Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Felicitari Flore si Lili! Sarcina usoara si bebelusi sanatosi va doresc Mi-a luat ceva timp sa citesc postarile si ma bucur ca am citit atatea vesti bune |
|
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| maria2013 wrote: Îmi convine, da' sa nu ma pui sa beau suc de patrunjel cu mai stiu eu ce verzituri :))))). Lasând gluma, momentan nu am cum, mai stau un pic pe bara si apoi ma pun serios pe recuperat! Din recuperarile astea trebuie sa apara si bebe!
Pt muta?iile alea te as pune sa bei toate verziturile :))) norocul tau ca e?ti la mare :)) |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| anemona30 wrote:
Pt muta?iile alea te as pune sa bei toate verziturile :))) norocul tau ca e?ti la mare :))
:)))) Pfiu, am scapat! Glumesc...daca e nevoie, o fac si pe asta si beau si verzituri... Legat de vitamine, nu stiam daca le ai pe acestea, sau o alta varianta pe care am gasit-o pe net... Purely Prenatal DHA. Le voi lua pe cele ca ale tale si eu, ca sa scap cu o singura pastila care sa le aiba pe toate. Omega3 mai am de la Doppelherz, le voi relua cu putin înainte de a se întoarce sotul acasa. Momentan, chiar nu vreau sa aud de nicio pastila... |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Multumesc...hai ca tu esti la rand |
|
| |
|
| Multumesc fetelor...sa vad cum imi iese maine testul...sper sa iasa mai bn fata de cel de azi... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/23/2017 Mesaje: 286
| Lili Eu wrote: Din august am inceput...secretu e la al meu....la fel ca la Dimy am bebelit zilnic ..au fost zile cand au fost si de 3 ori.. el a fost cu chef de iubarit si eu am tinut secret ca sunt la ovulatie si a fost si liberi odihnit.. nu am facut nimic specil...nici macar sa stau cumintica dupa nu am stat...acum a fost sa fie cred Felicitari super! Nu ai zis nimic numa ai pus testele ei ei! |
|
| Luna48 wrote: Felicitari super! Nu ai zis nimic numa ai pus testele ei ei!
Multumesc...hai si tu cu doua luniute. |
|
| Lili Eu wrote: Multumesc...hai si tu cu doua luniute. Era culmea sa vin si eu cu test pozitiv. Din pacate e negativ am facut cu test ultrasensibil deci sigur nu sunt. Felicitari inca o data Flore si Lili! |
|
| Luna48 wrote:Era culmea sa vin si eu cu test pozitiv. Din pacate e negativ am facut cu test ultrasensibil deci sigur nu sunt. Felicitari inca o data Flore si Lili! Poate e facut prea devreme...cand trebuie sa vina cm? |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
|
FELICITARI LILI
FLORE
SARCINA USOARA LA AMANDOUA
Adina- sa sti ca la faza cu visatul, te inteleg. Aveam perioada in care si eu visam numai prostii-dupa ce a murit tati . In schimb acuma............. vise? ce s alea? Nici nu mai stiu de cand n am mai avut vreun vis-sncer. Te pup si ai grija de tine
|
|
| Lili Eu wrote: Poate e facut prea devreme...cand trebuie sa vina cm? Maine sau sambata. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Uau fetelor lipsesc si eu o zi de pe forum si ce mi dat sa vad.Felicitari fetelor si doamne Ajuta sa fie bine si sa se confirme sigur sarcina.Va tin pumnii Flore si Lili |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Felicitaaaaei Lili si Flore! Yuhuu, la gravidute cu voi si in vizita pe aici doar la incurajat aspiricile, sa nu va prind inapoi decat peste mai mult de 9 luni daca cumva mai vreti
Cybele, incearca sa fii pozitiva.. eu cred mult in puterea gandului, daca nu neaparat sa se implineasca ceva direct macar sa atraga, sa te tina bine dispusa, fara stres si mai ales sa te bucuri de ce perioada ai.. e prima sarcina, cand o sa fii la termen cu ea si o sa te uiti in urma o sa regreti ca te-ai stresat atat si nu te-ai bucueat de ea, sa fii cu zambetul pana la Urechi, sa stralucesti, sa te simti speciala ca ai un puiut mic ce creste in tine.. trebuie sa incerci sa fii fericita si increzatoare. |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| bby88 wrote:Hello Atata zarva ati facut ca a ajuns pana la mine si desi nu mai sunt aici activa de foarte mult timp am intrat sa urez fetelor succes la testare maine. Lili tineai acolo pentru tine Ma bucur ca Domi va avea surioara sau fratiorul dorit. Flore Doamne ajuta! Multa bafta tuturor si 2 tone de praf de burtica pentru toata lumea, de fetita sau baietel la alegere Multumim !!! E?ti draguta,ca de obicei Faza tare e ca suntem gala?ence toate 3 Cred ca ai aruncat cu praf peste tot pe unde ai umblat prin oras ?i ?ie î?i doresc sarcina u?oara în continuare pe ultima suta de metri !! Va multumesc tuturor înca o data dar pana nu se confirma la beta ramân rezervata Gata,am fost la recoltat și rezultatul pe la ora 16 .. Ma îngrijorează puțin faptul ca e a 4 a dimineața când observ doar când mă șterg o scurgere gălbuie cu firicele maronii și a 2 a oară când am mers puțin maroniu curat Daca nu era Viola testul de ieri ,despre care știu ca nu are linie de uscare, nu cred ca îmi făceam mari speranțe dar... Hai LILY cu testul 2 pozitiv !!! |
|
|