Clubul aspirantelor - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nella
Scris: Saturday, January 13, 2018 12:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/17/2017
NADIRA wrote:

Nella, eu sunt in Canada, sistemul este diferit din pacate, mai greu vezi un medic dc nu este necesar,am tot vazut Ca in ro toata lumea merge la monitorizare, mie nu mi à zis nimic de monitorizare doar ca ne vedem peste 3 luni dc nu da rezultate tratamentul.
Nu sunt singura, am vazut pe forumurile de aici si chiar cunosc o tipa.
Nici nu stiu ce sa fac, sa le mai iau sau nu luna viitoare.
Am schimbat medicul si am incredere in noul medic dar tot nu inteleg dc. nu m-a chemat la monitorizare.
Eu iau Femara, 2 pastile de 2.5 mg, intre ziua 2-6.
Am citit de Femara ca se da la cancer de san si ca are mai putine efecte secundare.

Nu ?tiu ce sa zic, nu ma pot pronun?a . Motivul pt care ma cheama la monitorizare este pt a vedea daca am foliculi ,câ?i s-au dezvoltat, sa vada daca tratamentul este potrivit corpului meu ... Acum sincer nu ?tiu ce sa spun ...
Cat despre tratament nu trebuie sa te sperii ,daca ai ?ti cate sunt scrise ?i pe prospectul pastilelor mele ...
In 2015 am fost la endocrinolog pt verificare glandei ?i analize ,toate bune ,doar ca a descoperit 2 chisti mici inofensivi ?i receptorul testosteronului crescut ?i am luat niste pastile care se recomanda in cazul cancerului de prostata. Deci aceste pastile sunt facute pt a rezolva mai multe situa?ii sau probleme de sanatate.
Sper ca te-am mai lini?tit pu?in . Daca ai încredere ?i simti ca e medicul potrivit ?ie atunci mergi pe schema data de el ...
Marga22
Scris: Saturday, January 13, 2018 1:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/29/2016
Buna fetelor..din pacate nu am vesti bune...toata bucuria mea a durat 1 sapt...din nou sa oprit sarcina...acuma astept sa imi treaca sangerarea si sa vedem ce plan imi face medicul pt ca se pare ca eu defapt am probleme cu mentinerea sarcinii plans Am fost daramata dar trebuie sa merg mai departe
oanatm
Scris: Saturday, January 13, 2018 2:00 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Marga22 wrote:
Buna fetelor..din pacate nu am vesti bune...toata bucuria mea a durat 1 sapt...din nou sa oprit sarcina...acuma astept sa imi treaca sangerarea si sa vedem ce plan imi face medicul pt ca se pare ca eu defapt am probleme cu mentinerea sarcinii plans Am fost daramata dar trebuie sa merg mai departe

Imi pare tare rau Marga...ito doresc sa gasesti putere sa treci peste si sa gasesti puterea de a merge mai departe. Stiu ca orice cuvinte sunt de prisos in momentul.de fata.
Mgeorgiana85
Scris: Saturday, January 13, 2018 3:00 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Marga22 wrote:

Imi pare tare rau Marga! Cuvintele sunt de prisos acum...Cheek Kiss

Medicul iti recomandase progesteron la inceput? Sper sa gasesti cauza si sa vi cu burticuta. Te imbratisez cu drag!
FloreFlore
Scris: Saturday, January 13, 2018 3:39 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Marga22 wrote:

Îmi pare ff rau ,trebuie sa fii puternica ?i sa nu renun?i !Asta e singura cale sa ne putem bucura într o zi de bebeii nostricomputerlove
Anemone25
Scris: Saturday, January 13, 2018 3:42 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2018
Marga22 wrote:
Marga ne pare foarte rau dar priveste partea buna si anume ca poti ramane...ai facut analizele de trombofilie?
AlexaT
Scris: Saturday, January 13, 2018 3:45 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/28/2017
hearts Imi
Marga22 wrote:

Imi pare rau pt ce ti s a intamplat...trebuie sa fi puternica si sa gasesti cauza...ai grija de tine si incearca sa fi tare si in curand o sa iti ti ingerasul in brate, chiar daca iti este ft greu acum trebuie sa gasesti putere si sa nu renunti la visul tau. Suntem alaturi de tine! SimplyLove campfire
Anemone25
Scris: Saturday, January 13, 2018 3:48 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Neata fetelor! Azi am refacut testu si e mai slab ca cel de ieri...Lol deci nu a reusit bebica sa se prinda....deci nu scapati de mine...Lol asta e ...cm inca nu a venit...dar sperante nu mai am....asa ca asteptam o noua luna cu noi sperante..... computerlove
E bine ca esti optimista...cred ca e foarte adica cel mai importanta ca mai ai o minune langa tine! Capu sus ca reusim noi cumva:)
Anemone25
Scris: Saturday, January 13, 2018 3:49 PM
Nivel

