Clubul aspirantelor - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maria2013
Scris: Thursday, January 11, 2018 9:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Anemona, vreau sa comand si eu vitaminele din semnatura ta. Zi-mi, te rog, daca sunt simple sau cu dha.
Tania17
Scris: Thursday, January 11, 2018 9:07 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/31/2017
Lili Eu wrote:
Din august am inceput...secretu e la al meu....la fel ca la Dimy am bebelit zilnic ..au fost zile cand au fost si de 3 ori..Blushing el a fost cu chef de iubarit si eu am tinut secret ca sunt la ovulatie Lol si a fost si liberi odihnit..Lol nu am facut nimic specil...nici macar sa stau cumintica dupa nu am stat...acum a fost sa fie cred computerlove
.
Felicitariii !!!!! La mn e cam greu sa il pun la bebelit zilnic Bravoo topai
Tania17
Scris: Thursday, January 11, 2018 9:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/31/2017
FloreFlore wrote:

Heyyyyyy ce surpriza! !!!!Bravo!!!La tine se vede destul de bine linia!!!Felicitari! !!Chiar îmi dai sperante mai ales ca se poate la 40 ani,suntem de o seamaCheek Kiss Deci Domi v a avea o surioara dance chitara coeur
Eu am adus testul acasa ca vrea so so?ul sa se chiorasca la el când vine de la serviciCrazy El se amuza ca cica ar fi culmea sa fie acum dupa ce de revelion facusem placinta cu rava?e si mi a cazut mie rava?ul în care scria "bebe sanatos '"Eu am manca a 2 a zi dupa ce servisem musafiri hohot
Ce test ai facut ?E?ti în z13 dpo parca ,nu?uff

Felicitari!!! Se vede linia binisor newclap
Sorina_85
Scris: Thursday, January 11, 2018 9:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/21/2017
FloreFlore wrote:

Heyyyyyy ce surpriza! !!!!Bravo!!!La tine se vede destul de bine linia!!!Felicitari! !!Chiar îmi dai sperante mai ales ca se poate la 40 ani,suntem de o seamaCheek Kiss Deci Domi v a avea o surioara dance chitara coeur
Eu am adus testul acasa ca vrea so so?ul sa se chiorasca la el când vine de la serviciCrazy El se amuza ca cica ar fi culmea sa fie acum dupa ce de revelion facusem placinta cu rava?e si mi a cazut mie rava?ul în care scria "bebe sanatos '"Eu am manca a 2 a zi dupa ce servisem musafiri hohot

Dap, e acolo linia a doua topai
Hai ca anul asta e al fetelor cu vechime pe forumul de aspirante
majoreta majoreta majoreta
bby88
Scris: Thursday, January 11, 2018 9:18 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Helloras Atata zarva ati facut ca a ajuns pana la mine si desi nu mai sunt aici activa de foarte mult timp am intrat sa urez fetelor succes la testare maine. majoreta Lili tineai acolo pentru tineLol Ma bucur ca Domi va avea surioara sau fratiorul dorit. Flore Doamne ajuta!
Multa bafta tuturor si 2 tone de praf de burtica pentru toata lumea, de fetita sau baietel la alegereLol wav
Lili Eu
Scris: Thursday, January 11, 2018 9:27 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
anemona30 wrote:

Flore, habar nu am daca suntem doua nebune, dar ?i eu vad linia aia ...computerlove pâna mea ...:))) Nu vreau sa dau speran?e dar eu chiar vad ceva

