Clubul aspirantelor - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fluturash26
Scris: Thursday, February 8, 2018 5:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/9/2017
carlita wrote:
Flore, Nella, fluturash, cum va mai simtiti azi? Va apropiati de testare ..
Adina, imi place ce aud ... ai inceput si dieta? Clap Clap Clap

Eu va zic maine, maine as vrea sa testez..
La tine cum e??? Suntem aceeasi nzi...ai testat?
AriaM
Scris: Thursday, February 8, 2018 5:37 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Fetelor, am dat drumul la o barza roz, sper sa o prindeti! grup
maria2013
Scris: Thursday, February 8, 2018 5:43 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
AriaM wrote:
Felicitari! Sa fiti fericiti împreuna!
monican
Scris: Thursday, February 8, 2018 5:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2018
AriaM wrote:

Felicitari, multa sanatate si recuperare usoara! coeur
Vale1716
Scris: Thursday, February 8, 2018 5:50 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/27/2017
Cred ca aici trebuia sa pun întrebarea dar cum nu ma descurc prea bine cred ca am deschis un subiect nou, scuze

Buna fetele, de doua saptamani, dupa câteva zile de la ovula?ie am dureri de burta, dar de doua zile cand asteptam menstrua?ia am niste dureri îngrozitoare, durerea o simt la nivelul uterului dar se resimte ?i la nivelul spatelui foarte rau. Ave?i idee ce ar putea fi?
monican
Scris: Thursday, February 8, 2018 6:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2018
Vale1716 wrote:
Cred ca aici trebuia sa pun întrebarea dar cum nu ma descurc prea bine cred ca am deschis un subiect nou, scuze

Buna fetele, de doua saptamani, dupa câteva zile de la ovula?ie am dureri de burta, dar de doua zile cand asteptam menstrua?ia am niste dureri îngrozitoare, durerea o simt la nivelul uterului dar se resimte ?i la nivelul spatelui foarte rau. Ave?i idee ce ar putea fi?

Salut! Ti-ai facut un test de sarcina, poate vezi acolo motivul? topai Eventual si o programare la ginecolog nu ar strica (fie ca e sarcina sau altceva).
carlita
Scris: Thursday, February 8, 2018 6:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
fluturash26 wrote:

Eu va zic maine, maine as vrea sa testez..
La tine cum e??? Suntem aceeasi nzi...ai testat?

N-am testat si nu ma grabesc ....
Posibil sa fii ovulat mai repede decat mine ... testu ala de ovulatie pus pe grafic e real? Iti tinem pumnii pt maine majoreta majoreta majoreta
Vale1716
Scris: Thursday, February 8, 2018 6:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/27/2017
Nu am facut, mai a?tept câteva zile. La doctor am fost ultima oara acum 3 luni ?i totul era în regula. Doctorul spune ca mai pot avea mici dureri din cauza uterului retrovers dar acum nu cred ca asta ar fi motivul, sunt de prea mult timp durerile ?i zilnic
fluturash26
Scris: Thursday, February 8, 2018 6:23 PM
Nivel

carlita wrote:

Posibil sa fii ovulat mai repede decat mine ... testu ala de ovulatie pus pe grafic e real? Iti tinem pumnii pt maine majoreta majoreta majoreta

Nu, testul ala nu e real l-am pus eu ca am considerat ca a fost ovupatia cam prin zuua aceea uandu-ma dupa lunile trecute...acum vom vedea ce va iesi...totusi ziua 11 e super ok..eu aseara am avut un spotting dar vom vedea...am zis ca vine azi dar inca nu a venit..
Tu cum te simti?
maria2013
Scris: Thursday, February 8, 2018 6:31 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
carlita wrote:

Hai, Carlita!! Tinem pumnii sa fie asta testul norocos!!majoreta majoreta
carlita
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
fluturash26 wrote:

Nu, testul ala nu e real l-am pus eu ca am considerat ca a fost ovupatia cam prin zuua aceea uandu-ma dupa lunile trecute...acum vom vedea ce va iesi...totusi ziua 11 e super ok..eu aseara am avut un spotting dar vom vedea...am zis ca vine azi dar inca nu a venit..
Tu cum te simti?

mi-am inchipuit eu ca l-ai pus sa-ti retraseze corect ovulatia... spotting? suna bine!!! DEci, esti cel putin in z12 dpo
FloreFlore
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
ARIA Î?i mul?umesc pentru barzuca rozdance coeurRecuperare ușoară și sa va trăiască minuneacomputerlove
CARLITA la mine se repeta exact ca luna trecuta:dureri abdominale ca la cm începând din z7 dpo,mici secre?ii galben maronii diminea?a doar...M am programat pe 27 feb la un nou dr sa vedem ce fi cum...Nu ?tiu daca sa îmi fac sperante luna asta dar te a?tept pe tine cu test pozitiv !!majoreta
Fluturash mâine dimineata vreau sa vad testul tau cu 2 liniute !!topai
fluturash26
Scris: Thursday, February 8, 2018 6:40 PM
Nivel

carlita wrote:

mi-am inchipuit eu ca l-ai pus sa-ti retraseze corect ovulatia... spotting? suna bine!!! DEci, esti cel putin in z12 dpo

Da pentru ca eu inainte nu am luat temp si a trrbuit sa il ghidez un pic...nust cum de a fost asa rapida luna asta ovulatia...de obicei era prin ziua 20 acum cine stie...de ce zici ca e bine spotting si in minim z12 dpo???? nu ma prea pricep??
fluturash26
Scris: Thursday, February 8, 2018 6:41 PM
Nivel

FloreFlore wrote:
ARIA Î?i mul?umesc pentru barzuca rozdance coeurRecuperare u?oara ?i sa va traiasca minuneacomputerlove
CARLITA la mine se repeta exact ca luna trecuta:dureri abdominale ca la cm începând din z7 dpo,mici secre?ii galben maronii diminea?a doar...M am programat pe 27 feb la un nou dr sa vedem ce fi cum...Nu ?tiu daca sa îmi fac sperante luna asta dar te a?tept pe tine cu test pozitiv !!majoreta
Fluturash mâine dimineata vreau sa vad testul tau cu 2 liniute !!topai

Si la voi la fel fetele!!! Succes sa ramanem toate cu bebe!!!majoreta
Anemone25
Scris: Thursday, February 8, 2018 7:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/6/2018
Nicole2018 wrote:
Fetelor, mi-a venit si al 2-lea Beta, recolatat la acelasi laborator, azi dimineata la aproximativ 49 ore de primul.

Beta 2 - 332.11 mUI/mL
Beta 1 - 92.41 mUI/mL

S-a marit de aproximativ 3.5 ori.

Stiu ca HCG creste exponential în cursul sarcinii, dublându-se la aproximativ 40-48 ore.

Deci treaba cu dublatul ar trebui sa fie orientativa si in acest caz e ok valoarea mea de azi, nu? topai
felicitari maxime pentru al doilea beta!:)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.