Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| zgubyro wrote:
Nu prea stiu exact ca nu iau temnp, dar dupa semne cred ca sunt in zilele happy ale lunii :)
Sa fie cu noroc luna asta Gabi! |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Fluturash ?i Georgiana va mul?umesc ptr sfaturi. ..De complex cu B uri chiar sunt interesata sa iau..Am o alimenta?ie destul de echilibrata... Zgubyro hai tu cu o veste buna!!! |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| FloreFlore wrote:Fluturash ?i Georgiana va mul?umesc ptr sfaturi. ..De complex cu B uri chiar sunt interesata sa iau..Am o alimenta?ie destul de echilibrata... Zgubyro hai tu cu o veste buna!!! Eu am mai spus...nu din cauza complex-ului de b-uri am ramas, dar cu siguranta m-au ajutat. Eu am luat de la 1 noiembrie, jum de luna am luat si vit C si i-am dat si sotului... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/13/2018 Mesaje: 1
| Hello ! Va urmaresc din umbra de ceva vreme ..pe scurt povestea mea: de prin luna Iunie 2017 ne am apucat de treaba, niciun semn de sarcina pana in Decembrie 2017 cand , din pacate, am avut un avort menstrual:( mi am facut profilul trombofiliei si se pare ca am mici muta?ii. Sper insa sa raman însarcinata curând .
|
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Delutza wrote:Hello ! Va urmaresc din umbra de ceva vreme ..pe scurt povestea mea: de prin luna Iunie 2017 ne am apucat de treaba, niciun semn de sarcina pana in Decembrie 2017 cand , din pacate, am avut un avort menstrual:( mi am facut profilul trombofiliei si se pare ca am mici muta?ii. Sper insa sa raman însarcinata curând .
Bine ai venit! Iti doresc sedere cat mai scurta la aspirici! |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Mgeorgiana85 wrote:Eu am mai spus...nu din cauza complex-ului de b-uri am ramas, dar cu siguranta m-au ajutat. Eu am luat de la 1 noiembrie, jum de luna am luat si vit C si i-am dat si sotului... Ce complex de B-uri ai luat? Ce firma ? Mul?umesc |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| FloreFlore wrote:Fluturash ?i Georgiana va mul?umesc ptr sfaturi. ..De complex cu B uri chiar sunt interesata sa iau..Am o alimenta?ie destul de echilibrata... Zgubyro hai tu cu o veste buna!!! Buna, Flore, imi pare tare rau pentru beta :( Eu am inceput sa iau Complex de vitamine si minerale+ginseng de la dr hart. Are toate vitaminele B, vitamina C,D, E, ginseng si laptisor de matca. Eu am luat asa pentru ca iau astfel o singura pastila pe zi.Sunt mai scumpe dar cum nu sunt obisnuita sa iau pastile pe asta o iau o data pe zi si stiu ca am terminat. Acum doar sa vezi in functie de mutatiie tale daca poti lua pentru ca are acid folic :( In ceea ce priveste alimentatia si eu mananc zilnic fructe si legume dar nu stiu daca este suficient. |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Buna seara, fetelor, am avut o surpriza neasteptata in seara aceasta. Am facut test de ovulatie si a iesit pozitiv :))) Bucuria e din cauza ca eu ovulam de obicei in ziua 20-22 si acum sunt in ziua 14. Nu stiu daca vitexul chiar m-a ajutat sau vitaminele dar ma bucur ca intru si eu in rand cu lumea ;))) i AlexandraRr attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| buna Emma si felicitari.Sfatul meu pt.tine este sa repeti beta la 48 ore neaparat.Nu vreau sa te sperii stiu ca esti extrem de fericita si entuziasmata si sper sa iti ajute Dumnezeu dar exact prin ce treci tu acum am trecut eu.Daca te uiti in semnatura mea acus 2 luni am pierdut o sarcina.Am avut test slab pozitiv am fugit la beta iar valoarea mi-a iesit 16.Tot calculam eu si mi se parea cam micuta dar am spus ca si sarcina e micuta cu siguranta si am crezut in bebelasul meu..am marit doza de progesteron,luam acid folic de 4 luni dar dupa ce am repetat la 48 ore beta mea a scazut drastic la 4,6...nu pot sa iti spun cum m-am simtit.In cazul tau acum e ft important sa se dubleze la 48 ore.Ce ai tu in avantaj fata de mine e ca poate nu stii cu exactitate cate zile dpo ai avut si ai sanse ft,mari sa creasca dar eu stiam clar cate am ca eram in urma unei stimulari.Ma rog pt.tine si te rog sa imi dai de stire cum esti bine? |
