Clubul aspirantelor - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
medusa
Scris: Tuesday, December 5, 2017 12:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/24/2017
MaryFlor wrote:
Cybele FELICITARIBravoo ,stai lini?tita totul va fi bine,e destul de bun rezultatul !!!!!!Clap Clap Hilar Hilar dance
Fluturas îmi pare enorm de rau,e groaznic ,?tim cum te sim?i ,cred ca toate trecem prin a?a dezamagire când avem întârziere ?i mai e ?i în zadar întârzierea, dar cred ?i eu ca ar trebui sa continui cu stimularea,tu ai facut decât o luna stimulare !!!???!!!
Nella, acelea?i dureri le -am avut ?i eu ?i la fel ca Adina dupa câteva zile am avut crampe ?i dureri ,deci odata ce suntem trei care le-am avut la fel înseamna ca a?a e la stimulare ?i pregnil, poate ne vii cu test cu 2 liniute , ai grija de tine ?i de alimenta?ie ?i daca confirmi sarcina fugi repede sa vezi ce po?i face in continuare ,î?i ?inem pumniitopai majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Medusa in a cata zi dupa ovula?ie ai fost pe 2,testul l-ai facut dupa ce te-a însemnat sau înainte, ?i da, ar trebui sa î?i iasa ?i seara pozitiv la cate zile ai ,î?i ?inem pumnii majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Eu cred ca nu este nimic nici luna asta ,am dureri de spate,crampe fffff mici ?i au început ?i sânii sa fie sensibili,a?a ca ......,dupa o sa am ultima stimulare,daca nu este nici atunci plans plans plans ,simt ca o iau Crazy Crazy
EU aunt in a 15 zi de LA presupusa ovulatie am avut pe 9 cele 2 picaturi maronii...acum nu stiu daca a cost de nidatie sau poate am alte probleme..cert este ca am niste dureri in zona ovarelor
DiaCatalina
Scris: Tuesday, December 5, 2017 12:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
Code:
medusa wrote:
EU aunt in a 15 zi de LA presupusa ovulatie am avut pe 9 cele 2 picaturi maronii...acum nu stiu daca a cost de nidatie sau poate am alte probleme..cert este ca am niste dureri in zona ovarelor

Scuze dar nu am vazut.. ai facut test?
medusa
Scris: Tuesday, December 5, 2017 1:03 PM
Nivel

DiaCatalina wrote:
Code:

am facut unul in ziua 12 dpo negativ.azi sau Maine mai FAC unul
medusa
Scris: Tuesday, December 5, 2017 1:04 PM
Nivel

DiaCatalina wrote:
Code:

azi ar fi ziua 15 dpo
anemona30
Scris: Tuesday, December 5, 2017 1:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/15/2015
carlita wrote:

Sambata testez daca o sa am ce ras Nu stiu ce sanse am ca m-a luat prin surprindere ovulatia luna asta. Plus ca am luat si niste ovule cu antibiotic pana prin z10, deci, nu stiu ce sanse de supravietuire ar fi avut vitejii in z12. Si, colac peste pupaza, chiar nu stiu cand am ovulat luna asta!!! Deci, nu stiu cate zile dpo am... Crazy
fluturash, Cheek Kiss Luna asta am luat mladite de zmeur. Nu stiu daca a fost doar influenta lor, dar se pare ca mi-a devansat binisor ovulatia; eu ovulam dupa z17, de obicei.

hai ca am si eu emotii pentru tine,acum am vazut graficul tau.. sper din suflet sa ai doua liniute pupici pupici
carlita
Scris: Tuesday, December 5, 2017 1:17 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
anemona30 wrote:

hai ca am si eu emotii pentru tine,acum am vazut graficul tau.. sper din suflet sa ai doua liniute pupici pupici

Sa vezi eu ce emotii am pt mine, dar nici nu stiu de ce ... Lol m-am entuziasmat si eu pe aici ca au zis fetele de bine de graficul meu ..... Buddy1
fluturash26
Scris: Tuesday, December 5, 2017 1:26 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
carlita wrote:

Sa vezi eu ce emotii am pt mine, dar nici nu stiu de ce ... Lol m-am entuziasmat si eu pe aici ca au zis fetele de bine de graficul meu ..... Buddy1

Da chiar arata bine..hai ca poate fac mladitele minuni :D
DiaCatalina
Scris: Tuesday, December 5, 2017 1:30 PM
Nivel

Inregistrat: 11/7/2017
Fetele!!!Hilar sunt 11 dpo, sunt in autobuz si simt ca ma inteapa ovarul stang ..mi-e si putin rau ..

