Clubul aspirantelor - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carlita
Scris: Tuesday, December 5, 2017 2:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
DiaCatalina wrote:
Fetele!!!Hilar sunt 11 dpo, sunt in autobuz si simt ca ma inteapa ovarul stang ..mi-e si putin rau ..

Poate fi asa tarziu o implantare?
Ma tem sa nu confund cu o durere de burta normala de aia de mers la toaleta.

Implantare poate fi si in z12 dpo. Nu stiu de ce tot am senzatia ca tu vii rapid cu vesti bune, de aia nici nu m-am mai obosit sa-ti explic cum e cu graficul. Dar poate urmezi si tu procedura standard a Anemonei si a lui Chris, faci grafic si in luna aia chiar ramai ...majoreta majoreta majoreta
Andreea06
Scris: Tuesday, December 5, 2017 2:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
DiaCatalina wrote:
Fetele!!!Hilar sunt 11 dpo, sunt in autobuz si simt ca ma inteapa ovarul stang ..mi-e si putin rau ..

Poate fi asa tarziu o implantare?
Ma tem sa nu confund cu o durere de burta normala de aia de mers la toaleta.

Se poate, intre z6 si 12 se produce implantarea de obicei. A mea a fost in z12 de exemplu.. poti testa din z14.
bafta!!
carlita
Scris: Tuesday, December 5, 2017 2:47 PM
Nivel

Adina, Flore, nici nu stiu daca sa sper! Ne lamurim noi saptamana asta! DistanceKiss
anemona30
Scris: Tuesday, December 5, 2017 2:48 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
carlita wrote:

Implantare poate fi si in z12 dpo. Nu stiu de ce tot am senzatia ca tu vii rapid cu vesti bune, de aia nici nu m-am mai obosit sa-ti explic cum e cu graficul. Dar poate urmezi si tu procedura standard a Anemonei si a lui Chris, faci grafic si in luna aia chiar ramai ...majoreta majoreta majoreta

hei hei, vezi ca eu mai am un an de grafic hohot hohot

am 4 ani de cand ma chinui ras

apropo, diseara merg la morfo 1...sper sa fie ok si sa afllu ce este..pe sot il las acasa ras
anemona30
Scris: Tuesday, December 5, 2017 2:49 PM
Nivel

carlita wrote:
Adina, Flore, nici nu stiu daca sa sper! Ne lamurim noi saptamana asta! DistanceKiss

tu maine testezi sau cand ar treb sa apara uratii? azi esti 13 DPO? pupici
carlita
Scris: Tuesday, December 5, 2017 2:54 PM
Nivel

anemona30 wrote:

tu maine testezi sau cand ar treb sa apara uratii? azi esti 13 DPO? pupici

Eu nu stiu sigur in ce zi sunt. FF zice ca 13 dpo; nu stiu cand testez, am zis ca sambata, daca ramane temp cocotata.
Ia si sotul cu tine la morfo, sa traiasca si el emotiile statului sub usa .... poate aflati ce se ascunde intre picioruse ... topai topai topai
PS: primul grafic dupa marea revenire ...ras
medusa
Scris: Tuesday, December 5, 2017 3:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/24/2017
Am facut testul de sarcina barza ultrasenzibil. Din pacate este negative plans poate Luna asta voi fi mai fertila ras dar in continuare astept menstra
fluturash26
Scris: Tuesday, December 5, 2017 3:15 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
medusa wrote:
Am facut testul de sarcina barza ultrasenzibil. Din pacate este negative plans poate Luna asta voi fi mai fertila ras dar in continuare astept menstra

Imi pare rau..stiu cum e:( Lasa ca o sa vina si la noi
DiaCatalina
Scris: Tuesday, December 5, 2017 3:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
carlita wrote:

Vaaai, sa dea Dumnezeu! coeur

Si eu am un feeling ca, chiar daca nu la mine, mai urmeaza niste teste pozitive luna asta( de sarcina ma refer) topai

Sa ocupam locurile libere la gravidute
Lili Eu
Scris: Tuesday, December 5, 2017 3:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
fluturash26 wrote:

Iauzi..inseamna ca ati avut de treaba saptamana asta :D Hai sa fie cu noroc, poate vine mosul bogat! :D a cata zi esti?
prima zi a fost pe 1 decembrie cand nu am mai avut secretie egg cred ca e a 4-5 nu stiu sigur noi am bebelit pana pe 3 decembrie Lol
Eli.Georgi
Scris: Tuesday, December 5, 2017 3:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/5/2017
cybele wrote:
A iesit!

151 - valoarea medie de referinta in perioada asta fiind 141

Am 4 saptamani si 5 zile.

Doamne, acum sa se dubleze!

Felicitariii!!!!!
anemona30
Scris: Tuesday, December 5, 2017 3:23 PM
Nivel

carlita wrote:

Eu nu stiu sigur in ce zi sunt. FF zice ca 13 dpo; nu stiu cand testez, am zis ca sambata, daca ramane temp cocotata.
Ia si sotul cu tine la morfo, sa traiasca si el emotiile statului sub usa .... poate aflati ce se ascunde intre picioruse ... topai topai topai
PS: primul grafic dupa marea revenire ...ras

azi nu il iau, daca aflu ce este , vreau sa ii fac eu o surpriza si sa il emotionez putin ras
Luna48
Scris: Tuesday, December 5, 2017 3:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/23/2017
DiaCatalina
Mi-am luat azi un termometru nou pe care am de gand sa il folosesc la ciclul urmator si o sa il pun sub limba.
Eu luam temperatura axilar dar am citit ca trebuie sa tii cel putin 2-3 minute si ca e o diferenta de 0.5 -1 grad.
Asa ca nu o sa mai am temp de 35 de grade m-am speriat degeaba cand defapt eu nu o masuram bine alcool
fluturash26
Scris: Tuesday, December 5, 2017 3:47 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Luna48 wrote:
DiaCatalina
Mi-am luat azi un termometru nou pe care am de gand sa il folosesc la ciclul urmator si o sa il pun sub limba.
Eu luam temperatura axilar dar am citit ca trebuie sa tii cel putin 2-3 minute si ca e o diferenta de 0.5 -1 grad.
Asa ca nu o sa mai am temp de 35 de grade m-am speriat degeaba cand defapt eu nu o masuram bine alcool

Eu spun ca cel mai bine e vaginal..dar tu acum stii cum iti doresti..ras al meu tiuie cand e gata
cybele
Scris: Tuesday, December 5, 2017 3:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/31/2016
Luna48 wrote:

Barbatii astia... al meu a zambit maxim cand i-am zis ca se apropie testul de ovulatie de pozitiv credeam ca am ovulat deja si am bebelit in weekend. Dar se pare ca nu. Si acuma chiar .a bucur ca am fost paranoica si m-am mai testat o data ieri ca se pare ca ovulez in curand zilele astea.

Atasez poza cu CD12 e mult mai inchisa ca ieri dar si linia de control e mai deschisa.
https://ibb.co/iX84sw

Ma gandesc sa mai testez odata diseara poate se vede mai tare.

Dada, neaparat sa mai testezi o data diseara ca e posibil sa iasa pozitiv. Daca nu azi, maine 100%
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.