Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| FloreFlore wrote:Mul?umim pentru noul cuibusor !!
LAURA0202 wrote:Multumim pt noua casuta Kali.
Adina Mariana wrote:Hehe...multumim pt.casuta noua Kali.Sper sa fie cea mai norocoasa odata cu inceperea anului
Lili Eu wrote:Multumim de casuta...
Cu mare drag! Tin pumnii sa va vedeti visul cu ochii cat de curand! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| kali wrote:Cu mare drag! Tin pumnii sa va vedeti visul cu ochii cat de curand! |
|
| In realitate se vede mai bn in poza se vede daca te uiti foarte atent. Lili Eu attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Lili Eu wrote:In realitate se vede mai bn in poza se vede daca te uiti foarte atent. Se vede,e palida dar e acolo ceva La testul meu de ieri parca e pu?in mai accentuata azi liniuta La fel ca și la tine mai bine se vede în realitate Dupa ce încarc nu mai nimic FloreFlore attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 278
| kali o gramada de fete nu sunt active, poate fetele mai vechi te ajuta! Sunt de aproape 3 luni si nu am vazut deloc multe din ele active.
Lili, stai linistita ca au plecat uratii gata
Flore, asteptam rezultatele cu maxime emotii. E clar timpul sa fie luna ta
Incepem galeria pentru tine |
|
| FloreFlore wrote:Se vede,e palida dar e acolo ceva La testul meu de ieri parca e pu?in mai accentuata azi liniuta Eu zic ca e de bn....ma duc sa imi mai iau azi 2 teste de 10 iti tin pumni sa fie beta macar peste 20 la tine daca e bn la vara bem o bere |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 29
| Maria 2013. stiu ca timpul e relativ scurt de cand incerc la un bebel, insa anul trecut in mai am avut o operatie de fibrom, cu un fibrom lasat in uter. asa medicul a decis sa-l lase acolo pentru ca trebuia odata cu acel fibrom sa scoata o parte din uter, astfel sansele de sarcina scazand. astazi la contron am descoperit ca mai am un fibrom. analize inca nu am facut, urmeaza sa fac peste vreo 2 saptamani. Am inceput de vreo 2 sapt sa iau acid folic. Si acum ma intereseaza si niste tratamente naturiste. Eu nu mai am foarte mult timp la dispozitie pentru ca fibroamele daca se vor dezvolta va urma sa-mi scoata uterul si am 32 de ani ... |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Adina Mariana wrote:Fluturash inca luna asta il privesti si pe al meu apoi pauza...sper sa fie cu ochisori si in loc de grafic sa fac tichet de graviduta |
|
| Sper...aseara ca tot nu am dormit pana la 3 ma lua tot felu de ganduri si de bucurie si de intristare ma gandeam la tot felu de prostii...sper daca e da fie nu conteaza ce e sa imi dea un copilas sanatos....imi e un pic mila de Domi ca e micut si are asa multa nevoie de mami...si eu trebuie sa ma inpart la 2 de acum in colo....daca e sa fie bn.... acum sa fim sanatosi ca ne descurcam noi... |
|
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| Lili Eu wrote:In realitate se vede mai bn in poza se vede daca te uiti foarte atent. La a doua poza se vede binisor chiar! Nu te mai gandi la nimic,o sa fie bine! Si o sa te deacurci si cu Domi! O sa fie fericit sa aiba un fratior sau surioara o sa vezi! Succes si sa fie torul bine! |
|
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| FloreFlore wrote:Se vede,e palida dar e acolo ceva La testul meu de ieri parca e pu?in mai accentuata azi liniuta La fel ca ?i la tine mai bine se vede în realitate Dupa ce încarc nu mai nimic
Oo, ce bucurie Asteptam rezultatul cu sufletul la gura! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Lili Eu wrote: Eu zic ca e de bn....ma duc sa imi mai iau azi 2 teste de 10 iti tin pumni sa fie beta macar peste 20 la tine daca e bn la vara bem o bere o sa te descurci lili felicitari incet poate te urmez si eu cu cu un fratior sau surioara pentru fetita mea! |
|
| Multumesc...pai pt el vreau mai mult sa aibe si el pe cineva pe lune sa nu fie singur ca tati.. |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 96
| Buna fetelor,
In urma analizelor din Z21 mi-a iesit Prolactina f mare. Am citit ca daca Prolactina este mare nu exista ovulatie totusi eu in Z19 am avut test de ovulatie Pozitiv. Am fost ieri la medic cu toate analizele dar m-a trimis la endocrinolog nu a vrut sa-mi faca nici macar o ecografie sa vada daca totusi am ovulat sau nu, a spus ca la cat de mare este Prolactina clar nu avea cum sa existe ovulatia
|
|
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 29
| buna dragi aspirici. Am nimerit pe acest forum deoarece pe un altul nu aveam optiunea de reply si nu ma prea descurc . Eu sunt Larisa aspiranta ca si voi. va povestec pe scurt istoricul meu in speranta ca poate ma ajutati cu niste solutii. Anul trecut am fost operata de un fibrom uterin de vreo 12 cm. toate bune si frumoase insa dupa operatie medicul mi-a spus ca a mai gasit un fibrom in uter pe care nu l-a scos deoarece trebuia sa taie din uter astfel sansele la o sarcina reducandu-se. Sfatul lui a fost ca in maxim 2 ani de zile sa fac un bebe deoarece fibromul va creste iar operatia va fi obligatorie. am asteptat cela 6 luni recomandate si m-am pus pe treaba dar .. nimic. astazi am aflat ca mi s-a mai deszvoltat un fibrom langa celalalt, dar ca nu afecteaza fertilitatea. deci dpdvd medical e ok sa pot face un bebe. Asa ma chinui de 2 luni cu teste peste teste si cu o liniuta cat casa poporului. va rog daca stiti de ceva remedii naturiste sau orice altceva in afara de acid folic pe care deja am incep sa-l iau ... cu mare drag accept orice sfat.
BIne v-am gasit si va doresc mult succes si un bebe cat mai repede |
|
|