Clubul aspirantelor - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Chris
Scris: Thursday, November 23, 2017 5:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/23/2017
Adina, imi pare foarte rau... Cuvintele nu ajuta prea mult in situatiile astea, insa o sa vina vremea, mai curand decat crezi, cand o sa ai si tu burtica ta, si noi toate o sa ne bucuram pentru tine. Doar ca nu a fost sa fie acum... Capul sus, curaj si ai incredere ca va fi bine! Te asteptam inapoi! Cheek Kiss
MaryFlor
Scris: Thursday, November 23, 2017 5:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
[quote=Andia]Buna fetelor.

Am vorbit acum cu Adina si m-a rugat sa va spun eu ca beta nr2 a avut valoarea 4. Momentan nu se simte in stare sa scrie pe forum, o sa revina in 2-3 zile cand se mai linisteste putin.[/quote

computerlove Nu exista in aceste momente nimic care sa te consoleze,e greu ?i doare rau,dar poate asta e înva?atura de minte pentru noi care facem pregnil sa avem rabdare cu testele ca ne facem speran?e degeaba, totu?i SPERANTA asta ne ramâne ca trebuie sa reu?im într-un final ?i DOAR ATUNCI astea o sa fie doar amintiri urate din încercarile noastre în A AVEA UN PUISOR MINUNAT !!!!!! ai grija de tine,?i când o sa po?i vb suntem aici pentru tine !!!!!!!sper sa fie soțul tău acasă,el e cea mai mare consolare a ta !!!!!!Buddy1
fluturash26
Scris: Thursday, November 23, 2017 5:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/9/2017
Andia wrote:
Buna fetelor.

Am vorbit acum cu Adina si m-a rugat sa va spun eu ca beta nr2 a avut valoarea 4. Momentan nu se simte in stare sa scrie pe forum, o sa revina in 2-3 zile cand se mai linisteste putin.

vai doamne...plans oare ce s-a intamplat???pale totusi a fost ceva nu?
carlita
Scris: Thursday, November 23, 2017 5:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Andia, multumim ca ne-ai informat ....
Adina, pe moment m-am cam blocat, nu stiu ce sa-ti spun ca si incurajare uff .... e o etapa mult prea grea si trebuie sa te descarci sa poti continua. Imi imaginez ca ai vorbit deja cu dr ta si ca intrerupi progesteronul.
fluturash26
Scris: Thursday, November 23, 2017 5:57 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Sa fii tare adina, si eu zic ca ar trebui sa continui cu stimularea luna aceasta! Sa incerci sa te ridici sa ai o luna mai buna, poate in urmatoatele vei fi mult mai norocoasa..nu imi vine sa credpale
numai prin asta sa nu treci!pale putere.pup
cybele
Scris: Thursday, November 23, 2017 6:08 PM
Nivel

Inregistrat: 12/31/2016
Buna seara fetelor si multumesc pentru mesaje. Nu stiu ce am avut astazi. Efectiv am fost plina de draci toata ziua.

Bun venit noilor aspirici. Si eu sunt noua aici, dar fetele m-au primit cu bratele deschise. Este o comunitate foarte calda si frumoasa.

Fluturas, cred ca ti-am mai zis, eu as renunta la BU, poate nu ti se potriveste. Fa pauza o luna macar sa vezi ce se intampla.
Ivoreth, si eu sunt cam ca tine cu testele. Prefer sa fac decat sa stau sa ma gandesc non stop aoleo daca e, aoleo daca nu e.
DiaCatalina, ti-am zis eu sa ai rabdare :P. Ma gandesc ca e posibil sa fi ovulat chiar noaptea trecuta. Fa si maine un test sa vezi ce zice. Daca ai avut contact ieri si o sa ai si zilele astea e perfect.
Luna, e normal ce simti. Si este foarte bine ca te informezi. Ca o parere, mi se pare ca ai cm foarte scurt. Faci teste de ovulatie sau iei temperatura ca sa stii daca si cand ovulezi?
AlexandraRr, eu cred ca vii cu o veste buna! Iti tin pumnii, avem nevoie de speranta

Adina si poate Alexandraa, fetelor, ma gandesc incontinuu la voi. Sa fiti puternice!
carlita
Scris: Thursday, November 23, 2017 6:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
cybele wrote:
Buna seara fetelor si multumesc pentru mesaje. Nu stiu ce am avut astazi. Efectiv am fost plina de draci toata ziua.

