Clubul aspirantelor - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
DiaCatalina
Scris: Saturday, January 13, 2018 7:27 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
Mgeorgiana85 wrote:

Si eu am tot intrebat de Marga...stiu ca astepta rezultatul beta nr 2. De atunci nu a mai scris uff

Am vazut-o ieri activa la gravidute. Nu a postat nici acolo.

DiaCatalina
Scris: Saturday, January 13, 2018 7:28 AM
Nivel

Inregistrat: 11/7/2017
DiaCatalina wrote:
Fetelor, menstruatia s-a terminat de miercuri cu totul, eu nu am spotting niciodata, si am avut contacte si nimic si astazi cu o saptamana inainte de ovulatie am sedizat firicele subtiri de sange asa rozaliu. Nu am mai patit asa.. ma si doare burta nu ma simt prea bine. Ar trebui sa ma ingrijorez?

Va rog..?
Emma1406
Scris: Saturday, January 13, 2018 8:00 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/7/2017
Anemone25 wrote:
felicitari si sarcina la termen!newclap

Mul?umesc frumos :*
Emma1406
Scris: Saturday, January 13, 2018 8:03 AM
Nivel

Sorina_85 wrote:

Felicitari Emma!!!!!
Ce frumos! Doamne ajuta sa fiti bine amandoi,si tu,si bobita!
floare3 floare3 floare3

Mul?umesc frumos , Doamne ajuta !
Emma1406
Scris: Saturday, January 13, 2018 8:07 AM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Si eu am tot intrebat de Marga...stiu ca astepta rezultatul beta nr 2. De atunci nu a mai scris uff

Cu drag vi-l arat , doar ca nu am gasit cum pot ata?a poza , de ieri am vrut ?i nu am reu?it :)
FloreFlore
Scris: Saturday, January 13, 2018 8:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/17/2017
DiaCatalina wrote:

Va rog..?

Pai dupa 3 z de la terminarea menstrua?iei nu ?tiu ce ar putea fiuff Mai urmare?te zilele astea daca mai ai a?a scurgeri ?i dureri ?i mergi la un control ..Poate e o derwglare hormonala...nivi eu nu îmi explic luna asta de ce am avit zilnic dureri de burta de la ovulatie încoace plus acele mici secretiiuff
zgubyro
Scris: Saturday, January 13, 2018 8:16 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/18/2017
Emma1406 wrote:

Cu drag vi-l arat , doar ca nu am gasit cum pot ata?a poza , de ieri am vrut ?i nu am reu?it :)

dupa ce postezi mesajul , ai un button de attach chiar langa mesaj!

zgubyro attached the following image(s):
untitled.png

FloreFlore
Scris: Saturday, January 13, 2018 8:20 AM
Nivel

Emma1406 wrote:

Mul?umesc !hearts

Felicitari !!!Sarcina usoarahearts
Sorina_85
Scris: Saturday, January 13, 2018 9:07 AM
Nivel

Inregistrat: 9/21/2017
DiaCatalina wrote:
Va rog..?

Dia, poate in urma unui contact mai dureros sa fi aparut firicelele alea, sau o raceala mai extinsa, daca zici ca te si doare, sau o dereglare hormonala, cum spune si Flore. Eu sunt de parere ca atunci cand apare o problema de genul asta trebuie sa mergem la doctor, chiar daca nu e prea comod sa tot mergem acolo dar daca urmam tratamente fara sa ne vada dr(sau ignoram problema) putem face mai mult rau decat bine. Sper sa nu fie nimic ingrijorator si sa iti treaca durerile.
Iti urez succes pe toate planurile.
Daca se intampla sa apara o mica minune o sa vezi cum le oranduieste Dumnezeu pe toate astfel incat sa te poti descurca. Barbatii au presiunea asta financiara pe cap si se simt responsabili sa intretina familia si poate asta e motivul pentru care va mai loviti de divergente. Relatie si oameni perfecti nu exista. Fiecare din noi avem defecte si motive sa fim enervanti, important e sa va iubiti, intelegeti si respectati reciproc. Armonia in familie e foarte importanta, un copil pune la incercare orice relatie(oboseala, emotii), si e important sa fie bine sudata de la inceput.
Pupici, sa ne tii la curent cu durerile astea, sa nu le lasi sa persiste.
Pupici Cheek Kiss
Scuze de roman
Lili Eu
Scris: Saturday, January 13, 2018 10:37 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Neata fetelor! Azi am refacut testu si e mai slab ca cel de ieri...Lol deci nu a reusit bebica sa se prinda....deci nu scapati de mine...Lol asta e ...cm inca nu a venit...dar sperante nu mai am....asa ca asteptam o noua luna cu noi sperante..... computerlove
Sorina_85
Scris: Saturday, January 13, 2018 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 9/21/2017
Lili Eu wrote:
Neata fetelor! Azi am refacut testu si e mai slab ca cel de ieri...Lol deci nu a reusit bebica sa se prinda....deci nu scapati de mine...Lol asta e ...cm inca nu a venit...dar sperante nu mai am....asa ca asteptam o noua luna cu noi sperante..... computerlove

