Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Multumesc Monica. Nu sunt inca decisa...Am facut atatea teste incat nici nu stiu daca mai vreau sa fac :) Cred ca cel mai bine o sa mai astept sa vedem macar pana pe 20. Te pup |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| FloreFlore wrote:Buna !Cum mai esti?Chiar ma gândeam ieri la tine Momentan, sunt in pauza. Sotul e plecat o perioada, asa ca voi mai face câteva investigatii, apoi vom relua proiectul bebe. Astept rezultatele de la sindromul antifosfolipidic, iar in aprilie voi face hsg. De sâmbata am reînceput tratamentul preconceptional pt trombofilie. |
|

| Andreea-Alexandra wrote:Neata fetele... 12 DPO....niciun simptom...sanii m-au durut vreo 3 zile si atat...acum vad ca ma iau iar doar in jurul sfarcurilor...cateva crampe si cam atat.Sanii nu sunt intariti...poate putini mariti...si cam atat...nici nu stiu ce sa fac...daca are rost sa fac un test sau sa mai astept...pana pe 19 cand ar trebui sa imi vina problemele...nu stiu...ce ziceti? Cred ca ai putea încerca un test mâine dimineata. Succes! |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| buna fetlor. vreau sa va zic o ciudatenie la mine .... sanii ma dureau pana acuma de numa... azinoapte aveam impresia ca deja a venit si de dimineata, cand am fost la baie, nimik, doar un singur punct rosu, care chiar n am mai patit o niciodata. mi se pare ciudat sincer. maine, ar trebui sa vina. deseara voi avea si raspunsul pe email de la anticorpii aia. poate e un spooting inainte sa vina? nu stiu , ca am mai avut spooting dar mai rar in ultimele luni... acuma , oi vedea, umblu cu absorbamntul in geanta oricum. m am uitat de siofor ul ala pe net, dar ala ii pt diabet 2 si nu cred ca a ajutat cu ceva foarte tare. In schimb meta.... ala tre sa caut sa vad ce indicatii are-eram curioasa doar. va urez o zi buna
|
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| maria2013 wrote: Momentan, sunt in pauza. Sotul e plecat o perioada, asa ca voi mai face câteva investigatii, apoi vom relua proiectul bebe. Astept rezultatele de la sindromul antifosfolipidic, iar in aprilie voi face hsg. De sâmbata am reînceput tratamentul preconceptional pt trombofilie. Mult succes atunci ?i dupa Pa?te poare vii cu vestea cea mare sau poate mai devreme !Nu se ?tie niciodata |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Andreea-Alexandra wrote:Multumesc Monica. Nu sunt inca decisa...Am facut atatea teste incat nici nu stiu daca mai vreau sa fac :) Cred ca cel mai bine o sa mai astept sa vedem macar pana pe 20. Te pup Î?i ?in pumnii sa fie cu ochi?ori |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 407
| Flore, Ai ceva vesti bune pentru noi ? Ai mai facut test ? |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| LAURA0202 wrote:buna fetlor. vreau sa va zic o ciudatenie la mine .... sanii ma dureau pana acuma de numa... azinoapte aveam impresia ca deja a venit si de dimineata, cand am fost la baie, nimik, doar un singur punct rosu, care chiar n am mai patit o niciodata. mi se pare ciudat sincer. maine, ar trebui sa vina. deseara voi avea si raspunsul pe email de la anticorpii aia. poate e un spooting inainte sa vina? nu stiu , ca am mai avut spooting dar mai rar in ultimele luni... acuma , oi vedea, umblu cu absorbamntul in geanta oricum. m am uitat de siofor ul ala pe net, dar ala ii pt diabet 2 si nu cred ca a ajutat cu ceva foarte tare. In schimb meta.... ala tre sa caut sa vad ce indicatii are-eram curioasa doar. va urez o zi buna Metformin e substanta activa a Siofor. Iar Siofor eu nu il iau ca am diabet, il iau pt a scadea rezistenta la insulina pe care o am din cauza ovarelor polichistice. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| maria2013 wrote: Momentan, sunt in pauza. Sotul e plecat o perioada, asa ca voi mai face câteva investigatii, apoi vom relua proiectul bebe. Astept rezultatele de la sindromul antifosfolipidic, iar in aprilie voi face hsg. De sâmbata am reînceput tratamentul preconceptional pt trombofilie. Pana la urma te-ai hotarat in legatura cu hsg-ul?felicitari...eu nu am progresat deloc la acest capitol,in continuare sunt oripilata de aceasta analiza si nici nu cred ca o voi face repede totusi....te-ai mai documentat cu privire la posibila infundare dupa procedura?ca stiu ca erai si tu ft.sceptica |
|

