Clubul aspirantelor - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Luna48
Scris: Tuesday, January 9, 2018 12:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/23/2017
DiaCatalina wrote:
Fluturas mami, ce faci? Te-am cautat si am vazut ca ti-ai scos graficul deci banuisc ca nu e o zi prea buna.

Suntem alaturi de tine, haidee trebuie sa fie luna nostra. newclap

(Sunt pesimista azi raud e tot in interior incerc sa ma pacalesc si sa fiu optimista)trebuie, trebuie sa fie bine la toate. Nu uita ca suntem alaturi de tine, descarca-te, suntem aici sa ne ajutam.

O zi frumoasa fete, va pup. Luna ia-ti schiurile si da vitez pana la casuta gravidutelor si ramai acolo. newclap sic hohot

Hehe yes
Adina Mariana
Scris: Tuesday, January 9, 2018 12:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
anemona30 wrote:

daca incepi cu smoothiuri verzi poti sa nu le iei, in caz contrar recomand sa le iei..eu le iau seara ca sa nu am pofta de mancare ras tocmai ca sa nu iei in greutate si sa nu iti creeze pofta aceea crinta de mancare ..ras
ca o recomandare personala : o vit D la 2 zile nu strica - poti lua detrical de 1000 mg este f ok la bani, parca 12 lei o cutie daca nu ma insel...90% dintre persoanele cu mutatii au deficit de vit D ceea ce duce la infertilitate sau avort spontan ..
Eu am mai luat Detrical in urma cu 1 an.Citisem si eu multe despre ea si imi spunea o prietena ca ea a ramas in prima luna de cand so pus pe luat detrical si a ramas...nu mai stiu cat am luat dar am luat.Stiu ca rau nu face..ma bate gandul sa iau iarasi dar vad de cand.Mersi de sfaturipupici tocmai ce am baut un suc de morcov mar telina si portocala si o lingurita de miere.Imd pap si niste nuci.
fluturash26
Scris: Tuesday, January 9, 2018 12:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/9/2017
DiaCatalina wrote:
Fluturas mami, ce faci? Te-am cautat si am vazut ca ti-ai scos graficul deci banuisc ca nu e o zi prea buna.

Suntem alaturi de tine, haidee trebuie sa fie luna nostra. newclap

(Sunt pesimista azi raud e tot in interior incerc sa ma pacalesc si sa fiu optimista)trebuie, trebuie sa fie bine la toate. Nu uita ca suntem alaturi de tine, descarca-te, suntem aici sa ne ajutam.

O zi frumoasa fete, va pup. Luna ia-ti schiurile si da vitez pana la casuta gravidutelor si ramai acolo. newclap sic hohot

Buna faza cu schiurilehohot ai gandit-o prea binemajoreta majoreta sa ne ia si pe noi
Nuuu, eu sunt chiar ok, ma pregatesc sa ies prin oras cu sotu sa mai cumparam una alta..
Nu sunt suparata doar ca nu vreau sa mai am intentia sa ma uit sau ceva...intru doar sa va citesc pe voi si atata..m-am saturat de interpretat grafice degeabauff pale asta e...luna asta daca nu e sa fie nu e nimic...chiar nu imi pasa, de cand voi merge la medic sper sa fie bine...
Inca nu a venit menstruatia dar pe azi maine ar trebui sa apara...sper sa nu vina iar la 44 zile ca in acest caz chiar ca ma omoara de nervi...asta e teama mea...uff
MaryFlor
Scris: Tuesday, January 9, 2018 12:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
Nu vreau sa descurajez pe nimeni mai ales ca am niste zile ffff urate ,DAR SI EU AM FACUT STIMULARI SI CREDE MA CA LUNA TRECUTA ERAM SIGURA CA SUNT SI NU ,A FOST ALARMA FALSA ,DAR cum la mine a fost alarma falsa la tine poate fi semn bun , organismul difera la toate, dar un lucru e sigur hormonii de ii bagam în noi la stimulare ne mint frumos ?i ne mai da ?i câteva kg în plus degeaba , doctorul tau a avut dreptate.....,nu pot decât sa ?i doresc ca fie totul bine ?i chiar sa ai doi ochi?ori,eu trec acum prin urmarile faptului ca m am lasat dusa de val de simptome ?i e îngrozitor,nu vreau sa ?i stric iluziile, dar în momentul asta vad cum e de urat când î?i faci speran?e degeaba ?i as vrea sa nu ajungi ca mine ,in zilele astea ,tu ai grija de tine ?i poate chiar sunt 2 ochi?ori ,nu po?i ?ti ...Buddy1
Adina î?i mul?umesc din suflet pentru încurajare ?i chiar am de gând sa fac lucrul asta, sa ma deta?ez ?i sa las in grija Domnului totul,ii mu!primesc pentru lastarelul frumos de îl am ?i daca o sa mai vrea sa mi dea sa mi dea daca nu ,într-adevar trebuie sa am grija de acesta,care este un scuuuuuuuump,va doresc din suflet la toate sa vi se implinesca aceasta dorin?a pentru ca este cea mai mare bucurie ?i cel mai pre?ios "Un BEBELU? pentru toate aspiricile ?i sa ave?i zile cât mai lini?tite ,de?i ?tiu ca asta este mai greu pâna se împline?te dorin?a !!!!!
computerlove computerlove computerlove
Anemone25
Scris: Tuesday, January 9, 2018 12:48 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2018
Buna fetele...v-am ascultat si am fost la analize si am urmatoarele rezultate: vitamina B12 ok, vitamina B9 sau folatii sunt dublu aproape decat normal (banuiesc ca de la Myo sun so profecund), vitamina D la insuficienta. AMH ok, o sa il adaug in semnatura. Ma bate gandul sa renunt la myo sun si profecund din cauza analizelor.Ce parere aveti?
fluturash26
Scris: Tuesday, January 9, 2018 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Au venit uratii pana la urmapale o noua luna..no stress
Am hotarat sa renunt la mladite pentru ca in primul rand nu mai am si nu am observat nici o schimbare fata de obicei, stiu ca o sa ziceti ca am luat prea putin ca trebuia trei luni si eu am luat una singura dar vreau o luna mai relax...si nu o sa mai iau de acum decat ce zice medicul...nu mai iau de capul meu...
Succes fetelor care o sa testeze si speram sa fie o luna buna la toate...majoreta
FloreFlore
Scris: Tuesday, January 9, 2018 2:09 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
fluturash26 wrote:
Am hotarat sa renunt la mladite pentru ca in primul rand nu mai am si nu am observat nici o schimbare fata de obicei, stiu ca o sa ziceti ca am luat prea putin ca trebuia trei luni si eu am luat una singura dar vreau o luna mai relax...si nu o sa mai iau de acum decat ce zice medicul...nu mai iau de capul meu...
Succes fetelor care o sa testeze si speram sa fie o luna buna la toate...:02

