Clubul aspirantelor - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
zgubyro
Scris: Sunday, January 14, 2018 9:05 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/18/2017
Emma1406 wrote:

:)) probabil , alte simptome nu am :)) doamne ajuta sa fie bine :*

Nici eu nu m-am trezit bine, si deabia acum am inteles: ziua 19 a cm :)))) Pufff greu e viata :)))
AlexandraRr
Scris: Sunday, January 14, 2018 9:11 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2017
Emma1406 wrote:

Mul?umesc hearts
Am reu?it sa ata?ez pozele , prima e cea din ziua cu beta 18 , vineri , iar a doua e de astazi :)

Super, se vede mai bine a doua liniuta pe cel de astazi. Felicitari! pupici yes
Mgeorgiana85
Scris: Sunday, January 14, 2018 9:26 AM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Nella wrote:

Ce complex de B-uri ai luat? Ce firma ?
Mul?umesc DistanceKiss

Eu am luat de la Vitabiotics, o pastila pe zi. Le-am terminat acum o sapt, au f multe pastile. Nu cred ca e o regula de la ce firma sa iei.Oricum eu ma simteam si foarte obosita, eram parca si putin nervoasa...dar de la astea m-am simtit bine pupici
Mgeorgiana85
Scris: Sunday, January 14, 2018 9:29 AM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Emma1406 wrote:

:)) probabil , alte simptome nu am :)) doamne ajuta sa fie bine :*

Emma, nici eu nu am simptome, si am 6 sapt si 2 zile....Va fi bine!
Felicitari!! Sarcina usoara si la termen! Nu am apucat sa-ti spun cu nebunia de pe forum Cheek Kiss
DiaCatalina
Scris: Sunday, January 14, 2018 10:10 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
Felicitari Ema,se vede foarte frumos. Sa ne ti la curent cu beta 2!

Zguby, furi tu zapaceala de graviduta? Vi luna asta cu vesti?
LAURA0202
Scris: Sunday, January 14, 2018 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
AlexandraRr wrote:

Asa este, si mie imi e foame toata ziua :)) dar daca avem putin grija la alimentatie nu sunt probleme. Eu iau din decembrie vitaminele si cand mi se face foame in afara meselor principale mananc un fruct sau seara imi fac un ceai si trece senzatia aceea si nici nu m-am ingrasat inca :))

bravo tie ca nu te ai ingrasat. In perioada aia, cand le luam, nu tineam cont de nimika si tot mi se parea ciudat ca am luat kg .....
Duminica placuta da aveti.
Cheek Kiss

computerlove
Nella
Scris: Sunday, January 14, 2018 11:10 AM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Mgeorgiana85 wrote:

Eu am luat de la Vitabiotics, o pastila pe zi. Le-am terminat acum o sapt, au f multe pastile. Nu cred ca e o regula de la ce firma sa iei.Oricum eu ma simteam si foarte obosita, eram parca si putin nervoasa...dar de la astea m-am simtit bine pupici

Mul?umesc mult pentru raspuns ! DistanceKiss
maria2013
Scris: Sunday, January 14, 2018 11:26 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Crissy wrote:
Buna gagici va mai aduceti aminte de mine? In cateva luni cred ca ma reintorc la aspirici pt bb2 hearts

Crissy, tare ma bucur sa te revad! Abia astept sa incepi proiectul "bebe2"!
FloreFlore
Scris: Sunday, January 14, 2018 2:21 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Emma1406 wrote:

Sper sa o tin tot a?a hearts angel

Felicitari ,din nou????V a fi bine,cu siguran?a !computerlove
FloreFlore
Scris: Sunday, January 14, 2018 2:23 PM
Nivel

Fetele eu a?tept cm.ul cam pe joi-vineri ...ma simt balonata,sunt constipata de 2 zile (eu care ies zilnic de 2 ori),dorm mult ?i ma trezesc transpirata tare...Ma agat ?i de orice ?i sper pana vad rosu...ma gandesc totu?i daca nu m am grabit cu bhcg ?i implantarea ?ase fi produs mai târziu. ..Hands
oanatm
Scris: Sunday, January 14, 2018 2:41 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
FloreFlore wrote:
Fetele eu a?tept cm.ul cam pe joi-vineri ...ma simt balonata,sunt constipata de 2 zile (eu care ies zilnic de 2 ori),dorm mult ?i ma trezesc transpirata tare...Ma agat ?i de orice ?i sper pana vad rosu...ma gandesc totu?i daca nu m am grabit cu bhcg ?i implantarea ?ase fi produs mai târziu. ..Hands

