Clubul aspirantelor - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
diana.ng
Scris: Saturday, February 10, 2018 2:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
monican wrote:

Vezi, la asta nu m-am gandit, dar nici nu stiam pe atunci de Pre-Seed, credeam ca toate-s la fel. :)) Dar daca voi mai merge in viitor, sigur voi avea la indemana Pre-Seed-ul. :D

Nici eu nu m-am gandit la asa ceva...chiar va trebui sa merg la un control prin z11 sau z12 sa vedem daca s-a mai ingrosat endometru si o sa o intreb pe dr, sper sa nu ma dea afara :)))
diana.ng
Scris: Saturday, February 10, 2018 2:40 PM
Nivel

monican, la cine mergi ca vad ca esti din cj, daca poti sa imi spui? esti multumita?
monican
Scris: Saturday, February 10, 2018 2:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2018
Nella wrote:
Neata gagici! Bye2
Anunt un frumos test negativ si f usor spooting, pana maine clar voi declara si ziua 1. Cray
Am obosit ....

Imi pare rau, Nella, dar nu iti pierde speranta, capul sus si privirea inainte. :) Eu cred ca toate vin la timpul lor, asa cum ne este sortit fiecaruia, si chiar daca acum nu vedem motivul, el cu siguranta exista si poate doar la batranete cand vom sta sa ne gandim la asta ne vom da seama de ce a venit doar in momentul x sau y din viata noastra, nu mai devreme si nici mai tarziu.
Pana la urma eu zic ca totul va fi bine si vei fi surprinsa de cat de bine se aseaza lucrurile cand nici nu te astepti. Cheek Kiss
Rubynne
Scris: Saturday, February 10, 2018 2:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2016
Nella wrote:

Doctorul a spus sa mai asteptam pt a termina seria asta de stimulari pt ca cele de la inseminare sunt mult mai dure. ?i el e mai mult ca sigur ca dupa ce iau pauza o sa vina bebe natural. La fel zice ?i so?ul meu ,sa mai avem rabdare ?i sa nu ne grabim ...

Sincer mie 6 stimulari legate mi se pare f mult...acum faceti cum simtiti voi. Dar eu una as incerca stimularea si inseminarea mai repede, ca sa stiu o treaba.
Cu ganduri pozitive inainte! Si Doamne ajuta!
Rubynne
Scris: Saturday, February 10, 2018 2:57 PM
Nivel

Nicole2018 wrote:

Rubynne, apreciez atitudinea ta, poate reusesti sa inspiri si celelalte fete! Sa o tii tot asa...
Eu cred tare ca atragem asupra noastra exact ceea ce gandim, ce simtim, ce exteriorizam... deci cred ca e in puterea noastra sa ne schimbam/echilibram starea...

Multumesc draga mea! A?a gandesc si eu si mi-am revizuit atitudinea fata de mine si de cei din jur si vad partea plina a paharului.
Incerc sa incurajez pozitivitatea si rabdarea!
DistanceKiss
monican
Scris: Saturday, February 10, 2018 3:05 PM
Nivel

diana.ng wrote:
monican, la cine mergi ca vad ca esti din cj, daca poti sa imi spui? esti multumita?

Salut Diana, eu am abonament la Regina Maria si mergeam la dr. Mariana Ciutre, care mi-a placut ca ma primea luna de luna la monitorizari si avea rabdare cu mine si tinea cont de cerintele mele, si ma mai si consola cand ma plangeam de ce nu se mai intampla o data minunea. :)) Mai ales ca eu dupa primele 4-5 luni de incercari nereusite am inceput sa merg la ea si de atunci am inceput cu analizele si monitorizarile si tot tacamul, desi initial imi recomandase si ea sa incerc macar 1 an si apoi sa revin. Dar la ce hotarata eram, am inceput mai repede investigatiile si nu mi-a parut rau, ca descoperisem niste probleme cu spermograma si am inceput din timp cu tratamentul.
Daaar, din pacate cand am revenit la ea anul trecut pentru pregatirea de bb2, era insarcinata si ea si a intrat din decembrie in concediu maternal. Asa ca acum nu mai merg deloc la gine, ca inlocuitoarea ei mi-a zis sa revin doar dupa vreo jumate de an, fara alte discutii. :)) Asa ca am zis ca ma relaxez putin si speram sa reusim iar natural, fara alte interventii.
diana.ng
Scris: Saturday, February 10, 2018 3:09 PM
Nivel

monican wrote:

