Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| fluturash26 wrote: Ma doare burta in continuare nu stiu ce am luna asta.. eu am fost sa il caut pe mos nicolae si am ajuns acasa:)) V-a trimis si voua niste bete pentru luna asta, bete cu doua linii pe ele...pentru ca ati fost cuminti :D:015:
Asa sa faca mosu asta, nuielele sa le trimita pe la altii :))) hai ca tre sa apara si pozitive, a spart gheata pe decembrie Luna cu cel de ovulatie. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| medusa wrote: app stai intr-un or as foarte frumos si din care am auzit sunt doctori buni acolo specializati in infertilitate si nu numai + Aparate de ultima generatie.de cat timp incercati sa aveti un copil? Scz daca pun intrebari deplasate.dar daca vrei sa vorbesti cu cineva sa stii ca it I sunt alaturi Da pai eu la o clinica specializata in infertilitate merg...si am mers sunt doctori ok doar ca nu prea stiu ce sa zic momentan..la al meu m-a deranjat ca nu mi-a dat injectia de spargere, ca poate acum aveam si eu bebe.....da voi vedea dupa ce incep sa merg iar.. Tu de unde esti? Noi de un an si ceva incercam...dar nimic..:) Poate anul viitor va fi mai cu succes |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| fluturash26 wrote: Da pai eu la o clinica specializata in infertilitate merg...si am mers sunt doctori ok doar ca nu prea stiu ce sa zic momentan..la al meu m-a deranjat ca nu mi-a dat injectia de spargere, ca poate acum aveam si eu bebe.....da voi vedea dupa ce incep sa merg iar.. Tu de unde esti? Noi de un an si ceva incercam...dar nimic..:) Poate anul viitor va fi mai cu succes
Vad ca e?ti din Ia?i ! La ce Dr mergi ? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 5996
| Nella wrote: Sunt cu gandul la tine. Multa putere si rabdare . Fii puternica pt ca nu e?ti singura .
|
|

| medusa wrote:Am facut testul de sarcina barza ultrasenzibil. Din pacate este negative  poate Luna asta voi fi mai fertila  dar in continuare astept menstra Imi pare rau dar eu tot asa spun ca pana nu e rosu sperante sunt |
|

| Luna48 wrote:DiaCatalinaMi-am luat azi un termometru nou pe care am de gand sa il folosesc la ciclul urmator si o sa il pun sub limba. Eu luam temperatura axilar dar am citit ca trebuie sa tii cel putin 2-3 minute si ca e o diferenta de 0.5 -1 grad. Asa ca nu o sa mai am temp de 35 de grade m-am speriat degeaba cand defapt eu nu o masuram bine iti recomand sa iei vaginal.Cea mai sigura cale si cu siguranta iti va arata mai mult de 35 vaginal. |
|

| medusa wrote: ASA este. Trebuie sa fim Barbate!  ma uit LA al Meu (n-are nici o treaba) IAR EU ma stresez prea mult fara sa-l stresez si pe el. Ma gandesc LA toate FAC tot ce pot.Luna asta il pun serious LA Munca nici nu ma mai intereseaza nimic altceva.pai vrea sa fie tata asa usor? Nici de mancare nu-i mai FAC. Foarte tare asta cu mancarea buna idee am ras bine |
|

| fluturash26 wrote:[quote=medusa] ASA este. Trebuie sa fim Barbate!  ma uit LA al Meu (n-are nici o treaba) IAR EU ma stresez prea mult fara sa-l stresez si pe el. Ma gandesc LA toate FAC tot ce pot.Luna asta il pun serious LA Munca nici nu ma mai intereseaza nimic altceva.pai vrea sa fie tata asa usor? Nici de mancare nu-i mai FAC.[/quote nici chiar asa drastica nu fi...oricum ei nu se consuma atat de mult ca noi..is mai pasivi..va fi bine odata si odata si la noi???? Sincer ii mai bine sa fie ei mai pasivi deoarece cineva trebuie sa ne ridice cand clacam nu? Cred ca daca ar fii si al meu ca mine am plange amandoi intruna si am fi cu moralul la pamant |
|

