|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Adina Mariana wrote: mai frate oare oi fi unica din pamantul asta care nu are niciodata nici o durere de sani? Deci nici nu stiu cum e,ce simt,ce inseamna durere de sani,ma tot palpez,am sani mari si nu simt nimic niciodata...eu sper ca e de bine  anul trecut am fost si la eco sani ca tot auzeam in jurul meu ca vai ma dor sanii cand se schimba vremea,ca ma dor inainte sau dupa menstra sau la ovulatie...eu nimic  dar la eco mi-a spus ca totul e ok,perfect
Adina eu daca nu faceam monitorizare, habar nu aveam cand ovulez. Nici un simtom nimic, ce durere, ce intepaturi. Poate doar scurgerile trebuia sa le urmaresc asa, alea cred ca erau diferite dar altceva nada. Si la stop ma anunta asa in ziua cand venea, cu durere de burtica sau de spate, dar nu f din timp. Difera ff mult organismul fiecareia... la fel si simtomele ce ar prezice asa o sarcina, pot sa fie, sa nu fie.. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/1/2017 Mesaje: 48
| ?ti ce ma oftic cel mai rau când totul mergea bine între mine ?i so?ul Adica ma refer ca nu mai am dureri de burta la contact ?i aveam un chef nebun de facut un bebelu? iara?i un hop poate Dumnezeu nu o vrea sa fac când ma vindec de un lucru ma îmbolnavesc de alt ceva nu mai pot simpt ca o iau razna azi am plâns toata ziua când am auzit plus de asta ma doare rau mana ?i injec?ia aia ustura a?a de raunu mai am voie sa manânc cu sare nimic ?i am uitat ?i am mâncat ceva cu sare |
|
| Mi sa spus sa fac o injec?ie diminea?a timp de 7zile va mul?umesc din tot sufletul meu ca ma asculta?i ?i sunte?i alaturi de mine sunt singura ?i nu am cu cine vorbi so?ul e toata ziua la munca |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Andreea06 wrote:
Adina eu daca nu faceam monitorizare, habar nu aveam cand ovulez. Nici un simtom nimic, ce durere, ce intepaturi. Poate doar scurgerile trebuia sa le urmaresc asa, alea cred ca erau diferite dar altceva nada. Si la stop ma anunta asa in ziua cand venea, cu durere de burtica sau de spate, dar nu f din timp. Difera ff mult organismul fiecareia... la fel si simtomele ce ar prezice asa o sarcina, pot sa fie, sa nu fie..
Sa stii ca e prima luna cand fac monitorizare si sunt un pic data peste cap cu toate calculele mele din lunile trecute. Asta pentru ca eu eram SIGURA ca ovulez prin ziua 15-16 in mod normal. Se pare ca nici vorba. Nastere usoara |
|

| Ionela Constantin wrote:Mi sa spus sa fac o injec?ie diminea?a timp de 7zile va mul?umesc din tot sufletul meu ca ma asculta?i ?i sunte?i alaturi de mine sunt singura ?i nu am cu cine vorbi so?ul e toata ziua la munca Dar ai fost si la ginecolog sa intrebi daca e nerecomandat sa ramai insarcinata lunile astea? Cere si parerea unui ginecolog daca nu o ai. Poate primesti unda verde |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 223
| Ionela Constantin wrote:Mi sa spus sa fac o injec?ie diminea?a timp de 7zile va mul?umesc din tot sufletul meu ca ma asculta?i ?i sunte?i alaturi de mine sunt singura ?i nu am cu cine vorbi so?ul e toata ziua la munca
Sa eviti sarea pt ca vei retine apa si ti se umfla fata/picioarele si iti poate creste tensiunea. |
|

| Mgeorgiana85 wrote:Te inteleg perfect  , azi trebuie sa-l corup...treaba lui E greu dupa 10 ani de relatie sa fii "in the mood" non stop Dar perseveram |
|
| O sa fac o programare pentru luni la med live ?i o sa cer femeie sa ma consulte nu mai vreau la barbat |
|
| cybele wrote:E greu dupa 10 ani de relatie sa fii "in the mood" non stop  Dar perseveram
Treceti pe wild, in masina:)))) |
|

