Ea in sine e inofensiva, trebuie urmarita din cand in cand dar nu creeaza probleme decat pe partea asta de prolactina. Daca iti gaseste ceva(poate nu e cazul) cel mai probabil ca o sa primesti Dostinex pastile pentru reglare. Nu te ingrijora, suna mai naspa decat e in realitate Dupa ce am reglat prolactina a venit si bebele, de aia iti spun ca esti pe drumul cel bun
Multumesc pentru incurajare Sapatamana viitoare voi merge la endocrinolog. Sper sa rezolv cat mai repede problema asta sa vina si la mine un bebe mic. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 278
| Fetelor, stiti ca am zis ca mai incerc luna asta. Mi s-au ivit oportunitati frumoase de cariera, pentru mine la 20 de ani e ceva maret. Mi-am facut primul cv si o prietena m-a recomandat la o firma mare aici in cluj si m-au sunat dupa o ora dupa ce au primit cv-ul. O ORA! si am tot felul de probe examene de engleza..totul a decurs ok. Nu stiu daca o sa fie sau nu, la interviul final cred ca ma impiedic pe acolo ca sunt o emotiva dar daca e sa fie, as lucra ziua , noaptea cu tot cu faculta mea de mate.. si as avea in sfarsit independenta mea financiara spre care tind.
Au mai aparut si niste elevi, un baiat vrea mama lui sa il trimita de 2 ori pe saptamana la mine deci bani bunicei ... si eu iubesc sa predu..dar vrea pe termen lung...
Acum ideea e ca sotul meu pare ca o sa isi imbunatateasca conditia financiara dar e independent total de mine ieri e prima oara in 7 luni cand mi-a mai explicat ce planuri ale ce bani are dnainte sa ne cunoastem. Nu is materialista dar vreau sa fim echipa .. el plateste chiria cheltuieli e datoria lui in religia noastra.. dar cand ii cer ss imi iau ceva ori nu vrea nu zice nu dar comenteaza ca nu i se pare important masa de intins haine si de astea si ma enerveaza gamdirea lui pe tema asta..in rest e super el. As vrea sa economisesc eu pentru mine ca nu se stie ce se va mai intampla. Dar daca il trezesc nu stiu cum ca intarzie undeva si e mofturos nu ma baga in seama deloc si ma dispera uneori si cand ne certam mi cumva sa merg..imi dai bani sa sa iau aia si aia as vrea sa am eu si sa ies pe usa fara sa ii vorbesc nici eu daca asa are chef
Spun toate astea pentru ca vreau joburile astea si e prima oara cand simt ca vreau sa ma implinesc pe plan profesional putin... sa fiu eu cu mine happy sa imi fac mofturi. Ce ziceti, sa mai incerc pt BEBE luna asta..se apropie ovulatia.. sau sa ma protejez daca au aparut unele oportunitati..? |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| ivoreth wrote:Lili, Flore multe multe felicitari! Sa fie cu ochisori.
Acum vreau sa va spun povestea mea, poate unele dintre voi tineti minte ca la inceputul lui decembrie am avut un test pozitiv de sarcina si dupa vreo o saptamana am inceput sa sangerez si am pierdut sarcina la aproape 6 saptamani. Am fost foarte suparati, mai ales ca era ultima luna in care daca concepeam puteam sa imi continuu concediul de crestere a copilului. Nu a fost sa fie... Nu am mai intrat pe forum cateva saptamani pt ca nu am avut putere sa povestesc despre asta. Si in plus ginecologul ne-a spus ca trebuie sa facem o pauza de vreo 2 luni de la proiectul bebe. Nu am mai luat nici temperatura, nu am facut nici teste de ovulatie, nimic. Si... in urma cu vreo 5 zile trebuia sa imi vina menstruatia dar ea nu aparea. Initial m-am gandit ca s-a dereglat de la pierderea de sarcina dar intr-o seara sotul meu si-a prajit niste carnati si mi s-a facut rau de la miros, asa ca a doua zi am fugit la farmacie si mi-am luat un test de sarcina :) careee... a iesit foarte pozitiv :) Ne-am bucurat foaaaarte tare si nu ne venea sa credem ca a fost asa simplu a 2-a oara. Am fugit direct la beta (asta a fost alaltaieri, adica miercuri) de unde rezultatul nu a fost cel mai incurajator... beta 32. Am repetat azi si e 107 :) Parca pentru prima data sper ca va fi ok :) Sper ca nu v-am plictisit dar ma gandeam ca v-ar placea sa stiti povestea Felicitari! Sarcina usoara si la termen! |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| FloreFlore wrote:Fetele la mine s a elucidat treaba:beta <0,1 Deci nu a fost sa fie Nu în?eleg ce e cu durerile de burta care ma ?in de o sapt ,mici secre?ii, etc etc dar trebuie sa fac un control Va multumesc ptr încurajari ?i mult succes celor care urmeaza sa testeze si sarcina u?oara Lili ?i Oanatam Flore, imi pare tare rau! |
|
| Cred ca daca ma grabesc si vad ce greu e mai tarziu o sa imi para rau. Mai bine ma concentrez pe facultate si un job si daca nu merge cu jobul, pe elevii mei, tot pentru bebe al meu sa am o cariera frumoasa dupa si sa ii pot oferi ce e mai bun fara de depind de un barbat. Ce ziceti? |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| DiaCatalina wrote:Cred ca daca ma grabesc si vad ce greu e mai tarziu o sa imi para rau. Mai bine ma concentrez pe facultate si un job si daca nu merge cu jobul, pe elevii mei, tot pentru bebe al meu sa am o cariera frumoasa dupa si sa ii pot oferi ce e mai bun fara de depind de un barbat. Ce ziceti?