Poate fi asa tarziu o implantare?
Ma tem sa nu confund cu o durere de burta normala de aia de mers la toaleta.
Giorgiana
Scris: Tuesday, December 5, 2017 1:33 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/28/2017
Buna fetelor, am o intarziere de menstruatie de 20 zile, ultimele 3 luni fiind regulate la 30, 28 si 27 zile, iar restul undeva la 33-34 zile. Testul de sarcina l-am facut saptamana trecuta , dar a iesit negativ. Ne dorim un bebe foarte mult. De la ce ar putea sa fie aceasta intarziere?
medusa
Scris: Tuesday, December 5, 2017 1:49 PM
Nivel

DiaCatalina wrote:
Fetele!!!Hilar sunt 11 dpo, sunt in autobuz si simt ca ma inteapa ovarul stang ..mi-e si putin rau ..

Poate fi asa tarziu o implantare?
Ma tem sa nu confund cu o durere de burta normala de aia de mers la toaleta.
din CE am mai citit si EU ..este posibil. Oricum mai ai mult de asteptat pana sa afli ceva
.sfatul Meu e sa the detasezi Putin..incearca sa-ti ocupi timpul . nu te mai gandi . altfel o sa ti Se para o povara aceasta incertitudine. Fiecare femeie e diferita..insa avem acelasi mechanism .Buddy1tot CE poti face acum e ste sa ai grija de tine.iti doresc sa fie ASA cum vrei tu..so sa nmai povestesti itretimp
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, December 5, 2017 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
fluturash26 wrote:

Pai daca asa, sambata asteptam vesti de la tine!!!Hilar Hilar
Si eu astept sa iau, tare mult imi doresc sa am si eu mai devreme ovulatia :D sper sa nu raman cu doritul;))

Si eu am luat luna trecuta mladite pana in Z14...am vazut ca nu am secretie si mi-a fost frica sa nu inhibe ovulatia si am oprit mladitele. Am ovulat mai tarziu cu 2 zile...luna asta nu le mai iau. uff
Luna48
Scris: Tuesday, December 5, 2017 2:23 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2017
DiaCatalina wrote:

Al meu a avut un feeling cand ovulam si am bebelit zicea ca gata asta a fost contactul norocos.

Dar cred ca si feelingu lui e din dorinta ca si la mine cu simptomeleLol

Oricum ar fi frumos sa vad maine cea mai slabuta liniuta. Daca nu astept macar o zi intarziere pt urmatorul. Mai am doar doua teste si nu cred ca mai cumpar.

Barbatii astia... al meu a zambit maxim cand i-am zis ca se apropie testul de ovulatie de pozitiv credeam ca am ovulat deja si am bebelit in weekend. Dar se pare ca nu. Si acuma chiar .a bucur ca am fost paranoica si m-am mai testat o data ieri ca se pare ca ovulez in curand zilele astea.

Atasez poza cu CD12 e mult mai inchisa ca ieri dar si linia de control e mai deschisa.
https://ibb.co/iX84sw

Ma gandesc sa mai testez odata diseara poate se vede mai tare.
Adina Mariana
Scris: Tuesday, December 5, 2017 2:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
carlita wrote:

foarte frumos graficul.Doamne Ajuta sa vina Mosul cu 2 liniute la tine.Bafta multapupici computerlove dance
Adina Mariana
Scris: Tuesday, December 5, 2017 2:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
fluturash26 wrote:

Da chiar arata bine..hai ca poate fac mladitele minuni :D
sa stii ca face minuni.Si eu am ramas din prima luna de cand am luat mladitele.Cred ca ma ajutat ft.mult.
FloreFlore
Scris: Tuesday, December 5, 2017 2:32 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
carlita wrote:

majoreta majoreta majoreta Abia a?tept testul tau pozitiv !!!topai
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.