|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| Mgeorgiana85 wrote:Fetelor!!!! Help!!!! 254,3 beta 2 Ce inseamna?
Înseamna ca este o bobi?a care se culcuseste la mami in burtica. E bine, mami. Ia ?i te lini?te?te :) Felicitari ?i sarcina u?oara sa ai ?i te asteptam la gravidute. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Chris wrote:Înseamna ca este o bobi?a care se culcuseste la mami in burtica. E bine, mami. Ia ?i te lini?te?te :) Felicitari ?i sarcina u?oara sa ai ?i te asteptam la gravidute. Doamne! Nu imi vine sa cred! Dar e buna valoarea? Nu e prea mare? Nu trebuia doar sa se dubleze? E mai mult decat dublu ...imi vine sa o iau la fuga...nici nu stiu cum sa reactionez |

| Mgeorgiana85 wrote:Doamne! Nu imi vine sa cred! Dar e buna valoarea? Nu e prea mare? Nu trebuia doar sa se dubleze? E mai mult decat dublu ...imi vine sa o iau la fuga...nici nu stiu cum sa reactionez Nu e o regula sa se dubleze exact. Important este sa creasca semnificativ pentru ca asta denota ca sarcina este în evolu?ie. Asa cum zic ?i fetele trebuie sa cau?i un medic care sa te ia în evidenta, in vreo 2 3 saptamâni o sa auzi ?i inimioara. |

| Chris wrote:Nu e o regula sa se dubleze exact. Important este sa creasca semnificativ pentru ca asta denota ca sarcina este în evolu?ie. Asa cum zic ?i fetele trebuie sa cau?i un medic care sa te ia în evidenta, in vreo 2 3 saptamâni o sa auzi ?i inimioara. Multumesc din suflet!!!! Pe 10 ian merg la medic |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/8/2017 Mesaje: 31
| Hello. Sunt fericita ca am primit de la mosul vestea ca sunt insarcinata.?? Am facut doua teste, au iesit pozitive. Acum dupa sarbatori urmeaza vizita la ginecolog. Cum ajung pe grupul gravidutelor? |

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Georgiana, super beta! De acum, gata, fugi la gravidute! Sarcina usoara sa ai si...mai ia si tu câteva fete cu tine! |

| Cris29 wrote:Hello. Sunt fericita ca am primit de la mosul vestea ca sunt insarcinata.?? Am facut doua teste, au iesit pozitive. Acum dupa sarbatori urmeaza vizita la ginecolog.  Cum ajung pe grupul gravidutelor? Felicitari! Sarcina usoara si la termen! |

| maria2013 wrote:Georgiana, super beta! De acum, gata, fugi la gravidute! Sarcina usoara sa ai si...mai ia si tu câteva fete cu tine! Multuuuu!!!! Va iau pe toate, nu las nici-una... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/8/2017 Mesaje: 31
| Mgeorgiana85 wrote:Felicitari! Sarcina usoara si la termen!
Doamne ajuta! |
|

| Cris29 wrote:Hello. Sunt fericita ca am primit de la mosul vestea ca sunt insarcinata.?? Am facut doua teste, au iesit pozitive. Acum dupa sarbatori urmeaza vizita la ginecolog.  Cum ajung pe grupul gravidutelor?
http://forum.7p.ro/gravidutzele-noastre-dragi---42.aspx?g=posts&t=18211&p=50
Sarcina usoara! Frumos cadou de la Mo? ai avut! |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Cris29 wrote:Hello. Sunt fericita ca am primit de la mosul vestea ca sunt insarcinata.?? Am facut doua teste, au iesit pozitive. Acum dupa sarbatori urmeaza vizita la ginecolog.  Cum ajung pe grupul gravidutelor?
Felicitari! Sarcina u?oara! |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Cris29 wrote:Hello. Sunt fericita ca am primit de la mosul vestea ca sunt insarcinata.?? Am facut doua teste, au iesit pozitive. Acum dupa sarbatori urmeaza vizita la ginecolog.  Cum ajung pe grupul gravidutelor? Felicitaaari!! |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Felicitari Chris29 si Georgiana- m am bucurat pt voi enorm de mult. Alexis sarcina usoara in continuare.
|
|
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| Mgeorgiana85 wrote:Fetelor!!!! Help!!!! 254,3 beta 2 Ce inseamna? Felicitari !!! Inseamna ca totul merge cum nu se poate mai bine!!!!
|
|
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| Cris29 wrote:Hello. Sunt fericita ca am primit de la mosul vestea ca sunt insarcinata.?? Am facut doua teste, au iesit pozitive. Acum dupa sarbatori urmeaza vizita la ginecolog.  Cum ajung pe grupul gravidutelor? Felicitari!! Sa fiti sanatosi amandoi, si tu, si bobita!
|
|
|