Clubul aspirantelor - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexandraa
Scris: Thursday, November 16, 2017 6:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/8/2017
Adina Mariana wrote:
yeeee super.Va dati seama daca am ramane deodata ce frumos ar fi ca sa ne mutam toate la gravidute?mi-ati lipsi sa ma duc singura dincolouff

Daaa,mutam gasca si apoi ne reunim pana in 2018 toate la gravidutecomputerlove
cybele
Scris: Thursday, November 16, 2017 6:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/31/2016
Alexandraa wrote:

Dada.stau cu ochii cat cepele cand merg la wc=))))zici ca o sa mi cada un diamant din..

Hai ca am ras cu voce tare =)))))) Cunosc sentimentul. Vorbeam de stoluri de berze, dar avem si noi niste maaari stoluri de pasarele
Alexandraa
Scris: Thursday, November 16, 2017 6:39 PM
Nivel

cybele wrote:

Spor la bebelit. Eu nu stiu cum sa il mai corup pe al meu. Ca ne-a facut medicul program :)))) si trebuie sa ne reinventam un pic, ca uneori chiar nu e chef deloc Lol

Kamasutraaanewclap
Alexandraa
Scris: Thursday, November 16, 2017 6:40 PM
Nivel

cybele wrote:

Hai ca am ras cu voce tare =)))))) Cunosc sentimentul. Vorbeam de stoluri de berze, dar avem si noi niste maaari stoluri de pasarele

Daa n-au migrat spre tarile caldehohot

Mgeorgiana85
Scris: Thursday, November 16, 2017 6:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/3/2016
cybele wrote:

Spor la bebelit. Eu nu stiu cum sa il mai corup pe al meu. Ca ne-a facut medicul program :)))) si trebuie sa ne reinventam un pic, ca uneori chiar nu e chef deloc Lol

Te inteleg perfect uff , azi trebuie sa-l corup...treaba lui alcool hohot
Ionela Constantin
Scris: Thursday, November 16, 2017 6:46 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/1/2017
Fetelor eu momentn îmi iau gândul de la un bebelu? am fost azi la reumatolog ?i mi-a dat niste injecti de facut în fund ?i medicamente
care sa îmi amelioreze durerile de mana ?i au spus ca 3 luni nu am voie sa ramân însarcinata ce dezamagire mare tocmai aseara ma pusei pe treaba cu so?ul nu ?tiu ce sa fac sa opresc tratamentul voi ce zice?ipale pale :
Marga22
Scris: Thursday, November 16, 2017 6:47 PM
Nivel

Inregistrat: 8/29/2016
Adina Mariana wrote:
Noi amandoua cu ovitrellul dupa noiClap doamne ajuta sa fie cu noroc sa ai baftapupici cat masurau ai tai foliculi?ei se sparg intre 24-36 ore de la administrarea Ovitrelle?bine stiu?

Dr meu spune ca dupa statistici se sparge intre 36 si 48 h, eu am facut azi procedura la fix 36 de ore si nu i-am avut sparti..am adormit pe la 13:00 pana pe la 14:30 cand m-a sunat sotul si atunci m-am trezit cu durere de ovar destul de tare..luni dimi la ultimu eco am avut un folicul de 16 si unu de 15 si inca 2 in crestere (eu am doar un ovar)dupa care seara am mai facut o injectie si marti seara am facut ovitrelu..azi nu mi-a mai zis doar ca sunt 2 grasuni newclap
Alexandraa
Scris: Thursday, November 16, 2017 6:50 PM
Nivel

Ionela Constantin wrote:
Fetelor eu momentn îmi iau gândul de la un bebelu? am fost azi la reumatolog ?i mi-a dat niste injecti de facut în fund ?i medicamente
care sa îmi amelioreze durerile de mana ?i au spus ca 3 luni nu am voie sa ramân însarcinata ce dezamagire mare tocmai aseara ma pusei pe treaba cu so?ul nu ?tiu ce sa fac sa opresc tratamentul voi ce zice?ipale pale :

Ce injectii faci?
Ionela Constantin
Scris: Thursday, November 16, 2017 6:52 PM
Nivel

A ?i apropo fetelor am vazut cum se face o histerografie ceva de genul asta dasfundarea trompelor la 2cfr era acolo o fata care era urcata pe o masa doctora a lasat u?a deschisa ?i am vazut tot nu dureaza decât 5_6minute .?i am vorbit cu doctori de acolo sa fac ?i eu dar costa cam zece milioane nu suporta casa de asigurari
Andreea06
Scris: Thursday, November 16, 2017 6:52 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Adina Mariana wrote:
Andreea multumim de prafulet..imi pare rau fetelor dar barza e a mea hahaCrazy eu o ocup dupa ce naste Andreea ca mai am cam 7 zile pana aflu.
Andreea nastere usoara si un bebelin sanatos si mancaciosmajoreta coeur

Hahaha! Sa stii ca vineri am programarea, sa fii pe faza! Cum face barza delivery-ul o trimit pe aici sa dea un raid. Ii zic sa cheme si prietenele ei, sper sa asculte ce zic ca pun toti hormonii pe ea altfel... o sa am destui.Big Laugh

Multumeeeesc! Cheek Kiss
zgubyro
Scris: Thursday, November 16, 2017 6:53 PM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2017
Adina Mariana wrote:
sic daaa al meu e ca al Carlitei..e frumos pana inainte cu vreo 2 zile sa vina apoi stii cum scade?ca ma lasa masca.De la 36,80 sau 36,90 pana la 36,40 Big Surprise deci pana luni va fi asa..progesteron am pana inclusiv duminica iar cea mai stresanta zi va fi marti miercuri si joi..daca atunci nu scade fac test ca voi avea 14 zile dpo miercuri...deci miercuri test daca nu scadecomputerlove ras uff

Am asa un feeling ca nu o sa mai scada vreo 9 luni!Buddy1
Ionela Constantin
Scris: Thursday, November 16, 2017 6:53 PM
Nivel

Injec?ia se nume?te dexametazona ?i medicamentul se nume?te aflamil
cybele
Scris: Thursday, November 16, 2017 6:54 PM
Nivel

Inregistrat: 12/31/2016
Ionela Constantin wrote:

Eu zic sa asculti ce zice medicul si sa faci tratamentul. Stiu ca este greu..
Andreea06
Scris: Thursday, November 16, 2017 6:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
carlita wrote:

Multumim, Andreea! Nastere usoara!
PS: poate peste un an te prafuim noi! Big Laugh

Da da, nu e exclus! Si sigur mai sunt doritoare la gravidute acuma, sa vezi cum se invarte inapoi roata..
Alexandraa
Scris: Thursday, November 16, 2017 6:57 PM
Nivel

Ionela Constantin wrote:
Injec?ia se nume?te dexametazona ?i medicamentul se nume?te aflamil

Da dexa e cortizon si eu sunt sub tratament cu medrol tot cortizon si nu afecteaza sarcina,chiar ajuta in sustinere.ce doza faci?iar aflamilul doar exista posibilitatea sa scada fertilitatea
topai
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.