Lili Lili Liliana ...bebe bebe bebe bebe !!!!!! Ce ma bucur !!!; Feti?a este !! Î?i zic eu sigur chiar daca tu e?ti ca mine ?i bevelesti zilnic hohot
Sincer chear ma gandesc la fetita Crazy la Dominic nici nu eram gravida si am stiut ca o sa am baiat...stiti ca va povestisem visul cu sarcina dinaintea lui Domi ca surioara lui a plecat si la plecare mi.a lasat un baietel la picioare.....si eu mereu am vrut fetita si daca aveam fata ii puneam numele Sofia Maria...si in vis asa o strigam...si daca e da fie bn...o da nasc in august deci clar e Maria...Lol si daca e baietel nu ma supar sanatos sa fie ca imi aduc ei fete Lol Daaa am bebelit pe rupte hohot al meu cum vedea ca doarme Dominic si dadea textila jos. hohot asa a facut si la Dominic ...eu luasem pauza si a intrat el in actiune...si asa a iesit Domi..Lol
Lili Eu
Scris: Thursday, January 11, 2018 9:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
bby88 wrote:
Helloras Atata zarva ati facut ca a ajuns pana la mine si desi nu mai sunt aici activa de foarte mult timp am intrat sa urez fetelor succes la testare maine. majoreta Lili tineai acolo pentru tineLol Ma bucur ca Domi va avea surioara sau fratiorul dorit. Flore Doamne ajuta!
Multa bafta tuturor si 2 tone de praf de burtica pentru toata lumea, de fetita sau baietel la alegereLol wav
Multumesc!!! azi am aflat...:) pupam gemenei dragalasi Cheek Kiss
Nella
Scris: Thursday, January 11, 2018 9:34 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
FloreFlore wrote:

Felicitari fetelor !!! Sa fie într-un ceas bun. Sarcina u?oara va doresc majoreta
NADIRA
Scris: Thursday, January 11, 2018 9:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/19/2017
Felicitari fetelor !
Sarcini usoare si bebelusi sanatosi va doresc!
Elena7
Scris: Thursday, January 11, 2018 9:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2015
FloreFlore wrote:
Fetelor va mul?umesc ptr încurajari ?i ma ierta?i ca nu am avut mai multa rabdare ?i va stric ochisorii...Într adevar am pus testul deasupra instruc?iunilor ca se vede mai bine asemanarea. ..zic eu...Am sunat ?i ptr beta la câteva laboratoare ?i doar la unul.singur se da rezultatul a 2 a zi..În rest ori nu au raspuns ori rezultatul în 3 zileCrazy Am întârziat cu raspunsurile ca tocmai am primit marfa ?i am rugat ?oferul sa ma ajute cu ce e mai greu...preventiv hohot Acum ma benoclez iar la test ?i se vede umbra destul de clar...Poate merg mâine la clinica unde da rezultatul sâmbata. ..burta ma doare usor ?i la sâni am nici dureri în?epatoare ...Mult succes celor care urma?i sa testa?i diseara ?i mâine !!!coeur majoreta

Succes Flore!! Tinem pumnii stransi, sa fie bine!computerlove coeur majoreta majoreta majoreta
Elena7
Scris: Thursday, January 11, 2018 9:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2015
Lili Eu wrote:
daaa hohot O sa fiu iar mamiiiidance

Felicitari!!!coeur topai newclap
AleC
Scris: Thursday, January 11, 2018 9:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
Lili, Flore, din suflet va doresc sa fie totul bine. Ma bucur mult pentru voi, si va asteptam la gravidute, chiar daca eu sunt pe ultima suta de metri. Predau stafeta!! yes
anemona30
Scris: Thursday, January 11, 2018 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
maria2013 wrote:
Anemona, vreau sa comand si eu vitaminele din semnatura ta. Zi-mi, te rog, daca sunt simple sau cu dha.

Stai sa caut link ul ?i e ui?i pe prospect ...au folat ?i methyl înal?ime la b12
.deja nu era omega ?..tu de care vitamine zici ? De omega 3?
Nicole2018
Scris: Thursday, January 11, 2018 10:01 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Wooowww, ce de zarva si bucurie aici pe forum!
Felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa decurga totul lin si armonios! :-)
anemona30
Scris: Thursday, January 11, 2018 10:03 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.