Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Lili Eu wrote: prima zi a fost pe 1 decembrie cand nu am mai avut secretie egg cred ca e a 4-5 nu stiu sigur noi am bebelit pana pe 3 decembrie Poate aduce barza un test cu liniute in brad |
|
| carlita wrote:Niciunul care sa-mi dea dreptul sa sper... nici sanii nu ma dor (ma mai dureau in unele luni) , de asta nu ma ambalez asa de tare Mary Flor, Lasa simptomele. Testul e cel mai bun simptom Te asteptam cu cele 2 liniute! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| [quote=medusa] ASA este. Trebuie sa fim Barbate! ma uit LA al Meu (n-are nici o treaba) IAR EU ma stresez prea mult fara sa-l stresez si pe el. Ma gandesc LA toate FAC tot ce pot.Luna asta il pun serious LA Munca nici nu ma mai intereseaza nimic altceva.pai vrea sa fie tata asa usor? Nici de mancare nu-i mai FAC.[/quote nici chiar asa drastica nu fi...oricum ei nu se consuma atat de mult ca noi..is mai pasivi..va fi bine odata si odata si la noi???? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 278
| Fetelor, maine dimineata fac test la 12 dpo, sunt putin panicata dar orice vad maine o sa ma distrag dupa. 1. Am avut azi o secretie foarte abundenta,apoasa foarte putin spre alb, lipicioasa. Asa e inainte de cm sau poate fi semn? (Eu inca nu imi cunosc secretiile)
2. Poate fi vorba de sarcina daca maine e 12 dpo si sanii ma dor putin pe lateral dar nu e nicio diferenta la areole sau sfarcuri?
Exact asa ma simteam si luna trecuta inainte de cm dar aveam mult3 sperante..acum asa 50% doar..
Scuze si va multumesc! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2017 Mesaje: 236
| Mai fetelor eu nu stiu ce sa fac. Va ziceam zilele trecute ca iau acid folic si una din voi, nu mai stiu cine, ca nu e chiar asa bine.....nu Stiu ce sa fac...sa sar luna asta poate avem alte sanse? |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| cybele wrote:Poate aduce barza un test cu liniute in brad Doamne ajuta |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/23/2017 Mesaje: 286
| In sf am test pozitv de ovulatie E asa frumos
https://ibb.co/fCQUQG |
|
| Whaaa. Eram sigura! Spor la treaba |
|
| te poti apuca de treaba serios |
|
| Ce liniste e pe aici...sa nu ziceti ca v-ati pus toate la somn ca sa vina mos nicolae mai repede!!! |
|
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 176
| fluturash26 wrote:Ce liniste e pe aici...sa nu ziceti ca v-ati pus toate la somn ca sa vina mos nicolae mai repede!!! fluturash EU sunt la Servici insa am omorat internetul in ideea de a mai gasi raspunsuri.fetele s-au apucat de bebelit Maine poimaine mai auzim vreo veste buna. |
|
| fluturash26 wrote:Ce liniste e pe aici...sa nu ziceti ca v-ati pus toate la somn ca sa vina mos nicolae mai repede!!! :))) eu n-am somn de nicio culoare. Cum esti? Vreun semn de ceva orice? |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Spor la bebelit! |
|
| cybele wrote: :))) eu n-am somn de nicio culoare. Cum esti? Vreun semn de ceva orice?
Ma doare burta in continuare nu stiu ce am luna asta.. eu am fost sa il caut pe mos nicolae si am ajuns acasa:)) V-a trimis si voua niste bete pentru luna asta, bete cu doua linii pe ele...pentru ca ati fost cuminti :D:015: |
|
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 176
| fluturash26 wrote:Ce liniste e pe aici...sa nu ziceti ca v-ati pus toate la somn ca sa vina mos nicolae mai repede!!! app stai intr-un or as foarte frumos si din care am auzit sunt doctori buni acolo specializati in infertilitate si nu numai + Aparate de ultima generatie.de cat timp incercati sa aveti un copil? Scz daca pun intrebari deplasate.dar daca vrei sa vorbesti cu cineva sa stii ca it I sunt alaturi |
|
|