Adina si poate Alexandraa, fetelor, ma gandesc incontinuu la voi. Sa fiti puternice!

Si eu am fost intoarsa pe dos toata ziua .... si acum vesti proaste ...pale
DAr stiti ceva si de Alexandraa?
DiaCatalina
Scris: Thursday, November 23, 2017 6:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
Si eu ma entuziasmasem despre ovulatia mea si dupa am citit de adina. Adina te pup si eu si chiar daca te cunosc de putin timp imi pare sincer rau, nu ma asteptam, doar credinta ca va fi cum vrea Dumnezeu te poate intari. Dumnezeu te-a ferit defapt de un necaz gandeste-te daca pierdeai bebe pe final de sarcina sau iti murea copilul meu. Tot e o trauma mica vei reusi curand si vei avea bebe sanatos sa dea Dumnezeu. Noi nu intelegem planul divin dar trebuie sa ne incredem mereu putea fi mai rau si nu vedem binecuvantarea din necazul nostru.

Te pup adinacoeur
cybele
Scris: Thursday, November 23, 2017 6:49 PM
Nivel

Inregistrat: 12/31/2016
carlita wrote:

Si eu am fost intoarsa pe dos toata ziua .... si acum vesti proaste ...pale
DAr stiti ceva si de Alexandraa?

Eu nu stiu nimic. Dar ma gandesc ca daca era o veste buna ne-ar fi spus, ca am mai vazut-o online. Sper sa nu fie suparata pe noi ca am insistat atata cu beta, dar asa se chinuia cu testele alea ba pozitive ba incerte... Offf.
Ionela Constantin
Scris: Thursday, November 23, 2017 6:49 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/1/2017
Fetelor eu de ieri am niste ame?eli ?i stari de voma azi noapte nu am putut dormi de loc de arsuri de ame?eli de fapt de câteva zile simpt in ovarul stâng ar fi ceva ma doare oare ce o fi ?i acum mor de arsuri ?i am pofta de fructe întrunapale pale pale
Ionela Constantin
Scris: Thursday, November 23, 2017 6:52 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/1/2017
A ?i dureri foarte mari de cap sunt foarte foarte ametita nu pot merge în picioareNuStiu Big Surprise
Mgeorgiana85
Scris: Thursday, November 23, 2017 6:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Andia, multumim pentru informatie. Adina, imi pare nespus de rau, te inteleg perfect, am trecut prin asa ceva anul trecut si mi-a fost foarte greu. Cum au spus si fetele, cuvintele sunt de prisos in acest moment, dar sa stii ca indiferent de situatie noi vom fi alaturi de tine Cheek Kiss
Te imbratisez cu drag pupici
oanatm
Scris: Thursday, November 23, 2017 7:36 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Adina, îmi pare sincer rau. Când am citit m-au trecut fiorii, mi-am amintit prin ce am trecut eu. Suntem? alaturi de tine, de?i ?tiu ca vorbele sunt de prisos in astfel de momente. Trebuie sa fi tare sa treci peste.
Mgeorgiana85
Scris: Thursday, November 23, 2017 7:40 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
oanatm wrote:
Adina, îmi pare sincer rau. Când am citit m-au trecut fiorii, mi-am amintit prin ce am trecut eu. Suntem? alaturi de tine, de?i ?tiu ca vorbele sunt de prisos in astfel de momente. Trebuie sa fi tare sa treci peste.

Oana, ai un grafic frumos majoreta
oanatm
Scris: Thursday, November 23, 2017 7:47 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Mgeorgiana85 wrote:

Oana, ai un grafic frumos majoreta

Multumesc!! Sper sa ramana asa!! Inca nu ma tenteaza sa testez. Prefer sa astept..m-am invatat minte majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.