|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 176
| fluturash26 wrote: Imi pare rau..stiu cum e:( Lasa ca o sa vina si la noi
ASA este. Trebuie sa fim Barbate! ma uit LA al Meu (n-are nici o treaba) IAR EU ma stresez prea mult fara sa-l stresez si pe el. Ma gandesc LA toate FAC tot ce pot.Luna asta il pun serious LA Munca nici nu ma mai intereseaza nimic altceva.pai vrea sa fie tata asa usor? Nici de mancare nu-i mai FAC. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| anemona30 wrote:hei hei, vezi ca eu mai am un an de grafic am 4 ani de cand ma chinui apropo, diseara merg la morfo 1...sper sa fie ok si sa afllu ce este..pe sot il las acasa Succes!!!Abia a?tept sa ne anun?i ce ve?i avea |
| medusa wrote:Am facut testul de sarcina barza ultrasenzibil. Din pacate este negative  poate Luna asta voi fi mai fertila  dar in continuare astept menstra Îmi pare rau |
| carlita wrote:Eu nu stiu sigur in ce zi sunt. FF zice ca 13 dpo; nu stiu cand testez, am zis ca sambata, daca ramane temp cocotata. Ia si sotul cu tine la morfo, sa traiasca si el emotiile statului sub usa .... poate aflati ce se ascunde intre picioruse ... PS: primul grafic dupa marea revenire ... În afara de temperatura coco?ata nu ai nici un simptom, ceva diferit fără de lunile anterioare? |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/23/2017 Mesaje: 286
| cybele wrote:
Dada, neaparat sa mai testezi o data diseara ca e posibil sa iasa pozitiv. Daca nu azi, maine 100%
Asa am zis si eu mersi de raspuns. Cum mai esti ? M-am bucurat tare pt tine ieri chiar daca nu te cunosc pari de treaba si cred ca si fetele sunt de acord cu mine |

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| anemona30 wrote:azi nu il iau, daca aflu ce este , vreau sa ii fac eu o surpriza si sa il emotionez putin hehe ce frumos.Ce ti-ai dori sa fie? Bafta la eco |

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| anemona30 wrote:hei hei, vezi ca eu mai am un an de grafic am 4 ani de cand ma chinui apropo, diseara merg la morfo 1...sper sa fie ok si sa afllu ce este..pe sot il las acasa Bafta la eco! Asteptam pozica |

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 153
| Medusa îmi pare fffff rau,dar poate luna decembrie o sa fie mai darnica cu noi DiaCatalina,poate se implanteaza,hai vino cu o vb buna,poate so?ul tau a ?tiut cum ?i a ?i spus ,?ti ?i ei mai au un al treilea simt
Hai Carlita graficul chiar arata fffff bine ,poate e o bobi?a !!!! |

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 153
| anemona30 wrote:azi nu il iau, daca aflu ce este , vreau sa ii fac eu o surpriza si sa il emotionez putin Daca a fost cuminte ?i s a muncii muuuuuuuuult ,eu as zice sa nu fi rea ?i sa l iei cu tine ,sunt niste emo?ii fffff frumoase când î?i spune ce este ,bine poate sa fie bb hot ?i sa nu vrea sa ?i spuna ce are |
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 176
| Multumesc fetelor pentru incurajari si toate vorbele bune.sper sa reusim toate intr-un final. Oricum noi care trecem sau am trecut prin infinite stari emotii . si dezamagiri vom fi cele mai bune mamici |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| FloreFlore wrote:În afara de temperatura coco?ata nu ai nici un simptom, ceva diferit fara de lunile anterioare? Niciunul care sa-mi dea dreptul sa sper... nici sanii nu ma dor (ma mai dureau in unele luni) , de asta nu ma ambalez asa de tare Mary Flor, |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Buna fetele nu am scris de mult ca pitica imi ocupa tot timpul va doresc o luna cu cât mai multe burtici eu anul trecut am aflat chiar azi ca voi fi mamica acum am o fetita voinica de 4 luni sa nu va pierdeti speranta ca se vor indeplini visele |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/28/2017 Mesaje: 5
| |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/28/2017 Mesaje: 5
| |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| DiaCatalina wrote:Fetele!!!  sunt 11 dpo, sunt in autobuz si simt ca ma inteapa ovarul stang ..mi-e si putin rau .. Poate fi asa tarziu o implantare? Ma tem sa nu confund cu o durere de burta normala de aia de mers la toaleta. Se poate pana in ziua 12. Pe mine tot stangul m-a intepat (ovarul cu care am ovulat) si inca simt mici crampe tot usor pe stanga. Hai cu testul pozitiv |
|
|