Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Adina Mariana wrote:BIne v-am gasit.Stau si va citesc si nu imi vine sa cred prin ce treceti.Stau si ma gandesc ca poate la fel voi ajunge si eu.Sfaturile voastre cu siguranta ma vor ajuta mult.Spuneti-mi si mie cum se poate sa ai intarziere 4 zile sa faci test si sa fie destul de pozitiv iar beta 0,1?
Buna Adina si bine ai venit . Ce inseamna destul de pozitiv? Valoarea beta indica destul de clar ca nu este o sarcina. Ce test ai facut? Incearca sa atasezi o poza cu testul. Vezi ca ai la postarea ta un buton de attach. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Fetelor am si eu o intebare. Azi mi-am luat rezultatele la analize si mi-a iesit ca am Bacilului Doderlein. In rest nu am nimic. M-am uitat pe net si vad ca nu sunt o problema http://www.romedic.ro/bacilii-doderlein. Intebarea mea este: stie cineva de ce se fac teste pentru acest bacil daca nu este o problema? Maine ma duc la medic sa imi citeasca analizele, insa eram curioasa, poate stie cineva. |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Issabel wrote:Hi  , eu am mai fost pe aici...cca 2 luni in urma. Intre timp eu si sotul am fugit 2 zile pana in Germania sa vb de FIV acolo,ca aici doctorii ne-au zis ca suntem sanatosi ( cu exceptia unui mic fibrom ce nu afecteaza deloc conceptia unei sarcini, dupa cca 2 ani de analize si bani in tara ne sugerau FIV) Surpriza a fost cand doctorul din Germania dupa ce a analizat teancul de analize ( cca 10 % din cate aveam, ca restul le facusem degeaba....nu aveau treaba cu bebe...dar dehh aici din analize in analize te tin ) si dupa consulatie a zis clar ca nici cu FIV si in nici un caz natural nu am cum sa raman pentru ca 25 % din uter este ocupat de fibrom si o endometrioza ce mi-a "incalecat" ovarul stang...trompe. Si a zis ca dupa ce indepartez aceste 2 probleme nu s-ar simti impacat sufleteste sa imi recomande FIV pt ca hormonal stau f bine si foliculi sunt si totul bine.... deci nu da banii aiurea pe FIV. Dupa ce am plecat de acolo am analizat cu sotul si operatia am ales sa o fac tot acolo.... Am emotii dar suntem pe calea cea buna. App... costul din Germania pt 1 ora de discutii si de luminat a fost de 250 de euro , in banutii astia mi-a mai facut o analiza hormonala ce la noi nu exista! In rest nimic, au zis ca nu contesta laboratoarele din Romania si ca nu are rost sa dau alti bani pe aceleasi analize acolo...mi-a scanat tot ce aveam pt dosarul virtual, ca data viitoare sa nu mai car biblioraftul. Pfff... sper ca nu am fost prea vulcanica in exprimare, dar am acumulat ceva frustrari pe la usile doctorilor si asteptarea salariului sa il dam tot la analize si consultari....pt ce?
Poate acum ca ai aflat toate aceste lucruri o sa le rezolvi si vine bebe repede :)
Lili ce faci??
cerradia sper sa nu ajung la FIV :/ Ma gandesc ca merge sa vezi si la amniocenteza daca este vreo problema si clar nu as da inapoi sa il fac nici o secunda cu riscul de a pierde sarcina. Mai bine sa fiu sigura de ceva decat sa am surprize mai tarziu cand nu se mai poate face nimic. Dar sa ajungem noi acolo, ca este foarte posibil ca nici dupa operatia de varicocel sa nu se imbunatateasca spermograma tinand cont ca exista si cauze genetice...
Laura e corect ca vrea sa vada doctora daca e totul in regula dpdv hormonal. Probabil ca nu ai mai avut durerile alea daca ai folosit supozitoarele respective pe care le-ai luat de la farmacie.
zgubyro sorry, nu am idee despre ce intrebi tu :(
Andreea, incerc eu sa fiu puternica dar am si limite, ca nu e normal sa fiu doar eu cea care tine totul unit si in echilibru. Suntem doi pana la urma... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Andia wrote: zgubyro sorry, nu am idee despre ce intrebi tu :(
Andia daca tu nu stii inseamana ca numai doctorita ma poate lamuri maine :))
Multumesc de raspuns
|
|
| zgubyro wrote:Andia daca tu nu stii inseamana ca numai doctorita ma poate lamuri maine :)) Multumesc de raspuns
Hai ca mai facut sa rad acum :))) Dar oricum nu pare sa fie ceva nociv, ci astia se gasesc in mod normal in secretie. Sau poate sa fie cam multi si oricum pt asta se da de obicei tratament cu ovule? Chiar sunt curioasa. Asa mai invatam si noi cate ceva :P
Eu citesc ca astia cu cat sunt mai multi cu atat e mai bine... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Andia wrote: Andreea, incerc eu sa fiu puternica dar am si limite, ca nu e normal sa fiu doar eu cea care tine totul unit si in echilibru. Suntem doi pana la urma...