La fel am procedat si eu...tu sti ce e mai bine tine. |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| DiaCatalina wrote:Fetelor, stiti ca am zis ca mai incerc luna asta. Mi s-au ivit oportunitati frumoase de cariera, pentru mine la 20 de ani e ceva maret. Mi-am facut primul cv si o prietena m-a recomandat la o firma mare aici in cluj si m-au sunat dupa o ora dupa ce au primit cv-ul. O ORA! si am tot felul de probe examene de engleza..totul a decurs ok. Nu stiu daca o sa fie sau nu, la interviul final cred ca ma impiedic pe acolo ca sunt o emotiva dar daca e sa fie, as lucra ziua , noaptea cu tot cu faculta mea de mate.. si as avea in sfarsit independenta mea financiara spre care tind. Au mai aparut si niste elevi, un baiat vrea mama lui sa il trimita de 2 ori pe saptamana la mine deci bani bunicei ... si eu iubesc sa predu..dar vrea pe termen lung... Acum ideea e ca sotul meu pare ca o sa isi imbunatateasca conditia financiara dar e independent total de mine ieri e prima oara in 7 luni cand mi-a mai explicat ce planuri ale ce bani are dnainte sa ne cunoastem. Nu is materialista dar vreau sa fim echipa .. el plateste chiria cheltuieli e datoria lui in religia noastra.. dar cand ii cer ss imi iau ceva ori nu vrea nu zice nu dar comenteaza ca nu i se pare important masa de intins haine si de astea si ma enerveaza gamdirea lui pe tema asta..in rest e super el. As vrea sa economisesc eu pentru mine ca nu se stie ce se va mai intampla. Dar daca il trezesc nu stiu cum ca intarzie undeva si e mofturos nu ma baga in seama deloc si ma dispera uneori si cand ne certam mi cumva sa merg..imi dai bani sa sa iau aia si aia as vrea sa am eu si sa ies pe usa fara sa ii vorbesc nici eu daca asa are chef Spun toate astea pentru ca vreau joburile astea si e prima oara cand simt ca vreau sa ma implinesc pe plan profesional putin... sa fiu eu cu mine happy sa imi fac mofturi. Ce ziceti, sa mai incerc pt BEBE luna asta..se apropie ovulatia.. sau sa ma protejez daca au aparut unele oportunitati..?
Sincer iti spun si sper sa nu te superi pe mine, nu stiu cum e in religia lui, cred ca ai luat tu religia lui, la asta te referi nu? In primul rand, nu mi se pare ceva normal sa fiti separati cu banii, sper sa nu ma injure si altcineva pe aici, dar na noi avem banii la comun, nu se pune problema ca nu pot sa imi iau ce vreau bineinteles daca avem bani disponibili.. Eu cred ca ar trebui sa lucrezi si tu daca iti permite timpul si crezi ca ai face fata, cu toate ca mi se pare greu, eu una nu stiu daca as face fata cu toate ca am lucrat si eu pe timpul masterului dar e foarte greu, iti consuma tot timpul! Trebuie sa ai si tu un banut acolo, eu una nu as accepta sa aiba tot timpul ceva de comentat cand vrei tu ceva.. Inteleg ca poate el e altfel acolo in tara lui, dar din pacate traieste in Romania, nu acolo si ar trebui sa se adapteze!!! Eu zic sa incerci sa te angajezi si vezi daca vei face fata sau nu cu toate, si sa mai vorbesti cu el despre bebe, eu una daca as fi in locul tau nu i-as face nimic, nu ar merita! Sa faca ceva sa merite, si nu mereu sa te supere, dar e casnicia ta si tu stii mai bine!
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| DiaCatalina wrote:Cred ca daca ma grabesc si vad ce greu e mai tarziu o sa imi para rau. Mai bine ma concentrez pe facultate si un job si daca nu merge cu jobul, pe elevii mei, tot pentru bebe al meu sa am o cariera frumoasa dupa si sa ii pot oferi ce e mai bun fara de depind de un barbat. Ce ziceti?
