|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/31/2017 Mesaje: 190
| Andia wrote:
Eu o sa cer parerea in mai multe locuri daca e sa apara vreo sarcina asa ca prin minune :))) Ca tot s-a luat carlita de mine ahahaha
Am tot citit si eu dar incerc sa nu ma panichez si sa nu devin obsedata de mutatii. Clar, in sarcina nu am sa neglijez acest aspect, ca doar de asta am si facut analizele dinainte,c a sa pot lua masurile necesara daca este cazul. Macar atat pot face si eu.
Si eu incerc sa nu ma panichez, dar nu reusesc |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Nu mai am de când am pierdut sarcina anul trecut .Oricum, eu stiu si ora la care ovulez :))... Ma rog...vorba vine! |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| [quote=Adina Mariana] Dupa ce aflu ca am ramas gravida [/quote pai esti ziua 4 parca dpo...mai ai un picut.. |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Adina, mie nu îmi e frica de durere. Am o rezistenta crescuta la durere. Îmi e lehamite... Dupa patru ani si umblat prin doctori, mi s-a urat de cautat cauze... Sotul meu va fi plecat o vreme, iau pauza de pastile si doctori. Am nevoie. Cu o luna înainte sa revina el reiau "distractia". Pana atunci, sper sa ma acceptati pe aici ca simplu cititor... |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| maria2013 wrote:Adina, mie nu îmi e frica de durere. Am o rezistenta crescuta la durere. Îmi e lehamite... Dupa patru ani si umblat prin doctori, mi s-a urat de cautat cauze... Sotul meu va fi plecat o vreme, iau pauza de pastile si doctori. Am nevoie. Cu o luna înainte sa revina el reiau "distractia". Pana atunci, sper sa ma acceptati pe aici ca simplu cititor...
Normal!! |
|

| Adina Mariana wrote: Eu deja am in burtica un ingeras sau doi  sunt ziua 21 de sarcina |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Sunt ziua 5 hehe..dupa injectie nu mo mai chemat..am zis ca daca nu creste temperatura merg la ea inapoi..
|
|

| maria2013 wrote:Adina, mie nu îmi e frica de durere. Am o rezistenta crescuta la durere. Îmi e lehamite... Dupa patru ani si umblat prin doctori, mi s-a urat de cautat cauze... Sotul meu va fi plecat o vreme, iau pauza de pastile si doctori. Am nevoie. Cu o luna înainte sa revina el reiau "distractia". Pana atunci, sper sa ma acceptati pe aici ca simplu cititor... Foarte bine faci..normal ca te acceptam hehe esti o puternica. |
|

| Alexandraa wrote:
Este o lunga si trista poveste. Am trecut prin toate diagnosticele posibile de la poliartrita la leucemie,dar n aveam criterii pt niciuna.acum au ajuns la enteropatie glutenica,dar om trai si om vedea.am 25 de ani, viata merge inainte!
imi pare rau..multa sanatate..esti tanara,sa fii puternica si optimista |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Alexandraa wrote:
Este o lunga si trista poveste. Am trecut prin toate diagnosticele posibile de la poliartrita la leucemie,dar n aveam criterii pt niciuna.acum au ajuns la enteropatie glutenica,dar om trai si om vedea.am 25 de ani, viata merge inainte!
Imi pare rau ca treci prin toate astea. Iti doresc multa multa sanatate si un bebelus cat mai curand |
|

| cybele wrote: Si eu sunt la fel de sensibila. Uff cu chisturile astea. Eu am incercat sa nu citesc prea mult despre endometrioza ca m-am ingrozit in prima faza. O las asa deocamdata si poate am noroc sa raman insarcinata pana reapare si apoi mai vedem. Uneori merg pe principul ca ce nu stii nu te afecteaza, desi e clar ca e usor stupid sa gandesc asa in cazul de fata, dar prefer macar un timp sa mai ignor problema asta cat timp medicul nu pare prea ingrijorat.
Asa si eu ca tine...nu mai citesc altul ca tare ma speriu gata..am incredere in Dumnezeu si sper sa ma ajute,sa te ajute,sa ne ajute |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 223
| cybele wrote:Imi pare rau ca treci prin toate astea. Iti doresc multa multa sanatate si un bebelus cat mai curand
Multumesc sa vedem dublu la liniute toate cat mai repede! |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 223
| Adina Mariana wrote: imi pare rau..multa sanatate..esti tanara,sa fii puternica si optimista
Multumesc!trebuie |
|

| Adina Mariana wrote: Sunt ziua 5 hehe..dupa injectie nu mo mai chemat..am zis ca daca nu creste temperatura merg la ea inapoi.. Aaah...ai reactionat bine la tratament.. speram sa fie pana la capat |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 278
| Buna seara fetelor tot citindu-va incep sa va mai cunosc si eu!
Adina Maria despre ce injectie e vorba? Si tratamentele pe care le faceti cate o luna sau 3 sunt inseminare sau ce?
Sunt total pe dinafara incerc sa mai inteleg din cate vad multe aveti diverse probleme de fertilitate si va tin pumnii si sper sa va faceti bine si sa aveti cati bebelusi va doriti.
Eu am zis de whats app in ideea ca mai am un grup pe o alta tema si pe whats app citesc tot pe forum imi e mai greu fiindca nu sunt obisnuita dar deja incep sa ma obisnuiesc. Cata nu a mai zis nimic, fata noua de ieri? Care e situatia?
Luna asta o sa fac teste de ovulatie ideea e ca al meu e plecat de duminica seara pana miercuri seara cu lucrul in fiecare saptamana si cred ca nu ne sincronizam grozav dar reusim noi.
Eu sunt studenta la matematica si profa in particular si mi-ar fi mai greut dar ne dorim mult.. ideea e ca am vrut sa concep toamna asta maxim decembrie pentru ca ma incadrez bine cu examene si ma rog diverse calcule(cum o vrea Doamne Doamne desigur) . Sunt anul 2 din 3 dar da sunt nerabdatoare si am mare ajutor cu sotul stiu ca ne-am descurca in anul meu 3 chiar daca mai greut.
V-am innebunit dar voi fi o vreme pe aici si sa stiti ceva despre mine hihi voi deja va stiti.
LiliEu Dominic al tau e tare simpatic ma bucur pentru tine. |
|
|