Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 223
| Adina Mariana wrote: yeeee super.Va dati seama daca am ramane deodata ce frumos ar fi ca sa ne mutam toate la gravidute?mi-ati lipsi sa ma duc singura dincolo
Daaa,mutam gasca si apoi ne reunim pana in 2018 toate la gravidute |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Alexandraa wrote:
Dada.stau cu ochii cat cepele cand merg la wc=))))zici ca o sa mi cada un diamant din..
Hai ca am ras cu voce tare =)))))) Cunosc sentimentul. Vorbeam de stoluri de berze, dar avem si noi niste maaari stoluri de pasarele |
|
| cybele wrote:Spor la bebelit. Eu nu stiu cum sa il mai corup pe al meu. Ca ne-a facut medicul program :)))) si trebuie sa ne reinventam un pic, ca uneori chiar nu e chef deloc
Kamasutraaa |
|
| cybele wrote: Hai ca am ras cu voce tare =)))))) Cunosc sentimentul. Vorbeam de stoluri de berze, dar avem si noi niste maaari stoluri de pasarele
Daa n-au migrat spre tarile calde
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| cybele wrote:Spor la bebelit. Eu nu stiu cum sa il mai corup pe al meu. Ca ne-a facut medicul program :)))) si trebuie sa ne reinventam un pic, ca uneori chiar nu e chef deloc Te inteleg perfect , azi trebuie sa-l corup...treaba lui |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/1/2017 Mesaje: 48
| Fetelor eu momentn îmi iau gândul de la un bebelu? am fost azi la reumatolog ?i mi-a dat niste injecti de facut în fund ?i medicamente care sa îmi amelioreze durerile de mana ?i au spus ca 3 luni nu am voie sa ramân însarcinata ce dezamagire mare tocmai aseara ma pusei pe treaba cu so?ul nu ?tiu ce sa fac sa opresc tratamentul voi ce zice?i : |
|
Inregistrat: 8/29/2016 Mesaje: 102
| Adina Mariana wrote: Noi amandoua cu ovitrellul dupa noi  doamne ajuta sa fie cu noroc sa ai bafta  cat masurau ai tai foliculi?ei se sparg intre 24-36 ore de la administrarea Ovitrelle?bine stiu?
Dr meu spune ca dupa statistici se sparge intre 36 si 48 h, eu am facut azi procedura la fix 36 de ore si nu i-am avut sparti..am adormit pe la 13:00 pana pe la 14:30 cand m-a sunat sotul si atunci m-am trezit cu durere de ovar destul de tare..luni dimi la ultimu eco am avut un folicul de 16 si unu de 15 si inca 2 in crestere (eu am doar un ovar)dupa care seara am mai facut o injectie si marti seara am facut ovitrelu..azi nu mi-a mai zis doar ca sunt 2 grasuni |
|
| Ionela Constantin wrote:Fetelor eu momentn îmi iau gândul de la un bebelu? am fost azi la reumatolog ?i mi-a dat niste injecti de facut în fund ?i medicamente care sa îmi amelioreze durerile de mana ?i au spus ca 3 luni nu am voie sa ramân însarcinata ce dezamagire mare tocmai aseara ma pusei pe treaba cu so?ul nu ?tiu ce sa fac sa opresc tratamentul voi ce zice?i  :
Ce injectii faci? |
|
| A ?i apropo fetelor am vazut cum se face o histerografie ceva de genul asta dasfundarea trompelor la 2cfr era acolo o fata care era urcata pe o masa doctora a lasat u?a deschisa ?i am vazut tot nu dureaza decât 5_6minute .?i am vorbit cu doctori de acolo sa fac ?i eu dar costa cam zece milioane nu suporta casa de asigurari |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Adina Mariana wrote: Andreea multumim de prafulet..imi pare rau fetelor dar barza e a mea haha  eu o ocup dupa ce naste Andreea ca mai am cam 7 zile pana aflu. Andreea nastere usoara si un bebelin sanatos si mancacios
Hahaha! Sa stii ca vineri am programarea, sa fii pe faza! Cum face barza delivery-ul o trimit pe aici sa dea un raid. Ii zic sa cheme si prietenele ei, sper sa asculte ce zic ca pun toti hormonii pe ea altfel... o sa am destui.
Multumeeeesc! |
|

Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
|
Am asa un feeling ca nu o sa mai scada vreo 9 luni! |
|
| Injec?ia se nume?te dexametazona ?i medicamentul se nume?te aflamil |
|

Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Ionela Constantin wrote:Fetelor eu momentn îmi iau gândul de la un bebelu? am fost azi la reumatolog ?i mi-a dat niste injecti de facut în fund ?i medicamente care sa îmi amelioreze durerile de mana ?i au spus ca 3 luni nu am voie sa ramân însarcinata ce dezamagire mare tocmai aseara ma pusei pe treaba cu so?ul nu ?tiu ce sa fac sa opresc tratamentul voi ce zice?i  : Eu zic sa asculti ce zice medicul si sa faci tratamentul. Stiu ca este greu.. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| carlita wrote:Multumim, Andreea! Nastere usoara! PS: poate peste un an te prafuim noi!
Da da, nu e exclus! Si sigur mai sunt doritoare la gravidute acuma, sa vezi cum se invarte inapoi roata.. |
|
| Ionela Constantin wrote:Injec?ia se nume?te dexametazona ?i medicamentul se nume?te aflamil
Da dexa e cortizon si eu sunt sub tratament cu medrol tot cortizon si nu afecteaza sarcina,chiar ajuta in sustinere.ce doza faci?iar aflamilul doar exista posibilitatea sa scada fertilitatea
|
|
|
|