Clubul aspirantelor - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LAURA0202
Scris: Friday, September 8, 2017 11:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
Andreea06 wrote:

Asa stiu si eu, ca nu se ia lunar dupa capul nostru.. mai sigur e la monitorizare, ca apoi daca il iei cand crezi tu ca ai ovulat si inca nu ai ovulat... mai rau faci.

ceau Andreea Cheek Kiss
eu am fost la monitorizare, luni, 4/09 si aveam deja folicul mare de 16 si ceva si endometrul de 7.5 , gine mi a zis ca dupa calculele ei, sa incep de vineri cu utrogestanul, nu m a mai chemat la inca un eco poate pt ca stia clar ca se sparge si ea, m a linistit, ca era endo 7.5 dar mi a zis ca va mai creste si chiar m am bucurat- sincer.
contact am avut, doar cum vezi si tu in grafic si poate dimineata, daca el, va fi mai dihnit sa mai am putin noroc Hilar
esti bine?
Cheek Kiss
campfire

computerlove
FloreFlore
Scris: Saturday, September 9, 2017 8:44 AM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
LAURA0202 wrote:

ceau Andreea Cheek Kiss
eu am fost la monitorizare, luni, 4/09 si aveam deja folicul mare de 16 si ceva si endometrul de 7.5 , gine mi a zis ca dupa calculele ei, sa incep de vineri cu utrogestanul, nu m a mai chemat la inca un eco poate pt ca stia clar ca se sparge si ea, m a linistit, ca era endo 7.5 dar mi a zis ca va mai creste si chiar m am bucurat- sincer.
contact am avut, doar cum vezi si tu in grafic si poate dimineata, daca el, va fi mai dihnit sa mai am putin noroc Hilar
esti bine?
Cheek Kiss
campfire

computerlove

D ne ajuta sa iasa ceva luna asta! !!newclap
FloreFlore
Scris: Saturday, September 9, 2017 8:49 AM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Andia wrote:

Dar chiar asa, ce inseamna? Si totusi ai facut homocisteina ca sa vezi daca ai sau.nu voie acid folic? Sau iei direct methylfolate si aia e?

Îi raspuns ?i Anemonei în acela?i timp...Înseamna ca am trombofilie. ..Anticorpii ptr boli autoimune minus ie?it negativi...macar aici e de bine...a?tept sa ajung din nou la hematolog sa vad ce spune ?i daca schimb acifol ul cu metilfolat etc..
Diminea?a în z 13 dpo test surececk negativ deci nu e luna mea...Sanii s au mai înmuiat ...Am stari de grrata ?i ameteala dar le pun totu?i pe seama în?epaturilor din partea stânga de care va spuneam ieri ...Sunt totu?i mai sus,cam în dreptul splinei deci nu e semn de implantare Cray
LAURA0202
Scris: Saturday, September 9, 2017 9:52 AM
Nivel

FloreFlore wrote:

D ne ajuta sa iasa ceva luna asta! !!newclap

Mersi Flore dar ...........Nu prea cred ca o sa fie-nu stiu de ce dar ........ am inceput de aseara cu utrogestanul dar ........deja oricum era prea tarziu ca sa mai fac ceva pt ca secretia aia ii deja albicioasa/cremoasa/galbiie putin- Andia, a avut dreptate, a trecut si luna asta ovulatia........... asta este
Cheek Kiss

Lili Eu
Scris: Saturday, September 9, 2017 10:03 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
FloreFlore wrote:

Îi raspuns ?i Anemonei în acela?i timp...Înseamna ca am trombofilie. ..Anticorpii ptr boli autoimune minus ie?it negativi...macar aici e de bine...a?tept sa ajung din nou la hematolog sa vad ce spune ?i daca schimb acifol ul cu metilfolat etc..
Diminea?a în z 13 dpo test surececk negativ deci nu e luna mea...Sanii s au mai înmuiat ...Am stari de grrata ?i ameteala dar le pun totu?i pe seama în?epaturilor din partea stânga de care va spuneam ieri ...Sunt totu?i mai sus,cam în dreptul splinei deci nu e semn de implantare Cray
Fi optimista floricico...daca nu e luna asta va fi in curand....eu cred ca esti aproape de ati vedea visul inplinit...Buddy1 Cheek Kiss
Andia
Scris: Saturday, September 9, 2017 10:46 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
LAURA0202 wrote:

Mersi Flore dar ...........Nu prea cred ca o sa fie-nu stiu de ce dar ........ am inceput de aseara cu utrogestanul dar ........deja oricum era prea tarziu ca sa mai fac ceva pt ca secretia aia ii deja albicioasa/cremoasa/galbiie putin- Andia, a avut dreptate, a trecut si luna asta ovulatia........... asta este
Cheek Kiss

