Clubul aspirantelor - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rubynne
Scris: Saturday, February 10, 2018 1:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2016
Nella wrote:

Pai deja am terminat a 3-a serie de stimulare ovariana. Mai facem 2 maxim3 pauza ?i dupa încercam inseminarea .
Saptamâna viitoare merg sa îmi fac analiza anticorpilor antispermatici ?i dupa asta o sa vedem ce mai e de facut .

Dar de ce nu incerci si stimulare si inseminare in acelasi ciclu?
Pe mine asa ma bate gandul sa fac dupa prima luna de stimulare. Daca nu iese nimic, a doua luna fac si stimulare si inseminare.
Rubynne
Scris: Saturday, February 10, 2018 1:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
simonaS wrote:
Servus fetele,

Am avut prima consulta?ie si bobita e acolo unde trebuie. Ma simt asa de usurata. Am primit elevit,utrogestan si acid folic luam deja. O sa iau nospa daca mai am intepaturi.

Multa sanatate va doresc!

Sarcina usoara si la termen!
Nella
Scris: Saturday, February 10, 2018 1:32 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Rubynne wrote:

Dar de ce nu incerci si stimulare si inseminare in acelasi ciclu?
Pe mine asa ma bate gandul sa fac dupa prima luna de stimulare. Daca nu iese nimic, a doua luna fac si stimulare si inseminare.

Doctorul a spus sa mai asteptam pt a termina seria asta de stimulari pt ca cele de la inseminare sunt mult mai dure. ?i el e mai mult ca sigur ca dupa ce iau pauza o sa vina bebe natural. La fel zice ?i so?ul meu ,sa mai avem rabdare ?i sa nu ne grabim ...
Nella
Scris: Saturday, February 10, 2018 1:34 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
simonaS wrote:
Servus fetele,

Am avut prima consulta?ie si bobita e acolo unde trebuie. Ma simt asa de usurata. Am primit elevit,utrogestan si acid folic luam deja. O sa iau nospa daca mai am intepaturi.

Felicitari ?i sarcina u?oara!
fluturash26
Scris: Saturday, February 10, 2018 1:49 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
maria2013 wrote:
Fluturash, tare ma bucur pentru voi! Super! Sarcina faina sa ai!newclap

Va anunt acusi, is putin sceptica daca sunt sau nu dar cand voi sti beta e clar!!campfire multam fain!!!topai cred ca era si timpulhearts
Sorina_85
Scris: Saturday, February 10, 2018 1:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/21/2017
monican wrote:

eu una am tras concluzia ca poate din cauza ca imi introducea lubrifiant o data cu ustensila si asta s-ar putea sa fi omorat sau incetinit gigeii.:)

Sa sti ca m-am gandit si eu la asta. Eu am evitat sa imi fac programare in preajma ovulatiei in ideea in care imi este frica sa nu afecteze cu ceva gelul ala, care nu sunt convinsa 100% ca e sperm friendly. Eu am auzit de cazuri in care fetele mergeau cu gelul lor la cabinet sa nu aibe surprize :P
AlexandraRr
Scris: Saturday, February 10, 2018 1:59 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
fluturash26 wrote:

Va anunt acusi, is putin sceptica daca sunt sau nu dar cand voi sti beta e clar!!campfire multam fain!!!topai cred ca era si timpulhearts

Eu te cred ca esti sceptica :( insa e rau ca nu ne putem bucura de un lucru asa frumos, asa este cand ai multe dezamagiri insa incearca sa te relaxezi si sa fii pozitiva, sa atragi doar lucruri bune :* luna aceasta ai un grafic foarte frumos, se mentine si temperatura insa eu ca sa nu am un stres in plus nu as mai masura :)) dar faci cum te simti tu bine, iti doresc sa fie sarcina usoara si fara probleme :*
Sorina_85
Scris: Saturday, February 10, 2018 2:03 PM
Nivel

Nella wrote:
Neata gagici! Bye2
Anunt un frumos test negativ si f usor spooting, pana maine clar voi declara si ziua 1. Cray
Am obosit ....

