Nivel: Membru
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 29
|
Felicitaaaaari. Sa va dea Doamne Doamne sanatate. Cu siguranta e cel mai frumos sentiment. Atata astept si eu liniutele alea 2 ... |
|
Inregistrat: 12/7/2017 Mesaje: 72
| NADIRA wrote:Felicitari, sarcina usoara si la termen!!! Mul?umesc frumos |
|
| Lariss wrote:
Felicitaaaaari. Sa va dea Doamne Doamne sanatate. Cu siguranta e cel mai frumos sentiment. Atata astept si eu liniutele alea 2 ...
Înca simt a?a ca nu con?tientizez , parca prea mult mi-am dorit ?i nu se întâmpla ca parca mi-e frica sa ma bucur :)) ma bucuram mereu când vedeam linii la testele de ovulatie , îmi imaginam ca a?a arata ?i cel de sarcina :)) Mult succes ?i voua , cu siguran?a bebe a?teapta momentul potrivit pt fiecare din noi :* |
|
| Emma1406 wrote: Înca simt a?a ca nu con?tientizez , parca prea mult mi-am dorit ?i nu se întâmpla ca parca mi-e frica sa ma bucur :)) ma bucuram mereu când vedeam linii la testele de ovulatie , îmi imaginam ca a?a arata ?i cel de sarcina :)) Mult succes ?i voua , cu siguran?a bebe a?teapta momentul potrivit pt fiecare din noi :*
Hehe bucura-te de moment ai grija de tine si de bebe. Multa multa sanatate si inca o data felicitari |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 278
| Emma1406 wrote: Înca simt a?a ca nu con?tientizez , parca prea mult mi-am dorit ?i nu se întâmpla ca parca mi-e frica sa ma bucur :)) ma bucuram mereu când vedeam linii la testele de ovulatie , îmi imaginam ca a?a arata ?i cel de sarcina :)) Mult succes ?i voua , cu siguran?a bebe a?teapta momentul potrivit pt fiecare din noi :*
Felicitari!!!! Ce frumos |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2017 Mesaje: 236
| Iar ne -am mutat? :)) am lipsit putin si va gasesc in casa noua si o multime de burtici. Intru si eu curand la ovulatie dupa cum arata secretia...Diamne ajuta!
Felicitari burtici! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2017 Mesaje: 236
| Vreau si pe lista de aspirante plz :) |
|
| Lolly wrote:Iar ne -am mutat? :)) am lipsit putin si va gasesc in casa noua si o multime de burtici. Intru si eu curand la ovulatie dupa cum arata secretia...Diamne ajuta!
Felicitari burtici!
Bafta. Si eu intru curand la ovulatie si sper din suflet ca luna asceasta sa fie una norocoasa |
|
| DiaCatalina wrote:
Felicitari!!!! Ce frumos
Mul?umesc ! |
|
| maria2013 wrote:Si daca tot am zis de povestea fiecarei fete amintite...sa stiti ca, în cele mai multe cazuri, povestea nu e prea roz... Au deja destula durere prin ceea ce traiesc, hai sa nu le mai încarcam si noi!
Maria eu sincer am intrat ieri pe acest forum in speranta ca voi gasi intelegere lucru care s-a adeverit. Ai dreptate pentru multe dintre noi situatia nu este roz. Pentru mine dupa cum am si spus timpul este limitat. Astazi am descoperit ca dupa operatia de fibrom mai am alte 2 fibroame in uter unul dintre ele aproape de endometru. Medicul a fost destul de transant cu mine spunandu mi ca daca pana in vara nu raman i sarcinata o sa mi faca fiv daca nici asa sa adopt. In cazul in care fibroamele mele vor creste urmeaza sa mi scoata uterul. Plus ca oricum histerectomia se va intampla dupa prima sarcina. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
|
Felicitari! Sarcina u?oara! |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Yna86 wrote:Saptamana viitoare sper sa ajung la endocrinolog, am inteles ca acum trebuie sa-mi fac RMN sau o radiografie "Sa Turceasca". Eu ma oftic ca am fost la medic ieri si a zis ca nu are rost sa-mi faca eco ca sigur nu am avut ovulatie
Buna, vad ca si TSH-ul e un pic marit, pentru sarcina at trebui sa fie mai jos de 2. La mine prolactina are valorile cele mai mici la inceputul ciclului si creste la final apoi revine la valoarea mica cand incepe un nou ciclu. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| ivoreth wrote:Lili, Flore multe multe felicitari! Sa fie cu ochisori.
