Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Emma1406 wrote: :)) probabil , alte simptome nu am :)) doamne ajuta sa fie bine :*
Nici eu nu m-am trezit bine, si deabia acum am inteles: ziua 19 a cm :)))) Pufff greu e viata :))) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Emma1406 wrote:Mul?umesc Am reu?it sa ata?ez pozele , prima e cea din ziua cu beta 18 , vineri , iar a doua e de astazi :) Super, se vede mai bine a doua liniuta pe cel de astazi. Felicitari! |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Nella wrote:Ce complex de B-uri ai luat? Ce firma ? Mul?umesc Eu am luat de la Vitabiotics, o pastila pe zi. Le-am terminat acum o sapt, au f multe pastile. Nu cred ca e o regula de la ce firma sa iei.Oricum eu ma simteam si foarte obosita, eram parca si putin nervoasa...dar de la astea m-am simtit bine |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Emma1406 wrote: :)) probabil , alte simptome nu am :)) doamne ajuta sa fie bine :*
Emma, nici eu nu am simptome, si am 6 sapt si 2 zile....Va fi bine! Felicitari!! Sarcina usoara si la termen! Nu am apucat sa-ti spun cu nebunia de pe forum |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 278
| Felicitari Ema,se vede foarte frumos. Sa ne ti la curent cu beta 2!
Zguby, furi tu zapaceala de graviduta? Vi luna asta cu vesti? |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| AlexandraRr wrote: Asa este, si mie imi e foame toata ziua :)) dar daca avem putin grija la alimentatie nu sunt probleme. Eu iau din decembrie vitaminele si cand mi se face foame in afara meselor principale mananc un fruct sau seara imi fac un ceai si trece senzatia aceea si nici nu m-am ingrasat inca :))
bravo tie ca nu te ai ingrasat. In perioada aia, cand le luam, nu tineam cont de nimika si tot mi se parea ciudat ca am luat kg ..... Duminica placuta da aveti.
|
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Mgeorgiana85 wrote:Eu am luat de la Vitabiotics, o pastila pe zi. Le-am terminat acum o sapt, au f multe pastile. Nu cred ca e o regula de la ce firma sa iei.Oricum eu ma simteam si foarte obosita, eram parca si putin nervoasa...dar de la astea m-am simtit bine Mul?umesc mult pentru raspuns ! |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Crissy wrote:Buna gagici va mai aduceti aminte de mine? In cateva luni cred ca ma reintorc la aspirici pt bb2 Crissy, tare ma bucur sa te revad! Abia astept sa incepi proiectul "bebe2"! |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Emma1406 wrote:Sper sa o tin tot a?a Felicitari ,din nou????V a fi bine,cu siguran?a ! |
|
| Fetele eu a?tept cm.ul cam pe joi-vineri ...ma simt balonata,sunt constipata de 2 zile (eu care ies zilnic de 2 ori),dorm mult ?i ma trezesc transpirata tare...Ma agat ?i de orice ?i sper pana vad rosu...ma gandesc totu?i daca nu m am grabit cu bhcg ?i implantarea ?ase fi produs mai târziu. .. |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| FloreFlore wrote:Fetele eu a?tept cm.ul cam pe joi-vineri ...ma simt balonata,sunt constipata de 2 zile (eu care ies zilnic de 2 ori),dorm mult ?i ma trezesc transpirata tare...Ma agat ?i de orice ?i sper pana vad rosu...ma gandesc totu?i daca nu m am grabit cu bhcg ?i implantarea ?ase fi produs mai târziu. ..
Si eu pe vineri-sambata ...pe mine de vreo doua nopti ma dor sanii ingrozitor, cumm nu m-au durut vreodata si nu reusesc sa ma odihnesc deloc, mi-e cald tot timpul, visez doar chestii ciudate si sunt obosita tot timpul...abia astept sa vina sa scap de starea asta. Se poate sa fi facut bhcg prea repede...mai asteapta cateva zile si o sa afli raspunsul. |
|
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| FloreFlore wrote:Fetele eu a?tept cm.ul cam pe joi-vineri ...ma simt balonata,sunt constipata de 2 zile (eu care ies zilnic de 2 ori),dorm mult ?i ma trezesc transpirata tare...Ma agat ?i de orice ?i sper pana vad rosu...ma gandesc totu?i daca nu m am grabit cu bhcg ?i implantarea ?ase fi produs mai târziu. .. Bineinteles ca sunt sanse Flore! Nu a fost atunci dar mai e timp! Ai idee in ce zi ai ovulat? |
|
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| FloreFlore wrote:Fetele eu a?tept cm.ul cam pe joi-vineri ...ma simt balonata,sunt constipata de 2 zile (eu care ies zilnic de 2 ori),dorm mult ?i ma trezesc transpirata tare...Ma agat ?i de orice ?i sper pana vad rosu...ma gandesc totu?i daca nu m am grabit cu bhcg ?i implantarea ?ase fi produs mai târziu. ..
Flore eu transpir asa cu 1-2 zile inainte de ciclu. Stiu sigura ca transpiratia aceea e hormonala, pentru ca nu e o transpiratie normala, are un miors specific, si e rece. |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| oanatm wrote:Si eu pe vineri-sambata ...pe mine de vreo doua nopti ma dor sanii ingrozitor, cumm nu m-au durut vreodata si nu reusesc sa ma odihnesc deloc, mi-e cald tot timpul, visez doar chestii ciudate si sunt obosita tot timpul...abia astept sa vina sa scap de starea asta. Se poate sa fi facut bhcg prea repede...mai asteapta cateva zile si o sa afli raspunsul.
Si eu, daca ma iau dupa fertily.....as cam fi in a 2 a zi de cm. oricum,pe mine, ma tinea doar 2-3 zile,nicidecum 5 dar ....................bun si asa. Sanii mei, is fffffffffffff sensibili, cand am avut treaba cu al meu, na, ca de obicei,ma mangaie/atunge/saruta doar ca tura asta, l am rugat sa stea mai atent, sau sa nu o mai faca- ufaaaaaaaaaaaa -ce naspa ii senztia , el sa vrea si tu sa ...nu l prea lasi... Normal, maine, era sigura ca sunt la cm, asta in cazul in care ii o intarziere de 1-2 zile. Am de gand, cand ma intorc din Italia sa fac singurul test care nu l am facut, testul ala post-poicotal sau cum so fi chemand. Faza cu caldul , si eu, m am mirat pt ca eu is aia friguroasa de obicei . de visat .......... chiar nu mai stiu ce i aia un vis, de cand tati meu a plecat de langa noi (cam la fel cu Adina ) si de faza ca s obosita si ca ma mai doare cate putin spatele, o pun pe faza cu statul meu pana tarziu 8sau ca nu mi e somn-poate ii coca cola de vina,tinand cont ca eu,nu beau cafea deloc), am de umblat/alergat ziua si atunci -imi raman ore putine de somn. spatele,dau vina pe 1-2-3-4 kg care le am luat in plus pt ca nu prea am mai tinut cont de ce si cand mancam....
duminica placuta in continuare.
uite, ma mancat undeva . cu toate ca m am scarpinat deja sa va pun si voua o poza-asa ca sa vedeti si voi, cum arata tabelul meu dupa fertility LAURA0202 attached the following image(s):
|
|
| Oanatam mai e pu?in ?i aflam Sorina eu am avut dureri mari de ovar în z 11 ?i când am facut beta eram în z 9..Ar fi ie?it ceva nu? |
|
|