Clubul aspirantelor - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea-Alexandra
Scris: Thursday, February 15, 2018 12:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/22/2018
Multumesc Monica. Nu sunt inca decisa...Am facut atatea teste incat nici nu stiu daca mai vreau sa fac :) Cred ca cel mai bine o sa mai astept sa vedem macar pana pe 20.
Te pup
maria2013
Scris: Thursday, February 15, 2018 1:42 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
FloreFlore wrote:

Buna !Cum mai esti?Chiar ma gândeam ieri la tineCheek Kiss
Momentan, sunt in pauza. Sotul e plecat o perioada, asa ca voi mai face câteva investigatii, apoi vom relua proiectul bebe. Astept rezultatele de la sindromul antifosfolipidic, iar in aprilie voi face hsg. De sâmbata am reînceput tratamentul preconceptional pt trombofilie.
maria2013
Scris: Thursday, February 15, 2018 1:43 PM
Nivel

Andreea-Alexandra wrote:
Neata fetele...
12 DPO....niciun simptom...sanii m-au durut vreo 3 zile si atat...acum vad ca ma iau iar doar in jurul sfarcurilor...cateva crampe si cam atat.Sanii nu sunt intariti...poate putini mariti...si cam atat...nici nu stiu ce sa fac...daca are rost sa fac un test sau sa mai astept...pana pe 19 cand ar trebui sa imi vina problemele...nu stiu...ce ziceti?
Cred ca ai putea încerca un test mâine dimineata. Succes!
LAURA0202
Scris: Thursday, February 15, 2018 1:50 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016

buna fetlor.
vreau sa va zic o ciudatenie la mine .... sanii ma dureau pana acuma de numa... azinoapte aveam impresia ca deja a venit si de dimineata, cand am fost la baie, nimik, doar un singur punct rosu, care chiar n am mai patit o niciodata. mi se pare ciudat sincer. maine, ar trebui sa vina. deseara voi avea si raspunsul pe email de la anticorpii aia. poate e un spooting inainte sa vina? nu stiu , ca am mai avut spooting dar mai rar in ultimele luni... acuma , oi vedea, umblu cu absorbamntul in geanta oricum.
m am uitat de siofor ul ala pe net, dar ala ii pt diabet 2 si nu cred ca a ajutat cu ceva foarte tare. In schimb meta.... ala tre sa caut sa vad ce indicatii are-eram curioasa doar.
va urez o zi buna

Cheek Kiss

computerlove
FloreFlore
Scris: Thursday, February 15, 2018 3:00 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
maria2013 wrote:
Momentan, sunt in pauza. Sotul e plecat o perioada, asa ca voi mai face câteva investigatii, apoi vom relua proiectul bebe. Astept rezultatele de la sindromul antifosfolipidic, iar in aprilie voi face hsg. De sâmbata am reînceput tratamentul preconceptional pt trombofilie.

Mult succes atunci ?i dupa Pa?te poare vii cu vestea cea mare sau poate mai devreme !Nu se ?tie niciodata Cheek Kiss
FloreFlore
Scris: Thursday, February 15, 2018 3:01 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Andreea-Alexandra wrote:
Multumesc Monica. Nu sunt inca decisa...Am facut atatea teste incat nici nu stiu daca mai vreau sa fac :) Cred ca cel mai bine o sa mai astept sa vedem macar pana pe 20.
Te pup

Î?i ?in pumnii sa fie cu ochi?ori computerlove
Claudiaileee
Scris: Thursday, February 15, 2018 3:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2017
Flore, Ai ceva vesti bune pentru noi ? Ai mai facut test ? hearts topai
Rubynne
Scris: Thursday, February 15, 2018 3:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
LAURA0202 wrote:

buna fetlor.
vreau sa va zic o ciudatenie la mine .... sanii ma dureau pana acuma de numa... azinoapte aveam impresia ca deja a venit si de dimineata, cand am fost la baie, nimik, doar un singur punct rosu, care chiar n am mai patit o niciodata. mi se pare ciudat sincer. maine, ar trebui sa vina. deseara voi avea si raspunsul pe email de la anticorpii aia. poate e un spooting inainte sa vina? nu stiu , ca am mai avut spooting dar mai rar in ultimele luni... acuma , oi vedea, umblu cu absorbamntul in geanta oricum.
m am uitat de siofor ul ala pe net, dar ala ii pt diabet 2 si nu cred ca a ajutat cu ceva foarte tare. In schimb meta.... ala tre sa caut sa vad ce indicatii are-eram curioasa doar.
va urez o zi buna

