Clubul aspirantelor - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LAURA0202
Scris: Sunday, January 14, 2018 9:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
LAURA0202 wrote:

Si eu, daca ma iau dupa fertily.....as cam fi in a 2 a zi de cm. oricum,pe mine, ma tinea doar 2-3 zile,nicidecum 5 dar ....................bun si asa. Sanii mei, is fffffffffffff sensibili, cand am avut treaba cu al meu, na, ca de obicei,ma mangaie/atunge/saruta doar ca tura asta, l am rugat sa stea mai atent, sau sa nu o mai faca- ufaaaaaaaaaaaa -ce naspa ii senztia , el sa vrea si tu sa ...nu l prea lasi...ras Normal, maine, era sigura ca sunt la cm, asta in cazul in care ii o intarziere de 1-2 zile. Am de gand, cand ma intorc din Italia sa fac singurul test care nu l am facut, testul ala post-poicotal sau cum so fi chemand. Faza cu caldul , si eu, m am mirat pt ca eu is aia friguroasa de obicei . de visat .......... chiar nu mai stiu ce i aia un vis, de cand tati meu a plecat de langa noi (cam la fel cu Adina Cheek Kiss ) si de faza ca s obosita si ca ma mai doare cate putin spatele, o pun pe faza cu statul meu pana tarziu 8sau ca nu mi e somn-poate ii coca cola de vina,tinand cont ca eu,nu beau cafea deloc), am de umblat/alergat ziua si atunci -imi raman ore putine de somn. spatele,dau vina pe 1-2-3-4 kg care le am luat in plus pt ca nu prea am mai tinut cont de ce si cand mancam....ras

duminica placuta in continuare.

computerlove

uite, ma mancat undeva . cu toate ca m am scarpinat deja ras ras sa va pun si voua o poza-asa ca sa vedeti si voi, cum arata tabelul meu dupa fertility

Intrebare, poate a mai patit careva asa. dupa calendar, as fi la cm dar NU SUNT. de ce e trasat cu rosu daca eu n am salvat nimik de fel? ca nu inteleg nimik-sinecer,
multumesc

Andia? Adina?Cheek Kiss DistanceKiss

computerlove

LAURA0202 attached the following image(s):
cattura fertility ian 2018.png

Mgeorgiana85
Scris: Sunday, January 14, 2018 9:54 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Claudiaileee wrote:
Buna seara , fetelor ! E prima data când fac unul , ce Spuneti? Am întârziere de menstruatie mult timp nu am facut beta deoarece doctorul a zis ca nu se vede nimic ?i acum am revenit iar in Spania . E test de ovulatie ...

Claudia, nu te supara...cate zile intarziere ai? Acum cate zile ai fost la ginecolog?
Claudiaileee
Scris: Sunday, January 14, 2018 9:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2017
maria2013 wrote:
Acum vad ca e lh...nu hcg, deci e test de ovulatie... Sorry
Am pus o poza ?i cu test de ovulatie ?i cu test de sarcina
Claudiaileee
Scris: Sunday, January 14, 2018 9:58 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Claudia, nu te supara...cate zile intarziere ai? Acum cate zile ai fost la ginecolog?
Nu ma supar , in 29 , acuma 17 zile in urma . Câte zile de întârziere am nu ?tiu sigur ca nu imo vine regulat
Mgeorgiana85
Scris: Sunday, January 14, 2018 10:07 PM
Nivel

Claudiaileee wrote:
Nu ma supar , in 29 , acuma 17 zile in urma . Câte zile de întârziere am nu ?tiu sigur ca nu imo vine regulat

Pai inseamna ca nu ai intarzieri...eu am crezut ca nu-ti venise...inseamna ca ori a fost perioada fertila ori urmeaza...Ar trebui sa-ti notezi pe ceva la cate zile iti vine,e bine sa ai o evidenta. Ca sa fie pozitiv testul de ovulatie trebuie sa fie liniile de aceeasi intensitate sau cea de test mai intensa decat cea de control.
Claudiaileee
Scris: Sunday, January 14, 2018 10:13 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Pai inseamna ca nu ai intarzieri...eu am crezut ca nu-ti venise...inseamna ca ori a fost perioada fertila ori urmeaza...Ar trebui sa-ti notezi pe ceva la cate zile iti vine,e bine sa ai o evidenta. Ca sa fie pozitiv testul de ovulatie trebuie sa fie liniile de aceeasi intensitate sau cea de test mai intensa decat cea de control.
Pai eu am calendar menstrual pe telefon ?i notez toate , dar faza e ca nu ?tiu sigur când îmi vine ca de ex luna trecuta a venit la 40, luna asta îs in a 48 zi de la menstruatie , acuma , când am fost insarcinata ?i am pierdut sarcina mi-a ie?it test pozitiv in ziua 56, acuma nici eu nu ?tiu ce ?i cum , chiar daca aproape notez toate
fluturash26
Scris: Sunday, January 14, 2018 10:15 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Claudiaileee wrote:
Pai eu am calendar menstrual pe telefon ?i notez toate , dar faza e ca nu ?tiu sigur când îmi vine ca de ex luna trecuta a venit la 40, luna asta îs in a 48 zi de la menstruatie , acuma , când am fost insarcinata ?i am pierdut sarcina mi-a ie?it test pozitiv in ziua 58 , acuma nici eu nu ?tiu ce ?i cum , chiar daca aproape notez toate

