Clubul aspirantelor - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Claudiaileee
Scris: Sunday, February 11, 2018 6:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2017
maria2013 wrote:

M-am jucat un pic cu poza ta. Parca, parca pe cel de jos se vede un punct în partea de jos... Sper sa fie bebe! Mai încearca mâine cu prima urina.
In realitate se vede mai bine , e la fel de groasa doar ca e gri :((
monican
Scris: Sunday, February 11, 2018 6:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2018
Claudiaileee wrote:
Treaba asta chiar nu am ?tiut-o , eu credeam ca e invers . Întotdeauna am ?tiut ca e invers ;) Am vrut sa cumpar unu de 25 , mai am unu din ista de 10ml/U , o sa vad daca iese ceva mâine daca nu , asta este . Mai sper pana nu o sa fie rosu

Claudia, cum se cheama testul tau de 10ml/U? E cumva Test de sarcina Barza Banda? Asta l-am gasit pe net ca ar fi de 10 la o prima cautare.
Andia
Scris: Sunday, February 11, 2018 6:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/21/2014
Flore, imi dai emotii :)

Claudia, nici eu nu vad la tine nimic dar este posibil sa fie cam devreme :/

Noi maine mergem la spermograma, sper sa am vesti mai bune decat in ultimul an!
FloreFlore
Scris: Sunday, February 11, 2018 6:38 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Andia wrote:
Flore, imi dai emotii :)

Claudia, nici eu nu vad la tine nimic dar este posibil sa fie cam devreme :/

Noi maine mergem la spermograma, sper sa am vesti mai bune decat in ultimul an!

Multa bafta la analiza!Sigur ve?i avea rezultate ff bune Cheek Kiss
Nicole2018
Scris: Sunday, February 11, 2018 6:48 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
monican wrote:

Oare imi poti spune ce test are sensibilitatea de 10ml/u? Eu am de 20 si 25 in casa si as vrea sa-mi procur de acuma din astea de 10, nu stiam pana acum de treaba asta cu sensibilitatea. Daca stii numele/marca m-ar ajuta... daca nu, o sa intreb la farmacie sau le voi studia pe fiecare

acolo pana gasesc. :)

Eu am folosit de la barza, ei le numesc ultrasensibile, se gasesc sub forma de banda/caseta/stilou.. si ei zic ca pot detecta cu aproximativ 5 zile inainte de data la care ar trebui sa se observe intarzierea. Eu am folosit seara, cu 4 zile inainte si a detectat...
Eu zic ca daca tot nu ne putem abtine si vrem sa testam mai repede, macar sa folosim un test care e facut pentru asta...
Din ce am citit pe forum si an testat si la mine prin ziua 13 dpo a iesit pozitiv si un test cu sensibilitate normala, ce ar trebui folosit doar dupa ce se constata intarzierea

Acum ma astept ca toate acestea sa fie variabile de la un producator la altul, de la femeie la femeie... cel mai adesea nu poti fi 100% sigura cate zile ar mai fi pana la o eventuala menstruatie... de asta probabil cea mai buna e rabdarea...
Andia
Scris: Sunday, February 11, 2018 7:08 PM
Nivel

FloreFlore wrote:

Multa bafta la analiza!Sigur ve?i avea rezultate ff bune Cheek Kiss

Multumesc frumos! Daca nu, ma apuc sa imi caut un barbat frumos si destept pt material genetic si atat :))) Si acum poate spuneti ca glumesc, dar dimineata cu acest gand m-am trezit direct. Weird :)))
LAURA0202
Scris: Sunday, February 11, 2018 7:09 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
fluturash26 wrote:

Da am repetat si in primele 5 min cat scrie acolo s-a vazut pala linia si dupa aia s-a colorat mai tare la 20 minute..oricum maine fac beta..dar eram curioasa ca tot il aveam in casa!
Poate poate vine barza si la voi...eu nu am asa simptome, poate doar putin sanii pe lateral..uff deci nu is obligatorii simptomele...nici nu ma asteptam luna asta..

Poate, chiar e cu ochisorii Fluturas. durerile de sani pe lateral-cam asta era, din auzitele de pe site/forum.
eu, am avut dureri laterale si luna trecuta dar nimika, si acuma, dar sigur ....iar nu e nimika. asta este. o fi intr o zi la toate oricum. cand vrea Cel de Sus Hands

Cheek Kiss

computerlove
Rubynne
Scris: Sunday, February 11, 2018 8:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
monican wrote:

Oare imi poti spune ce test are sensibilitatea de 10ml/u? Eu am de 20 si 25 in casa si as vrea sa-mi procur de acuma din astea de 10, nu stiam pana acum de treaba asta cu sensibilitatea. Daca stii numele/marca m-ar ajuta... daca nu, o sa intreb la farmacie sau le voi studia pe fiecare acolo pana gasesc. :)