| uau ce frumos e.Spor la bebelit.Sa se lase cu ochisori frumosi |
|

| Lolly wrote:Mai fetelor eu nu stiu ce sa fac. Va ziceam zilele trecute ca iau acid folic si una din voi, nu mai stiu cine, ca nu e chiar asa bine.....nu Stiu ce sa fac...sa sar luna asta poate avem alte sanse? Andia ti-a spus ca nu e bine sa iei acid folic daca ai o mutatie specifica care nu face bine sa iei acid folic.Pt.a afla daca ai vreo problema e bine sa faci analiza de trombofilie.Nu te baza pe acid folic ca nu ajuta in concepere.Te ajuta doar sa ai un bebe sanatos si atata tot. |
|

| fluturash26 wrote:Ce liniste e pe aici...sa nu ziceti ca v-ati pus toate la somn ca sa vina mos nicolae mai repede!!! Eu am fost pe drumuri.De la lucru la nepotel,apoi la soacra,apoi la nepotica din partea fratelui sotului...mi-a trecut repede ziua.Nu demult am ajuns acasa si mor de somn.Abia astept sa dorm. Va pupic noapte buna |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2796
| Adina, tie luna asta ti-a dat aceeasi doza de closty? Mie una mi se pare putin un singur folicul rezultat în urma stimularii... |
|

| Da..o pastila pe zi.Exact ca luna trecuta.Eu nu stiu ce sa spun dar daca asa a spus asa fac.Ea mi-a spus ca mi-a reactionat corpul ft.bine la Closty.Vedem luna asta daca e la fel sau ce so mai intamplat.Pe langa ala de 20 mm mai aveam cativa dar micuti pana in 12 mm. |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Lolly wrote:Mai fetelor eu nu stiu ce sa fac. Va ziceam zilele trecute ca iau acid folic si una din voi, nu mai stiu cine, ca nu e chiar asa bine.....nu Stiu ce sa fac...sa sar luna asta poate avem alte sanse?
Asa cum spunea si Adina mai devreme, eu ti-am zis ca acidul folic nu este bun daca ai mutatia de trombofilie MTHFR 677T si pt asta se face analiza de sange.
Cel mai sigur ar fi sa iei acidul folic sub forma de metilfolat, aceasta este forma care nu mai are nevoie de sintetizare si e bun si daca ai si daca nu ai acea mutatie. Citeste si tu pe internet despre el si despre acidul folic, ca sa stii pentru ce se recomanda de fapt.
Dar nu renunta total la el... cel mai sigur mi-as face analizele de trombofilie dar sunt scumpicele. Macar MTHFR C677T daca celelalte nu te intereseaza.
De obicei medicii recomanda analizele de trombofilie dupa 3-4 sarcini pierdute insa eu am ales sa le fac dinainte ca sa stiu si sa nu ajung sa pierd atatea sarcini si sa iau din timp tratamentul necesar pentru ca de cele mai multe ori nu iti dai seama ca ai trombofilie (predispozitie catre formare de tromboze / creste coagulabilitatea sangelui putand produce cheaguri-> trombi care ajung la inima, creier si faci infarct, atac cerebral si in sarcina poate stopa dezvoltarea fatului, pierderi de sarcina, etc etc.... )
Daca ai sa cauti pe google "trombofilia in sarcina" ai sa vezi de ce spuneam. De asemenea citeste si despre mutatia care vizeaza in mod special sintetizarea acidului folic.
Acum ce sa zic, poti sa ai trombofilie si sa nu iti dai seama decat cand apar factorii de risc si sarcina este unul dintre ei. Alti factori de risc sunt deshidratarea, obezitatea, sedentarismul, fumatul, punerea vreunui membru in ghips pt mai mult timp, operatiile chirurgicale, tratamentul estrogenic folosit pt stimularea ovariana, contraceptivele orale. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 278
| Buna dimineata fetelor...
Un mare negativ dimineata asta nimic nimic.. aveam sperante maricele..
Nu stiu cum sa mai reactionez chiar am impresia ca nu o sa vad 2 liniute prea curand lunile ce urmeaza..
Acum astept sa vina rozi pe vineri...
|
|
|