Si eu pe vineri-sambataras ...pe mine de vreo doua nopti ma dor sanii ingrozitor, cumm nu m-au durut vreodata si nu reusesc sa ma odihnesc deloc, mi-e cald tot timpul, visez doar chestii ciudate si sunt obosita tot timpul...abia astept sa vina sa scap de starea asta.
Se poate sa fi facut bhcg prea repede...mai asteapta cateva zile si o sa afli raspunsul.
Sorina_85
Scris: Sunday, January 14, 2018 2:43 PM
Nivel

Inregistrat: 9/21/2017
FloreFlore wrote:

Bineinteles ca sunt sanse Flore! Nu a fost atunci dar mai e timp! Ai idee in ce zi ai ovulat?
Cheek Kiss
zgubyro
Scris: Sunday, January 14, 2018 3:07 PM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2017
FloreFlore wrote:

Flore eu transpir asa cu 1-2 zile inainte de ciclu. Stiu sigura ca transpiratia aceea e hormonala, pentru ca nu e o transpiratie normala, are un miors specific, si e rece. Cheek Kiss Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Sunday, January 14, 2018 4:50 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
oanatm wrote:

Si eu pe vineri-sambataras ...pe mine de vreo doua nopti ma dor sanii ingrozitor, cumm nu m-au durut vreodata si nu reusesc sa ma odihnesc deloc, mi-e cald tot timpul, visez doar chestii ciudate si sunt obosita tot timpul...abia astept sa vina sa scap de starea asta.
Se poate sa fi facut bhcg prea repede...mai asteapta cateva zile si o sa afli raspunsul.

Si eu, daca ma iau dupa fertily.....as cam fi in a 2 a zi de cm. oricum,pe mine, ma tinea doar 2-3 zile,nicidecum 5 dar ....................bun si asa. Sanii mei, is fffffffffffff sensibili, cand am avut treaba cu al meu, na, ca de obicei,ma mangaie/atunge/saruta doar ca tura asta, l am rugat sa stea mai atent, sau sa nu o mai faca- ufaaaaaaaaaaaa -ce naspa ii senztia , el sa vrea si tu sa ...nu l prea lasi...ras Normal, maine, era sigura ca sunt la cm, asta in cazul in care ii o intarziere de 1-2 zile. Am de gand, cand ma intorc din Italia sa fac singurul test care nu l am facut, testul ala post-poicotal sau cum so fi chemand. Faza cu caldul , si eu, m am mirat pt ca eu is aia friguroasa de obicei . de visat .......... chiar nu mai stiu ce i aia un vis, de cand tati meu a plecat de langa noi (cam la fel cu Adina Cheek Kiss ) si de faza ca s obosita si ca ma mai doare cate putin spatele, o pun pe faza cu statul meu pana tarziu 8sau ca nu mi e somn-poate ii coca cola de vina,tinand cont ca eu,nu beau cafea deloc), am de umblat/alergat ziua si atunci -imi raman ore putine de somn. spatele,dau vina pe 1-2-3-4 kg care le am luat in plus pt ca nu prea am mai tinut cont de ce si cand mancam....ras

duminica placuta in continuare.

computerlove

uite, ma mancat undeva . cu toate ca m am scarpinat deja ras ras sa va pun si voua o poza-asa ca sa vedeti si voi, cum arata tabelul meu dupa fertility

LAURA0202 attached the following image(s):
cattura fertility ian 2018.png

FloreFlore
Scris: Sunday, January 14, 2018 5:14 PM
Nivel

Oanatam mai e pu?in ?i aflam computerlove
Sorina eu am avut dureri mari de ovar în z 11 ?i când am facut beta eram în z 9..Ar fi ie?it ceva nu?uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.