Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| FloreFlore wrote:Bine ai venit ?i multa bafta sa vii cât mai repede cu test pozitiv!!
Multumesc frumos! Si eu sper..da vad ca mai greu din prima..?? dar sper.. |
|
|

| Adina Mariana wrote: Bine ai venit si multa bafta in proiectul bebe
Multumesc!! Si voua va urez la fel, sa fie cat mai repede.. |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| fluturash26 wrote:
Multumesc!! Si voua va urez la fel, sa fie cat mai repede..
Multumesc.Care e istoricul tau?acolo la profilul tau ai rubrica semnatura.Poti sa scrii si tu povestea ta pe scurt cum avem si noi si de fiecare data cand postezi un comment iti apare |
|
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Ioana 08 wrote:Hello o!!! Mi-a luat ceva sa citesc totul din urma! M am internat la Giulesti de ieri fiindca aveam un hematom si trebuia repaus total la pat si stari de voms i greata la greu. Se pare ca hematomul s-a retras, ce bine ar fi si bebe creste este bine. Acum fac perfuzii. Asta e! Stau cuminte aici, oricum e foarte curat si am toate conditiile.Restul nu mai conteaza. Laura, am citit am tot ce ai scris! înca nu stiu ce sa cred dar poate cauza este ca nu aveti contacte destul de des! Însa înteleg ca sunteti de 12 ani împreuna! De atunci încercati?din ce povestesti tu, este fara vlaga si chef cam mereu! Tie ti ar trebui unul ca al meu, îti dai seama ce energie are la 23 ani??! Acum e pe tusa si a luat o razna!! încearca cat mai des fiindca eu eram la ovulatie în ziua 11 dar am ramas cam la 10 zile dupa...deci nu s-a spart foliculul!! Nici nu ma gândeam ca as ramâne! Stiam ca s-a dus ovulatia si nici nu prea aveam voie imediat dupa chiuretaj! Dar daca asa a vrut bobita sa vina ???? Va pup si astept teste pozitive!!!
Aw, cat stai in spital? Sper sa fie totul bine pt tine si bebe!! :* |
|
| fluturash26 wrote:
Multumesc frumos! Si eu sper..da vad ca mai greu din prima..?? dar sper..
Se mai intampla si din prima :D Bine ai venit printre noi! |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| fluturash26 wrote:
Multumesc frumos! Si eu sper..da vad ca mai greu din prima..?? dar sper..
nu este, au fost cazuri cand au intrat aici , n au stat si au sarit gardul la gravidute multa bata
|
|

| Adina Mariana wrote: Multumesc.Care e istoricul tau?acolo la profilul tau ai rubrica semnatura.Poti sa scrii si tu povestea ta pe scurt cum avem si noi si de fiecare data cand postezi un comment iti apare Nu stiam eu de ce apare asa la voi..o sa postez si eu..pai istoricul meu e curat nu am nici o problema doar ciclu menstrual cu durata de 32-40 si nu aveam ovulatie.. toate analizele sunt bune..acum nu stiu ce sa zic..astept sa vad si eu.. ultima data la ecografie aveam folicul de 17 mm si doi de 13 si 10.si endometru 7,7..marti am simtit o durere care cred ca a fost de la ovulatie, si testele de ovulatie au iesit pozitive luni si marti... |
|

| Andia wrote:
Se mai intampla si din prima :D Bine ai venit printre noi!
Ar fi foarte frumos ca de un an tot incercam dar vom vedea..poate si la tine va fi???? |
|

| LAURA0202 wrote:nu este, au fost cazuri cand au intrat aici , n au stat si au sarit gardul la gravidute multa bata
Am vazut laura ca si tu ai avut folicul mare luna asta..poate o sa vina bebe |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/10/2017 Mesaje: 118
| Andia wrote:
Aw, cat stai in spital? Sper sa fie totul bine pt tine si bebe!! :*
Mul?umesc! Pana mar?i cred. Avem rabdare acum. |
|
| Ioana 08 wrote:
Mul?umesc! Pana mar?i cred. Avem rabdare acum.
E bine ca e curat acolo. Pe mine m-a deranjat in mod special branula din mana ca imi tot bagau perfuzii si abia asteptam sa scap de ea. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| fluturash26 wrote: Nu stiam eu de ce apare asa la voi..o sa postez si eu..pai istoricul meu e curat nu am nici o problema doar ciclu menstrual cu durata de 32-40 si nu aveam ovulatie.. toate analizele sunt bune..acum nu stiu ce sa zic..astept sa vad si eu.. ultima data la ecografie aveam folicul de 17 mm si doi de 13 si 10.si endometru 7,7..marti am simtit o durere care cred ca a fost de la ovulatie, si testele de ovulatie au iesit pozitive luni si marti...
Sotul tau si-a facut analiza de spermograma? Asa e si ciclul meu intre 33 si 40 zile asteptarea e ft.grea |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| fluturash26 wrote:
Ar fi foarte frumos ca de un an tot incercam dar vom vedea..poate si la tine va fi????
Sa stii ca si noi cam tot un an de incercari aveam cand am intrat pe forum... si dupa o singura data a mai venit cm si apoi a fost bebe Poate si la tine va fi la fel, sa sari cat mai repede gardul la burtici |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| fluturash26 wrote:Am vazut laura ca si tu ai avut folicul mare luna asta..poate o sa vina bebe
om vedea daca mai vine sau nu cm oricum. hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm???????????? ar fi mult prea frumos dar SPERANTA MOARE ULTIMA INTOTDEAUNA. MERSI
DUMINICA PLACUTA TUTUROR! |
|

| Adina Mariana wrote: Sotul tau si-a facut analiza de spermograma? Asa e si ciclul meu intre 33 si 40 zile  asteptarea e ft.grea
Da sa stii ca parca trece foarte greu timpul . da si-a facut sprmograma si doctorul a zis ca e in regula.. |
|
|
|