Clubul aspirantelor - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sorina_85
Scris: Friday, January 12, 2018 1:40 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/21/2017
FloreFlore wrote:

Felicitari !!!O sa fie bine de data asta !Sarcina u?oara Î?i doresc din suflet !!coeur

Hai Flore cu rezultate bune!
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Nella
Scris: Friday, January 12, 2018 1:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/17/2017
Mul?umim pt casu?a noua cu parfum ?i praf de burtica !!!
Sa dea Domnul sa ne atinga ?i pe noi praful magic de burtica !!majoreta
FloreFlore
Scris: Friday, January 12, 2018 1:44 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Fetele la mine s a elucidat treaba:beta <0,1Cray Deci nu a fost sa fieCray Nu în?eleg ce e cu durerile de burta care ma ?in de o sapt ,mici secre?ii, etc etc dar trebuie sa fac un controlpale
Va multumesc ptr încurajari ?i mult succes celor care urmeaza sa testeze si sarcina u?oara Lili ?i Oanatamcomputerlove
fluturash26
Scris: Friday, January 12, 2018 1:52 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
FloreFlore wrote:
Fetele la mine s a elucidat treaba:beta <0,1Cray Deci nu a fost sa fieCray Nu în?eleg ce e cu durerile de burta care ma ?in de o sapt ,mici secre?ii, etc etc dar trebuie sa fac un controlpale
Va multumesc ptr încurajari ?i mult succes celor care urmeaza sa testeze si sarcina u?oara Lili ?i Oanatamcomputerlove

Sincer, nu am cuvinte!! E greu, dar sper sa iti revii cu forte noi! Eu speram sa fie cu noroc, pentru ca era si timpul, la cat ai tot asteptat...uff DistanceKiss Totusi poate e pe aproape bebe, poate e un semn..
Oricum e devreme mai ai pana ar veni oficial, inca nu se stie, posibil nici sa nu fi fost nidarea..
DiaCatalina
Scris: Friday, January 12, 2018 1:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
FloreFlore wrote:

Flore stiu ca ti-ai facut sperante si e greu, dar fi tare!!! Suntem alaturi de tine. Te imbratisez virtualgrup
cybele
Scris: Friday, January 12, 2018 1:53 PM
Nivel

Inregistrat: 12/31/2016
FloreFlore wrote:

Flore, imi pare foarte rau, dar te rog mult de tot un lucru, nu mai face teste ultrasensibile, nici viola, nici barza. Pot da rezultate neconcludente. Te imbratisez.
FloreFlore
Scris: Friday, January 12, 2018 1:55 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
cybele wrote:

Flore, imi pare foarte rau, dar te rog mult de tot un lucru, nu mai face teste ultrasensibile, nici viola, nici barza. Pot da rezultate neconcludente. Te imbratisez.

Pai chiar ma gândeam ca ?i Viola poate da fals pozitivpale
Ma mai agat de un fir de speranță. ..Oare e prea devreme ptr beta?N as crede dar...
Yna86
Scris: Friday, January 12, 2018 1:57 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/8/2017
Mgeorgiana85 wrote:

Testul pozitiv de ovulatie nu inseamna ca ai ovulat. Inseamna ca in urmatoarele 12-36 de h se va produce...asta in cazul in care reuseste sa se sparga. Nu iti garanteaza spargerea lui. Este indicat sa masori temp in fiecare dimineata la aceeasi ora sa-ti confirme ovulatia.

Da, stiu de la voi ca un test pozitiv nu inseamna ca se si produce ovulatia asta este si motivul pentru care am mers ieri la medic mai ales ca avea deja si analizele din Z21 gata dar el mi-a spus sa revin dupa ce merg la endocrinolog sa vad de ce este asa mare Prolactina. Din pacate nu am masurat temperatura :(
cybele
Scris: Friday, January 12, 2018 1:59 PM
Nivel

Inregistrat: 12/31/2016
FloreFlore wrote:

Pai chiar ma gândeam ca ?i Viola poate da fals pozitivpale
Ma mai agat de un fir de speran?a. ..Oare e prea devreme ptr beta?N as crede dar...