Cheek Kiss

computerlove

Metformin e substanta activa a Siofor. Iar Siofor eu nu il iau ca am diabet, il iau pt a scadea rezistenta la insulina pe care o am din cauza ovarelor polichistice.
Adina Mariana
Scris: Thursday, February 15, 2018 3:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
maria2013 wrote:
Pana la urma te-ai hotarat in legatura cu hsg-ul?felicitari...eu nu am progresat deloc la acest capitol,in continuare sunt oripilata de aceasta analiza si nici nu cred ca o voi face repedeBig Surprise totusi....te-ai mai documentat cu privire la posibila infundare dupa procedura?ca stiu ca erai si tu ft.sceptica
Adina Mariana
Scris: Thursday, February 15, 2018 3:33 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

buna fetlor.
va urez o zi buna

Cheek Kiss

computerlove
incearca un test maine sau poimaine.Tot ce e posibil.Bafta.
Adina Mariana
Scris: Thursday, February 15, 2018 3:35 PM
Nivel

anemona30 wrote:
am facut morfo 2 asa ca acum ne prezentam si noi :ras ne place sa stam la poze yes

avem 23 sapt si vom fi un bebe inaltbras ca si greutate avem 616 grame deci asta-i motivul pt care mami are o burtica maricica hohot ...

https://ibb.co/d1jQFn

...................

fluturash, ia-le pe rand , nu te panica, stiu ca-i nasol si ai 1001 de temeri acum dar incearca sa mai cauti si alte pareri cu privire la tsh care a sarit asa mult pupici eu cand aveam o nelamurire pana primeam raspuns de l amedic studiam internetul , ma informam cat de cat sic
ce flrumos.Felicitari Anemona..sa creasca mare si frumos.Te-ai gandit la vreun nume?
Andreea-Alexandra
Scris: Thursday, February 15, 2018 3:53 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
Sper si eu Flore! Sa dea Domnu....te pup
maria2013
Scris: Thursday, February 15, 2018 5:08 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Pana la urma te-ai hotarat in legatura cu hsg-ul?felicitari...eu nu am progresat deloc la acest capitol,in continuare sunt oripilata de aceasta analiza si nici nu cred ca o voi face repedeBig Surprise totusi....te-ai mai documentat cu privire la posibila infundare dupa procedura?ca stiu ca erai si tu ft.sceptica

O fac si pe-asta, sa nu zic ca n-am facut-o! Lol Sper sa fie totul ok. Daca s-or înfunda dupa, înseamna ca drumul meu spre mamicie e altul si vom vedea atunci ce va fi. Le iau pas cu pas momentan.
maria2013
Scris: Thursday, February 15, 2018 5:09 PM
Nivel

Mi-au venit rezultatele la SAFL. Nu am absolut nimic, toate-s în parametri! Am mai taiat o analiza de pe lista!
Adina Mariana
Scris: Thursday, February 15, 2018 6:58 PM
Nivel

maria2013 wrote:

O fac si pe-asta, sa nu zic ca n-am facut-o! Lol Sper sa fie totul ok. Daca s-or înfunda dupa, înseamna ca drumul meu spre mamicie e altul si vom vedea atunci ce va fi. Le iau pas cu pas momentan.
bine faci.Si eu daca nu vine bebe pana dupa ce implinesc 30 ani adica inca 1 an jumatate o sa o fac si eu analiza.Cumva o sa imi iau inima in dinti si o sa o fac.Este un medic ft bun la Cluj despre care am citit tare multe pareri si cica este ft.finut in procedura..la el as merge ca e aproape de orasul meu 220 km.

Ce inseamna SAFL?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.