Clubul aspirantelor - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sorina_85
Scris: Saturday, January 13, 2018 9:58 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/21/2017
zgubyro wrote:

Nu prea stiu exact ca nu iau temnp, dar dupa semne cred ca sunt in zilele happy ale lunii :)

Spor la treaba doamna draga!!!
topai topai topai
Adina Mariana
Scris: Saturday, January 13, 2018 10:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
oanatm wrote:

E greu sa treci peste...daca totul.era bine la.prima sarcina acum bebele meu avea o sapt...si mai greu mi-a fost cand am vazut ca o fosta.colega a nascut o fetita exact in ziua cand aveam si eu deadline...dar incerc sa nu ma las afectata de asta si mai ales ca am o verisoara care e gravida in 13 sapt...ma bucur pt ea dar nu mi-e totuna si evit intalnirea cu ea pr cat posibil.
da...eu am trait cu cumnata in casa de dinainte sa ramana insarcinata pana a nascut.Am vazut toate etapele prin care a trecut,cum ia crescut burtica,ecografiile etc.Ea a ramas neplanuit iar eu ma chinuiam luna de luna sa raman si pur si simplu nu a fost sa fie nici pana in ziua de azi.Tocmai azi implineste nepotelul meu 3 lunite.Pe ea nu am ciuda ca e bebelusul fratelui meu si nepotelul meu dar uneori ma gandeam asa in sinea mea ca uite cum le da Dumnezeu la cei care nu isi doresc si eu care imi doresc nu mi-l da dar....cine sunt eu sa ma impotrivesc deciziilor Domnului?Asta este...banuiesc ca va veni si luna mea intr-o buna si binecuvantata zi.
BabyGimi
Scris: Saturday, January 13, 2018 10:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
Adina Mariana wrote:
buna Emma si felicitari.Sfatul meu pt.tine este sa repeti beta la 48 ore neaparat.Nu vreau sa te sperii stiu ca esti extrem de fericita si entuziasmata si sper sa iti ajute Dumnezeu dar exact prin ce treci tu acum am trecut eu.Daca te uiti in semnatura mea acus 2 luni am pierdut o sarcina.Am avut test slab pozitiv am fugit la beta iar valoarea mi-a iesit 16.Tot calculam eu si mi se parea cam micuta dar am spus ca si sarcina e micuta cu siguranta si am crezut in bebelasul meu..am marit doza de progesteron,luam acid folic de 4 luni dar dupa ce am repetat la 48 ore beta mea a scazut drastic la 4,6...nu pot sa iti spun cum m-am simtit.In cazul tau acum e ft important sa se dubleze la 48 ore.Ce ai tu in avantaj fata de mine e ca poate nu stii cu exactitate cate zile dpo ai avut si ai sanse ft,mari sa creasca dar eu stiam clar cate am ca eram in urma unei stimulari.Ma rog pt.tine si te rog sa imi dai de stire cum esti bine?

O prietena a avut primul beta 18 si acum are un baietel sanatos de 2 ani jumatate.

Ce vreau sa spun? Ca atunci cand cineva isi rupe din timp pt a scrie ceva din suflet, poate cea mai mare bucurie pe care o are in momentul respectiv si incurajeaza alte femei sa creada in visul lor de a deveni mame, te asigur ca ULTIMUL lucru pe care vrea sa il auda este ca X sau Y au suferit o tragedie.

Experientele noastre sunt strict ale noastre si asta nu inseamna ca trebuie sa impovaram pe cineva la inceput de drum cu asa ceva. Un simplu “Felicitari! Sa ai un copil sanatos”, ceva de genul asta, era suficient. Ca o sa fie bine sau nu, asta doar Dumnezeu stie, nu noi, Ca avem rezerve in ceea ce priveste evolutia sarcinii, asta ramane de vazut dupa beta hcg2.

E ca si cum o proaspata mamica se bucura pt pruncul ei si vin eu si ii spun “ce bine, bravo. nu vreau sa te sperii, dar sa stii ca poate suferi copilul de autism, mie asa mi s-a intamplat”.
oanatm
Scris: Saturday, January 13, 2018 10:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2017
Adina Mariana wrote:
da...eu am trait cu cumnata in casa de dinainte sa ramana insarcinata pana a nascut.Am vazut toate etapele prin care a trecut,cum ia crescut burtica,ecografiile etc.Ea a ramas neplanuit iar eu ma chinuiam luna de luna sa raman si pur si simplu nu a fost sa fie nici pana in ziua de azi.Tocmai azi implineste nepotelul meu 3 lunite.Pe ea nu am ciuda ca e bebelusul fratelui meu si nepotelul meu dar uneori ma gandeam asa in sinea mea ca uite cum le da Dumnezeu la cei care nu isi doresc si eu care imi doresc nu mi-l da dar....cine sunt eu sa ma impotrivesc deciziilor Domnului?Asta este...banuiesc ca va veni si luna mea intr-o buna si binecuvantata zi.

