Clubul aspirantelor - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maria2013
Scris: Sunday, January 14, 2018 1:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
hainoroc
fluturash26 wrote:
alcool alcool ce se intampla aici? Fiecare are opinia lui, nu dati in cap una alteia

Nimic... E doar un grup foarte mare si e absolut normal sa nu fim toate de acord. Asa se întâmpla în orice grup cu membri multi! :)
LAURA0202
Scris: Sunday, January 14, 2018 3:52 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
FloreFlore wrote:
Fluturash ?i Georgiana va mul?umesc ptr sfaturi. ..De complex cu B uri chiar sunt interesata sa iau..Am o alimenta?ie destul de echilibrata...computerlove
Zgubyro hai tu cu o veste buna!!!coeur

Doctorul meu din Italia-chiar imi prescrisese sa iau B uri pt lipsa de anemie cu ceva timp in urma.
le am luat o perioada dar am vazut ca incepea sa se ridice kg la cantar ...........si am renuntat.
Nu i ca , din cauza vitaminelor, cica ne ingrasam, ci din cauza ca ti mareste pofta de mancare....

computerlove
LAURA0202
Scris: Sunday, January 14, 2018 4:27 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Adina Mariana wrote:
buna Emma si felicitari.Sfatul meu pt.tine este sa repeti beta la 48 ore neaparat.Nu vreau sa te sperii stiu ca esti extrem de fericita si entuziasmata si sper sa iti ajute Dumnezeu dar exact prin ce treci tu acum am trecut eu.Daca te uiti in semnatura mea acus 2 luni am pierdut o sarcina.Am avut test slab pozitiv am fugit la beta iar valoarea mi-a iesit 16.Tot calculam eu si mi se parea cam micuta dar am spus ca si sarcina e micuta cu siguranta si am crezut in bebelasul meu..am marit doza de progesteron,luam acid folic de 4 luni dar dupa ce am repetat la 48 ore beta mea a scazut drastic la 4,6...nu pot sa iti spun cum m-am simtit.In cazul tau acum e ft important sa se dubleze la 48 ore.Ce ai tu in avantaj fata de mine e ca poate nu stii cu exactitate cate zile dpo ai avut si ai sanse ft,mari sa creasca dar eu stiam clar cate am ca eram in urma unei stimulari.Ma rog pt.tine si te rog sa imi dai de stire cum esti bine?

Imi dau si eu cu parerea, referitor la sfaturile tale pt Ema -parca era numele,nu vreau sa gresec.
Am apucat sa citesc pana la capat, ce si cum , s a zis pe aici.
Chiar , n ai facut nimika gresit.ba din contra, i ai povestit prin ceea ce ai trecut tu.
Eu,una, la cate teste negative am vazut pana acuma, si am facut si beta .........dar m am imbatat cu apa rece tot timpul .
Prima oara cand mi s a explicat ca tre sa fac beta hcg si la 48 de ore repetat ca , trebe sa se dubleze macar , ca sa fie o sarcina......... am inteles si m am conformat pe deasupra.
Nu face nimeni rau un simplu sfat sau o experienta trecuta aici, pt 2-5 min in plus-chiar e bine, zic eu.
Eu, n am mai luat tb luna asta, ca n am mai vrut sa ma mai stresez deloc. Doar am notat cand a fost cm si atata, eventual si data cand am avut treaba-asta daca n am uitat ras am mai si notat acolo ceva, gen ce si cum simteam eu in plus de alte luni. ce mi se pare ciudat , ii ca sanii mei de mai mult timp,nici nu am tinut bine minte exact , dar cred ca ii data,cand am pus eu ceva n plus la calendar acolo... imi ard de numai, simteam ca mi iau fos-asta e cu totul si totul ciudat pt mine ca, de durut, stiu ca ma dureau,se umflau si pareau mai greoi la sau dupa ovulatie doar ca , nu as crea sa gresesc dar cred ca i a 2 a sau a 3 a luna, de cand simt ca parca imi iau foc .... poate s o fi dereglat ceva...habar n am dar oi vedea eu ce si cum, oricum, cred ca dupa calculele mele, ar acm trebui sa vina zilele astea,azi-maine. Sincer, nici nu stiu ce sa zic, acuma cateva zile am avut usoare deranj/discomfort la ovare-partea stanga, si aveam senzatia aia ca s pe problema, si acuma as si n as avea o ............. dar de sperat, oricum n as prea avea la ce.....
-Teste nu mai fac, nici beta hcg, decat daca am macar o saptamana de intarziere,7-10 zile pt ca m am saturat sa tot sper .
nu i ca nu mi doresc, ba chiar ne dorim amandoi, (s a apucat si al meu mai serios sa ia profertilul ala, fara sa mai trebuiasca sa i aduc eu aminte ras )
asa ca ........... cu Dumnezeu inainte pt ca degeaba vrem noi -EL , decide cand si daca va fi, au asta am reusit sa o inteleg pe propria mea piele,trecand si prim multe chestii/probleme, de asta gandesc asa acuma.
Emma, sa speram ca se va dubla valoarea si ca va fi totul ok-bafta. Cheek Kiss