Acum vreau sa va spun povestea mea, poate unele dintre voi tineti minte ca la inceputul lui decembrie am avut un test pozitiv de sarcina si dupa vreo o saptamana am inceput sa sangerez si am pierdut sarcina la aproape 6 saptamani. Am fost foarte suparati, mai ales ca era ultima luna in care daca concepeam puteam sa imi continuu concediul de crestere a copilului. Nu a fost sa fie... Nu am mai intrat pe forum cateva saptamani pt ca nu am avut putere sa povestesc despre asta. Si in plus ginecologul ne-a spus ca trebuie sa facem o pauza de vreo 2 luni de la proiectul bebe. Nu am mai luat nici temperatura, nu am facut nici teste de ovulatie, nimic. Si... in urma cu vreo 5 zile trebuia sa imi vina menstruatia dar ea nu aparea. Initial m-am gandit ca s-a dereglat de la pierderea de sarcina dar intr-o seara sotul meu si-a prajit niste carnati si mi s-a facut rau de la miros, asa ca a doua zi am fugit la farmacie si mi-am luat un test de sarcina :) careee... a iesit foarte pozitiv :) Ne-am bucurat foaaaarte tare si nu ne venea sa credem ca a fost asa simplu a 2-a oara. Am fugit direct la beta (asta a fost alaltaieri, adica miercuri) de unde rezultatul nu a fost cel mai incurajator... beta 32. Am repetat azi si e 107 :) Parca pentru prima data sper ca va fi ok :) Sper ca nu v-am plictisit dar ma gandeam ca v-ar placea sa stiti povestea Ivoreth eu am mai intrebat de tine. Ma bucur mult ca vi s-a indeplinit visul! Sarcina usoara! |
|
| oanatm wrote:
Felicitari! Sarcina u?oara!
Mul?umesc frumos ! Sa speram ca asta va fi anul viselor împlinite pt toate aspirantele |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| DiaCatalina wrote:Cred ca daca ma grabesc si vad ce greu e mai tarziu o sa imi para rau. Mai bine ma concentrez pe facultate si un job si daca nu merge cu jobul, pe elevii mei, tot pentru bebe al meu sa am o cariera frumoasa dupa si sa ii pot oferi ce e mai bun fara de depind de un barbat. Ce ziceti?
La varsta ta sincer as alege sa fiu stabila din punct de vedere financiar astfel incat orice s-ar intampla, sa nu depind de nimeni. Nu e chiar bine sa depinzi de sotul tau... Dar poti sa iti si iei un job si sa continui facultatea si sa si incerci sa faci bebe. Pana la urma... job-ul daca il obtii, o sa ai si tu bani, poate iti ofera si o asigurare de sanatate la o clinica privata, faci ceva experienta si apoi daca vine bebe, doar faci pauza si apoi te intorci acolo, stii ca vei avea un loc cat de cat stabil. Asa ca da-i inainte cu toate Mult succes
Nu trebuie sa alegi una sau alta. Si eu de multe ori m-am gandit ca abia incepeam un job si nu dadea bine sa raman insarcinata imediat ce incepeam... dar stii ce? Nimanui nu ii pasa. La orice companie te da afara fara sa se uite inapoi daca nu mai au nevoie de tine. Deci daca te accepta, incepe sa lucrezi si restul vine de la sine. Doar sa te descurci si cu facultatea si cu job-ul :) |
|
|