Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| NADIRA wrote:Merci Nella, esti o dulce, m-am mai linistit putin. Azi sunt ok, nu ma mai doare asa rau, oricum o sa incerc sa -mi fac o programare pana luna viitoare. Multa sanatate ?i multumesc mult asemenea |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| maria2013 wrote:Fetelor, tare rau îmi pare pentru fiecare din voi: Flore, Liliana, Marga... Sper sa rasara soarele pe strada fiecareia! Cu siguranța v a veni și ziua aceea ! |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Buna gagici va mai aduceti aminte de mine? In cateva luni cred ca ma reintorc la aspirici pt bb2 |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 278
| Crissy wrote:Buna gagici va mai aduceti aminte de mine? In cateva luni cred ca ma reintorc la aspirici pt bb2
Eu sunt noua dar te-am citit la aspirici si te placeau mult fetele ca erai funny. Ma bucur sa te intalnesc hihi! Cum e bebita al tau? (e fetita?)
Ce mamica curajosa esti tu!! |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Crissy wrote:Buna gagici va mai aduceti aminte de mine? In cateva luni cred ca ma reintorc la aspirici pt bb2
Daca, vi si cu globul fermecat.....mai bine
Chiar mai scriam ca te salut si ma gandeam la tine dar sigurul nu ai mai avut timp cu bobita ta, e bine? sanatoasa? Te asteptam cu drag iubita.
|
|

| DiaCatalina wrote:Eu sunt noua dar te-am citit la aspirici si te placeau mult fetele ca erai funny. Ma bucur sa te intalnesc hihi! Cum e bebita al tau?  (e fetita?) Ce mamica curajosa esti tu!! Bine te-am gasit ia vezi cum faci sa sari gardul pana ma apuc eu de treaba bebelusa mea e o draguta si in acelasi timp o agitata de nu se poate, momentan e disperata ca vrea sa stea in fundulet dar e inca prea mica |
|

| Globul l-am dat mai departe ca n-ar fi avut viata lunga cu turbata mea mica E bine, sanatoasa si slava domnului doarme toata noaptea |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| FloreFlore wrote:Îmi pare ff rau ,trebuie sa fii puternica ?i sa nu renun?i !Asta e singura cale sa ne putem bucura într o zi de bebeii nostri Flore, de ce nu incerci o stimulare? Eu gandesc ca asa poate ajuti corpul mai mult si poate ai si norocul sa ramai cu bebe in urma stiumalarii mult mai repede decat incercand tratamente naturiste... |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| zgubyro wrote:Sorina luna asta facem galerie? Daaaaa, facem, facem. Luna asta eu o sa fac gemeni Zilele trecute am spart un ou care avea 2 galbenusuri si am zis ca e clara treaba, fac gemeni Numai sa vezi ce luna productiva o sa avem toate In ce zi esti ?
|
|
Hello! |
|
| fluturash26 wrote:Flore, de ce nu incerci o stimulare? Eu gandesc ca asa poate ajuti corpul mai mult si poate ai si norocul sa ramai cu bebe in urma stiumalarii mult mai repede decat incercand tratamente naturiste... La mine dupa 3 luni la rand de monitorizare s a constatat ca ovulez ,folicul mare,endometru bun...Trebuie lucrat la calitatea ovulelor cred... |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| FloreFlore wrote:La mine dupa 3 luni la rand de monitorizare s a constatat ca ovulez ,folicul mare,endometru bun...Trebuie lucrat la calitatea ovulelor cred... Pai si nu sunt ceva pastile care te-ar putea ajuta? Macar sa incerci, sa nu iti para rau dupa aia..ma gandesc ca pastilele ar fi mai concentrate.. |
|
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| Marga22 wrote:Buna fetelor..din pacate nu am vesti bune...toata bucuria mea a durat 1 sapt...din nou sa oprit sarcina...acuma astept sa imi treaca sangerarea si sa vedem ce plan imi face medicul pt ca se pare ca eu defapt am probleme cu mentinerea sarcinii  Am fost daramata dar trebuie sa merg mai departe
|
|

Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Sorina_85 wrote:Daaaaa, facem, facem. Luna asta eu o sa fac gemeni  Zilele trecute am spart un ou care avea 2 galbenusuri si am zis ca e clara treaba, fac gemeni Numai sa vezi ce luna productiva o sa avem toate In ce zi esti ?
Nu prea stiu exact ca nu iau temnp, dar dupa semne cred ca sunt in zilele happy ale lunii :) |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| FloreFlore wrote:La mine dupa 3 luni la rand de monitorizare s a constatat ca ovulez ,folicul mare,endometru bun...Trebuie lucrat la calitatea ovulelor cred... Si complexul de b-uri e bun pt calitatea ovulelor. O dieta sanatoasa ajuta f mult. Smothiurile Anemonei sunt ideale pentru ca ele contin f multe vitamine, vitaminele sunt f bune in calitatea ovulelor... |
|
|