Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Nella wrote:Neata gagici! Anunt un frumos test negativ si f usor spooting, pana maine clar voi declara si ziua 1. Am obosit .... Capul sus! Speranta moare ultima! |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Nella wrote:Neata gagici! Anunt un frumos test negativ si f usor spooting, pana maine clar voi declara si ziua 1. Am obosit .... Pff imI pare rau Cred ca te urmez curând ca m a luat durerea de burta mai rau ?i sâniI s au inmuiat Mergem înainte !!Nu renun?am ! |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Rubynne wrote:Am auzit ca acolo e greu cu medicii buni. Aici, asa cum te-au sfatuit si celelalte fete ai avea sanse mai mari macar sa afli care e problema, pt ca dupa 4 ani nu poti spune ca totul e perfect, din pacate. Analizeaza-ti bine optiunile si da...ar trebui sa fii putin mai relaxata, teoria o stim toate, practica ne omoara! A?a este,am ?i eu o veri?oara la Londra ?i încearca de vreo 3 ani sa ramâna insarcinata ?i se plânge mereu de dr de acolo ?i ca e mereu într un punct mort, dar nu îi ajunge timpul sa se programeze la controale etc când bine în Rom în concediu |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Rubynne wrote:Capul sus! Speranta moare ultima! Mul?umesc pt încurajari, dar pur si simplu nu în?eleg de ce se întâmpla asa... Cu ce am gre?it de suntem atât de încerca?i .... |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| LAURA0202 wrote:Buna , te cred ca esti satula , atata stres si nici o problema/solutie sau rezolvare. In aceeasi situatie sunt si eu, doar ca de mai multi ani, nu doar 4 si inca tot nu stim de ce nu vine-sincer. ideea ii ca, stie DD cand va fi, daca va fi pt ca ...altceva nu mai pot spune si sincer nici macar speranta nu prea mi a mai ramas ..... la cati dr gine am fost eu sunt extrasatula, italia, tot timpul la unul diferit ....si aici in Romania la fel, Petrosani, Timisoara si mna.............. asta este. multa bafta iti doresc . Fluturas ??? II liniute si n am vazut? felicitari -scuze. Adinutza, esti bine? Rubby, Crissy,Meme, Multumesc Laura!!! |
|
| FloreFlore wrote:Pff imI pare rau Cred ca te urmez curând ca m a luat durerea de burta mai rau ?i sâniI s au inmuiat Mergem înainte !!Nu renun?am ! Îmi pare rau... Dam înainte a?a cum putem ... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/6/2018 Mesaje: 130
| Felicitari fluturash...la mine nu erau asa pozitive si tot a fost bobita! Sarcina usoara si la termren! Te pup |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| LAURA0202 wrote:Carlita, scuze, ce ai vrut sa spui cu faza ca daca spermograma ii buna-nu prea vezi rostul inseminarii ??? si eu is pe aceeasi varianta, la , al meu, a iesit ok, si tocmai de asta ....nu prea ma atrage Inseminarea. tu,cum mai esti? Laura, la IUI, inotatorii sunt eliberati direct in uter si scapa de niste obstacole, pe care inotatorii in forma le depasesc oricum. Asadar, eu raman la parerea ca IA da rezultate pe o spermograma mai slaba, daca femeia e ok. Ar mai fi o problema depasita cu IA: inotatorii nu intra in contact cu glera cervicala, care ar putea fi o problema la unele femei, care ar putea avea un pH mai acid, etc ... Sper ca ai inteles ceva, inca e dimineata si nu-s prea coerenta ... |
|
| Nella, ma ingrijoreaza rezultatele tale Eu tot traiesc cu impresia ca stimularea e solutia... Si la mine a scazut temp, deci, n-are rost sa mai testez... |
|
| Adina, felicitari pt kg pierdute! Ce dieta tii? Rina? |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Fluturash, tare ma bucur pentru voi! Super! Sarcina faina sa ai! |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Andreea-Alexandra wrote:Deci e clar cam cum se raspunde pe aici....fetele care sunt mai vechi vb tot timpul intre ele...cele noi nici nu sunt bagate in seama :( Andreea, de fiecare data când o fata a adresat o întrebare, i s-a raspuns. Acesta este un forum, nu comunicam in timp real, ca sa primim imediat raspunsuri la întrebarile noastre. Si noi tot de patru ani si ceva încercam. Am avut mici pauze, dar, când am vazut ca bebe se lasa asteptat, am trecut la analize amanuntite: hormonii in z3, apoi la o saptamana dupa ovulatie, monitorizare ecografica a ovulatiei, Tsh, posibile infectii in organism, spermograma, spermocultura. Când si acestea au fost ok, am trecut mai departe, la trombofilie. Mai am de verificat trompele si anticorpii antispermatici. Daca sunt ok, verific si cariotipul genetic, fac si laparoscopie cu rol diagnostic, fac si IUI, numai sa stiu ca fac tot ce depinde de mine si ca nu regret la batranete. |
|
| carlita wrote:Nella, ma ingrijoreaza rezultatele tale Eu tot traiesc cu impresia ca stimularea e solutia... Si la mine a scazut temp, deci, n-are rost sa mai testez... Pai deja am terminat a 3-a serie de stimulare ovariana. Mai facem 2 maxim3 pauza ?i dupa încercam inseminarea . Săptămâna viitoare merg să îmi fac analiza anticorpilor antispermatici și după asta o să vedem ce mai e de făcut . |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Nella wrote: Mul?umesc pt încurajari, dar pur si simplu nu în?eleg de ce se întâmpla asa... Cu ce am gre?it de suntem atât de încerca?i ....
Eu am incetat de mult sa ma mai intreb de ce. Accept ceea ce este si gata. Dar continui sa lupt pt ceea ce imi doresc! Si pot spune ca, de cateva luni bune, ma simt f bine psihic! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2018 Mesaje: 29
| Servus fetele,
Am avut prima consulta?ie si bobita e acolo unde trebuie. Ma simt asa de usurata. Am primit elevit,utrogestan si acid folic luam deja. O sa iau nospa daca mai am intepaturi.
Multa sanatate va doresc! |
|
|