Clubul aspirantelor - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AlexandraRr
Scris: Thursday, January 11, 2018 10:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2017
Felicitari Flore si Lili! Sarcina usoara si bebelusi sanatosi va doresc yes majoreta Mi-a luat ceva timp sa citesc postarile si ma bucur ca am citit atatea vesti bune hearts topai
anemona30
Scris: Thursday, January 11, 2018 10:06 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
maria2013 wrote:
Îmi convine, da' sa nu ma pui sa beau suc de patrunjel cu mai stiu eu ce verzituri :))))). Lasând gluma, momentan nu am cum, mai stau un pic pe bara si apoi ma pun serios pe recuperat! Din recuperarile astea trebuie sa apara si bebe!

Pt muta?iile alea te as pune sa bei toate verziturile :))) norocul tau ca e?ti la mare :))
maria2013
Scris: Thursday, January 11, 2018 10:25 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
anemona30 wrote:

Pt muta?iile alea te as pune sa bei toate verziturile :))) norocul tau ca e?ti la mare :))
:)))) Pfiu, am scapat! Glumesc...daca e nevoie, o fac si pe asta si beau si verzituri... Legat de vitamine, nu stiam daca le ai pe acestea, sau o alta varianta pe care am gasit-o pe net... Purely Prenatal DHA. Le voi lua pe cele ca ale tale si eu, ca sa scap cu o singura pastila care sa le aiba pe toate. Omega3 mai am de la Doppelherz, le voi relua cu putin înainte de a se întoarce sotul acasa. Momentan, chiar nu vreau sa aud de nicio pastila...
Lili Eu
Scris: Thursday, January 11, 2018 10:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Elena7 wrote:

Felicitari!!!coeur topai newclap
Multumesc...hai ca tu esti la rand ras computerlove
Lili Eu
Scris: Thursday, January 11, 2018 10:42 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:
Felicitari Flore si Lili! Sarcina usoara si bebelusi sanatosi va doresc yes majoreta Mi-a luat ceva timp sa citesc postarile si ma bucur ca am citit atatea vesti bune hearts topai
computerlove
Lili Eu
Scris: Thursday, January 11, 2018 10:43 PM
Nivel

Multumesc fetelor...sa vad cum imi iese maine testul...sper sa iasa mai bn fata de cel de azi...Hands computerlove
Luna48
Scris: Thursday, January 11, 2018 11:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/23/2017
Lili Eu wrote:
Din august am inceput...secretu e la al meu....la fel ca la Dimy am bebelit zilnic ..au fost zile cand au fost si de 3 ori..Blushing el a fost cu chef de iubarit si eu am tinut secret ca sunt la ovulatie Lol si a fost si liberi odihnit..Lol nu am facut nimic specil...nici macar sa stau cumintica dupa nu am stat...acum a fost sa fie cred computerlove

Felicitari super! Nu ai zis nimic numa ai pus testele ei ei!
Lili Eu
Scris: Thursday, January 11, 2018 11:27 PM
Nivel

Luna48 wrote:

Felicitari super! Nu ai zis nimic numa ai pus testele ei ei!
Multumesc...hai si tu cu doua luniute. majoreta majoreta
Luna48
Scris: Thursday, January 11, 2018 11:34 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Multumesc...hai si tu cu doua luniute. majoreta majoreta

Era culmea sa vin si eu cu test pozitiv. Din pacate e negativ am facut cu test ultrasensibil deci sigur nu sunt.
Felicitari inca o data Flore si Lili!newclap
Lili Eu
Scris: Thursday, January 11, 2018 11:36 PM
Nivel

Luna48 wrote:

Era culmea sa vin si eu cu test pozitiv. Din pacate e negativ am facut cu test ultrasensibil deci sigur nu sunt.
Felicitari inca o data Flore si Lili!newclap
Poate e facut prea devreme...cand trebuie sa vina cm? computerlove
LAURA0202
Scris: Thursday, January 11, 2018 11:38 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Bravoo Bravoo

FELICITARI LILI

Bravoo Bravoo

FLORE

SARCINA USOARA LA AMANDOUA

Adina- sa sti ca la faza cu visatul, te inteleg. Aveam perioada in care si eu visam numai prostii-dupa ce a murit tati . In schimb acuma............. vise? ce s alea? ras Nici nu mai stiu de cand n am mai avut vreun vis-sncer.
Te pup si ai grija de tine Cheek Kiss

computerlove
Luna48
Scris: Thursday, January 11, 2018 11:42 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Poate e facut prea devreme...cand trebuie sa vina cm? computerlove

Maine sau sambata.
Adina Mariana
Scris: Friday, January 12, 2018 1:09 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Uau fetelor lipsesc si eu o zi de pe forum si ce mi dat sa vad.Felicitari fetelor si doamne Ajuta sa fie bine si sa se confirme sigur sarcina.Va tin pumnii Flore si Lilipupici
Andreea06
Scris: Friday, January 12, 2018 1:57 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Felicitaaaaei Lili si Flore! Yuhuu, la gravidute cu voi si in vizita pe aici doar la incurajat aspiricile, sa nu va prind inapoi decat peste mai mult de 9 luni daca cumva mai vreti computerlove

Cybele, incearca sa fii pozitiva.. eu cred mult in puterea gandului, daca nu neaparat sa se implineasca ceva direct macar sa atraga, sa te tina bine dispusa, fara stres si mai ales sa te bucuri de ce perioada ai.. e prima sarcina, cand o sa fii la termen cu ea si o sa te uiti in urma o sa regreti ca te-ai stresat atat si nu te-ai bucueat de ea, sa fii cu zambetul pana la
Urechi, sa stralucesti, sa te simti speciala ca ai un puiut mic ce creste in tine.. trebuie sa incerci sa fii fericita si increzatoare.
FloreFlore
Scris: Friday, January 12, 2018 6:05 AM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
bby88 wrote:
Helloras Atata zarva ati facut ca a ajuns pana la mine si desi nu mai sunt aici activa de foarte mult timp am intrat sa urez fetelor succes la testare maine. majoreta Lili tineai acolo pentru tineLol Ma bucur ca Domi va avea surioara sau fratiorul dorit. Flore Doamne ajuta!
Multa bafta tuturor si 2 tone de praf de burtica pentru toata lumea, de fetita sau baietel la alegereLol wav

Multumim !!!computerlove E?ti draguta,ca de obiceicoeur Faza tare e ca suntem gala?ence toate 3Crazy Cred ca ai aruncat cu praf peste tot pe unde ai umblat prin orastopai ?i ?ie î?i doresc sarcina u?oara în continuare pe ultima suta de metri !!hearts
Va multumesc tuturor înca o data dar pana nu se confirma la beta ramân rezervata coeur
Gata,am fost la recoltat și rezultatul pe la ora 16 ..Hands
Ma îngrijorează puțin faptul ca e a 4 a dimineața când observ doar când mă șterg o scurgere gălbuie cu firicele maronii și a 2 a oară când am mers puțin maroniu curatpale
Daca nu era Viola testul de ieri ,despre care știu ca nu are linie de uscare, nu cred ca îmi făceam mari speranțe dar...
Hai LILY cu testul 2 pozitiv !!!majoreta coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.