Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| DiaCatalina wrote:Fetele!!! sunt 11 dpo, sunt in autobuz si simt ca ma inteapa ovarul stang ..mi-e si putin rau .. Poate fi asa tarziu o implantare? Ma tem sa nu confund cu o durere de burta normala de aia de mers la toaleta. Implantare poate fi si in z12 dpo. Nu stiu de ce tot am senzatia ca tu vii rapid cu vesti bune, de aia nici nu m-am mai obosit sa-ti explic cum e cu graficul. Dar poate urmezi si tu procedura standard a Anemonei si a lui Chris, faci grafic si in luna aia chiar ramai ... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| DiaCatalina wrote:Fetele!!! sunt 11 dpo, sunt in autobuz si simt ca ma inteapa ovarul stang ..mi-e si putin rau .. Poate fi asa tarziu o implantare? Ma tem sa nu confund cu o durere de burta normala de aia de mers la toaleta.
Se poate, intre z6 si 12 se produce implantarea de obicei. A mea a fost in z12 de exemplu.. poti testa din z14. bafta!! |
|
| Adina, Flore, nici nu stiu daca sa sper! Ne lamurim noi saptamana asta! |
|
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
|
hei hei, vezi ca eu mai am un an de grafic
am 4 ani de cand ma chinui
apropo, diseara merg la morfo 1...sper sa fie ok si sa afllu ce este..pe sot il las acasa |
|
| carlita wrote:Adina, Flore, nici nu stiu daca sa sper! Ne lamurim noi saptamana asta!
tu maine testezi sau cand ar treb sa apara uratii? azi esti 13 DPO? |
|
| anemona30 wrote:tu maine testezi sau cand ar treb sa apara uratii? azi esti 13 DPO? Eu nu stiu sigur in ce zi sunt. FF zice ca 13 dpo; nu stiu cand testez, am zis ca sambata, daca ramane temp cocotata. Ia si sotul cu tine la morfo, sa traiasca si el emotiile statului sub usa .... poate aflati ce se ascunde intre picioruse ... PS: primul grafic dupa marea revenire ... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 176
| Am facut testul de sarcina barza ultrasenzibil. Din pacate este negative poate Luna asta voi fi mai fertila dar in continuare astept menstra
|
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| medusa wrote:Am facut testul de sarcina barza ultrasenzibil. Din pacate este negative poate Luna asta voi fi mai fertila dar in continuare astept menstra Imi pare rau..stiu cum e:( Lasa ca o sa vina si la noi |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 278
|
Vaaai, sa dea Dumnezeu!
Si eu am un feeling ca, chiar daca nu la mine, mai urmeaza niste teste pozitive luna asta( de sarcina ma refer)
Sa ocupam locurile libere la gravidute |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| fluturash26 wrote:
Iauzi..inseamna ca ati avut de treaba saptamana asta :D Hai sa fie cu noroc, poate vine mosul bogat! :D a cata zi esti?
prima zi a fost pe 1 decembrie cand nu am mai avut secretie egg cred ca e a 4-5 nu stiu sigur noi am bebelit pana pe 3 decembrie |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/5/2017 Mesaje: 141
| cybele wrote:A iesit!
151 - valoarea medie de referinta in perioada asta fiind 141
Am 4 saptamani si 5 zile.
Doamne, acum sa se dubleze!
Felicitariii!!!!! |
|
| carlita wrote:Eu nu stiu sigur in ce zi sunt. FF zice ca 13 dpo; nu stiu cand testez, am zis ca sambata, daca ramane temp cocotata. Ia si sotul cu tine la morfo, sa traiasca si el emotiile statului sub usa .... poate aflati ce se ascunde intre picioruse ... PS: primul grafic dupa marea revenire ...
azi nu il iau, daca aflu ce este , vreau sa ii fac eu o surpriza si sa il emotionez putin |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/23/2017 Mesaje: 286
| DiaCatalina Mi-am luat azi un termometru nou pe care am de gand sa il folosesc la ciclul urmator si o sa il pun sub limba. Eu luam temperatura axilar dar am citit ca trebuie sa tii cel putin 2-3 minute si ca e o diferenta de 0.5 -1 grad. Asa ca nu o sa mai am temp de 35 de grade m-am speriat degeaba cand defapt eu nu o masuram bine |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Luna48 wrote:DiaCatalinaMi-am luat azi un termometru nou pe care am de gand sa il folosesc la ciclul urmator si o sa il pun sub limba. Eu luam temperatura axilar dar am citit ca trebuie sa tii cel putin 2-3 minute si ca e o diferenta de 0.5 -1 grad. Asa ca nu o sa mai am temp de 35 de grade m-am speriat degeaba cand defapt eu nu o masuram bine Eu spun ca cel mai bine e vaginal..dar tu acum stii cum iti doresti.. al meu tiuie cand e gata |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Luna48 wrote:Barbatii astia... al meu a zambit maxim cand i-am zis ca se apropie testul de ovulatie de pozitiv credeam ca am ovulat deja si am bebelit in weekend. Dar se pare ca nu. Si acuma chiar .a bucur ca am fost paranoica si m-am mai testat o data ieri ca se pare ca ovulez in curand zilele astea. Atasez poza cu CD12 e mult mai inchisa ca ieri dar si linia de control e mai deschisa. https://ibb.co/iX84swMa gandesc sa mai testez odata diseara poate se vede mai tare.
Dada, neaparat sa mai testezi o data diseara ca e posibil sa iasa pozitiv. Daca nu azi, maine 100% |
|
|