Nu mi-e ciuda pe.ea ca.si ea a pierdut o sarcina si stiu cat i-a cost de greu, dar nu as reusi eu sa uit...ma bucur ca acum e bine ca a avut destule probleme de sanatate... sunt sigura ca toate ne vom indeplini visul la un moment dat.
Adina Mariana
Scris: Saturday, January 13, 2018 10:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
BabyGimi wrote:

O prietena a avut primul beta 18 si acum are un baietel sanatos de 2 ani jumatate.

Ce vreau sa spun? Ca atunci cand cineva isi rupe din timp pt a scrie ceva din suflet, poate cea mai mare bucurie pe care o are in momentul respectiv si incurajeaza alte femei sa creada in visul lor de a deveni mame, te asigur ca ULTIMUL lucru pe care vrea sa il auda este ca X sau Y au suferit o tragedie.

Experientele noastre sunt strict ale noastre si asta nu inseamna ca trebuie sa impovaram pe cineva la inceput de drum cu asa ceva. Un simplu “Felicitari! Sa ai un copil sanatos”, ceva de genul asta, era suficient. Ca o sa fie bine sau nu, asta doar Dumnezeu stie, nu noi, Ca avem rezerve in ceea ce priveste evolutia sarcinii, asta ramane de vazut dupa beta hcg2.

E ca si cum o proaspata mamica se bucura pt pruncul ei si vin eu si ii spun “ce bine, bravo. nu vreau sa te sperii, dar sa stii ca poate suferi copilul de autism, mie asa mi s-a intamplat”.
asta e opinia ta..fiecare om o are pe a lui.Eu nu am spus sa descurajez ci sa previna si sa repete beta ca sa stie o treaba sigura...ceea ce ai spus tu la final e exagerare si vorbim total despre ceva diferit.De ce sa doresc eu raul cuiva?trec si eu prin destule...fiecare isi spune experienta lui si poate cineva are de invatat din asta.
zgubyro
Scris: Saturday, January 13, 2018 10:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/18/2017
BabyGimi wrote:

Eu sunt sigura ca Adina nu a vrut sa descurajeze pe nimeni ci este doar realista. Beta 18 este f mic, și ar fi trebui sa fie undeva la 7 max 14 zile dpo. A?a cum a zis si ea speranta este numai daca ovula?ia s-a produs undeva la începutul lui ianuarie. Eu cred ca e mai bine sa fi realist ?i sincer in unele cazuri
BabyGimi
Scris: Saturday, January 13, 2018 10:53 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
asta e opinia ta..fiecare om o are pe a lui.Eu nu am spus sa descurajez ci sa previna si sa repete beta ca sa stie o treaba sigura...ceea ce ai spus tu la final e exagerare si vorbim total despre ceva diferit.De ce sa doresc eu raul cuiva?trec si eu prin destule...fiecare isi spune experienta lui si poate cineva are de invatat din asta.

Pe bune?! Zice femeia ca e insarcinata si tu asa o imbarbatezi si o feliciti?!? Stie si ea si oricine asteapta un copil care sunt riscurile unei sarcini.
O sa fii si tu mamica foarte curand, sunt sigura de asta, dar sper din suflet sa nu vezi pe pielea ta ce impact pot avea asemenea cuvinte, cu atat mai mult cu cat esti oricum in acele momente un pachet de emotii si temeri de inceput de drum.

Parca iti da cineva cu paru-n cap de ramai prost. Si da, stiu cum e, pt ca mi-am auzit si eu asemenea vorbe cand abia aflasem ca sunt insarcinata.

In fine, fiecare cu metodele lui de incurajare, ce sa mai zic.
Luna48
Scris: Saturday, January 13, 2018 11:08 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2017
BabyGimi wrote:

Pe bune?! Zice femeia ca e insarcinata si tu asa o imbarbatezi si o feliciti?!? Stie si ea si oricine asteapta un copil care sunt riscurile unei sarcini.
O sa fii si tu mamica foarte curand, sunt sigura de asta, dar sper din suflet sa nu vezi pe pielea ta ce impact pot avea asemenea cuvinte, cu atat mai mult cu cat esti oricum in acele momente un pachet de emotii si temeri de inceput de drum.

Parca iti da cineva cu paru-n cap de ramai prost. Si da, stiu cum e, pt ca mi-am auzit si eu asemenea vorbe cand abia aflasem ca sunt insarcinata.