Lariss wrote:

Anemone scrie ti toate intrebarile pe hartie de acasa. Eu asa ma duc cu lista pentru ca in cabinet cand ajung parca uit tot ce trebuie sa intreb. Multa bafta Hands
asa o sa fac. MultumescCheek Kiss
Anemone25
Scris: Saturday, January 13, 2018 3:52 PM
Nivel

Luna48 wrote:
Am lipsit o zi si avem casa noua si vreo 13 pagini de citit. Dar ce povesti triste aveti cu operatii la sani sau in alte parti. Suna dureros si ma doare sufletul pentru voi. Chiar am primit feedback ca sunt o persoana foarte sensibila cu bune si cu rele.
Eu sunt in a doua zi de menstruatie nu am reusit sa iau un medicament ca sa imi treaca durerile doar un ibusinus care are ibuprofen de 200 e fix pix ma amorteste un pic dar tot ma doare. Acuma stau in pat ca o leguma si il astept pe sotu sa vina cu nurofen forte.
Luni merg la un medic ginecolog sa imi dea trimitere la analize ca asa e gratis la mine si marti fac analizele hormonale sa ma asigur ca nu am ovare polichistice. Desi am numai 3 luni de incercari nu vreau sa las sa se intample minunea. Daca esti sanatos ar trebui sa se intample repede. Altfel chiar si stresul poate sa impiedice obtinerea sarcinii. De aceea vreau sa ma asigur ca sunt ok inainte de obtinerea sarcinii.
Sunt anumite analize care e bine sa le faci in a treia zi de CM. Si pe mine fetele mai vechi m-au sfatuit sa le fac luna urmatoare ca trecusem de cele 3 zile. In final e alegerea ta dar vorba lor daca tot dai banii sa le faci cand trebuie. Mult succes!Cheek Kiss
maria2013
Scris: Saturday, January 13, 2018 3:57 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Fetelor, tare rau îmi pare pentru fiecare din voi: Flore, Liliana, Marga... Sper sa rasara soarele pe strada fiecareia!
NADIRA
Scris: Saturday, January 13, 2018 4:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/19/2017
Adina Mariana wrote:
Buna fetelor.Weekend placut
Lili imi pare rau...
Nadira eu 2 zile de la administrarea injectiei de spargere am dureri de ovare pana se sparge dupa care gata..am doar usoare dureri pe fraze odata la cateva zile ca si cum as fii prima zi pe ciclu.
Flore ma bucur ca esti bine.

Merci Adina, azi sunt usoare durerile dar ieri seara a fost cumplit de dureros!
Week-end placut !!!
DistanceKiss
NADIRA
Scris: Saturday, January 13, 2018 4:39 PM
Nivel

Nella wrote:

Nu ?tiu ce sa zic, nu ma pot pronun?a . Motivul pt care ma cheama la monitorizare este pt a vedea daca am foliculi ,câ?i s-au dezvoltat, sa vada daca tratamentul este potrivit corpului meu ... Acum sincer nu ?tiu ce sa spun ...
Cat despre tratament nu trebuie sa te sperii ,daca ai ?ti cate sunt scrise ?i pe prospectul pastilelor mele ...
In 2015 am fost la endocrinolog pt verificare glandei ?i analize ,toate bune ,doar ca a descoperit 2 chisti mici inofensivi ?i receptorul testosteronului crescut ?i am luat niste pastile care se recomanda in cazul cancerului de prostata. Deci aceste pastile sunt facute pt a rezolva mai multe situa?ii sau probleme de sanatate.
Sper ca te-am mai lini?tit pu?in . Daca ai încredere ?i simti ca e medicul potrivit ?ie atunci mergi pe schema data de el ...

Merci Nella, esti o dulce, m-am mai linistit putin.
Azi sunt ok, nu ma mai doare asa rau, oricum o sa incerc sa -mi fac o programare pana luna
viitoare.
DistanceKiss DistanceKiss
NADIRA
Scris: Saturday, January 13, 2018 4:45 PM
Nivel

Marga22 wrote:

Imi pare rau, Marga, te inteleg perfect, si eu am pierdut 3 sarcini si stiu cat poate fi de dureros!
Sper din suflet sa descoperi motivul pierderilor si sa ai cat mai curand un bebe in brate!
La mine a fost trombofilie!
pupici
NADIRA
Scris: Saturday, January 13, 2018 4:56 PM
Nivel

Luna48 wrote:

Asa e si in Suedia trebuie sa ai o problema grava ca sa te vada cineva. Soramea e medic acolo

Asa este, sistemul medical este gratuit, nu platesti analize sau altceva dar din pacate nu foarte accesibil!
Eu am facut analize hormonale, trombofilie, genetice si nu am platit nimic.
Am vazut la fete aici pe forum cat de scumpe sunt in Ro.
Avantaje si dezavantaje, nu le poti avea pe toate.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.