topai

computerlove
Emma1406
Scris: Sunday, January 14, 2018 7:23 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/7/2017
Adina Mariana wrote:
buna Emma si felicitari.Sfatul meu pt.tine este sa repeti beta la 48 ore neaparat.Nu vreau sa te sperii stiu ca esti extrem de fericita si entuziasmata si sper sa iti ajute Dumnezeu dar exact prin ce treci tu acum am trecut eu.Daca te uiti in semnatura mea acus 2 luni am pierdut o sarcina.Am avut test slab pozitiv am fugit la beta iar valoarea mi-a iesit 16.Tot calculam eu si mi se parea cam micuta dar am spus ca si sarcina e micuta cu siguranta si am crezut in bebelasul meu..am marit doza de progesteron,luam acid folic de 4 luni dar dupa ce am repetat la 48 ore beta mea a scazut drastic la 4,6...nu pot sa iti spun cum m-am simtit.In cazul tau acum e ft important sa se dubleze la 48 ore.Ce ai tu in avantaj fata de mine e ca poate nu stii cu exactitate cate zile dpo ai avut si ai sanse ft,mari sa creasca dar eu stiam clar cate am ca eram in urma unei stimulari.Ma rog pt.tine si te rog sa imi dai de stire cum esti bine?

Mul?umesc pt sfaturi Adina , luni voi face ?i al doilea beta ?? Pana atunci am facut test ?i se vede pu?in mai intens . Test de ovulatie pozitiv am avut in 30 dec , deci e posibil sa se fi produs ovulatia in ultima zi din an . Eu ma rog sa fie bine :)
Multumesc fiecăreia dintre voi pt cuvinte și sfaturi . Nu as vrea sa vad tensiune , eu culeg ce ma ajuta sa îmi păstrez atitudinea pozitivă :) in Decembrie Adina mi-a spus sa nu îmi pierd speranța:) va apreciez și va urmăresc poveștile chiar dacă nu sunt f activa mereu :* Ps : vreau sa va arat poza cu testele dar îmi zice ca fișierul e prea mare ...
Andreea06
Scris: Sunday, January 14, 2018 7:41 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Ori redinensionezi pozele ori le urci pe alt site gen imgbb.com si pui linkurile aici.

Iti tin pumnii cu beta 2! majoreta
Emma1406 wrote:

Mul?umesc pt sfaturi Adina , luni voi face ?i al doilea beta ?? Pana atunci am facut test ?i se vede pu?in mai intens . Test de ovulatie pozitiv am avut in 30 dec , deci e posibil sa se fi produs ovulatia in ultima zi din an . Eu ma rog sa fie bine :) Ps : vreau sa va arat poza cu testele dar îmi zice ca fi?ierul e prea mare ...
Emma1406
Scris: Sunday, January 14, 2018 8:05 AM
Nivel

Andreea06 wrote:
Ori redinensionezi pozele ori le urci pe alt site gen imgbb.com si pui linkurile aici.

Iti tin pumnii cu beta 2! majoreta

Mul?umesc hearts
Am reușit sa atașez pozele , prima e cea din ziua cu beta 18 , vineri , iar a doua e de astăzi :)

Emma1406 attached the following image(s):
img_9757.png

Sorina_85
Scris: Sunday, January 14, 2018 8:36 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/21/2017
Emma1406 wrote:

Mul?umesc hearts
Am reu?it sa ata?ez pozele , prima e cea din ziua cu beta 18 , vineri , iar a doua e de astazi :)

yes yes yes
Se vede mai intens a doua linie yes yes yes
Emma1406
Scris: Sunday, January 14, 2018 8:42 AM
Nivel

Sorina_85 wrote:

yes yes yes
Se vede mai intens a doua linie yes yes yes

Sper sa o tin tot a?a hearts angel
zgubyro
Scris: Sunday, January 14, 2018 8:46 AM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2017
maria2013 wrote:
Tinem pumnii tot happy sa fii si peste doua saptamâni!

