|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| ivoreth wrote:Parca descrii simptomele mele de la prima sarcina  Eu cred ca e bebe. Iti tin pumnii sa fie 2 liniute maine Doamne Ajuta..multumesc |

| Alexandraa wrote:Iti tin pumniii Multumesc...si eu tie pana nu e rosu sunt sperante si la tine |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Adina Mariana wrote:Am nevoie de voi..sa imi tineti pumnii.Sper din suflet ca aceste simtome nu sunt efecte de la stimulare..simt ca o iau razna..voi ce ziceti fetelor? Acum chiar am nevoie de voi.  nu sunt simtome induse...chiar sunt ft realista de fel. Eu sunt sigura ca e bebe. Abia astept sa ne dai vestea maine. |

| Lili Eu wrote: E bebicaaa  sa ii vb si sa il alinti din partea mea sa ii zici sa se prinda bine de burtica. si ca mami si taty il iubesc mult si il asteapta peste 9 lunite sa se rumeneasca bn in cuptor la mami ce frumos ai spus Asa sa fie maine va dau de veste ioi ioi ce ma dor sanii |

| cybele wrote:Eu sunt sigura ca e bebe. Abia astept sa ne dai vestea maine. Sper sa nu va dezamagesc si sa fie doar reactii adverse cum am facut stimularea... |

Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Adina Mariana wrote: Sper sa nu va dezamagesc si sa fie doar reactii adverse cum am facut stimularea... Esti culmea. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Adina Mariana wrote: ce frumos ai spus  Asa sa fie  maine va dau de veste  ioi ioi ce ma dor sanii ce amuzanta esti cu sani asta e ptr ca tot ziceai ca nu stii cum e cand te dor sani |

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Adina Mariana wrote: ce frumos ai spus  Asa sa fie  maine va dau de veste  ioi ioi ce ma dor sanii Tinem pumnii sa fie bebe |

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Adina, abia astept sa vad mâine testul tau pozitiv! |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| maria2013 wrote:A fost luna in care am luat antibiotic, pentru ca am avut o problema urâta cu laringele. Luna cu ovulatie tarzie si cu sperante zero  As fi bagat mana in foc atunci ca nu sunt sanse, dar... au fost. In luna aia luasem doar acid folic (inca nu stiam de trombofilie) si magneziu cu b6. Oricum, sunt hotarata sa consult un medic specializat in RUAM si sa vedem ce ne recomanda el. Poate e nevoie de o stimulare, poate e nevoie de inseminare, nu stiu...voi vedea... Vreau sa ajung, cât e sotul plecat, si la endocrinolog. Desi mi s-a zis ca nu au nivel ingrijorator, am avut prolactina 25,85 (4,9-23,30) si tsh 2,75 (0,27-4,2). Nu ma dau batuta, dar nici nu ma imbat cu apa rece ca e totul ok, ca nu-i! Fix o stimulare voiam sa-ti propun si eu, daca sta bine sotul cu gigeii. Hai ca vine si randul nostru! |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Adina, treci la somnic sa se faca mai repede dimineata si sa ne arati 2 liniute frumoase! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/1/2017 Mesaje: 48
| Nu am apucat sa merg din cauza ca mama ie internata in spital sa operat de un fibrom de 10cm ?i am stat numai cu ia a?a ca aleluia ecografie ?i analize nu ?ti ca a?a se întâmpla când vrei sa faci un lucru necaz dupa necaz |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/1/2017 Mesaje: 48
| Fac injecti de romatism am uitat cum se nume?te dar de la ele am dureri mari de ovare ?i de mijloc de mor stari de voma |
|

Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Maine vreau 2 teste pozitive, Alexandra si Adina |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 278
| Sunt singura care cand are cate un moment liber se uita ca nebuna pe youtube la live pregnacy test/pregnacy test reaction?
Doamne le-am epuizat in mare parte ma emotioneaza maxim deja imi vad si mie cele doua liniute intro buna zi. |
|
|