Nu vreau sa supar pe.nimeni dar mi se pare mesajul Adinei cu bun simt si chiar pare ingrijorata.
Nu tot timpul putem sa ne bucuram pt vestile altora doar pt ca stim cat de greu e sa ramanem sau pt unele persoane o sarcina pierduta.
Eu o inteleg pe Adina si ce a vrut sa spuna si nu cred ca a fost din rautate.
Nici eu nu sunt de acord cu toata lumea dar prefer sa ma abtin ca sa nu ranesc pe nimeni.
Cel mai bine la final sa fim cu capul pe umeri si sa mergem mai departe.
Mgeorgiana85
Scris: Saturday, January 13, 2018 11:13 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
BabyGimi wrote:

Nu prea te-am vazut pe aici dar in fine...
Eu cand am avut primul test pozitiv toate fetele ma felicitau desi nu am scris aici pentru a primi felicitari..in fine iar Adina mi-a spus ca ma va felicita atunci cand va iesi beta si pt asta nu i-am dat in cap. Daca anul trecut cand am pierdut sarcina as fi vb cu cineva ca Adina si sa-mi deschida ochii nu ajungeam sa ma izolez o saptamana de toata lumea. Nu inteleg..daca te deranjeaza ce a scris ...treci peste. Mesajul era pt Emma nu pt tine. Nu cred ca e ok sa instigi...A fost doar un sfat,nu cred ca trebuie luat in nume de rau ci sa privesti toate posibilitatile. Nu stiu ce se intampla in ultima vreme pe forum, dar cam a luat-o razna. Am impresia ca se cauta cearta....
BabyGimi
Scris: Saturday, January 13, 2018 11:27 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Nu prea te-am vazut pe aici dar in fine...
Eu cand am avut primul test pozitiv toate fetele ma felicitau desi nu am scris aici pentru a primi felicitari..in fine iar Adina mi-a spus ca ma va felicita atunci cand va iesi beta si pt asta nu i-am dat in cap. Daca anul trecut cand am pierdut sarcina as fi vb cu cineva ca Adina si sa-mi deschida ochii nu ajungeam sa ma izolez o saptamana de toata lumea. Nu inteleg..daca te deranjeaza ce a scris ...treci peste. Mesajul era pt Emma nu pt tine. Nu cred ca e ok sa instigi...A fost doar un sfat,nu cred ca trebuie luat in nume de rau ci sa privesti toate posibilitatile. Nu stiu ce se intampla in ultima vreme pe forum, dar cam a luat-o razna. Am impresia ca se cauta cearta....

Este irelevant daca am scris aici, la gravidute sau la casa mea ideala din pom. Fata nici nu a apucat sa vina cu beta 2, dar ne dam cu parerea ca bebelusul ei nu are sanse, doar pt ca al meu nu a avut. Super!
Macar asteptati sa vedeti ce update mai da inainte sa trageti concluzii sau sa ii aratati realitatea voastra. Permiti omului sa viseze, sa isi faca planuri, rugati-va pt el sa ii fie bine.

Si da, ai dreptate. Nu mai e forumul asta ce a fost. Si am incheiat ce am avut de zis despre subiectul asta.
FloreFlore
Scris: Saturday, January 13, 2018 11:39 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
AlexandraRr wrote:
Buna seara, fetelor, am avut o surpriza neasteptata in seara aceasta. Am facut test de ovulatie si a iesit pozitiv :))) Bucuria e din cauza ca eu ovulam de obicei in ziua 20-22 si acum sunt in ziua 14. Nu stiu daca vitexul chiar m-a ajutat sau vitaminele dar ma bucur ca intru si eu in rand cu lumea ;))) pupici majoreta i

Bravo !Baga?i " carbunii "?i sa te prezin?i cu test pozitiv peste 2 saptamani !!topai
maria2013
Scris: Saturday, January 13, 2018 11:41 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
AlexandraRr wrote:
Buna seara, fetelor, am avut o surpriza neasteptata in seara aceasta. Am facut test de ovulatie si a iesit pozitiv :))) Bucuria e din cauza ca eu ovulam de obicei in ziua 20-22 si acum sunt in ziua 14. Nu stiu daca vitexul chiar m-a ajutat sau vitaminele dar ma bucur ca intru si eu in rand cu lumea ;))) pupici majoreta i
Cineva are treaba in seara asta! Sa fie cu noroc!
maria2013
Scris: Saturday, January 13, 2018 11:43 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
zgubyro wrote:

Nu prea stiu exact ca nu iau temnp, dar dupa semne cred ca sunt in zilele happy ale lunii :)
Tinem pumnii tot happy sa fii si peste doua saptamâni!
Nella
Scris: Saturday, January 13, 2018 11:48 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
stop banghead asta este locul unde fiecare din noi î?i spune parerea,trairea ?i cuno?tin?ele , suntem suficient de mature ?i cred ca acest mod de abordare nu face decât sa strice atmosfera acestei casu?e . Cui nu ii place sa nu scrie ,sau sa ignore... Aruncatul vorbelor mai mult dauneaza decât sa faca cuiva bine .
Sa lasam frustrarile deoparte ?i sa nu uitam sa fim oameni înainte de toate . Cine scrie pe acest forum o face pt a se descarca ,pt a înva?a din gre?elile sau întâmplarile pozitive sau mai pu?in pozitive ale celorlalte "surori" de suferin?a , numai de ghimpi de genul asta nu mai avem nevoie ... Nu vii în casa cuiva ?i îi faci repro?uri pt ca ?ie nu î?i place ceva, ai alte variante ,accep?i sau pleci . Seara buna !
fluturash26
Scris: Sunday, January 14, 2018 1:32 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
alcool alcool ce se intampla aici? Fiecare are opinia lui, nu dati in cap una alteiaras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.