| Alexandraa wrote:
Treceti pe wild, in masina:))))
Macar nu mai coincid plecarea lui cu ovulatia mea, ca asta ma stresa pe mine. Restul se rezolva |
|
| cybele wrote:Macar nu mai coincid plecarea lui cu ovulatia mea, ca asta ma stresa pe mine. Restul se rezolva
Si io m'as iubi cu al meu,dar ultima oara am avut asa o durere surda cumva si am zis sa stau potol |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| cybele wrote:E greu dupa 10 ani de relatie sa fii "in the mood" non stop  Dar perseveram Da, si noi dupa 8... Stii vorba aia: trece asta, vine alta mai grea" |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Adina Mariana wrote: Nu mai crede tu atatea si nu te mai stresa.Iubeste-te cand iti vine si asta e..ce a fii a fi.Eu nici nu as mai lua temperatura luna asta sa fiu in locul tau.. Nuuu..o sa o iau in continuare.. is curioasa luna viitoare ca luna asta e esec.. |
|

Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Andreea06 wrote:
Adina eu daca nu faceam monitorizare, habar nu aveam cand ovulez. Nici un simtom nimic, ce durere, ce intepaturi. Poate doar scurgerile trebuia sa le urmaresc asa, alea cred ca erau diferite dar altceva nada. Si la stop ma anunta asa in ziua cand venea, cu durere de burtica sau de spate, dar nu f din timp. Difera ff mult organismul fiecareia... la fel si simtomele ce ar prezice asa o sarcina, pot sa fie, sa nu fie..
De ovulat nici eu nu stiu...nu am nici un simtom. In schimb la stop am disconfort mare inainte cu 7-10 zile de a-mi veni.Chiar spuneam ca nici macar sa ma lasa sa sper ca am ramas si eu...cum se produce ovulatia cum imi da de stire vezi proasta ca nu ai ramas.Eu stiu ca multe fete au spus ca simtomele sunt la fel dar mie chiar imi e cam imposibil sa cred ca desi disconfortul apare luna de luna intre zilele astea si se accentueaza cu cat se apropie ciclul sa fie totusi bebe...hai zic ca e posibil sa ai stari deastea de venire a ciclului inainte cu 1,2 zile de a afla ca ai ramas dar nu inainte cu 10 zile cum le am eu.Eu imi cunosc ft bine corpul si stiu ca nu am ramas.Ma doare tare si nu vreau bataiza de la voi dar sunt realista si constienta si ma pregatesc deja cu gandul ca sa nu sufar luandu-ma prin surprindere.Daca ar fi sa schimb ceva la corpul meu nu as schimba nimic inafara de sa nu mai simt ca imi vine cu 2 sapt.aproape..sa ma lase sa sper mai mult...sa imi arate simtomele doar inainte cu o zi sau doua..dar asa am fost mereu si sunt ft,trista pt,asta.Astazi ma durut destul de tare..imi e ft.ciuda pe treaba asta si nu ma vad o femeie normala..pur si simplu ma simt chinuita de treaba asta ca eu dupa ce mi-am dat injectia in burta dupa 5 zile deja am simtit disconfortul..totusi eram mai bine daca nu m-ar anunta si mi-ar tot veni nici nu stiu daca mai are rost sa mai continui cu progesteronul..numai aman zilele pe degeaba.Sunt suparata foc acuma...nu vreau sa va intristez dar din cauza disconfortului asta tot mai accentuat cum se apropie perioada m-au facut sa cad intr-o usoara depresie sa ii spun asa..poate pe maine o sa fiu mai bine |
|

Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Marga22 wrote:Dr meu spune ca dupa statistici se sparge intre 36 si 48 h, eu am facut azi procedura la fix 36 de ore si nu i-am avut sparti..am adormit pe la 13:00 pana pe la 14:30 cand m-a sunat sotul si atunci m-am trezit cu durere de ovar destul de tare..luni dimi la ultimu eco am avut un folicul de 16 si unu de 15 si inca 2 in crestere (eu am doar un ovar)dupa care seara am mai facut o injectie si marti seara am facut ovitrelu..azi nu mi-a mai zis doar ca sunt 2 grasuni multumesc pt.raspuns Marga..ma ajutat mult. |
|
|