Clubul aspirantelor - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AlexaT
Scris: Saturday, January 13, 2018 11:11 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/28/2017
Buna fetelor , nu am mai intrat de ceva vreme pt ca am fost ft stresata dar v am mai urmarit din cand in cand din umbra, felicitari proaspetelor mamici si bun venit noilor aspirante.Luna asta am fost mai ok, m am mai detasat am avut aseara si alalta seara ca o durere ...o presiune mai mult in pasrtea de jos cam la nivelul ovarelor pe centru asa ..iar peste 6 zile cam asa ar trebuii sa nu vina hohot asa ca pe 23 ar trebuii sa testez daca nu vine ( doamne ajuta) dar incerc sa nu ma gandesc la asta ft mult ca dupa o sa inceapa instant simptomele false din capul meu asa acum simt o senzatie de greata ...sigur imaginativaNuImiPasa dar incerc sa am rabdare..testuletul ma stiga de 2 luni din sertar dar rezisthohot . Am bebelit si bebelim mereu, alcool nu beau asa ca e bine in schimb nu pot renunta la colaBlushing am trecut si la o alimentatie sanatoasa si sper din suflet sa am 2 liniute inainte de sesiune ...imi doresc asa mult si mi se pare atat de imposibil ...nu stiu de ce am nelinistea asta ca nu voi reusii sa am propriul meu ingeras..scuze daca am deranjat cu mesajul sau a fost prea lung . Va pup ! coeur
oanatm
Scris: Saturday, January 13, 2018 11:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2017
Lili Eu wrote:
Neata fetelor! Azi am refacut testu si e mai slab ca cel de ieri...Lol deci nu a reusit bebica sa se prinda....deci nu scapati de mine...Lol asta e ...cm inca nu a venit...dar sperante nu mai am....asa ca asteptam o noua luna cu noi sperante..... computerlove

Off Lili, imi pare rau...speram sa mentii tu nivelul vestilor bunepale
FloreFlore
Scris: Saturday, January 13, 2018 11:19 AM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Luna48 wrote:
Am lipsit o zi si avem casa noua si vreo 13 pagini de citit. Dar ce povesti triste aveti cu operatii la sani sau in alte parti. Suna dureros si ma doare sufletul pentru voi. Chiar am primit feedback ca sunt o persoana foarte sensibila cu bune si cu rele.
Eu sunt in a doua zi de menstruatie nu am reusit sa iau un medicament ca sa imi treaca durerile doar un ibusinus care are ibuprofen de 200 e fix pix ma amorteste un pic dar tot ma doare. Acuma stau in pat ca o leguma si il astept pe sotu sa vina cu nurofen forte.
Luni merg la un medic ginecolog sa imi dea trimitere la analize ca asa e gratis la mine si marti fac analizele hormonale sa ma asigur ca nu am ovare polichistice. Desi am numai 3 luni de incercari nu vreau sa las sa se intample minunea. Daca esti sanatos ar trebui sa se intample repede. Altfel chiar si stresul poate sa impiedice obtinerea sarcinii. De aceea vreau sa ma asigur ca sunt ok inainte de obtinerea sarcinii.

E ff bine ca te ai hotarât sa faci analize!Orice amanare e în dezavantajul nostru a?a ca macar eliminam pe rand eventualele obstacole care stau în calea împlinirii acestui vis...Succes computerlove
oanatm
Scris: Saturday, January 13, 2018 11:19 AM
Nivel

