Clubul aspirantelor - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nella
Scris: Saturday, January 13, 2018 5:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/17/2017
NADIRA wrote:

Merci Nella, esti o dulce, m-am mai linistit putin.
Azi sunt ok, nu ma mai doare asa rau, oricum o sa incerc sa -mi fac o programare pana luna
viitoare.
DistanceKiss DistanceKiss

Multa sanatate ?i multumesc mult asemenea DistanceKiss
FloreFlore
Scris: Saturday, January 13, 2018 5:44 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
maria2013 wrote:
Fetelor, tare rau îmi pare pentru fiecare din voi: Flore, Liliana, Marga... Sper sa rasara soarele pe strada fiecareia!

Cu siguranța v a veni și ziua aceea !Cheek Kiss
Crissy
Scris: Saturday, January 13, 2018 5:44 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Buna gagici va mai aduceti aminte de mine? In cateva luni cred ca ma reintorc la aspirici pt bb2 hearts
DiaCatalina
Scris: Saturday, January 13, 2018 6:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
Crissy wrote:
Buna gagici va mai aduceti aminte de mine? In cateva luni cred ca ma reintorc la aspirici pt bb2 hearts

Eu sunt noua dar te-am citit la aspirici si te placeau mult fetele ca erai funny. Ma bucur sa te intalnesc hihi! Cum e bebita al tau?computerlove (e fetita?)

Ce mamica curajosa esti tu!!
LAURA0202
Scris: Saturday, January 13, 2018 6:21 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Crissy wrote:

topai Cheek Kiss DistanceKiss

Daca, vi si cu globul fermecat.....mai bine Cheek Kiss

Chiar mai scriam ca te salut si ma gandeam la tine dar sigurul nu ai mai avut timp cu bobita ta, e bine? sanatoasa?
Te asteptam cu drag iubita.

Cheek Kiss

computerlove
Crissy
Scris: Saturday, January 13, 2018 6:32 PM
Nivel

DiaCatalina wrote:

Eu sunt noua dar te-am citit la aspirici si te placeau mult fetele ca erai funny. Ma bucur sa te intalnesc hihi! Cum e bebita al tau?computerlove (e fetita?)

Ce mamica curajosa esti tu!!

Bine te-am gasit ia vezi cum faci sa sari gardul pana ma apuc eu de treaba topai bebelusa mea e o draguta si in acelasi timp o agitata de nu se poate, momentan e disperata ca vrea sa stea in fundulet dar e inca prea mica hearts
Crissy
Scris: Saturday, January 13, 2018 6:34 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

topai Cheek Kiss DistanceKiss

Daca, vi si cu globul fermecat.....mai bine Cheek Kiss

Chiar mai scriam ca te salut si ma gandeam la tine dar sigurul nu ai mai avut timp cu bobita ta, e bine? sanatoasa?
Te asteptam cu drag iubita.

Cheek Kiss

computerlove

Globul l-am dat mai departe ca n-ar fi avut viata lunga cu turbata mea mica hohot hohot E bine, sanatoasa si slava domnului doarme toata noaptea ras
fluturash26
Scris: Saturday, January 13, 2018 6:35 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
FloreFlore wrote:

Îmi pare ff rau ,trebuie sa fii puternica ?i sa nu renun?i !Asta e singura cale sa ne putem bucura într o zi de bebeii nostricomputerlove

Flore, de ce nu incerci o stimulare? Eu gandesc ca asa poate ajuti corpul mai mult si poate ai si norocul sa ramai cu bebe in urma stiumalarii mult mai repede decat incercand tratamente naturiste...majoreta
Sorina_85
Scris: Saturday, January 13, 2018 6:42 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/21/2017
zgubyro wrote:

Sorina luna asta facem galerie? Cheek Kiss Cheek Kiss

Daaaaa, facem, facem. Luna asta eu o sa fac gemeni Lol Zilele trecute am spart un ou care avea 2 galbenusuri si am zis ca e clara treaba, fac gemeni hohot
Numai sa vezi ce luna productiva o sa avem toate dance
In ce zi esti ?
Cheek Kiss
FloreFlore
Scris: Saturday, January 13, 2018 6:43 PM
Nivel

Crissy wrote:

Cheek Kiss Hello!
FloreFlore
Scris: Saturday, January 13, 2018 6:45 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

Flore, de ce nu incerci o stimulare? Eu gandesc ca asa poate ajuti corpul mai mult si poate ai si norocul sa ramai cu bebe in urma stiumalarii mult mai repede decat incercand tratamente naturiste...majoreta

La mine dupa 3 luni la rand de monitorizare s a constatat ca ovulez ,folicul mare,endometru bun...Trebuie lucrat la calitatea ovulelor cred...uff
fluturash26
Scris: Saturday, January 13, 2018 6:56 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
FloreFlore wrote:

La mine dupa 3 luni la rand de monitorizare s a constatat ca ovulez ,folicul mare,endometru bun...Trebuie lucrat la calitatea ovulelor cred...uff

Pai si nu sunt ceva pastile care te-ar putea ajuta? Macar sa incerci, sa nu iti para rau dupa aia..ma gandesc ca pastilele ar fi mai concentrate..ras
Sorina_85
Scris: Saturday, January 13, 2018 7:09 PM
Nivel

Inregistrat: 9/21/2017
Marga22 wrote:
Buna fetelor..din pacate nu am vesti bune...toata bucuria mea a durat 1 sapt...din nou sa oprit sarcina...acuma astept sa imi treaca sangerarea si sa vedem ce plan imi face medicul pt ca se pare ca eu defapt am probleme cu mentinerea sarcinii plans Am fost daramata dar trebuie sa merg mai departe

Cheek Kiss
zgubyro
Scris: Saturday, January 13, 2018 7:12 PM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2017
Sorina_85 wrote:

Daaaaa, facem, facem. Luna asta eu o sa fac gemeni Lol Zilele trecute am spart un ou care avea 2 galbenusuri si am zis ca e clara treaba, fac gemeni hohot
Numai sa vezi ce luna productiva o sa avem toate dance
In ce zi esti ?
Cheek Kiss

Nu prea stiu exact ca nu iau temnp, dar dupa semne cred ca sunt in zilele happy ale lunii :)
Mgeorgiana85
Scris: Saturday, January 13, 2018 7:37 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
FloreFlore wrote:

Si complexul de b-uri e bun pt calitatea ovulelor.
O dieta sanatoasa ajuta f mult. Smothiurile Anemonei sunt ideale pentru ca ele contin f multe vitamine, vitaminele sunt f bune in calitatea ovulelor...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.