Am facut sute de teste, toate marcile de pe piata. TOATE au linie de uscare. Cand va fi pozitiv nu vei avea niciun dubiu. Stiu ca este ingrozitor de greu. Eu nu vreau sa iti dau sperante desarte, intotdeauna ramane o sansa pana cand iti vine cm, dar incearca sa ramai cu picioarele pe pamant. Te pup.
ivoreth
Scris: Friday, January 12, 2018 2:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
FloreFlore wrote:

Imi pare foarte raupale Ce test de sarcina ai facut? Ca si eu am vazut liniuta.
fluturash26
Scris: Friday, January 12, 2018 2:04 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Yna86 wrote:

Da, stiu de la voi ca un test pozitiv nu inseamna ca se si produce ovulatia asta este si motivul pentru care am mers ieri la medic mai ales ca avea deja si analizele din Z21 gata dar el mi-a spus sa revin dupa ce merg la endocrinolog sa vad de ce este asa mare Prolactina. Din pacate nu am masurat temperatura :(

Eu ti-as recomanda sa renunti la branca ursului in primul rand! Nu cred ca face bine cuiva!!
Yna86
Scris: Friday, January 12, 2018 2:07 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/8/2017
Sorina_85 wrote:

Yna, a scris si Georgiana mai inainte si sunt perfect de acord cu ea, un test de ovulatie pozitiv iti arata doar ca hormonul LH a atins nivelul maxim dar asta nu inseamna neaparat ca foliculul s-a si spart. Era bine daca aveai cum urmari temperatura bazala. Daca foliculul se sparge atunci in locul lui se formeaza corpul galben, si corpul galben produce progesteron, no progesteronul asta determina o crestere a temperaturii bazale cu vreo 0,5 grade Celsius(+/-). Doar asa iti poti face o idee daca ai ovulat in lipsa monitorizarii la doctor.
Si eu tind sa cred ca nu am avut ovulatie cat timp aveam prolactina marita. Du-te la endocrinolog si rezolva asta cu prolactina marita, esti pe drumul cel bun, cu cat rezolvi mai repede problemele, cu atat esti mai aproape de ce ti-ai propus.
Sa ne tii la curent cu endocrinologul
Cheek Kiss

Saptamana viitoare sper sa ajung la endocrinolog, am inteles ca acum trebuie sa-mi fac RMN sau o radiografie "Sa Turceasca".
Eu ma oftic ca am fost la medic ieri si a zis ca nu are rost sa-mi faca eco ca sigur nu am avut ovulatie Cray
Sorina_85
Scris: Friday, January 12, 2018 2:11 PM
Nivel

FloreFlore wrote:

Of, ce rau imi pare! Doar se vedea bine liniuta aia....mama ei de liniuta..... Capul sus Flore, ravasul nu a spus exact luna, cred ca e vorba de februarie SimplyLove
Cheek Kiss
Lili Eu
Scris: Friday, January 12, 2018 2:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Nella wrote:

La Sensiblu am gasit viola super care determina de la gonadotropina in urina de la 5Ui/L. Costa 35 lei cutia cu 2 teste .
Am fost si am mai luat 2 teste tot barza cu 10 acum vad maine...dar acum mam uitat iar la test si se vede linia mai bn Lol

Lili Eu attached the following image(s):
img_20180112_141509_520.jpg

Sorina_85
Scris: Friday, January 12, 2018 2:22 PM
Nivel

Yna86 wrote:

Saptamana viitoare sper sa ajung la endocrinolog, am inteles ca acum trebuie sa-mi fac RMN sau o radiografie "Sa Turceasca".
Eu ma oftic ca am fost la medic ieri si a zis ca nu are rost sa-mi faca eco ca sigur nu am avut ovulatie Cray

Yna, exact la fel am facut si eu, pe mine ginecologul m-a trimis direct la CT hipofizar (sa turceasca) si intr-adevar a avut dreptate ca mi-a gasit un microprolactinom hipofizar, asta e o mica tumora pe hipofiza ce deregleaza productia de prolactina. Ea in sine e inofensiva, trebuie urmarita din cand in cand dar nu creeaza probleme decat pe partea asta de prolactina. Daca iti gaseste ceva(poate nu e cazul) cel mai probabil ca o sa primesti Dostinex pastile pentru reglare. Nu te ingrijora, suna mai naspa decat e in realitate Cheek Kiss Dupa ce am reglat prolactina a venit si bebele, de aia iti spun ca esti pe drumul cel bun pupici
Buddy1
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.