Clubul aspirantelor - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Wednesday, November 15, 2017 6:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Chris wrote:
Adina, simptomele sunt foarte foarte comune cu cele de la cm. Ai acele dureri de burtica vagi ca înainte de menstrua?ie. La mine au fost insomniile care mi au dat de banuit, în rest nimic. Totul era foarte comun... Hai ca în curând ne aduci vesti bune! Cheek Kiss
oooo sa vezi ce bine dorm eu noaptea nici o treaba nu amhohot dar disconfortul asta pe sub burta ma terminaCray nu ma lasa sa sper si eu.Dar vom vedea ce va fii.Pupici ChrisDistanceKiss
Adina Mariana
Scris: Wednesday, November 15, 2017 6:31 PM
Nivel

Alexandraa wrote:

Dam vestea buna amandouahearts
hai cu liniuteleSimplyLove Bravoo
FloreFlore
Scris: Wednesday, November 15, 2017 7:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/17/2017
Adina Mariana wrote:
Chiar nu stiu sa iti rsp la intrebare Flore..m-ai blocat.Nu stiu de ce sunt atat de pesimista...tot spun ca nu am eu norocul asta,ca e imposibil si cum am si disconfort imi pier toate sperantele pt ca daca inainte de ele aveam o speranta dupa ele spun ca e clar si cum nu mai am si alte simtome macar sa ma doara sanii sau ceva spun ca e clara treaba...muncesc cu mine la acest capitol sa fiu mai optimista dar inca imi e greu...tot optimismul meu so consumat cand eu chiar speram si ma rugam sa imi salveze Dumnezeu mama si sa nu mi-o ia de langa mine si totusi a luat-o...si de atunci simt ca nu mai pot sa fiu optimista sau sa am incredere nici macar in mine dapoi in altiiCray dar mai incerc...daca o sa fie bebe candva o sa fiu socata cred si panicata rau si nu o sa imi vina sa cred ca cel mai mare vis al meu se indeplineste.

Adinuto ?tii ca e o vorba "de ce î?i e frica nu scapi"a?a ca încearca sa te deta?ezi de gândurile negstive ,dimpotriva repeta ?i mereu în gand cu încredere ?i optimism:"de ce eu sa nu reusesc?!""mie de ce sa nu mi se intample"?!,etc.....Crede ma ca eu,în 3 ani de incercari"aveam luna de luna simptome,fiecare luna era diferita, la un moment dat notam dpo fiecare lucru care mi se parea a fi "semn"de sarcina...si asa tare ma în?elam de fiecare dataCray
FloreFlore
Scris: Wednesday, November 15, 2017 7:34 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
kali wrote:
LAURA0202, pentru nerespectarea regulamentului, contul iti va fi suspendat pt. 7 zile. Intre timp sper sa te mai linistesti, daca nu ai facut-o deja.
Sper sa-ti revizuiesti atitudinea si modul de abordare pe viitor astfel incat sa nu fie necesar sa amintesc scopul acestui forum si regulile de bun simt pe care trebuie cu totii sa le respectam - chiar si in spatiul virtual.

Fetele, sorry de off-topic si de reactia intarziata!computerlove
Cat de curand facem si casuta noua...

MultumimCheek Kiss
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, November 15, 2017 7:48 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Fetelor, am gasit o carte super frumoasa, am citit din ea dar nu o gasesc gratis pe net toata hohot
Se numeste "Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama" este special pentru noi, e super amuzanta..love
Lili Eu
Scris: Wednesday, November 15, 2017 7:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
fluturash26 wrote:

Sa ne trimiti o poza cu bradul tau in stilul astahohot hohot
Nu stiu cum va fi cu braul dar e primul lui craciun si imi doresc sa ii vad reactia...pai el se catara peste tot si cred ca va sta numai pe langa brad...il tin si eu inpodobit in zilele de craciun si apoi il dau pe balcon hohot computerlove tv trebie mutat ca numai acolo ar sta eu il inchid cand se urca la el apoi se coboara si sta cuminte mai drparte de el...e indragostit dr busu ...hohot

Lili Eu attached the following image(s):
pano_20171115_195442.jpgpano_20171115_195631.jpgpano_20171106_194520.jpg

Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, November 15, 2017 8:05 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Lili Eu wrote:
Nu stiu cum va fi cu braul dar e primul lui craciun si imi doresc sa ii vad reactia...pai el se catara peste tot si cred ca va sta numai pe langa brad...il tin si eu inpodobit in zilele de craciun si apoi il dau pe balcon hohot computerlove tv trebie mutat ca numai acolo ar sta eu il inchid cand se urca la el apoi se coboara si sta cuminte mai drparte de el...e indragostit dr busu ...hohot

computerlove E peste tot! Cred ca o sa-i placa maxim bradul coeur
Alexandraa
Scris: Wednesday, November 15, 2017 8:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/8/2017
Mgeorgiana85 wrote:
Fetelor, am gasit o carte super frumoasa, am citit din ea dar nu o gasesc gratis pe net toata hohot
Se numeste "Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama" este special pentru noi, e super amuzanta..love

Noua ne trebuie cel putin o trilogie,asa nerabdatoare suntemhohot
laura513
Scris: Wednesday, November 15, 2017 8:14 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Lili Eu wrote:

Doamne Lili ce baiat mare ai! computerlove hearts Sa fiti sanatosi si sa vina cat mai repede si surioara Love gravida
Lili Eu
Scris: Wednesday, November 15, 2017 9:19 PM
Nivel

laura513 wrote:

Doamne Lili ce baiat mare ai! computerlove hearts Sa fiti sanatosi si sa vina cat mai repede si surioara Love gravida
Multumesc!! sa vezi ce repede trece timpul dupa ce vine bebe..sincer nu stiu cand a trecut timpul.....sa te bucur de el bebelus ca asa de repede creste de nu apuci sa te bucuri de toate momentele lui de bebe.. computerlove
Lili Eu
Scris: Wednesday, November 15, 2017 9:21 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

computerlove E peste tot! Cred ca o sa-i placa maxim bradul coeur
Da cred ca va sta mai mult culcat bradu nostru...Lol
Dana_
Scris: Wednesday, November 15, 2017 9:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Lili Eu wrote:
Multumesc!! sa vezi ce repede trece timpul dupa ce vine bebe..sincer nu stiu cand a trecut timpul.....sa te bucur de el bebelus ca asa de repede creste de nu apuci sa te bucuri de toate momentele lui de bebe.. computerlove

Ai mare dreptate , asa repede cresc
fluturash26
Scris: Wednesday, November 15, 2017 9:59 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Lili Eu wrote:

Dapai daca numai asa se poate...il tii cateva zile sa il vada si dupa aia cu portia il mai vede...decat sa il dea joshohot he he...ce frumusel este...a maicrescut un picut..obraznicutul
Adina Mariana
Scris: Wednesday, November 15, 2017 10:47 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

Daaa...eu abia de luna viitoare imi reintru in ritm, sapt asta e nebuna cu black friday lucrez de dimi pana seara la 22 naspa tare...nu pot face nimic..
da vad ca la mine pare a fi luna anovulatorie cred...deja e ziua 22 si nimic..
De unde stii tu ca e luna anovulatorie? Nu ai fost la control..deci nu ai de unde stiisic
Bibi Bianca
Scris: Wednesday, November 15, 2017 10:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/31/2017
Lili Eu wrote:

Exploreaza micutul de el! Bradutul puteti sa il impodobiti pe o masuta unde nu ajunge Dominic, asa am vazut la familiile cu copii Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.