|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Maria, tsh-ul ti-e ok.. in sarcina se recomanda sa fie pana la 2.5 pt trim 1 si 3 pt trim 2. si 3., iar eu l-am avut 3.17 in trim 1 si tot nu mi-au dat nimic sa iau, doar sa monitorizez la fiecare 4-5 sapt. Si s-a reglat singurel .. Dar in afara sarcinii is valorile pana la 4,2 deci e bine la tine.
Prolactina mi-a fost putin marita, chiar in luna cand am ramas facusem in z3 analize, dar nici aia nu a speriat-o pe doctorita..
Si eu te incurajez sa incerci ce e mai putin invaziv, cred ca FIV e ultima varianta nu? Stimulari ar fi intai, apoi inseminarea.. daca ai ramas o data, parca iti da speranta ca se poate. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Fiv nu vreau sa fac. Sper sa nu fie asta ultima solutie! |

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| cybele wrote:La mine incepe lunga asteptare, sunt 1DPO. Stau cu sufletul la gura si astept vesti de la fetele care testeaza Succes!!! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/1/2017 Mesaje: 48
| Fetelor mie nu îmi mai arde de bebelit ma doare fundul de la atâtea injecti . so?ul chiar râde ?i spune ca acum nu mai am chef de bebe mai am inca 4zile de injec?i sunt foarte foarte dureroase |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/1/2017 Mesaje: 48
| Chief este din toi ca nici o data dar nu pot sta decât pe burta offff ce bine de ei barba?i ca nu îi dor nimic |
|

| Adina Mariana wrote: pe mine nu ma dor niciodata de asta stau in ceata..dar vedem maine...e ziua cea mare Deci faci maine test? iupiii :D chiar is curioasa...sper sa fie cu doua liniute |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
|
Merge si pe burta |
|

| carlita wrote:Sa nu-ti iei test inca; mai asteapta putin ... Doamne-ajuta! Planul principal e sa ma relaxez si sa ma bucur de sarbatori ... in rest, am inceput sa iau tinctura din mladite de zmeur care sper sa ma regleze ca prea mi se decalase ovulatia Si eu mi-am propus la fel...m-am detasat de stresul asta...chiar daca luna sta a fost de rahat intr-un cuvant dar na..sper sa fie mai bine luna viitoare. |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 278
| Scuze Ionela, ce injectii faci? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| fluturash26 wrote: sper sa fie mai bine luna viitoare.
Imi pare rau ca ai asa o luna dubioasa, nu ma pricep la grafice dar al tau pare razna rau. Sper sa ai o luna mai normala cea care vine. |
|

| Ai fost la ginecolog? Ti-a dat liber la bebe avand in vedere tratamentul pe care il faci? |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 223
| Valeu am niste dureri ca m'am dus de 3 ori la baie asteptand sa vad uratii |
|

| Sper ca nu ai mai facut 1000 de teste. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 223
| cybele wrote:Sper ca nu ai mai facut 1000 de teste.
Dooar 1 si a iesit o linie si un punct dar la cum imi simt eu durerea cred ca vine menstra pe maine,ca m'as amagi ca e implantare da nu prea cred |
|
|