7:

Îmi pare rauCheek Kiss
Anemone25
Scris: Tuesday, January 9, 2018 2:11 PM
Nivel

fluturash26 wrote:
Succes fetelor care o sa testeze si speram sa fie o luna buna la toate...majoreta
Imi pare rau ca au venit uratii si iti doresc o noua luna cu succes...cred ca asa zicem toate ca nu ne mai stresam, adica asa imi propun si eu dar efectiv nu ma pot controla cand incep sa ma apropii de ovulatie:(.
Luna48
Scris: Tuesday, January 9, 2018 2:16 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

Totusi e bine ca au venit uratii mai repede iseamna ca ai ovulat atunci unde e linia nu?
In luna ianuarie nu o sa prindem ovulatia ca pleaca sotul in state cu serviciul de aceea ziceam ca in februarie merg la schi daca nu raman acuma.
Tot incerc sa ma conving ca tre sa imi vina ca am toate simptomele ca sa nu imi mai fac sperante...pale
Sorina_85
Scris: Tuesday, January 9, 2018 2:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/21/2017
Anemone25 wrote:
Buna fetele...v-am ascultat si am fost la analize si am urmatoarele rezultate: vitamina B12 ok, vitamina B9 sau folatii sunt dublu aproape decat normal (banuiesc ca de la Myo sun so profecund), vitamina D la insuficienta. AMH ok, o sa il adaug in semnatura. Ma bate gandul sa renunt la myo sun si profecund din cauza analizelor.Ce parere aveti?

Anemone, eu as spune ca poti sa iei cate o pastila de Detrical sau Vigantoletten(amamandoua sunt vitamina D) de 1000 UI pe zi pana mergi la dr. Cu celelalte as spune sa ceri vezi ce spune dr dupa ce vede valorile. Si eu o sa ma duc sapt viitoare la dr sa vad ce imi spune si mie ca am facut si eu vitamina D si mi-a iesit mititica....si iau si eu o pastila de Vigantoletten de 1000 UI/zi.
Sa ne tii la curent cu iti spune doctorul Cheek Kiss
Luna48
Scris: Tuesday, January 9, 2018 2:19 PM
Nivel

Anemone25 wrote:
Imi pare rau ca au venit uratii si iti doresc o noua luna cu succes...cred ca asa zicem toate ca nu ne mai stresam, adica asa imi propun si eu dar efectiv nu ma pot controla cand incep sa ma apropii de ovulatie:(.

Eu dupa ovulatie turbez.inainte nu am treaba...dar dupa incepe vanatoarea de simptome. Sunt numai la 3 luni de incercari am timp sa ma domolesc...speruff
Sorina_85
Scris: Tuesday, January 9, 2018 2:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/21/2017
fluturash26 wrote:

Fluturas, imi pare rau ca esti dezamagita, macar a venit relativ repede, fata de alte luni Crazy
Ai nunta anul asta, nu? coeur
Eu as sta toata ziua cu ochii in modele de rochii de mireasa ras , sau mi-as cauta modele de buchet de mireasa, sau as verifica saloanele de coafor pentru coafura din ziua nuntii newclap Ai cu ce te lua ca sa mai uiti de ovulatii si alte treburi din astea
coeur
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, January 9, 2018 2:36 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Fetelor, puteti sa ma certati dar nu m-am putut abtine. Am fost si am cumparat un test si l-am facut. Macar acum stau linistita ca e super pozitiv, inca a aparut prima data linia de test si apoi cea de control hohot
Aveam o teama, m-a cam durut putin sub burtica...acum stau linistita pana maine yes
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, January 9, 2018 2:37 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
fluturash26 wrote:

Fluturash, imi pare rau. Te imbratisez cu drag computerlove
Anemone25
Scris: Tuesday, January 9, 2018 2:45 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:
Fetelor, puteti sa ma certati dar nu m-am putut abtine. Am fost si am cumparat un test si l-am facut. Macar acum stau linistita ca e super pozitiv, inca a aparut prima data linia de test si apoi cea de control hohot
Aveam o teama, m-a cam durut putin sub burtica...acum stau linistita pana maine yes
Daca asta a reusit sa te linisteasca ce putem noi sa zicem:)..
Cred ca fiecare de aici are nebunia ei dar toate avem in comun dorinta de a deveni mame. Bafta multa maine la doctor si abia asteptam vestile bune!Hilar
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.