Da, da, normal.. doar ziceam sa ii comunici ca nu e ok ce zice el, asa calm, ca daca il iei tare si ei intra in defensiva. Eu asta incerc sa fac mereu cu sotul, sa ma pastrez calma, sa ii spun ce am pe suflet, daca incep mai cu repros direct, nu ajung nicaieri. Si daca nu ii spui si tii in tine si doar astepti sa isi dea el seama ca greseste, deja aduni si tu multa ranchiune si nu il mai privesti la fel si asa se face in timp prapastia intre voi. A gresit clar, tre doar sa il faci sa vada, sa vada ca te afecteaza sa spuna asa.. |
|
| Andreea06 wrote:Da, da, normal.. doar ziceam sa ii comunici ca nu e ok ce zice el, asa calm, ca daca il iei tare si ei intra in defensiva. Eu asta incerc sa fac mereu cu sotul, sa ma pastrez calma, sa ii spun ce am pe suflet, daca incep mai cu repros direct, nu ajung nicaieri. Si daca nu ii spui si tii in tine si doar astepti sa isi dea el seama ca greseste, deja aduni si tu multa ranchiune si nu il mai privesti la fel si asa se face in timp prapastia intre voi. A gresit clar, tre doar sa il faci sa vada, sa vada ca te afecteaza sa spuna asa..
Yep, ai totala dreptate! :) |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Buna fetelor!!! La mine inca nici un semn de cm test nu am cumparat sunt inca la ai mei si azi am muncit de sunt franta .. a venit si sora mea la mama si ii facem curatenie generala de la dat cu lavabil pana la spalat covoare...ma mai menajeaza al meu sa nu fac prea mult efort...sper sa nu mai vina.... |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Lili Eu wrote: Buna fetelor!!! La mine inca nici un semn de cm test nu am cumparat  sunt inca la ai mei si azi am muncit de sunt franta .. a venit si sora mea la mama si ii facem curatenie generala de la dat cu lavabil pana la spalat covoare...ma mai menajeaza al meu sa nu fac prea mult efort...sper sa nu mai vina.... Ooo, ar fi ceva sa fie din prima de data asta! :) Esti deja pe intarziere? |
|
| Lili Eu wrote: Buna fetelor!!! La mine inca nici un semn de cm test nu am cumparat  sunt inca la ai mei si azi am muncit de sunt franta .. a venit si sora mea la mama si ii facem curatenie generala de la dat cu lavabil pana la spalat covoare...ma mai menajeaza al meu sa nu fac prea mult efort...sper sa nu mai vina....
Pai las-o si tu mai usor cu treburile pe acolo, daca e sa se prinda bine :) |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Inawar wrote: Ooo, ar fi ceva sa fie din prima de data asta! :) Esti deja pe intarziere?
Da o zi intarziere |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/31/2017 Mesaje: 190
| zgubyro wrote:Fetelor am si eu o intebare. Azi mi-am luat rezultatele la analize si mi-a iesit ca am Bacilului Doderlein. In rest nu am nimic. M-am uitat pe net si vad ca nu sunt o problema http://www.romedic.ro/bacilii-doderlein. Intebarea mea este: stie cineva de ce se fac teste pentru acest bacil daca nu este o problema? Maine ma duc la medic sa imi citeasca analizele, insa eram curioasa, poate stie cineva. Mie mi s-a spus ca e foarte bine ca apar..fara prea multe explicatii dar sunt rari bacilii astia si pt ca ii am, cica sa ma simt norocoasa! Sincer, m-as bucura ca in viata sa am noroc si eu in alte chestii..nu la niste bacili |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Lili Eu wrote: Da o zi intarziere Cata rabdare aiiiii, eu eram pe teste ohohoaaa :) |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| zgubyro wrote:Fetelor am si eu o intebare. Azi mi-am luat rezultatele la analize si mi-a iesit ca am Bacilului Doderlein. In rest nu am nimic. M-am uitat pe net si vad ca nu sunt o problema http://www.romedic.ro/bacilii-doderlein. Intebarea mea este: stie cineva de ce se fac teste pentru acest bacil daca nu este o problema? Maine ma duc la medic sa imi citeasca analizele, insa eram curioasa, poate stie cineva. Cu cat sunt mai multi, cu atât flora vaginala e mai sanatoasa! Sunt benefici pentru flora. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/12/2017 Mesaje: 78
| Adina Mariana wrote:Buna fetelor.Sunt noua pe forum.Acum mi-am facut cont,inca nu ma prea pricep pe forum pana ma invat.Sunt o aspiranta de 1 an si 1 luna si cam suparata in momentele acestea.Sper sa ma acceptati si intelegeti
Bine ai venit Adina Sper sa stai cat mai putin pe aici, sa fugi rapid la gravidute 1 an si 1 luna... atat tu cat si sotul ati facut analizele pentru infertilatate? |
|
|