AlexaT wrote:
Buna fetelor , nu am mai intrat de ceva vreme pt ca am fost ft stresata dar v am mai urmarit din cand in cand din umbra, felicitari proaspetelor mamici si bun venit noilor aspirante.Luna asta am fost mai ok, m am mai detasat am avut aseara si alalta seara ca o durere ...o presiune mai mult in pasrtea de jos cam la nivelul ovarelor pe centru asa ..iar peste 6 zile cam asa ar trebuii sa nu vina hohot asa ca pe 23 ar trebuii sa testez daca nu vine ( doamne ajuta) dar incerc sa nu ma gandesc la asta ft mult ca dupa o sa inceapa instant simptomele false din capul meu asa acum simt o senzatie de greata ...sigur imaginativaNuImiPasa dar incerc sa am rabdare..testuletul ma stiga de 2 luni din sertar dar rezisthohot . Am bebelit si bebelim mereu, alcool nu beau asa ca e bine in schimb nu pot renunta la colaBlushing am trecut si la o alimentatie sanatoasa si sper din suflet sa am 2 liniute inainte de sesiune ...imi doresc asa mult si mi se pare atat de imposibil ...nu stiu de ce am nelinistea asta ca nu voi reusii sa am propriul meu ingeras..scuze daca am deranjat cu mesajul sau a fost prea lung . Va pup ! coeur

Buna Alexa...se pare ca o sa testam in acelasi timpHands sper sa nu mai vina la niciuna din noi...oare menstruatia asta nu oboseste si ea sa ia un concediu prelungitras eu aseara am simtit o intepatura super puternica cam pe la.jumatatea distantei dintre ovare si am.avut niste dureri de sani de n-am dormit toata noaptea. Dar nu imi fac sperante.
Lili Eu
Scris: Saturday, January 13, 2018 11:30 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
FloreFlore wrote:

Pfff ma gândeam ca macar tu pleci la gravidute pale Îmi pare rau computerlove
Eu ma simt bine din pct de vedere psihic. ..Am bocit aseara când am ajuns acasa apoi m am apucat de gatit ni?te varza calita la cuptor, mi am pus un paharel cu vin ro?u, am dat drumul la muzica ?i ne am fscut de cap eu ?i Coco (papagalu)..so?ul era la servici hohot ...Eu dansam ?i el ciripeahohot Am adormit bu?tean la 8,30 sI m am trezit cu o stare f buna, odihnita...Nu vreau sa cad în depresie cum am pa?it tot Craciunul ptr ca îmi venise cm ul în ajun ?i so?ul era la munca. ..
Ma bucur ca esti bn....si eu dunt bn...cu toate ca chear imi doream sa fie bebe....asta e ma multumesc si cu ce am deja....ma rog zi de zi sa il tina D.zeu sanatos...si pe noi la fel sa il putem creste frumos....sunt un pic dezamagita dar cand ma uit la printisor imi trece de toate...love computerlove
AlexaT
Scris: Saturday, January 13, 2018 11:32 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/28/2017
oanatm wrote:

Buna Alexa...se pare ca o sa testam in acelasi timpHands sper sa nu mai vina la niciuna din noi...oare menstruatia asta nu oboseste si ea sa ia un concediu prelungitras eu aseara am simtit o intepatura super puternica cam pe la.jumatatea distantei dintre ovare si am.avut niste dureri de sani de n-am dormit toata noaptea. Dar nu imi fac sperante.

Asa este nu vrea sa isi ia si ea concediu :)) si eu am mai avut tot felul de simptome la inceput pofte acum greata :)) dar sunt sigura ca sunt doar in capul meu pt ca ar fi prea devreme dar speranta moare ultima poate avem noroc luna asta si venim amandoua cu vesti bune ! majoreta SimplyLove
oanatm
Scris: Saturday, January 13, 2018 11:49 AM
Nivel

AlexaT wrote:

Asa este nu vrea sa isi ia si ea concediu :)) si eu am mai avut tot felul de simptome la inceput pofte acum greata :)) dar sunt sigura ca sunt doar in capul meu pt ca ar fi prea devreme dar speranta moare ultima poate avem noroc luna asta si venim amandoua cu vesti bune ! majoreta SimplyLove

Doamne ajuta!
Adina Mariana
Scris: Saturday, January 13, 2018 11:53 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Buna fetelor.Weekend placut
Lili imi pare rau...
Nadira eu 2 zile de la administrarea injectiei de spargere am dureri de ovare pana se sparge dupa care gata..am doar usoare dureri pe fraze odata la cateva zile ca si cum as fii prima zi pe ciclu.
Flore ma bucur ca esti bine.
zgubyro
Scris: Saturday, January 13, 2018 12:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/18/2017
Lili Eu wrote:
Ma bucur ca esti bn....si eu dunt bn...cu toate ca chear imi doream sa fie bebe....asta e ma multumesc si cu ce am deja....ma rog zi de zi sa il tina D.zeu sanatos...si pe noi la fel sa il putem creste frumos....sunt un pic dezamagita dar cand ma uit la printisor imi trece de toate...love computerlove