+ 1 ce a scris Fluturash. Fetelor stiu ca poate nu este locul pentru astfel de discutii. Dar nu ma pot abtine, sincer... Dia, esti atat de tanara, ai atatea lucruri de facut, de explorat, de invatat. Inclusiv despre tine. Nu te inchide intr-o colivie, nu e normal sa ceri sotului bani de-o bluza si el sa te refuze (mai ales daca exista bani si indiferent de religia careia ii apartineti, e absurd, nu mai traim la 1900 toamna). Cand va veni copilul ii ceri bani de scutece? De hainute dragute? Viata nu inseamna doar casa si masa. Iar femeia nu este doar gospodina si mama copiilor. Angajeaza-te, sa ai banii tai desi normal este sa aveti banii vostri, la comun. Cauta-ti un soi de independenta financiara si afla ce iti lipseste si nu doar material. Cunoaste-ti sotul (e clar ca sunteti de putin timp impreuna) si decide cand si daca faceti acel copil. Nu il face pentru ca trebuie. Nimic nu trebuie pe lumea asta, doar sa fii tu intreaga la minte si sanatoasa, ca sa poti face alegerile corecte. Ai grija de tine. Imi cer scuze ca am intervenit asa, dar din nou, esti atat de tanara, nu te irosi. |
|
| Da, e vremea sa nu ma iau dupa faptul ca sunt iubareata si vreau bebe .. sa fiu isteata si sa ma gandesc la mine putin . Dupa este timp hai ca barbatii sunt fertili si mai tarziu . Eu nu vreau doar un copil de aia voiam mai din timp
Nu, suntem amandoi de aceeasi religie eu am trecut inainte sa il cunosc pe el pentru mine.. fiecare crede in ce vrea, asta e o alegere individuala dar iubesc toti oamenii credinciosi de orice religie si admir pe cineva care crede in Doamne Doamne.
Oricum, va voi citi imi sunteti tare dragi si revin asa..prin decembrie
Edit; cybele nu il fac ca imi zice cineva el se gandea ca incepem dupa fscultate dar e iubirea aia cand te casatoresti si apare instinctu ala de nu sti de unde cand vrei si tu un bebe.. eu is asa iubareata si ma topesc cand vad copiii mici..
Da, nu sunt eu genul sa tot cer, si dupa, trebuie un cont comun ceva si sa fie banii nostri. Eu ma impun de pe acum, sunt tot romanca pana la urma. |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Adina Mariana wrote:Imi pare rau flore nici nu mai am cuvinte.Sper sa iti aduni puterile si sa lupti in continuare.Eu sa fiu in locul tau as merge la control si as face o usoara stimulare sau inseminare.Timpul trece si sa nu iti para rau mai incolo ca nu ai ajutat corpul deloc.Poate cu putin ajutor o sa ramai..doar ai mai ramas tu.Acuma tu stii.... Lili acum vad si eu mult mai bine.E clar ca e ceva acolo.Doamne ajuta sa fie bine si sa fie cu ochisori frumosi.Vedem in zilele urm.cum e Ivoreth chiar ma intrebam oare cum mai esti ca dupa pierdere nu ne-ai mai scris nimic.Felicitari si sarcina usoara dusa la termen de data asta.Multa sanatate Nela cate zile dpo ai?cand te testezi?mai rezisti? Iubita nu ?tiu când s-a produs ovula?ia ,injec?ia am facut-o pe 30 dec. Testare am facut ieri ?i a fost negativ ,sigur e prea devreme ,dar simptome nu mai am ,doar o jena la sfarcuri ... Deci nu s-a prins nici luna asta ... |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| DiaCatalina wrote:Da, e vremea sa nu ma iau dupa faptul ca sunt iubareata si vreau bebe .. sa fiu isteata si sa ma gandesc la mine putin . Dupa este timp hai ca barbatii sunt fertili si mai tarziu . Eu nu vreau doar un copil de aia voiam mai din timp Nu, suntem amandoi de aceeasi religie eu am trecut inainte sa il cunosc pe el pentru mine.. fiecare crede in ce vrea, asta e o alegere individuala dar iubesc toti oamenii credinciosi de orice religie si admir pe cineva care crede in Doamne Doamne. Oricum, va voi citi imi sunteti tare dragi si revin asa..prin decembrie Edit; cybele nu il fac ca imi zice cineva el se gandea ca incepem dupa fscultate dar e iubirea aia cand te casatoresti si apare instinctu ala de nu sti de unde cand vrei si tu un bebe.. eu is asa iubareata si ma topesc cand vad copiii mici.. Da, nu sunt eu genul sa tot cer, si dupa, trebuie un cont comun ceva si sa fie banii nostri. Eu ma impun de pe acum, sunt tot romanca pana la urma. Sa ai grija ce faci si incercati sa ajungeti la un punct comun. Sa gasesti o rezolvare la ce te deranjeaza :* |
|
|