Un happy 2018 va urez la toate fetele :)
zgubyro
Scris: Sunday, January 14, 2018 8:48 AM
Nivel

Emma1406 wrote:

Mul?umesc pt sfaturi Adina , luni voi face ?i al doilea beta ?? Pana atunci am facut test ?i se vede pu?in mai intens . Test de ovulatie pozitiv am avut in 30 dec , deci e posibil sa se fi produs ovulatia in ultima zi din an . Eu ma rog sa fie bine :)
Multumesc fiecareia dintre voi pt cuvinte ?i sfaturi . Nu as vrea sa vad tensiune , eu culeg ce ma ajuta sa îmi pastrez atitudinea pozitiva :) in Decembrie Adina mi-a spus sa nu îmi pierd speran?a:) va apreciez ?i va urmaresc pove?tile chiar daca nu sunt f activa mereu :* Ps : vreau sa va arat poza cu testele dar îmi zice ca fi?ierul e prea mare ...

hello, deci daca este test de ovulatie pozitiv la sf lui decembrie este ok, dar tin minte ca initial ai scris ca ovulatia a fost in 19 decembrie. De aici s-au creat niste confuzii.
Doamne ajuta sa fie bine, multa bafta!

Acum am vazut testul, se vede bine liniuta!! Felicitari
Emma1406
Scris: Sunday, January 14, 2018 8:51 AM
Nivel

zgubyro wrote:

hello, deci daca este test de ovulatie pozitiv la sf lui decembrie este ok, dar tin minte ca initial ai scirs ca e in 19 decembrie. De aici s-au creat niste confuzii.
Doamne ajuta sa fie bine, multa bafta!

Ah , nu probabil am scris din gre?eala fara sa îmi dau seama , cred ca am zis ziua 19 a CM , ultimul Cm in 12 Decembrie deci in 30 Decembrie testul pozitiv de ovulatie ?? A fost o confuzie ...
Emma1406
Scris: Sunday, January 14, 2018 8:52 AM
Nivel

Emma1406 wrote:

Ah , nu probabil am scris din gre?eala fara sa îmi dau seama , cred ca am zis ziua 19 a CM , ultimul Cm in 12 Decembrie deci in 30 Decembrie testul pozitiv de ovulatie ?? A fost o confuzie ...
zgubyro
Scris: Sunday, January 14, 2018 8:56 AM
Nivel

Emma1406 wrote:

M-am gandit si eu la mom acela ca poate ai gresit ca nu bateau calculele. Daca era din 19 tb sa vina demult ciclu :)) Unul din simtome la gravide e zapaceala , deci merge bine sarcina Cheek Kiss Cheek Kiss
Emma1406
Scris: Sunday, January 14, 2018 8:58 AM
Nivel

zgubyro wrote:

M-am gandit si eu la mom acela ca poate ai gresit ca nu bateau calculele. Daca era din 19 tb sa vina demult ciclu :)) Unul din simtome la gravide e zapaceala , deci merge bine sarcina Cheek Kiss Cheek Kiss

:)) probabil , alte simptome nu am :)) doamne ajuta sa fie bine :*
AlexandraRr
Scris: Sunday, January 14, 2018 9:05 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
LAURA0202 wrote:

Doctorul meu din Italia-chiar imi prescrisese sa iau B uri pt lipsa de anemie cu ceva timp in urma.
le am luat o perioada dar am vazut ca incepea sa se ridice kg la cantar ...........si am renuntat.
Nu i ca , din cauza vitaminelor, cica ne ingrasam, ci din cauza ca ti mareste pofta de mancare....

computerlove

Asa este, si mie imi e foame toata ziua :)) dar daca avem putin grija la alimentatie nu sunt probleme. Eu iau din decembrie vitaminele si cand mi se face foame in afara meselor principale mananc un fruct sau seara imi fac un ceai si trece senzatia aceea si nici nu m-am ingrasat inca :))
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.