Cheek Kiss Cheek Kiss
zgubyro
Scris: Saturday, January 13, 2018 12:17 PM
Nivel

FloreFlore wrote:

E ff bine ca te ai hotarât sa faci analize!Orice amanare e în dezavantajul nostru a?a ca macar eliminam pe rand eventualele obstacole care stau în calea împlinirii acestui vis...Succes computerlove

Flore tre sa fii optimista, nu-ti pierde speranta!Cheek Kiss Cheek Kiss
zgubyro
Scris: Saturday, January 13, 2018 12:18 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Buna fetelor.Weekend placut
Lili imi pare rau...
Nadira eu 2 zile de la administrarea injectiei de spargere am dureri de ovare pana se sparge dupa care gata..am doar usoare dureri pe fraze odata la cateva zile ca si cum as fii prima zi pe ciclu.
Flore ma bucur ca esti bine.

Adina graficul tau arata f bine, cred ca pe maine traseaza si linia :)
zgubyro
Scris: Saturday, January 13, 2018 12:20 PM
Nivel

Sorina_85 wrote:

Of Lili, imi pare rau.....eram sigura ca al doilea test ti-a iesit asa ca era mai putin sensibil......
Te imbratisez computerlove
Buddy1

Sorina luna asta facem galerie? Cheek Kiss Cheek Kiss
ivoreth
Scris: Saturday, January 13, 2018 12:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
Lili Eu wrote:
Neata fetelor! Azi am refacut testu si e mai slab ca cel de ieri...Lol deci nu a reusit bebica sa se prinda....deci nu scapati de mine...Lol asta e ...cm inca nu a venit...dar sperante nu mai am....asa ca asteptam o noua luna cu noi sperante..... computerlove

Off, imi pare tare tare rau pale Bucura-te de baietelul tau, asta face sa fie mai usor, iti spun din experienta

Multumesc mult tuturor fetelor pentru felicitari si incurajari. Pana acum e totul bine, nu am nici un semn ca s-ar intampla ceva rau. Luni ma duc iar la beta la indicatia ginecologului, probabil voi tot merge o perioada.

Adina tu cum mai esti? M-am tot gandit la tine saptamanile astea pt ca aproximativ deodata am pierdut in decembrie...

Elena ti-a reusit proiectul de a ramane in concediu? :)
ivoreth
Scris: Saturday, January 13, 2018 12:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
Tania17 wrote:

Felicitari!!!prima jumatate de poveste e fix la fel ca a mea uff sper si sfarsitul sa fie asemanator coeur coeur coeur .Ciudat e ca mie doctoctorul nu mi-a zis nimic de amanat...ai facut vreun tratament dupa?

Nu am facut nici un tratament. Am fost la eco si la beta pentru a fi sigura ca nu a ramas nimic in uter si cam atat. Si la aproximativ 3 sapt de la pierdere se pare ca am ramas din nou :)
Poate ma urmezi si tu. Iti tin pumnii!
zgubyro
Scris: Saturday, January 13, 2018 12:29 PM
Nivel

ivoreth wrote:

Off, imi pare tare tare rau pale Bucura-te de baietelul tau, asta face sa fie mai usor, iti spun din experienta

Multumesc mult tuturor fetelor pentru felicitari si incurajari. Pana acum e totul bine, nu am nici un semn ca s-ar intampla ceva rau. Luni ma duc iar la beta la indicatia ginecologului, probabil voi tot merge o perioada.

Adina tu cum mai esti? M-am tot gandit la tine saptamanile astea pt ca aproximativ deodata am pierdut in decembrie...

Elena ti-a reusit proiectul de a ramane in concediu? :)

Felicitari, si sa ajute Doamne Doamne sa ajungeti cu bine la termen! Eu inca citesc paginile din spate :))
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.