Din ce stiu eu Viola (cel portocaliu) e cel mai bun, dar si cam scump.
monican
Scris: Sunday, February 11, 2018 8:20 PM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2018
Nicole2018 wrote:

Eu am folosit de la barza, ei le numesc ultrasensibile, se gasesc sub forma de banda/caseta/stilou.. si ei zic ca pot detecta cu aproximativ 5 zile inainte de data la care ar trebui sa se observe intarzierea. Eu am folosit seara, cu 4 zile inainte si a detectat...
Eu zic ca daca tot nu ne putem abtine si vrem sa testam mai repede, macar sa folosim un test care e facut pentru asta...
Din ce am citit pe forum si an testat si la mine prin ziua 13 dpo a iesit pozitiv si un test cu sensibilitate normala, ce ar trebui folosit doar dupa ce se constata intarzierea

Acum ma astept ca toate acestea sa fie variabile de la un producator la altul, de la femeie la femeie... cel mai adesea nu poti fi 100% sigura cate zile ar mai fi pana la o eventuala menstruatie... de asta probabil cea mai buna e rabdarea...

Multumesc Nicole si Rubynne, o sa merg si la farmacie sa le studiez putin si sa vad de care-mi iau.
Lolly
Scris: Sunday, February 11, 2018 8:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2017
Hei fetelor....eu tocmai amfost auzit o inimioara....avem 6 sapt biologice dar eu cred ca are fix 4. Curand dezvaluim secretul familiei.

Praf de bebe!!!
Nicole2018
Scris: Sunday, February 11, 2018 8:44 PM
Nivel

Lolly wrote:
Hei fetelor....eu tocmai amfost auzit o inimioara....avem 6 sapt biologice dar eu cred ca are fix 4. Curand dezvaluim secretul familiei.

Praf de bebe!!!

coeur coeur coeur
Felicitari...ce frumos... ce emotie trebuie sa fie.
Sarcina usoara si sanatate multa pentru tine si bebe!
Andia
Scris: Sunday, February 11, 2018 9:12 PM
Nivel

Lolly wrote:

Praf de bebe!!!

Yey, cred ca a fost ceva special Love
Andia
Scris: Sunday, February 11, 2018 9:12 PM
Nivel

Rubynne wrote:

Din ce stiu eu Viola (cel portocaliu) e cel mai bun, dar si cam scump.

Hello, iti trimit un pm acum! :P
Nicole2018
Scris: Sunday, February 11, 2018 9:18 PM
Nivel

Claudiaileee wrote:
Îmi pare rau daca va stresez cu testele mele , dar de când am descoperit forum ista îmi place foarte mult pentru ca sunte?i ni?te femei cumsecade care ?ti?i sa întariri omul , nu sa îl doborâti, va mul?umesc frumos ca îmi raspunde?i de fiecare data . Dar dupa cum v-am spus nu am rabdare ?i sunt in ziua 11 dpo , am vazut ca fetele au zis ca , cam de acuma li s-au pozitivat testele ?i am hai sa mai fac unul . Deci testul meu e cât se poate de negativ ?i liniu?ele alea îs de uscare sau nu îs de uscare ?i le vad doar eu ? Ca deja îs paranoia ?i chiar ma simt foarte na?pa ca mu o sa fie bebe nici luna asta :(()

Nici eu nu vad liniutele... si daca spui ca sunt si gri, cel mai probabil sunt de uscare...
Fiind doar ziua 11, cred ca este inca devreme pentru un verdict.
Oricare va fi rezultatul, nu pierde speranta, urmeaza o noua sansa...si pana la urma o sa vina si bebe...
Stiu ca dorinta e mare si apare nerabdarea, dar cu singuranta tot stresul nu iti face bine.

Iti doresc sa vina bebe repede, repede si sper sa gasesti o cale sa fii mai rabdatoare... pentru ca de indata ce testul va fi pozitiv o sa urmeze un sir lung de intrebari, de nelinisti si de asteptari... vei astepta sa mergi la prima eco pt confirmare, apoi sa ii auzit inimioara si tot asa... vei astepta de fiecare data sa primesti vesi bune de la puiutul tau... iar cel mai bine pentru amandoi este sa poti sa astepti linistita si optimista...

Elena7
Scris: Sunday, February 11, 2018 9:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2015
FloreFlore wrote:

Am facut un test surececk mai devreme,z12 dar negativpale Bineîn?eles ca eu vad mereu o umbra uffOricum
sunt prea apropiate liniu?ele ..Nu ma imbat cu apa receuff
topai topai topai tinem pumnii pentru urmatorul test! Speram sa fie doua liniute mai pronuntate! SUCCES FloreFlore!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.