Pai daca nu faci, nici ca o sa iasa ceva! Mai incearca si faceti si voi azi, maine... Daca el e constient ca exact astea sunt zilele tale fertile insa exact acum refuza, scuza-ma dar eu incep sa cred ca el de fapt nu isi doreste copii inca. Nu de alta dar nu asa se poarta un barbat care vrea copii. Eu din ce stiu, cei care vor trag ei de tine sa faceti exact cand trebuie luna de luna si sunt interesati cand e perioada fertila, cand trebuie sa vina sau sa nu mai vina... :( Nu trebuie sa va certati ca nu poate pt ca e obosit dar cred ca ii poti explica cand incepe perioada fertila si sa faceti de 2-3 ori si atat daca mai mult in luna aia nu mai vrea.
Andia
Scris: Saturday, September 9, 2017 10:51 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Cheek Kiss

Secretia poate sa fie asa tocmai de la ovulul de utrogestan.
LAURA0202
Scris: Saturday, September 9, 2017 11:12 AM
Nivel

Andia wrote:

Pai daca nu faci, nici ca o sa iasa ceva! Mai incearca si faceti si voi azi, maine... Daca el e constient ca exact astea sunt zilele tale fertile insa exact acum refuza, scuza-ma dar eu incep sa cred ca el de fapt nu isi doreste copii inca. Nu de alta dar nu asa se poarta un barbat care vrea copii. Eu din ce stiu, cei care vor trag ei de tine sa faceti exact cand trebuie luna de luna si sunt interesati cand e perioada fertila, cand trebuie sa vina sau sa nu mai vina... :( Nu trebuie sa va certati ca nu poate pt ca e obosit dar cred ca ii poti explica cand incepe perioada fertila si sa faceti de 2-3 ori si atat daca mai mult in luna aia nu mai vrea.

Cheek Kiss
stiu iubita, ai dreptate dar ce pot sa mai ziCheek Kiss eu? nimika.
macar nu ma mai dau atata peste cap ca problema ar fi la mine. ras
imi pare rau de el ca astazi s a trezit tot umflat la fata, sub ochi- de la dinti, asa ca ........l am trecut pe antibiotic-asta este-soarta.
Cheek Kiss
Gossip
Andia
Scris: Saturday, September 9, 2017 11:14 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Cheek Kiss
stiu iubita, ai dreptate dar ce pot sa mai ziCheek Kiss eu? nimika.
macar nu ma mai dau atata peste cap ca problema ar fi la mine. ras
imi pare rau de el ca astazi s a trezit tot umflat la fata, sub ochi- de la dinti, asa ca ........l am trecut pe antibiotic-asta este-soarta.
Cheek Kiss
Gossip

Pai nu spuneai ca e in tratament sa rezolve problemele cu dantura? Inca mai are? :(
Adina Mariana
Scris: Saturday, September 9, 2017 11:39 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
LAURA0202 wrote:

Cheek Kiss

Laura ti-am spus si eu ieri ce secretii ai de la utrogestan.Albe,galbui si o sa ai toata ziua.Eu iau de 3 zile si asa sunt.Vaginul se curata pe seara cand trebuie practic sa ii pui altul.Deci cu utrogestanul nu iti mai dai seama daca ovulezi sau nu daca te iei dupa secretii pt.ca ai secretii din cauza lui diferite.E absolut normal.Si daca ai inceput utrogestanul inseamna ca ai ovulat deja alaltaieri sau ieri.Medicul de aceea ti lo dat de ieri pt.ca asa a vazut el pe eco ca vei ovula altfel nu ti-l dadea dupa ca inhiba ovulatia.Acum progesteronul ajuta sa se prinda,sa iti sustina o posibila sarcina daca ai avut macar 1 sau 2 contacte in aceasta saptamana.
LAURA0202
Scris: Saturday, September 9, 2017 11:40 AM
Nivel

Andia wrote:

Cheek Kiss Pai nu spuneai ca e in tratament sa rezolve problemele cu dantura? Inca mai are? :(

Da, era in tratament ca sa si termine dantura dar ........ nu ne asteptam sa i se umfle toata partea stanga, de la dintii din fata Cray
ar mai avea de terminat si partea de jos dar acuma sa vedem de ce s a umflat de la dintii de sus. banuiesc ca luni sigur va merge la dentist. a inceput antibioticul de azidimineata ( noorocul lui ii ca iuby, are cam farmacia in casa, pt ca nu se stie niciodata ce si cum- am antibiotic si pt dinti si pt mine cand am treaba cu amigdalitele, ca sa nu mai zic de aulin, calmanate ....etc)
Cheek Kiss
mai Andia, nu stiu ce sa mai zic si eu, el vrea copil, asa mi spune dar parca is toate facute ca sa nu se intample, ....nu stiu de ce ajung sa cred asta, camd nu i una ....ii cealalta. is eu cu el, ok, dar ori ii mult prea obosit si ca sa nu se faca de rusine pt ca ..... s ar putea sa ne paraseasca cineva cand ne este lumea mai draga.... sau deabia sta n picioare de oboseala sau ...... are probleme de sanatate, acuma is dintii spre exemplu dar .........
ideea ii ca s a cam enervat odata camd , eu avand draci pe el, vroiam ceva , si el ....superobosit tot zice maine, maine sa vedem cum ma simt.... nu vre copii? bun- a facut o fata de imi venea sa o iau la fuga dar sa nu uite ca sunt FEMEIE SI AM NEVOILE MELE PERSONALE CATEODATA..........