cand a fost ziua 1 cand ti-a venit? ca eu nu mai inteleg :D pe 29 decembrie??
Claudiaileee
Scris: Sunday, January 14, 2018 10:18 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

cand a fost ziua 1 cand ti-a venit? ca eu nu mai inteleg :D pe 29 decembrie??
Pai Georgiana m-a întrebat când am fost la ginecolog ?i i-am zis in 29 , acuma 17 zile ,eee ! Ultima in 28 Noiembrie , îs in a 48 a zi de la ultima menstruatie ! ;)
Anemone25
Scris: Sunday, January 14, 2018 10:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/6/2018
Fetelor am mai scris odata dar probabil ati sarit peste postarea mea...ce parere aveti de FIV si inseminare? Ne tot chinuim, unele din voi de ani si ma gandeam de ce nu ati apelat la asta. Pe mine ma bate gandul...as vrea sa aud parerea voastra. Mersi
diana.ng
Scris: Sunday, January 14, 2018 10:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
kali wrote:
Fetele, am nevoie de ajutor pentru actualizarea listutei!thankyou

si eu! multumesc! :)
Mgeorgiana85
Scris: Sunday, January 14, 2018 10:22 PM
Nivel

Claudiaileee wrote:
Pai Georgiana m-a întrebat când am fost la ginecolog ?i i-am zis in 29 , acuma 17 zile ,eee ! Ultima in 28 Noiembrie , îs in a 48 a zi de la ultima menstruatie ! ;)

Claudia,eu zic sa mergi de urgenta la medic, si sa-i spui ca nu-ti vine ciclu. Daca era sarcina s-ar fi vazut. La 48 de zile trebuia sa ai test de sarcina pozitiv. Numai sta asa....
maria2013
Scris: Sunday, January 14, 2018 10:29 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Anemone25 wrote:
Fetelor am mai scris odata dar probabil ati sarit peste postarea mea...ce parere aveti de FIV si inseminare? Ne tot chinuim, unele din voi de ani si ma gandeam de ce nu ati apelat la asta. Pe mine ma bate gandul...as vrea sa aud parerea voastra. Mersi

Noi am luat în calcul si varianta inseminarii, dar, intre timp, am aflat de trombofilie si am zis pas. Personal, vreau sa mai încerc si varianta unei stimulari ovariene, iar apoi vom vedea ce va mai fi. Teoretic, la noi alte probleme nu ar fi, asa ca o scurta vreme (un an, doi) mai speram sa se întâmple natural. De mentionat ca eu am o sarcina pierduta, deci pot ramâne insarcinata.
maria2013
Scris: Sunday, January 14, 2018 10:33 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Am o cunostinta care are gemeni obtinuti prin FIV. Momentan, nu vreau sa cred ca vom ajunge pana acolo. Trecând de partea financiara, mi se pare un chin urias, dar, în ultima instanta....iei si varianta asta în calcul.
Claudiaileee
Scris: Sunday, January 14, 2018 10:43 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Claudia,eu zic sa mergi de urgenta la medic, si sa-i spui ca nu-ti vine ciclu. Daca era sarcina s-ar fi vazut. La 48 de zile trebuia sa ai test de sarcina pozitiv. Numai sta asa....
A?a e ciclul meu de când ma ?tiu ....Am fost la ginecolog acuma 17 zile ?i a zis ca nu am nici o problema , mi-am facut analize ?i am doar lipsa de fier . Atât in rest îs perfect sanatoasa . Î?i zic ca la prima sarcina mi-a ie?it test pozitiv la 58 de zile . Am și test de sarcina dar tot a doua liniuța slab vizibila :)) Probabil ovulez mai târziu decât cred eu
AlexandraRr
Scris: Sunday, January 14, 2018 10:53 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Claudiaileee wrote:
Pai nu am stat nici eu a?a cum zici tu , am fost la ginecolog , mi-am facut analize etc , acuma daca el mi-a zis ca nu e cazul sa fac , acuma.... de ovare polichistice nu mi-a zis nimic , a zis ca totul e in regula . Nu ma uit nici la banii aia ca dau mai mul?i bani aici pe teste , dar na poate trebuia sa fac ?i sa nu mai stau in stres acuma , dar cum am ajuns iar in Spania , o sa fac teste din nou ca ?tiu ca nu ma pot ab?ine :)))

Si de ce test de ovulatie daca zici ca ti-a intarziat?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.