Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| maria2013 wrote:p. Cu riscul de a fi certata, ramân la convingerea ca cei mai multi medici sunt aroganti si nu sunt pusi la curent cu noutatile. Mie una mi s-a parut aberant ca o doctorita de familie ce împarte cladirea cu doctorita mea sa nu stie ce hematologi sunt in judetul CT si nici prea multe despre trombofilie. La fel cum mi se pare aberant sa merg la trei hematologi, iar doi sa se uite de sus la mine, sa îmi ia fiecare câte 150 de lei doar ca sa îmi scrie o scrisorica in care sa nu scrie nimic concret! Când am cerut lamuriri, mi-au zis sa ma documentez pe net, iar când le-am adus la cunostinta anumite probleme ce cred ca au legatura cu hematologia, una din ele mi-a repetat aceea?i replica:IRELEVANT! Serios? Pentru asta va dau eu lunar un sac de bani pe asigurari? Ca sa fiti argante? De ce sa fii certata Maria? Sunt perfect de acord cu tine, nu sunt foarte informati, cel putin nu sunt pusi la curent cu noile studii. Un singur hematolog mi-a recomandat Metafolin in loc de acid folic(chiar mi-a aratat si site-ul de unde sa il comand, iherb.ro) si mi-a explicat cu lux de amanunte la fiecare mutatie in parte. Cand am pomenit la ceilalti de Metafolin daca il recomanda, asta la urma, dupa ce mi-au scris recomandarile(Aspenter 1/zi) au zis ca pot lua daca vreau, nicidecum ca trebuie sa il inlocuiesc obligatoriu. M-am lamurit si eu... Tot dr asta hematolog care mi-a recomandat Metafolin mi-a explicat ca nu am nevoie de injectabile, ca nu sunt tocmai neutre pentru sanatate si ca a avut pacienta cu fractura de coloana de la ele iar ginecologul meu, in care am mare incredere mi-a spus ca ar trebui sa le fac din preconceptie, no, joac-o pe asta.... Sunt intr-o dilema momentan. O sa ma duc la un alt medic ginecolog, doar pentru o parere, este printre cei mai buni din Brasov, dar si ffff ocupat, abia la inceputul lui martie am gasit programare....e foarte priceput la cazuri mai problematice, si cum mi-o spune, asa fac.
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/17/2017 Mesaje: 103
| Eu vroiam doar sa va încurajeze si sa va spun ca minuni se intampla. Acuma daca sunt ceva probleme care se pot trata doar cu medicamente este altceva. La mine cum era totul ok si la so?ul cât de cât ok ne întrebam si ne imaginam de ce nu raman . In aprilie mi-am dat demisia de la vechiul job si am plecat cu so?ul prin Europa(el fiind sofer). Am reusit sa nu ma mai gandesc la bebe cand faceam dragoste cu el, care apropo era mai rar gen o data pe sapt sau o data la 2 sapt. Plus ca am fost operata in iunie, deci nu ma gândeam la sarcina deloc. In august am avut un concediu foarte frumos in Romania la mare si in septembrie am plecat iara si cu el. Cand eram la menstra in 15 septembrie un coleg de-al sotului a vb foarte urat. Ca noi nu stim ce inseamna sa ai un copil ca nu putem avea si tot prostii care m-au afectat însa m-am gândit ca el nu are de unde sa stie prin ce am trecut. Urmatoarele zile au fost foarte placute alaturi de sot, fara gânduri ?i fara sex programat. Sincer in urmatoarele 2 sapt cred ca am avut rela?ii de 2 ori pentru ca nu am avut timp. Si atunci s-a întâmplat minunea. Cand trebuia sa imi vina eram in Anglia Si mi se mai întâmpla sa imi întârzie vreo 3 zile însa atunci i-am zis sotului ca ar fi culmea sa fiu gravida. Si el zicea ca ii imposibil. Dupa o saptamâna am ajuns acasa. Nu am facut testul imediat ce am ajuns ca ma gândeam ca ii ceva dereglare. Dupa alte 2 zile m-am dus dimineata cand so?ul dormea si am luat un test. Imi ie?ise pozitiv. Nu ma puteam opri din plâns. L-am trezit pe so?ul ?i i-am spus ca au iesit 2 linii la testul de sarcina. El nu în?elegea ce inseamna 2 linii. Explicandu-i s-a bucurat foarte mult si am facut o programare la un ecograf. Aveam 6 sapt însa dr nu a vazut nimic la ecograf am fost iara?i dezamagita. Am mai luat un test si acela tot pozitiv. Am zis ca mai stau 5 zile sa am 7 sapt ca sa se vada mai bine. Si intr-adevar s-a vazut foarte bine. Niciodata nu am plâns de bucurie cum am plâns atunci. Eu sper sa vi se întâmple si voua o minune asa mare cum mi s-a întâmplat mie. Va pupacesc si va urez succes si intelegere cu so?ii vo?tri. Sa faceti dragoste neprogramata si sa va iubiti din ce in ce mai mult. Nu o sa mai scriu aici ca nu vreau sa deranjez pe cineva cu povestea sau cu parerea mea. |
|

Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| Pisicutza30 wrote: Eu vroiam doar sa va încurajeze si sa va spun ca minuni se intampla. Acuma daca sunt ceva probleme care se pot trata doar cu medicamente este altceva. La mine cum era totul ok si la so?ul cât de cât ok ne întrebam si ne imaginam de ce nu raman . In aprilie mi-am dat demisia de la vechiul job si am plecat cu so?ul prin Europa(el fiind sofer). Am reusit sa nu ma mai gandesc la bebe cand faceam dragoste cu el, care apropo era mai rar gen o data pe sapt sau o data la 2 sapt. Plus ca am fost operata in iunie, deci nu ma gândeam la sarcina deloc. In august am avut un concediu foarte frumos in Romania la mare si in septembrie am plecat iara si cu el. Cand eram la menstra in 15 septembrie un coleg de-al sotului a vb foarte urat. Ca noi nu stim ce inseamna sa ai un copil ca nu putem avea si tot prostii care m-au afectat însa m-am gândit ca el nu are de unde sa stie prin ce am trecut. Urmatoarele zile au fost foarte placute alaturi de sot, fara gânduri ?i fara sex programat. Sincer in urmatoarele 2 sapt cred ca am avut rela?ii de 2 ori pentru ca nu am avut timp. Si atunci s-a întâmplat minunea. Cand trebuia sa imi vina eram in Anglia Si mi se mai întâmpla sa imi întârzie vreo 3 zile însa atunci i-am zis sotului ca ar fi culmea sa fiu gravida. Si el zicea ca ii imposibil. Dupa o saptamâna am ajuns acasa. Nu am facut testul imediat ce am ajuns ca ma gândeam ca ii ceva dereglare. Dupa alte 2 zile m-am dus dimineata cand so?ul dormea si am luat un test. Imi ie?ise pozitiv. Nu ma puteam opri din plâns. L-am trezit pe so?ul ?i i-am spus ca au iesit 2 linii la testul de sarcina. El nu în?elegea ce inseamna 2 linii. Explicandu-i s-a bucurat foarte mult si am facut o programare la un ecograf. Aveam 6 sapt însa dr nu a vazut nimic la ecograf am fost iara?i dezamagita. Am mai luat un test si acela tot pozitiv. Am zis ca mai stau 5 zile sa am 7 sapt ca sa se vada mai bine. Si intr-adevar s-a vazut foarte bine. Niciodata nu am plâns de bucurie cum am plâns atunci. Eu sper sa vi se întâmple si voua o minune asa mare cum mi s-a întâmplat mie. Va pupacesc si va urez succes si intelegere cu so?ii vo?tri. Sa faceti dragoste neprogramata si sa va iubiti din ce in ce mai mult. Nu o sa mai scriu aici ca nu vreau sa deranjez pe cineva cu povestea sau cu parerea mea.
Nu deranjezi! multumim pentru impartasirea experientei si sarcina usoara in continuare!! |
|
| Pisicutza30 wrote: Eu vroiam doar sa va încurajeze si sa va spun ca minuni se intampla. Acuma daca sunt ceva probleme care se pot trata doar cu medicamente este altceva. La mine cum era totul ok si la so?ul cât de cât ok ne întrebam si ne imaginam de ce nu raman . In aprilie mi-am dat demisia de la vechiul job si am plecat cu so?ul prin Europa(el fiind sofer). Am reusit sa nu ma mai gandesc la bebe cand faceam dragoste cu el, care apropo era mai rar gen o data pe sapt sau o data la 2 sapt. Plus ca am fost operata in iunie, deci nu ma gândeam la sarcina deloc. In august am avut un concediu foarte frumos in Romania la mare si in septembrie am plecat iara si cu el. Cand eram la menstra in 15 septembrie un coleg de-al sotului a vb foarte urat. Ca noi nu stim ce inseamna sa ai un copil ca nu putem avea si tot prostii care m-au afectat însa m-am gândit ca el nu are de unde sa stie prin ce am trecut. Urmatoarele zile au fost foarte placute alaturi de sot, fara gânduri ?i fara sex programat. Sincer in urmatoarele 2 sapt cred ca am avut rela?ii de 2 ori pentru ca nu am avut timp. Si atunci s-a întâmplat minunea. Cand trebuia sa imi vina eram in Anglia Si mi se mai întâmpla sa imi întârzie vreo 3 zile însa atunci i-am zis sotului ca ar fi culmea sa fiu gravida. Si el zicea ca ii imposibil. Dupa o saptamâna am ajuns acasa. Nu am facut testul imediat ce am ajuns ca ma gândeam ca ii ceva dereglare. Dupa alte 2 zile m-am dus dimineata cand so?ul dormea si am luat un test. Imi ie?ise pozitiv. Nu ma puteam opri din plâns. L-am trezit pe so?ul ?i i-am spus ca au iesit 2 linii la testul de sarcina. El nu în?elegea ce inseamna 2 linii. Explicandu-i s-a bucurat foarte mult si am facut o programare la un ecograf. Aveam 6 sapt însa dr nu a vazut nimic la ecograf am fost iara?i dezamagita. Am mai luat un test si acela tot pozitiv. Am zis ca mai stau 5 zile sa am 7 sapt ca sa se vada mai bine. Si intr-adevar s-a vazut foarte bine. Niciodata nu am plâns de bucurie cum am plâns atunci. Eu sper sa vi se întâmple si voua o minune asa mare cum mi s-a întâmplat mie. Va pupacesc si va urez succes si intelegere cu so?ii vo?tri. Sa faceti dragoste neprogramata si sa va iubiti din ce in ce mai mult. Nu o sa mai scriu aici ca nu vreau sa deranjez pe cineva cu povestea sau cu parerea mea.