| LAURA0202 wrote:buna fetlor. vreau sa va zic o ciudatenie la mine .... sanii ma dureau pana acuma de numa... azinoapte aveam impresia ca deja a venit si de dimineata, cand am fost la baie, nimik, doar un singur punct rosu, care chiar n am mai patit o niciodata. mi se pare ciudat sincer. maine, ar trebui sa vina. deseara voi avea si raspunsul pe email de la anticorpii aia. poate e un spooting inainte sa vina? nu stiu , ca am mai avut spooting dar mai rar in ultimele luni... acuma , oi vedea, umblu cu absorbamntul in geanta oricum. m am uitat de siofor ul ala pe net, dar ala ii pt diabet 2 si nu cred ca a ajutat cu ceva foarte tare. In schimb meta.... ala tre sa caut sa vad ce indicatii are-eram curioasa doar. va urez o zi buna incearca un test maine sau poimaine.Tot ce e posibil.Bafta. |
|

| anemona30 wrote:am facut morfo 2 asa ca acum ne prezentam si noi :  ne place sa stam la poze avem 23 sapt si vom fi un bebe inaltb  ca si greutate avem 616 grame deci asta-i motivul pt care mami are o burtica maricica  ... https://ibb.co/d1jQFn................... fluturash, ia-le pe rand , nu te panica, stiu ca-i nasol si ai 1001 de temeri acum dar incearca sa mai cauti si alte pareri cu privire la tsh care a sarit asa mult  eu cand aveam o nelamurire pana primeam raspuns de l amedic studiam internetul , ma informam cat de cat ce flrumos.Felicitari Anemona..sa creasca mare si frumos.Te-ai gandit la vreun nume? |
|

Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Sper si eu Flore! Sa dea Domnu....te pup |
|

| Adina Mariana wrote: Pana la urma te-ai hotarat in legatura cu hsg-ul?felicitari...eu nu am progresat deloc la acest capitol,in continuare sunt oripilata de aceasta analiza si nici nu cred ca o voi face repede  totusi....te-ai mai documentat cu privire la posibila infundare dupa procedura?ca stiu ca erai si tu ft.sceptica O fac si pe-asta, sa nu zic ca n-am facut-o! Sper sa fie totul ok. Daca s-or înfunda dupa, înseamna ca drumul meu spre mamicie e altul si vom vedea atunci ce va fi. Le iau pas cu pas momentan. |
|

| Mi-au venit rezultatele la SAFL. Nu am absolut nimic, toate-s în parametri! Am mai taiat o analiza de pe lista! |
|

| maria2013 wrote:O fac si pe-asta, sa nu zic ca n-am facut-o!  Sper sa fie totul ok. Daca s-or înfunda dupa, înseamna ca drumul meu spre mamicie e altul si vom vedea atunci ce va fi. Le iau pas cu pas momentan. bine faci.Si eu daca nu vine bebe pana dupa ce implinesc 30 ani adica inca 1 an jumatate o sa o fac si eu analiza.Cumva o sa imi iau inima in dinti si o sa o fac.Este un medic ft bun la Cluj despre care am citit tare multe pareri si cica este ft.finut in procedura..la el as merge ca e aproape de orasul meu 220 km.
Ce inseamna SAFL? |
|
|