Clubul aspirantelor - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
FloreFlore
Scris: Friday, January 12, 2018 12:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/17/2017
DiaCatalina wrote:
kali o gramada de fete nu sunt active, poate fetele mai vechi te ajuta! Sunt de aproape 3 luni si nu am vazut deloc multe din ele active.

Lili, stai linistita ca au plecat uratii gatahearts

Flore, asteptam rezultatele cu maxime emotii. E clar timpul sa fie luna tamajoreta

Incepem galeria pentru tine
majoreta majoreta majoreta majoreta
majoreta majoreta majoreta
majoreta majoreta
majoreta

Si eu a?tept cu sufletul la gura...Am ni?te emo?ii! !!E primul beta pe care il fac ?i e primul test în 3 ani care m a convins sa fac analiza...D ne ajuta sa fie binecomputerlove
Lili Eu
Scris: Friday, January 12, 2018 12:16 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
stelutza wrote:
o sa te descurci lili felicitari incet poate te urmez si eu cu cu un fratior sau surioara pentru fetita mea!
Multumesc!! sa dea DD sa vina si la voi bebe 2 computerlove
Lariss
Scris: Friday, January 12, 2018 12:20 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/11/2018
DistanceKiss
fluturash26
Scris: Friday, January 12, 2018 12:28 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Lariss wrote:
buna dragi aspirici. Am nimerit pe acest forum deoarece pe un altul nu aveam optiunea de reply si nu ma prea descurc NuImiPasa. Eu sunt Larisa aspiranta ca si voi. va povestec pe scurt istoricul meu in speranta ca poate ma ajutati cu niste solutii. Anul trecut am fost operata de un fibrom uterin de vreo 12 cm. toate bune si frumoase insa dupa operatie medicul mi-a spus ca a mai gasit un fibrom in uter pe care nu l-a scos deoarece trebuia sa taie din uter astfel sansele la o sarcina reducandu-se. Sfatul lui a fost ca in maxim 2 ani de zile sa fac un bebe deoarece fibromul va creste iar operatia va fi obligatorie. am asteptat cela 6 luni recomandate si m-am pus pe treaba dar .. nimic. astazi am aflat ca mi s-a mai deszvoltat un fibrom langa celalalt, dar ca nu afecteaza fertilitatea. deci dpdvd medical e ok sa pot face un bebe. Asa ma chinui de 2 luni cu teste peste teste si cu o liniuta cat casa poporului. va rog daca stiti de ceva remedii naturiste sau orice altceva in afara de acid folic pe care deja am incep sa-l iau ... cu mare drag accept orice sfat.

BIne v-am gasit si va doresc mult succes si un bebe cat mai repede DistanceKiss

Buna, si succes sa ai, si speranta ca va veni bebe cand te astepti mai putin!!
Eu nu recomand nici un tratament naturist..am luat dar nu as recomanda deoarece au fost si medicamente care nu mi-au facut mie una bine, de exemplu branca ursului..
Mai bine sa iti zica medicul ce e de facut!
FloreFlore
Scris: Friday, January 12, 2018 12:28 PM
Nivel

Elena7 wrote:

Oo, ce bucurie computerlove
Asteptam rezultatul cu sufletul la gura!coeur love computerlove

computerlove computerlove computerlove Am mici dureri de burta...sper sa fie bebe din tot sufletul dar pana nu vad alb pw negru stau rezervata..Hands
Tania17
Scris: Friday, January 12, 2018 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2017
kali wrote:
Fetele, am nevoie de ajutor pentru actualizarea listutei!thankyou

Si eu vreau sa fiu pe listutza hearts
oanatm
Scris: Friday, January 12, 2018 12:40 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
FloreFlore wrote:

computerlove computerlove computerlove Am mici dureri de burta...sper sa fie bebe din tot sufletul dar pana nu vad alb pw negru stau rezervata..Hands

Iti doresc din suflet sa fie bine, asteptam.un beta frumos...si eu am asa dureri ca si cum ar trebui sa vina, dar nu am curaj sa testez...stau cuminte.
kali
Scris: Friday, January 12, 2018 12:53 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Tania17 wrote:

Si eu vreau sa fiu pe listutza hearts

salut

Lariss
Scris: Friday, January 12, 2018 12:54 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Fluturash multumesc tare de raspuns. Momentan medicul a zis sa iau acid folic. Al meu si-a facut spermograma totul in limite normale. Eu sunt cea cu mici problemute. Plus ca stau rau cu rabdarea dance
Adina Mariana
Scris: Friday, January 12, 2018 12:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
FloreFlore wrote:

oh..ce emotii am pt.tine.Hai odata ora 4dance
Mgeorgiana85
Scris: Friday, January 12, 2018 1:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Sorina_85 wrote:

Multumiiim!
Alexis 21 si Mgeorgiana85 sunt burtici
pupici

Multumesc Sorina! Sper sa raman tot burtica dance
FloreFlore
Scris: Friday, January 12, 2018 1:09 PM
Nivel

Oanatm când testezi??Te a?teptam cu un frumos test pozitiv !!!SimplyLove ?in pumniicomputerlove
Adina mie îmi spui??deja am început sa intru pe site ul clinicii sa vad rezultatul hohot
FloreFlore
Scris: Friday, January 12, 2018 1:10 PM
Nivel

kali wrote:

Cu mare drag! sunny Tin pumnii sa va vedeti visul cu ochii cat de curand!gravida

D ne ajuta !!topai La mine peste vreo 3 ore v a fi laie sau balaie Hands
Mgeorgiana85
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Yna86 wrote:
Buna fetelor,

In urma analizelor din Z21 mi-a iesit Prolactina f mare. Am citit ca daca Prolactina este mare nu exista ovulatie totusi eu in Z19 am avut test de ovulatie Pozitiv.
Am fost ieri la medic cu toate analizele dar m-a trimis la endocrinolog nu a vrut sa-mi faca nici macar o ecografie sa vada daca totusi am ovulat sau nu, a spus ca la cat de mare este Prolactina clar nu avea cum sa existe ovulatia Cray

Testul pozitiv de ovulatie nu inseamna ca ai ovulat. Inseamna ca in urmatoarele 12-36 de h se va produce...asta in cazul in care reuseste sa se sparga. Nu iti garanteaza spargerea lui. Este indicat sa masori temp in fiecare dimineata la aceeasi ora sa-ti confirme ovulatia.
Sorina_85
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/21/2017
Lariss wrote:
buna dragi aspirici. Am nimerit pe acest forum deoarece pe un altul nu aveam optiunea de reply si nu ma prea descurc NuImiPasa. Eu sunt Larisa aspiranta ca si voi. va povestec pe scurt istoricul meu in speranta ca poate ma ajutati cu niste solutii. Anul trecut am fost operata de un fibrom uterin de vreo 12 cm. toate bune si frumoase insa dupa operatie medicul mi-a spus ca a mai gasit un fibrom in uter pe care nu l-a scos deoarece trebuia sa taie din uter astfel sansele la o sarcina reducandu-se. Sfatul lui a fost ca in maxim 2 ani de zile sa fac un bebe deoarece fibromul va creste iar operatia va fi obligatorie. am asteptat cela 6 luni recomandate si m-am pus pe treaba dar .. nimic. astazi am aflat ca mi s-a mai deszvoltat un fibrom langa celalalt, dar ca nu afecteaza fertilitatea. deci dpdvd medical e ok sa pot face un bebe. Asa ma chinui de 2 luni cu teste peste teste si cu o liniuta cat casa poporului. va rog daca stiti de ceva remedii naturiste sau orice altceva in afara de acid folic pe care deja am incep sa-l iau ... cu mare drag accept orice sfat.

BIne v-am gasit si va doresc mult succes si un bebe cat mai repede DistanceKiss

Buna Lariss, bine ai venit!!! Draga de tine cate mai ai si tu la activ.... Uite ce am gasit, tot zic fetele de mladite zmeur, poate te ajuta si astea in combinatie cu cele din articol:
https://www.paradisverde.ro/plante-medicinale/zmeurul-leac-pentru-fibromul-uterin-chisturile-ovariene
Sa vii repede cu vesti bune!
Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.