|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Nella wrote: Din sânge. Spermograma lui e buna si nu i-a recomandat ?i lui.
Ba, am impresia ca lui ii verifica pe proba de sperma, doar daca e buna spermograma .... Ti-a recomandat medicul analiza asta? A trebuit sa tii cont de ceva reguli inainte de recoltare? |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| anemona30 wrote:am vazut acum temp pana sa apuci tu sa scrii... offf..cat de rau imi pare Asta este! |
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| carlita wrote:z1 Bafta la beta! Uof imi pare rau..chiar arata ptomitator...eu zoc sa renunti la temp poate poate e mai cu noroc |
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Nella wrote:Ziua buna fete dragi ! Diminea?a am fost la Bioclinica ?i mi-am luat analiza anticorpilor antispermatici. De acum am de a?teptat o saptamana pâna primesc rezultatele pt ca le trimit tocmai la Timi?oara. Sincer îmi doresc sa îmi gaseasca ceva ca m-am saturat ca toate sa fie bune si sa nu gasim cauza infertilitatii ... O saptamana usoara sa ave?i !
Buna Nella, imi poti da niste detalii te rog frumos. Pt ca si eu, as face o ca sa vad excat pt ca ........... si eu is in aceeasi situatie. Problemaa ar fi, cand s o fac? unde ? cam cat costa pt ca luna asta nici nu prea avem bani- lucreaza numai logodnicul meu. Eu, is la Timisoara -la el. Mersi mult de tot.
o zi buna
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| carlita wrote: Ba, am impresia ca lui ii verifica pe proba de sperma, doar daca e buna spermograma .... Ti-a recomandat medicul analiza asta? A trebuit sa tii cont de ceva reguli inainte de recoltare?
Spermograma lui e buna, îs agili si destul de multi înotatorii lui. Din discu?iile avute cu Dr mi-a zis sa fac si analiza asta pt a fi mai linistita . Eu incerc sa gasesc raspunsuri. Nu cred ca doar din cauza stresului nu ramân gravida . Ceva se întâmpla ?i nu ?tiu ce anume ... Dimineata pe stomacul gol am mers la laborator ,mi-a luat sânge ?i cam atât . Daca analiza asta iese buna o sa ma apuc de strâns bani pt analiza cariotipului de cuplu. Nu accept da fim amândoi sanatosi si cu toate astea nu ramân . Singura problema pe care am avut-o afost faza luteala scurta.care s-a reglat in urma stimularilor. Acum ovulez în ziua12-13 ?i ciclul e de 27 de zile. Toate-s în parametri si totusi .... |
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| LAURA0202 wrote:Buna Nella, imi poti da niste detalii te rog frumos. Pt ca si eu, as face o ca sa vad excat pt ca ........... si eu is in aceeasi situatie. Problemaa ar fi, cand s o fac? unde ? cam cat costa pt ca luna asta nici nu prea avem bani- lucreaza numai logosnicul meu. Eu, is la Timisoara -la el. Mersi mult de tot. o zi buna Eu sunt în ziua 2 de menstrua?ie. Nu are importanta când prelevezi proba pt ca daca este ceva se vede oricum în sânge. Am mers diminea?a la ora 8 la Bioclinica si am platit 58 de lei plus 8 lei taxa de prelevare analiza. Asta nu se specifica pe site . Într-o saptamâna primesc rezultatele pt că se trimit la Timisoara pt a fi prelucrate . Cam asta e tot. Aceasta analiza se face ?i din proba de sperma ,dar este recomandata doar daca spermograma e proasta,daca a avut sechele sau lovituri la nivelul aparatului genital, varicocel etc ... |
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| CARLITA îmi pare rau de z 1 ?i eu am facut am barza ultrasensibil ?i în primele 5 min mia aparut o superba linie de uscare NELLA sper sa gasi?i cât mai curând problema ?i rezolvarea FLUTURASH abia a?tept sa ne scrii o valoare pe masura la bthcg |
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Mda, noi nu mai facem spermograma, medicul embriolog e in medical si sapt asta... :( |
