Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2018 Mesaje: 3
| Buna fetele, un test expirat î?i mai face treaba? |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| fluturash26 wrote:Fetele am rezultatul! 441 valoare beta  is curioasa miercuri...da sper sa fie ok sa creasca fain??
bravo Fluturash!! felicitari si sarcina usoara!! |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| Cris09 wrote:Buna fetele, un test expirat î?i mai face treaba? buna! nu stiu ce sa zic... dar nu prea cred sa mai fie bun |
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Cris09 wrote:Buna fetele, un test expirat î?i mai face treaba? Din ce ?tiu eu ,nu...Da ne detalii:a ie?it pozitiv sau..?... |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Felicitari Fluturash! Ce ti-am zis eu!!!
|
|
| Pai... Am o întârziere de 7 zile ?i azi mi.am luat inima în din?i ?i am cumparat un test ?i abia dupa ce l.am facut am vazut ca era expirat de o luna jumate. Rezultatul fiind negativ. Cam de doua saptamâni am în?epaturi ?i dureri de spate, merg la baie din ora in ora ?i diminea?a nu pot face nimic daca nu beau apa cu lamâie. |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Cris09 wrote:Pai... Am o întârziere de 7 zile ?i azi mi.am luat inima în din?i ?i am cumparat un test ?i abia dupa ce l.am facut am vazut ca era expirat de o luna jumate. Rezultatul fiind negativ. Cam de doua saptamâni am în?epaturi ?i dureri de spate, merg la baie din ora in ora ?i diminea?a nu pot face nimic daca nu beau apa cu lamâie. Fa ?i mâine diminea?a alt test dar sa te ui?i la data expirarii cu aten?ie! Î?i ?in pumnii sa fie cum Î?i doresti |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Nella wrote: Aceasta analiza se face ?i din proba de sperma ,dar este recomandata doar daca spermograma e proasta,daca a avut sechele sau lovituri la nivelul aparatului genital, varicocel etc ...
Sigur nu-i invers? Adica, daca spermograma e proasta nici nu se face ca nu e relevanta, eu asa stiam ... |
|
| O sa mai fac unul ?i sper sa iasa pozitiv, m Am saturat de teste negative |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Flicitari, fluturash! E perfecta valoarea! Adina, esti pe drumul cel bun din toate punctele de vedere! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 407
| Test Predicator !! A?i mai folosit ? Eu văd și o a doua liniuța așa slaba , ce Spuneti ? :( Claudiaileee attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| fluturash26 wrote:Fetele am rezultatul! 441 valoare beta  is curioasa miercuri...da sper sa fie ok sa creasca fain?? Felicitaaaari! Frumos beta. Sarcina usoara si bebe sanatos :* |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Nicole2018 wrote:Felicitari, Fluturash! Multa sanatate si sarcina usoara si frumoasa iti doresc! Superba valoarea de la beta, se dezvolta bobita, in ce zi DPO esti azi? Sincer nu stiu te poti uita pe grafic...ca nu am luat destul de bine temp luna asta...da se poate observa cate eva pe grafic.. |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| carlita wrote:Flicitari, fluturash! E perfecta valoarea! Adina, esti pe drumul cel bun din toate punctele de vedere! Vaaai, am o teama pe miercuri sa vad cum iese...doctorul a zis ca miercuri imi zice cand ne vedem si daca evolueaza ok dupa ce are ambele rezultate...uoooof sper si iar sper |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| carlita wrote:Flicitari, fluturash! E perfecta valoarea! Adina, esti pe drumul cel bun din toate punctele de vedere! pupicei |
|
|
|