Salut Diana, eu am abonament la Regina Maria si mergeam la dr. Mariana Ciutre, care mi-a placut ca ma primea luna de luna la monitorizari si avea rabdare cu mine si tinea cont de cerintele mele, si ma mai si consola cand ma plangeam de ce nu se mai intampla o data minunea. :)) Mai ales ca eu dupa primele 4-5 luni de incercari nereusite am inceput sa merg la ea si de atunci am inceput cu analizele si monitorizarile si tot tacamul, desi initial imi recomandase si ea sa incerc macar 1 an si apoi sa revin. Dar la ce hotarata eram, am inceput mai repede investigatiile si nu mi-a parut rau, ca descoperisem niste probleme cu spermograma si am inceput din timp cu tratamentul.
Daaar, din pacate cand am revenit la ea anul trecut pentru pregatirea de bb2, era insarcinata si ea si a intrat din decembrie in concediu maternal. Asa ca acum nu mai merg deloc la gine, ca inlocuitoarea ei mi-a zis sa revin doar dupa vreo jumate de an, fara alte discutii. :)) Asa ca am zis ca ma relaxez putin si speram sa reusim iar natural, fara alte interventii.

Am inteles! multumesc de raspuns si iti doresc sa vina si minunea nr. 2 in viata voastra cat mai repede! :)
FloreFlore
Scris: Saturday, February 10, 2018 3:25 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Nella wrote:

Pai deja am terminat a 3-a serie de stimulare ovariana. Mai facem 2 maxim3 pauza ?i dupa încercam inseminarea .
Saptamâna viitoare merg sa îmi fac analiza anticorpilor antispermatici ?i dupa asta o sa vedem ce mai e de facut .

Eu una dupa stimulari as face pauza 1-2 luni ?i am auzit ?i citit ca multe femei ai ramas însarcinate EXACT în aceste pauze plus ca la?i un pic organismul sa î?i revinacomputerlove
monican
Scris: Saturday, February 10, 2018 3:25 PM
Nivel

diana.ng wrote:

Am inteles! multumesc de raspuns si iti doresc sa vina si minunea nr. 2 in viata voastra cat mai repede! :)

Multumesc, iti doresc mult succes si tie! :)
simonaS
Scris: Saturday, February 10, 2018 4:22 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/28/2018
Nicole2018 wrote:

Simona, imi imaginez ca esti foarte usurata, felicitari pupici
Iti doresc sa decurga totul bine so de aici incolo!coeur

Multumesc la fel!
maria2013
Scris: Saturday, February 10, 2018 4:32 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Rubynne wrote:

Eu am incetat de mult sa ma mai intreb de ce. Accept ceea ce este si gata. Dar continui sa lupt pt ceea ce imi doresc!
Si pot spune ca, de cateva luni bune, ma simt f bine psihic!

Asta mi se pare cea mai sanatoasa atitudine! Acceptam ca e o problema, cautam solutiile care depind de noi, dar nu ne (mai) revoltam.
diana.ng
Scris: Saturday, February 10, 2018 4:53 PM
Nivel

monican wrote:

Multumesc, iti doresc mult succes si tie! :)

merci pupici pupici
Rubynne
Scris: Saturday, February 10, 2018 5:46 PM
Nivel

maria2013 wrote:

Asta mi se pare cea mai sanatoasa atitudine! Acceptam ca e o problema, cautam solutiile care depind de noi, dar nu ne (mai) revoltam.

Te pup Maria! Hai odata si tu cu liniutele alea! hainoroc
LAURA0202
Scris: Saturday, February 10, 2018 5:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Nella wrote:
Neata gagici! Bye2
Anunt un frumos test negativ si f usor spooting, pana maine clar voi declara si ziua 1. Cray
Am obosit ....

Sorry pt z1..... capul sus, o alta sansa,
cred ca te urmez si eu, de cateva zile am oarecum deranj , ca si cum deja ii pe vine- mergem mai departe.

Cheek Kiss

computerlove
LAURA0202
Scris: Saturday, February 10, 2018 5:59 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
fluturash26 wrote:

Multumesc Laura!!!dance computerlove

Tb e promitator la II liniute majoreta majoreta majoreta

Cheek Kiss

computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.