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Andia wrote:Mda, noi nu mai facem spermograma, medicul embriolog e in medical si sapt asta... :( Ufff, tocmai voiam sa te întreb cum a iesit... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Fetelor eu scriu destul de rar pt ca nu am noutati de spus, dar va citesc tot timpul! In ianuarie am facut prima mea inseminare care a esuat! Viata merge inainte si noi mergem cu speranta ca va veni si acea zi in care imi voi tine puiul in brate! Felicitari fetelor care au reusit |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Monica, tare rau îmi pare... Chiar daca saptamana nu a început cu vesti bune, sper ca ele sa vina în curând pe forum! |
|
| monica maria wrote:Fetelor eu scriu destul de rar pt ca nu am noutati de spus, dar va citesc tot timpul! In ianuarie am facut prima mea inseminare care a esuat! Viata merge inainte si noi mergem cu speranta ca va veni si acea zi in care imi voi tine puiul in brate! Felicitari fetelor care au reusit Îmi pare rau Urmeaza ?i a 2 a inseminare? Sigur v a fi cu noroc |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Fetele am rezultatul! 441 valoare beta is curioasa miercuri...da sper sa fie ok sa creasca fain😀 |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Buna fetelor.Eu va citesc zilnic dar scriu mai rar pt.ca sunt prinsa cu munca,cu dieta mea si incerc sa ma detasez asa cum pot.Dorinta pt.bebe e ft.mare si daca ma stresez influenteaza din cate am auzit.
Nella imi pare tare rau ca nu ai reusit nici luna aceasta Fluturas felicitari si sarcina usoara ma tare bucur pt.tine Flore doamne ajuta sa fie cu ochisori,eu vad o liniuta ft pala in testul tau iar sure este un test care depisteaza greu Carlita imi pare rau pt Z1 apropo ca ma intrebai de dieta.Rina tin si in 12 zile am slabit aproape 4 kg.Continu inca.Am inceput cu 76,4 acum am 72,7 si vreau sa ajung la 65-63 cam asa. Andia lasa ca o sa faceti si spermograma sapt.viitoare si poate o sa fie de bine de data asta Felicitari pt.toate fetele care au reusit de curand sa ramana insarcinata si bafta tuturor in indeplinirea marelui vis.
Eu as vrea sa va intreb ceva.Temperatura bazala este chiar pe bune? Pt.ca va spun ce am patit.Eu ma stiu ca mereu ovulez in ziua 17 sau 18 si ieri am avut disconfort mare la ovare cum aveam dupa ce imi dadeam injectia de spargere la stimulare.Si dimineata am zis ca hai sa imi iau temperatura ca macar sa vad ce se intampla desi nu am luat toata luna asta.Si mi-a aratat 36,7.Nu mi-a venit sa cred.Mie atat imi arata cand se producea ovulatia..in rest a mea de dinainte e intre 36,2 si 36,4 maxim.Mie imposibil sa cred ca am ovulat intre zilele 12-14 dar ce ma bucura in schimb e ca daca so produs ovulatia eu necalculand nimic am avut contactele din pura placere..si sigur am prins-o ca am facut miercuri vineri si duminica negandindu-ma ca as ovula inca..stiam eu ca undeva spre sf.asta de saptamana trebuie sa fie...O sa imi dau seama daca am ovulat mai repede dupa venirea ciclului daca va veni.Daca am ovulat trebuie sa vina in ziua 28,29 daca nu...in ziua 34 cum imi vine mie de obicei.Sau poate nu mai vine .Recunosc ca am schimbat multe in alimentatia mea cum m-am apucat de dieta plus exercitii la sol in casa,putin sport.Pap si beau mult verde,multe fructe si legume si in fiecare zi un pumn de nuci in rest am renuntat la toate pastilele si tratamentele sau calcule.Iau doar Euthyroxul pt.tsh ca nu mai vreau sa se mareasca iar. |
|
| fluturash26 wrote:Fetele am rezultatul! 441 valoare beta is curioasa miercuri...da sper sa fie ok sa creasca fain?? Superrrrrr Felicitari !!! |
|
|