Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Andreea06 wrote:Doamne ajuta, asa sa fie, sa aduca mos nicolae, barza, mos craciun, cine-o fi numa’ sa aduca ce trebuie la fiecare! Lili sigur e o armata intreaga de berze care livreaza bebelusi, nu o furi de la altcineva.. tre sa fie pentru fiecare asignata cate una. Dar unele is mai obosite si mai fac opriri sa se odihneasca cred.. Andreea multumim de prafulet..imi pare rau fetelor dar barza e a mea haha eu o ocup dupa ce naste Andreea ca mai am cam 7 zile pana aflu. Andreea nastere usoara si un bebelin sanatos si mancacios |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| cybele wrote: Eu de cand fac testele astea mereu au iesit in jur de ora 17. Nu am facut niciodata seara. Dar totusi tind sa cred ca mai dureaza vreo 3 zile pana ovulez. Ma molipsesc si eu de la tine cu ovulatia tarzie :))) numai sa fie!
Tocmai ce am facut testul din seara asta, tot pozitiv e...e cam gras acum, ar trebui sa se sparga...in seara asta |
|

| Alexandraa wrote:
Dada.stau cu ochii cat cepele cand merg la wc=))))zici ca o sa mi cada un diamant din..
si eu ma mai uit dar....la mine si daca ar fi nu cred ca ar curge afara de progesteron..am doar secretii albe si cremoase toata ziua..schimb peste 4 protejslipuri pe zi. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Adina Mariana wrote: Nah vezi? Ti-am spus sa nu te mai stresezi atat de repede ca se intampla multe inca pe parcursul zilelor.Cu putin noroc se va si sparge singur Cat despre testele de ovulatie,eu faceam cate 10 zile si tot nu mi se pozitivau,sunt satula pana peste cap de ele.Eu nu as mai face in locul tau,si asa mergi la control..e un stres in plus si de multe ori nu sunt relevante.
Ce grafic frumos vad eu aici :) |
|

| Mgeorgiana85 wrote:Tocmai ce am facut testul din seara asta, tot pozitiv e...e cam gras acum, ar trebui sa se sparga...in seara asta Bafta la bebelit..posibil sa se sparga in 24-48 ore. |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Adina Mariana wrote: Andreea multumim de prafulet..imi pare rau fetelor dar barza e a mea haha  eu o ocup dupa ce naste Andreea ca mai am cam 7 zile pana aflu. Andreea nastere usoara si un bebelin sanatos si mancacios Adina, incepe lupta! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 223
| Adina Mariana wrote: si eu ma mai uit dar....la mine si daca ar fi nu cred ca ar curge afara de progesteron..am doar secretii albe si cremoase toata ziua..schimb peste 4 protejslipuri pe zi.
Valeeu, eu cand am simtit ca ma dor saniial deja ma bosumflasem |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Adina Mariana wrote: Alexandra noi amandoua suntem ziua 8 dpo:01012: hai sa fie cu liniute multe..cat despre secretii crem si galbui si eu mai am dar roz inca nu si fi atenta daca e roz ,rosu ,maronie ca s-ar putea sa fie implantarea. Si eu sunt z8 |
|

Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| FloreFlore wrote:D ne ajuta,tuturor  Tu cum mai esti?
Va citesc din umbra. Nu prea avem nici un plan acum, am zis sa fac ceva analize si mai vedem. Acum trebuie sa duc munca de convingere si cu sotul care dupa tot ce s-a intamplat a inceput sa dea inapoi. Va tin pumnii, sa veniti cu vesti bune! |
|

| zgubyro wrote:
Ce grafic frumos vad eu aici :)
daaa al meu e ca al Carlitei..e frumos pana inainte cu vreo 2 zile sa vina apoi stii cum scade?ca ma lasa masca.De la 36,80 sau 36,90 pana la 36,40 deci pana luni va fi asa..progesteron am pana inclusiv duminica iar cea mai stresanta zi va fi marti miercuri si joi..daca atunci nu scade fac test ca voi avea 14 zile dpo miercuri...deci miercuri test daca nu scade |
|

| Mgeorgiana85 wrote:Adina,  incepe lupta! of ca asa emotii ma cuprind cate odata.. maine mai trece ca am mult de lucru dar in week tot la asta o sa ma gandesc.O sa merg la nepotel sa imi treaca din ganduri. |
|

| yeeee super.Va dati seama daca am ramane deodata ce frumos ar fi ca sa ne mutam toate la gravidute?mi-ati lipsi sa ma duc singura dincolo |
|

| Alexandraa wrote:Valeeu, eu cand am simtit ca ma dor saniial deja ma bosumflasem mai frate oare oi fi unica din pamantul asta care nu are niciodata nici o durere de sani? Deci nici nu stiu cum e,ce simt,ce inseamna durere de sani,ma tot palpez,am sani mari si nu simt nimic niciodata...eu sper ca e de bine anul trecut am fost si la eco sani ca tot auzeam in jurul meu ca vai ma dor sanii cand se schimba vremea,ca ma dor inainte sau dupa menstra sau la ovulatie...eu nimic dar la eco mi-a spus ca totul e ok,perfect |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 223
| Adina Mariana wrote: mai frate oare oi fi unica din pamantul asta care nu are niciodata nici o durere de sani? Deci nici nu stiu cum e,ce simt,ce inseamna durere de sani,ma tot palpez,am sani mari si nu simt nimic niciodata...eu sper ca e de bine  anul trecut am fost si la eco sani ca tot auzeam in jurul meu ca vai ma dor sanii cand se schimba vremea,ca ma dor inainte sau dupa menstra sau la ovulatie...eu nimic  dar la eco mi-a spus ca totul e ok,perfect
Eu pana acum 2 ani aveam pfff sanii mici apoi buum au inceput sa creasca.nici eu nu aveam dureri inainte,da'acu ma inteapa cumva
|
|

Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Mgeorgiana85 wrote:Tocmai ce am facut testul din seara asta, tot pozitiv e...e cam gras acum, ar trebui sa se sparga...in seara asta Spor la bebelit. Eu nu stiu cum sa il mai corup pe al meu. Ca ne-a facut medicul program :)))) si trebuie sa ne reinventam un pic, ca uneori chiar nu e chef deloc |
|
|
|