Nu ne deranjezi, cu siguranta! Ce poveste frumoasa ai! Avem nevoie sa stim ca exista si cazuri din acestea exceptionale! Sa va dea Domnul multa sanatate si sa va bucurati de noua voastra familie!
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 407
| Ce Spuneti fetelor , testul este deja pozitiv sau înca nu ? Sau arata ca s-ar apropia ovulatia ca pana acuma nu a fost liniu?a a?a de intensa .. Mul?umesc frumos Claudiaileee attached the following image(s):

|
|
| |
|

| Claudiaileee wrote:Ce Spuneti fetelor , testul este deja pozitiv sau înca nu ? Sau arata ca s-ar apropia ovulatia ca pana acuma nu a fost liniu?a a?a de intensa .. Mul?umesc frumos eu cred ca inca nu e pozitiv pentru ca nu sunt la fel de intense liniutele dar urmeaza :) |
|
| diana.ng wrote: eu cred ca inca nu e pozitiv pentru ca nu sunt la fel de intense liniutele dar urmeaza :)
Deci daca a început sa se coloreze mai tare , mai tare înseamna ca urmeaza sa apara ?i ovulatia , nu ? Scrie acolo cam ce si cum. Dar stie e altcumva când ai cu cine sa împarta?e?ti problemele tale , ma simt mai usurata , ca nu discut cu nimeni problemele astea decât aici pe forum mai scriu . ?i va multimesc frumos ca îmi raspunde?i . Sunte?i ni?te dragu?e |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Claudiaileee wrote:Ce Spuneti fetelor , testul este deja pozitiv sau înca nu ? Sau arata ca s-ar apropia ovulatia ca pana acuma nu a fost liniu?a a?a de intensa .. Mul?umesc frumos Sa faci ?i mâine ca sigur vor fi la fel de intense Succes |
|

| Claudiaileee wrote: Deci daca a început sa se coloreze mai tare , mai tare înseamna ca urmeaza sa apara ?i ovulatia , nu ? Scrie acolo cam ce si cum. Dar stie e altcumva când ai cu cine sa împarta?e?ti problemele tale , ma simt mai usurata , ca nu discut cu nimeni problemele astea decât aici pe forum mai scriu . ?i va multimesc frumos ca îmi raspunde?i . Sunte?i ni?te dragu?e da, cand liniutele sunt la fel de colorate sau cea de test (a2a) este chiar mai colorata decat cea de control, urmeaza ovulatia (bineinteles ca ecografic e cea mai sigura metoda de a afla cand si daca ovulezi) |
|
| FloreFlore wrote:Sa faci ?i mâine ca sigur vor fi la fel  Succes Mul?umesc frumos , sa de-a Dumnezeu sa se ?i produca ovulatia . Esti o dragu?a |
|
| Claudiaileee wrote:Ce Spuneti fetelor , testul este deja pozitiv sau înca nu ? Sau arata ca s-ar apropia ovulatia ca pana acuma nu a fost liniu?a a?a de intensa .. Mul?umesc frumos Inca nu este pozitiv dar e posibil zilele astea sa iasa pozitiv! Pupici :* |
|
| diana.ng wrote: da, cand liniutele sunt la fel de colorate sau cea de test (a2a) este chiar mai colorata decat cea de control, urmeaza ovulatia (bineinteles ca ecografic e cea mai sigura metoda de a afla cand si daca ovulezi)
?tiu ca e mai bine ecografic , dar îs in Spania ?i e mai greu cu programarile , acuma nu îs sigura daca se fac poate este cineva de Aici in Spania ?i ar pitea sa îmi explice mai bine ce ?i cum . Î?i mul?umesc pentru raspuns :* |
|
| Sorina_85 wrote: Inca nu este pozitiv dar e posibil zilele astea sa iasa pozitiv! Pupici :*
Mul?umesc frumos , Sorina :* :* îs in ziua 16 a dupa menstrutie nu e problema daca e a?a târzie ovulatia ? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Claudiaileee wrote: Mul?umesc frumos , Sorina :* :* îs in ziua 16 a dupa menstrutie nu e problema daca e a?a târzie ovulatia ? Claudia zilele unui ciclu menstrual se masoara de cand iti vine menstruatia prima zi...deci poti sa zici ziua x a ciclului de cand a inceput. Ca sa nu fie incertitudini, ca daca zici dupa menstruatie se intelege altceva Zic asa ca sa stii si tu de acum cum se calculeaza zilele |
|
|