Cheek Kiss
DistanceKiss
Gossip
computerlove

Sincer, cum n am luat niciodata utrogestanul............... se prea poate sa fie si de la el, cum spui tu....
asta este, ce am pierdut ? le folosesc astea 14 zile -adica 13 or mai ramas si ????????????
om vedea.
LAURA0202
Scris: Saturday, September 9, 2017 11:45 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Laura ti-am spus si eu ieri ce secretii ai de la utrogestan.Albe,galbui si o sa ai toata ziua.Eu iau de 3 zile si asa sunt.Vaginul se curata pe seara cand trebuie practic sa ii pui altul.Deci cu utrogestanul nu iti mai dai seama daca ovulezi sau nu daca te iei dupa secretii pt.ca ai secretii din cauza lui diferite.E absolut normal.Si daca ai inceput utrogestanul inseamna ca ai ovulat deja alaltaieri sau ieri.Medicul de aceea ti lo dat de ieri pt.ca asa a vazut el pe eco ca vei ovula altfel nu ti-l dadea dupa ca inhiba ovulatia.Acum progesteronul ajuta sa se prinda,sa iti sustina o posibila sarcina daca ai avut macar 1 sau 2 contacte in aceasta saptamana.

Adina, da, am inceput de aseata si oricum eu nu stiu prea multe dar o sa vad acuma. contact am avut saptamana asta, unul, inainte de ovulatie dar .... poate....cine stie....
si ai dreptate, dr mi a zis sa l incep de aseara, am ascultat o si pe ea si sfaturile voastre pt care va multumesc.
azidimineata, am avut senzatia aia ca si cum ii inainte sa vina uratii....nu stiu de ce dar oricum ar fi mult prea repede sa vina- zic eu.
Cheek Kiss
Gossip
computerlove
Adina Mariana
Scris: Saturday, September 9, 2017 11:50 AM
Nivel

FloreFlore wrote:

Flore nu iti pierde speranta draga mea.Testul sure nu e unul sensibil si nu apare pe el numai dupa cateva zile de intarziere.Cumnata dupa 2 zile de intarziere a facut sure si nu se vedea nimic.A spus ca nu e.Inca so pus sa ia nush ce antibiotic pt.niste probleme.Dupa 6 zile si-o mai luat inca un sure la insistentele mele si abua atunci so vazut si inca nu ca linia de control de clara.Mai bine luai un ferlidona,trussa,viola dinastea mai sensibile.Inca e prea repede parerea mea.Dupa simtome nu te lua,nu e o regula sa le ai.Eu inca sper pt.tine si ma rog in continuareHands iar daca chiar nu va fii nimic cu siguranta va fii pana la sfarsitul acestul anpupici
Andreea06
Scris: Saturday, September 9, 2017 11:57 AM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
LAURA0202 wrote:

ceau Andreea Cheek Kiss
esti bine?
Cheek Kiss
campfire

computerlove

Atunci ia si incearca cum a zis doctorita, poti si de azi sa incerci ca sa fii siiiigura ca ai ovulat deja, sau poate ai simtit cand ai ovulat?
Iti tin pumnii! Si eu am luat in luna cand am ramas.. nu stiu daca asta a ajutat sau nu..

Sunt bine, crestem, mai am o sapt de lucru apoi intru in prenatal, abia astept, ca vreau sa ma odihnesc si sa mai vad ce aranjez prin casa.
Adina Mariana
Scris: Saturday, September 9, 2017 12:06 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Adina, da, am inceput de aseata si oricum eu nu stiu prea multe dar o sa vad acuma. contact am avut saptamana asta, unul, inainte de ovulatie dar .... poate....cine stie....
si ai dreptate, dr mi a zis sa l incep de aseara, am ascultat o si pe ea si sfaturile voastre pt care va multumesc.
azidimineata, am avut senzatia aia ca si cum ii inainte sa vina uratii....nu stiu de ce dar oricum ar fi mult prea repede sa vina- zic eu.
Cheek Kiss
Gossip
computerlove
Pai orice nu stii ma poti intreba.M-am documentat ft.bine despre progesteronul asta deja plus ce mi-o mai spus medicul.Ft.bine ca ai ascultat medicul si pe noi pt.ca mie asa mi-a spus medicul ca e mult mai important contactul dinainte ovulatie cu vreo 2 zile decat cel din timpul ovulatiei pt.ca stii ca sperma calatoreste cateva zile si exact cand se elibereaza ovulul sperma ajunge la el si poc se unesc,se produce minineasarbatoare asa ca nu se stie niciodata cat de benefic si util a fost contactul acela al vostru.Cate femei nu raman dupa un contact sau doua..hoho..stai linistita de asta.
Cat despre acea senzatie e tot de la utrogestan,si eu am simtit si simt in continuare.Aseara inca ma tineam de burta asa mo intepat si senzatia aceea ca acuma,acuma vine.Poate ne ajuta la o posibila sarcina?poate se prinde ceva?zic si eu..sper..e frumos sa viseziHands Bye2 uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.