|
| zgubyro wrote:
Adina graficul tau arata f bine, cred ca pe maine traseaza si linia :)
da...arata ft.bine pana vine ciclul si strica totul de cand iau temperatura mereu am avut grafice de invidiat dar totul se naruie la final... |
|
| ivoreth wrote:Off, imi pare tare tare rau Bucura-te de baietelul tau, asta face sa fie mai usor, iti spun din experienta Multumesc mult tuturor fetelor pentru felicitari si incurajari. Pana acum e totul bine, nu am nici un semn ca s-ar intampla ceva rau. Luni ma duc iar la beta la indicatia ginecologului, probabil voi tot merge o perioada. Adina tu cum mai esti? M-am tot gandit la tine saptamanile astea pt ca aproximativ deodata am pierdut in decembrie... Elena ti-a reusit proiectul de a ramane in concediu? :) Cum sa fiu Ivoreth...nu extrem de bine dar incerc sa fac fatza..pot sa spun ca mi-am revenit destul de mult dar uneori imi mai zboara gandul acolo ca daca rezista ingerasul meu deja aveam 2 lunite si jumatate ma doare inca....dar...sper ca o sa mai raman sa uit.Inca sunt afectata dar va fii bine.Cred in Dumnezeu.Ma bucur mult pt.tine.Ma rog de data asta sa fie bine pana la capat |
|
| Marga22 wrote:Buna fetelor..din pacate nu am vesti bune...toata bucuria mea a durat 1 sapt...din nou sa oprit sarcina...acuma astept sa imi treaca sangerarea si sa vedem ce plan imi face medicul pt ca se pare ca eu defapt am probleme cu mentinerea sarcinii Am fost daramata dar trebuie sa merg mai departe Imi pare tare rau Marga.Dumnezeu sa iti dea putere sa depasesti si sa lupti in continuare |
|
| NADIRA wrote:Merci Adina, azi sunt usoare durerile dar ieri seara a fost cumplit de dureros! Week-end placut !!! Probabil ti s-a spart si tie.Atata timp cat nu persista durerile cu zilele nu cred ca e ingrijorator.Mai mult ca sigur poate o sa iti dai seama de cand ai ovulat daca o sa iti vina ciclul si o sa numeri in spate.Dar sper sa nu iti mai vina si durerile sa fie de implantare |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Adina Mariana wrote: Cum sa fiu Ivoreth...nu extrem de bine dar incerc sa fac fatza..pot sa spun ca mi-am revenit destul de mult dar uneori imi mai zboara gandul acolo ca daca rezista ingerasul meu deja aveam 2 lunite si jumatate ma doare inca....dar...sper ca o sa mai raman sa uit.Inca sunt afectata dar va fii bine.Cred in Dumnezeu.Ma bucur mult pt.tine.Ma rog de data asta sa fie bine pana la capat
E greu sa treci peste...daca totul.era bine la.prima sarcina acum bebele meu avea o sapt...si mai greu mi-a fost cand am vazut ca o fosta.colega a nascut o fetita exact in ziua cand aveam si eu deadline...dar incerc sa nu ma las afectata de asta si mai ales ca am o verisoara care e gravida in 13 sapt...ma bucur pt ea dar nu mi-e totuna si evit intalnirea cu ea pr cat posibil. |
|
| AlexandraRr wrote:Buna seara, fetelor, am avut o surpriza neasteptata in seara aceasta. Am facut test de ovulatie si a iesit pozitiv :))) Bucuria e din cauza ca eu ovulam de obicei in ziua 20-22 si acum sunt in ziua 14. Nu stiu daca vitexul chiar m-a ajutat sau vitaminele dar ma bucur ca intru si eu in rand cu lumea ;))) i frumos test..spor la bebelit si sa se lase cu ochisori peste 2 zile o sa inceapa sa creasca graficul tau la cum iti arata acuma.Tie ti se aseamana ft.mult temperatura cu a mea. |
|
|