Clubul aspirantelor - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rubynne
Scris: Sunday, February 11, 2018 12:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2016
FloreFlore wrote:

Mult succes cu noul medic ?i ma bucur ca ?i ai recapatat încrederea în tine ?i sunt sigura ca vei veni curând cu un test pozitiv !computerlove

Doamne ajuta Flore! Tuturor le doresc asemenea!
FloreFlore
Scris: Sunday, February 11, 2018 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
zgubyro wrote:

Ce zici tu acolo suna bine, nu prea arata a semne de menstruatie! Eu noutati nu am din pacate :(

Am facut un test surececk mai devreme,z12 dar negativpale Bineîn?eles ca eu vad mereu o umbra uffOricum
sunt prea apropiate liniuțele ..Nu ma imbat cu apa receuff

FloreFlore attached the following image(s):
20180211_125032-1.jpg2018-02-11 14.25.50.jpg2018-02-11 16.44.44.jpg

FloreFlore
Scris: Sunday, February 11, 2018 2:15 PM
Nivel

Rubynne wrote:

Doamne ajuta Flore! Tuturor le doresc asemenea!

D ne ajuta !computerlove
maria2013
Scris: Sunday, February 11, 2018 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
FloreFlore wrote:

Am facut un test surececk mai devreme,z12 dar negativpale Bineîn?eles ca eu vad mereu o umbra uffOricum
sunt prea apropiate liniu?ele ..Nu ma imbat cu apa receuff
vad si eu umbra si tin pumnii sa fie accentuata mâine. Mergi la beta dimineata?
fluturash26
Scris: Sunday, February 11, 2018 2:57 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
FloreFlore wrote:

Am si eu o intrebare...mai tarziu dupa 5 minute te-ai mai uitat pe el? Are linie de uscare? Sau l-ai aruncat? Ca am patit si eu dimi ceva cu un sure check..a iesit o linie pala intrerupta si dupa 20 min s-a inrosit si mai tare si dupa a ramas asa...uff
Vad o liniuta la al doilea...trebe refacut musaicomputerlove ras
FloreFlore
Scris: Sunday, February 11, 2018 3:03 PM
Nivel

maria2013 wrote:
vad si eu umbra si tin pumnii sa fie accentuata mâine. Mergi la beta dimineata?

Multumesc pentru sus?inere dar nu ma mai grabesc cu beta ca luna trecuta. ..Doar daca pe urmatorul test de mâine, poimâine vad o liniuta mai accentuata. ..Doar sanii ma dor mai tare fata de pana acum dar vedem ce v a mai fi în zilele urmatoare. ..computerlove
FloreFlore
Scris: Sunday, February 11, 2018 3:05 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

Am si eu o intrebare...mai tarziu dupa 5 minute te-ai mai uitat pe el? Are linie de uscare? Sau l-ai aruncat? Ca am patit si eu dimi ceva cu un sure check..a iesit o linie pala intrerupta si dupa 20 min s-a inrosit si mai tare si dupa a ramas asa...uff
Vad o liniuta la al doilea...trebe refacut musaicomputerlove ras

Nu l am aruncat ca îl studiez pana disearahohot Pai în primele 5 min se vedea mai binisor,culmea ca o vedea ?i so?ul care pana acum nu vedea nimic...Al 2 lea e dupa vreo 10-15 min ?i I am bagat contrast ..sic Deci sa în?eleg ca ai repetat azi un test ?
fluturash26
Scris: Sunday, February 11, 2018 3:32 PM
Nivel

FloreFlore wrote:

Nu l am aruncat ca îl studiez pana disearahohot Pai în primele 5 min se vedea mai binisor,culmea ca o vedea ?i so?ul care pana acum nu vedea nimic...Al 2 lea e dupa vreo 10-15 min ?i I am bagat contrast ..sic Deci sa în?eleg ca ai repetat azi un test ?

Da am repetat si in primele 5 min cat scrie acolo s-a vazut pala linia si dupa aia s-a colorat mai tare la 20 minute..oricum maine fac beta..dar eram curioasa ca tot il aveam in casa!
Poate poate vine barza si la voi...eu nu am asa simptome, poate doar putin sanii pe lateral..uff deci nu is obligatorii simptomele...nici nu ma asteptam luna asta..
FloreFlore
Scris: Sunday, February 11, 2018 3:34 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

Da am repetat si in primele 5 min cat scrie acolo s-a vazut pala linia si dupa aia s-a colorat mai tare la 20 minute..oricum maine fac beta..dar eram curioasa ca tot il aveam in casa!
Poate poate vine barza si la voi...eu nu am asa simptome, poate doar putin sanii pe lateral..uff deci nu is obligatorii simptomele...nici nu ma asteptam luna asta..

Mult succes la beta!Sigur vei avea un rezultat super !?i da,?tiu ca nu e obligatoriu sa existe simptome în primele zile de sarcinaDistanceKiss
oanatm
Scris: Sunday, February 11, 2018 3:39 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Flore, Fluturash, haide?i cu teste pozitive!!! La gravidute incep sa se elibereze locuri!
fluturash26
Scris: Sunday, February 11, 2018 3:49 PM
Nivel

oanatm wrote:
Flore, Fluturash, haide?i cu teste pozitive!!! La gravidute incep sa se elibereze locuri!

Acusi acusi venim!!!topai topai campfire
FloreFlore
Scris: Sunday, February 11, 2018 4:07 PM
Nivel

oanatm wrote:

Multumim! !topai coeur
Nicole2018
Scris: Sunday, February 11, 2018 4:28 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
FloreFlore wrote:

Si eu vad umbra. Ce sensibilitate are testul?
La mine s-a vazut in z11 seara a doua liniuta pala insa testul avea sensibilitate 10mlU/ml.
Tin pumnii! Cheek Kiss
FloreFlore
Scris: Sunday, February 11, 2018 4:36 PM
Nivel

Nicole2018 wrote:

Si eu vad umbra. Ce sensibilitate are testul?
La mine s-a vazut in z11 seara a doua liniuta pala insa testul avea sensibilitate 10mlU/ml.
Tin pumnii! Cheek Kiss

Nu scrie ce sensibilitate are,e din ala normal nu stremer. ..Scrie doar ca se face din prima zi de întârziere. ..Eu l.am facut cu cca 2 z mai devreme ?i cu a 10 a rina. ..m am grabit ca de obicei uff
Anemone25
Scris: Sunday, February 11, 2018 4:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/6/2018
FloreFlore wrote:

Flore eu vad a doua liniuta la primul test. Eu zic sa repeti maine dimineata cu prima urina si daca iese sa mergi la beta. Si haideti la gravidutze fetelor! E cam liniste acolo, mie imi e dor de atmosfera de aici asa ca va citesc in continuare!Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.