Of Lili, imi pare rau.....eram sigura ca al doilea test ti-a iesit asa ca era mai putin sensibil......
Te imbratisez computerlove
Buddy1
Luna48
Scris: Saturday, January 13, 2018 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2017
DiaCatalina wrote:
Fetelor, menstruatia s-a terminat de miercuri cu totul, eu nu am spotting niciodata, si am avut contacte si nimic si astazi cu o saptamana inainte de ovulatie am sedizat firicele subtiri de sange asa rozaliu. Nu am mai patit asa.. ma si doare burta nu ma simt prea bine. Ar trebui sa ma ingrijorez?

Poate fi de la contact sau de la ovulatie nu cred ca e de ingrijorat.
Luna48
Scris: Saturday, January 13, 2018 10:57 AM
Nivel

NADIRA wrote:

Nella, eu sunt in Canada, sistemul este diferit din pacate, mai greu vezi un medic dc nu este necesar,am tot vazut Ca in ro toata lumea merge la monitorizare, mie nu mi à zis nimic de monitorizare doar ca ne vedem peste 3 luni dc nu da rezultate tratamentul.
Nu sunt singura, am vazut pe forumurile de aici si chiar cunosc o tipa.
Nici nu stiu ce sa fac, sa le mai iau sau nu luna viitoare.
Am schimbat medicul si am incredere in noul medic dar tot nu inteleg dc. nu m-a chemat la monitorizare.
Eu iau Femara, 2 pastile de 2.5 mg, intre ziua 2-6.
Am citit de Femara ca se da la cancer de san si ca are mai putine efecte secundare.

Asa e si in Suedia trebuie sa ai o problema grava ca sa te vada cineva. Soramea e medic acolo
FloreFlore
Scris: Saturday, January 13, 2018 11:03 AM
Nivel

Lili Eu wrote:

Pfff ma gândeam ca macar tu pleci la gravidute pale Îmi pare rau computerlove
Eu ma simt bine din pct de vedere psihic. ..Am bocit aseara când am ajuns acasa apoi m am apucat de gatit ni?te varza calita la cuptor, mi am pus un paharel cu vin ro?u, am dat drumul la muzica ?i ne am fscut de cap eu ?i Coco (papagalu)..soČ›ul era la servici hohot ...Eu dansam ?i el ciripeahohot Am adormit bu?tean la 8,30 sI m am trezit cu o stare f buna, odihnita...Nu vreau sa cad în depresie cum am pa?it tot Craciunul ptr ca îmi venise cm ul în ajun ?i so?ul era la munca. ..
Luna48
Scris: Saturday, January 13, 2018 11:08 AM
Nivel

Am lipsit o zi si avem casa noua si vreo 13 pagini de citit. Dar ce povesti triste aveti cu operatii la sani sau in alte parti. Suna dureros si ma doare sufletul pentru voi. Chiar am primit feedback ca sunt o persoana foarte sensibila cu bune si cu rele.
Eu sunt in a doua zi de menstruatie nu am reusit sa iau un medicament ca sa imi treaca durerile doar un ibusinus care are ibuprofen de 200 e fix pix ma amorteste un pic dar tot ma doare. Acuma stau in pat ca o leguma si il astept pe sotu sa vina cu nurofen forte.
Luni merg la un medic ginecolog sa imi dea trimitere la analize ca asa e gratis la mine si marti fac analizele hormonale sa ma asigur ca nu am ovare polichistice. Desi am numai 3 luni de incercari nu vreau sa las sa se intample minunea. Daca esti sanatos ar trebui sa se intample repede. Altfel chiar si stresul poate sa impiedice obtinerea sarcinii. De aceea vreau sa ma asigur ca sunt ok inainte de obtinerea sarcinii.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.