Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Nella wrote: Din februarie nu mi-am mai facut analiza pt progesteron. Atunci a ie?it ok ... Acum iau pt prima data ovule cu progesteron ,deja este a doua zi de când administrez ....
Probabil de la el sunt. E posibil sa apara ?i furnicaturi în zona ovarelor curând. Succes! Sa fie cu folos! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/8/2017 Mesaje: 8
| Buna Fetelor!Ma confrunt si eu cu o problema :( si as avea nevoie de parerile voastre daca ati mai pa?it asa ceva..Ati mai auzit sa fie testele pozitive (4) si totusi HCG sa fie negativ?Ca eu nu stiu ce sa mai cred Am facut 4 teste toate diferite si la toate se vedea linia slab dar se vedea si analiza de sânge a iesit <0.2..ciclu inca nu a întârziat,dar ma gandesc ca in primul rand trebuia sa iasa la sange si dupa la cele de urina! Sa fie gresit la sânge? Slabe sanse Nu? |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Alina2388 wrote:Buna Fetelor!Ma confrunt si eu cu o problema :( si as avea nevoie de parerile voastre daca ati mai pa?it asa ceva..Ati mai auzit sa fie testele pozitive (4) si totusi HCG sa fie negativ?Ca eu nu stiu ce sa mai cred Am facut 4 teste toate diferite si la toate se vedea linia slab dar se vedea si analiza de sânge a iesit <0.2..ciclu inca nu a întârziat,dar ma gandesc ca in primul rand trebuia sa iasa la sange si dupa la cele de urina! Sa fie gresit la sânge? Slabe sanse Nu?
Buna, eu as zice sa repe?i analiza de sânge. Când ar trebui sa vina uratii? |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| maria2013 wrote: Probabil de la el sunt. E posibil sa apara ?i furnicaturi în zona ovarelor curând. Succes! Sa fie cu folos!
Mul?umesc ... Doamne ajuta sa fie la noi toate ! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/8/2017 Mesaje: 8
| oanatm wrote:
Buna, eu as zice sa repe?i analiza de sânge. Când ar trebui sa vina uratii?
Ar trebui vineri sa vina.. am ciclul neregulat |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| Buna dimineata fetelor!! Tind sa cred ca mi-a venit menstruatia, desi eu stiam ca perioada asta dintre ovulatie si menstruatie e fixa, 14-15 zile, iar la mine ar insemna ca a venit in a 12 zi.. mi se pare ciudat ca durerea de burta a fost muuult mai mica ca de obicei. Precizez ca eu cu o zi, doua inainte de venirea menst si in prima zi am durereri mari, iau ibalgin de 400 mg 4 pastile pe zi si tot simt un pic de durere, acum am putut sa stau fara, aseara am luat un nospa. Dar nu imi mai fac sperante ca ar fi de la implantare sangerarea.. O zi buna !! |
|

Inregistrat: 11/23/2017 Mesaje: 286
| Cata123 wrote:Buna dimineata fetelor!! Tind sa cred ca mi-a venit menstruatia, desi eu stiam ca perioada asta dintre ovulatie si menstruatie e fixa, 14-15 zile, iar la mine ar insemna ca a venit in a 12 zi.. mi se pare ciudat ca durerea de burta a fost muuult mai mica ca de obicei. Precizez ca eu cu o zi, doua inainte de venirea menst si in prima zi am durereri mari, iau ibalgin de 400 mg 4 pastile pe zi si tot simt un pic de durere, acum am putut sa stau fara, aseara am luat un nospa. Dar nu imi mai fac sperante ca ar fi de la implantare sangerarea.. O zi buna !! De ce nu ar fi sangerare de implantare ti-a curs mult? Daca zici ca nu te-a durut asa de tare... Legat de mesntruatie mai am momente in care ma doare mai putin dar nu as avea cum sa o confund nidatia cu menstruatia ca eu sangerez mult de cand ma stiu. |
|

Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| Parca e mai putin decat e de obicei in prima zi si mi s a parut ciudat ca au inceput cateva picaturi la pranz si abia seara am simtit un pic de durere. Pana acum incepea durerea cu vreo 2 zile inainte, din acest motiv nici nu ma lua prin surprindere vreodata. Oricum, daca nici acum nu reusesc, o sa incep si eu sa fac niste analize, o ecografie, daca nu luna asta, dupa sarbatori sigur |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Alina2388 wrote:Buna Fetelor!Ma confrunt si eu cu o problema :( si as avea nevoie de parerile voastre daca ati mai pa?it asa ceva..Ati mai auzit sa fie testele pozitive (4) si totusi HCG sa fie negativ?Ca eu nu stiu ce sa mai cred Am facut 4 teste toate diferite si la toate se vedea linia slab dar se vedea si analiza de sânge a iesit <0.2..ciclu inca nu a întârziat,dar ma gandesc ca in primul rand trebuia sa iasa la sange si dupa la cele de urina! Sa fie gresit la sânge? Slabe sanse Nu? Buna !?tii când ai avut ovulatia?E posibil sa fie prea devreme ptr ca la bthcg ar trebui sa astep?i macar pana în z8-10 dupa ovulatie...Î?i ?in pumnii sa fie beta a?a cum Î?i dore?ti la urmatoarea analiza |
|

Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 278
| Buna dimineata fetelor
Sa aveti o duminica frumoasa!
Ce mai faceti, cine ar fi la testare? Adina care e treaba la tine citisem dar eram pe fuga cum e cu tratamentul? Mai faci injectie?
Va pup. Eu sunt cu durerile mele menstruale ieri a fost rau de uneori nu puteam sta in fund pana sa iau pastila trbuia sa ma intind ma rupeam la burta si solduri asa simteam. Astazi e ok..super obosita oricum.
Cybele graviduto care mai e situatia? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Continuam aici. |
|
|