Clubul aspirantelor - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rubynne
Scris: Friday, February 16, 2018 5:54 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2016
Adina Mariana wrote:
Am auzit ft multe si so bagat o frica si panica in mine enorma.Eu sunt ft sensibila..ma doare si cand imi ia proba pt secretii sau papanicolau si imi e frica sa nu raman cu traume.Dar imi place ce aud despre acest medic Bogdan si poate imi fac curaj si merg la inceput de anul viitor.Anul acesta imi mai dau ragaz...imi dau pt.ca am mai avut o tentativa de prindere in luna noiembrie dar s-a dus...

Sti cum e...pana nu vezi tu cu ochii tai si nu experimentezi singura degeaba asculti parerile altora. Intr-adevar depinde si de gradul de suportabilitate al fiecareia.
Singurul disconfort este cand baga departatorul, fix ca la PAP. In rest, daca totul e ok, nu prea ai de ce sa iti fie teama ca nu simti mare lucru.
Curaj! Pana la urma sunt sigura ca o vei face si va fi totul bine!
Rubynne
Scris: Friday, February 16, 2018 5:56 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
maria2013 wrote:
Mi-au venit rezultatele la SAFL. Nu am absolut nimic, toate-s în parametri! Am mai taiat o analiza de pe lista!

Super! newclap
FloreFlore
Scris: Friday, February 16, 2018 6:05 AM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
maria2013 wrote:

O fac si pe-asta, sa nu zic ca n-am facut-o! Lol Sper sa fie totul ok. Daca s-or înfunda dupa, înseamna ca drumul meu spre mamicie e altul si vom vedea atunci ce va fi. Le iau pas cu pas momentan.

Acum aflu ?i eu ca e posibil sa se înfunde trompele dupa ??Nu am auzit niciodata despre asta dar la mine nu a fost valabil ?i am fscut de 2 ori hsg ul..uff
FloreFlore
Scris: Friday, February 16, 2018 6:06 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Cheek Kiss

imi pare rau pt z1. chiar ma gandeam ca ne arati II linuite

Cheek Kiss

computerlove

Asta e...Poate luna viitoare e mai norocoasacomputerlove
FloreFlore
Scris: Friday, February 16, 2018 6:07 AM
Nivel

Claudiaileee wrote:
Ce rau îmi pare pentru tine , lasa ca mai este si luna asta , o luna noua , un nou început ! Pe mine m-a lasat durerea de sâni ceva ciudat pentru mine , dar nu ?tiu ,m-as bucura ori sa vina mai tepedenori sa nu a-mi vina 9 luni acuma ce o da Domnul! coeur

Inca ai ?anse daca nu a venit cm.ul ?i sper sa vii cu un teste clar pozitiv !!majoreta computerlove
fluturash26
Scris: Friday, February 16, 2018 7:08 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
angry
Nella wrote:

Eu sunt pacienta lui si pâna acum am fost f mul?umita. Nu ma usuca de bani niciodata . Plate?ti fix cat î?i face. Cum eu fac doar monitorizari de ceva luni nu platesc ?i consulta?ia,ceea ce la alti medici se plate?te . Ca ?i atitudine e f atent, u?or la mana, m-a chemat ?i în garda când a fost nevoie. Mai bine de 6 luni m-am informat despre el. Nu regret alegerea facuta ! Sanatate multa !

Multumesc mult! As avea nevoie sa imi supravegheze sarcina ca asta care il aveam pana acum vad ca nu prea are timp de mine, o sa ma gandesc bine si daca nu...il schimb! Caut unul caruia sa ii pese de mine si sa imi raspunda la telefon sau mesaj cand am o problema nu sa astept cu zilele sa raspunda
angry newno
FloreFlore
Scris: Friday, February 16, 2018 8:53 AM
Nivel

Andi Î?i uram Multa bafta azi cu hsg ul ?i te a?teptam cu vesti bune! !hearts
Anelise
Scris: Friday, February 16, 2018 9:07 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.