:* :* :*
Nicole2018
Scris: Saturday, February 10, 2018 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Nella wrote:
Neata gagici! Bye2
Anunt un frumos test negativ si f usor spooting, pana maine clar voi declara si ziua 1. Cray
Am obosit ....

Nella, te imbratisez... fii puternica si nu pierde speranta.
Iti sugerez sa profiti ca e weekend si sa iti bucuri ziua/sufletul cu ceva ce iti place... sa te simti mai bineCheek Kiss
Sorina_85
Scris: Saturday, February 10, 2018 2:20 PM
Nivel

simonaS wrote:
Servus fetele,

Ce bineee!
Sa fiti sanatoase amandoua, si tu, si bobita, si sa ai o sarcina usoara!
:*
Nicole2018
Scris: Saturday, February 10, 2018 2:21 PM
Nivel

Rubynne wrote:

Eu am incetat de mult sa ma mai intreb de ce. Accept ceea ce este si gata. Dar continui sa lupt pt ceea ce imi doresc!
Si pot spune ca, de cateva luni bune, ma simt f bine psihic!

Rubynne, apreciez atitudinea ta, poate reusesti sa inspiri si celelalte fete! Sa o tii tot asa...
Eu cred tare ca atragem asupra noastra exact ceea ce gandim, ce simtim, ce exteriorizam... deci cred ca e in puterea noastra sa ne schimbam/echilibram starea...
monican
Scris: Saturday, February 10, 2018 2:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2018
LAURA0202 wrote:

scuze Monica, ca ma bag si eu dar referitor la inseminare in Ro, am fost la Gynatal-Timisoara, anul trecut,in speranta ca sa gasesc problema mea/ a noastra. vb cu dr , iti da o lista de anaize care sa le ai inainte de IUI sau FIV.
Bravo tie ca ai ramas natural dupa .

Cheek Kiss

computerlove

Salut Laura, analize facusem si eu inainte si ginecologul meu imi zicea in ce zi era cel mai propice sa merg la inseminare, dar la inseminarea propriu-zisa nu mi se cerea nimic in afara de numele ginecologului, cel putin aici in Cluj la Gine1 asa era acum vreo 2 ani si ceva. Deci eu cred ca putea veni oricine, oricand, numai banii sa-i fi avut la ei. :)
Multa bafta iti doresc, mai ales in perioada asta care s-a dovedit atat de fertila pentru atatea aspirante! hearts
Nicole2018
Scris: Saturday, February 10, 2018 2:24 PM
Nivel

simonaS wrote:
Servus fetele,

Simona, imi imaginez ca esti foarte usurata, felicitari pupici
Iti doresc sa decurga totul bine so de aici incolo!coeur
diana.ng
Scris: Saturday, February 10, 2018 2:30 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2017
Buna fetelor!
Fluturash, is foarte faine testele tale!! te felicit luni cand vii cu un beta pe masura! pupici
Nella, imi pare rau de test negativ...acum trebuie sa faci o pauza de la stimulari sau continui?
Andia, cum esti cu raceala??
Eu am primit rezultatele de la chlamydia&co si sunt negative, astept z1 care ar trebui sa fie azi maine sau poimaine, sper sa nu intarzie prea mult ca sa ma pot pune pe treaba ras ras
Va doresc tuturor un weekend linistit! pupici
monican
Scris: Saturday, February 10, 2018 2:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2018
Sorina_85 wrote:

Sa sti ca m-am gandit si eu la asta. Eu am evitat sa imi fac programare in preajma ovulatiei in ideea in care imi este frica sa nu afecteze cu ceva gelul ala, care nu sunt convinsa 100% ca e sperm friendly. Eu am auzit de cazuri in care fetele mergeau cu gelul lor la cabinet sa nu aibe surprize :P

Vezi, la asta nu m-am gandit, dar nici nu stiam pe atunci de Pre-Seed, credeam ca toate-s la fel. :)) Dar daca voi mai merge in viitor, sigur voi avea la indemana Pre-Seed-ul. :D
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.