Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Lili Eu wrote: Daaa asa e am un baietel foarte mamos dupa acum e atasat de mamy  o sa fie greu stiu de la sora mea care tot asa are diferenta mica intre copii dar acum e mandra ca ia crescut o data pe amandoi  cand va face fata asta ca vrea brate Oricum ei cresc repede. Eu tot baietel am si am luat hainute cu mesaje " baiatul lu' mama" " mama's no 1" Parca vad ca lipit de mine o sa-l tin :) Frumos costumasul lui Dominic. |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Inawar wrote:Oricum ei cresc repede. Eu tot baietel am si am luat hainute cu mesaje " baiatul lu' mama" " mama's no 1" Parca vad ca lipit de mine o sa-l tin :) Frumos costumasul lui Dominic. Multumesc! in poza nu ii placea sa stea la pozat si sa suparat pe mine si al meu e dar sper sa creasca si sa se mai schimbe...ca nu prea as vrea sa stea numai dupa fusta mea....la nani numai pe mami o vrea sa stea linga el. nu vrea leganat dar sa stau linga el sa il tin de mana, ma trage de nas de par imi baga degetele in ochi |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Lili Eu wrote:Fetelor eu am emotiiii cat casaaaaa  maine astept urati dar de azi vad ca am intepaturi la sani, in sfarcuri si pe lateral cum am avut la Dominic ar fi culmea culmilor sa raman din prima luna de incercari insarcinata  aaa si mentionez ca de cand am nascut nu am avut nici un fel de durere de sani inainte de cm
|
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Andia wrote:Am zis eu mai demult... macar aveti cu cine sa ii faceti sau sa incercati...
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/12/2017 Mesaje: 78
| kali wrote:Fetele, voi avea nevoie de ajutorul vostru sa actualizez listuta.
Hi, + o aspiranta |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Issabel wrote:Hi, + o aspiranta
Hello :P Bine ai venit printre noi :) |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| Buna dimineata fetelor.
E prea liniste aici la noi... Haideti sa mai facem galerie, cine mai are de testat? Lili, ai testat? Ai ceva noutati pentru noi? |
|
| Chris wrote:Buna dimineata fetelor. E prea liniste aici la noi... Haideti sa mai facem galerie, cine mai are de testat? Lili, ai testat? Ai ceva noutati pentru noi?
E vacanta :P Toata lumea o fi fugit pe undeva sa se relaxeze. Eu luna asta nu am mai incercat nimic. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/5/2017 Mesaje: 141
| Andia wrote:
E vacanta :P Toata lumea o fi fugit pe undeva sa se relaxeze. Eu luna asta nu am mai incercat nimic.
Sau este la munca... ... da las' ca trece si saptamana asta si gata...si eu in concediu...
Eu citeam azi de una din fetele care au jucat in "la bloc", Tili si nu mai stiu cum.... povestea ca a pierdut si al doilea copil... doamne ce m-am intristat...m-a bufnit plansul la munca...
Off... nu mai stiu ce sa mai fac sa nu ma mai gandesc numai la asta... a devenit o obsesie nesanatoasa... |
|

| Andia wrote:
E vacanta :P Toata lumea o fi fugit pe undeva sa se relaxeze. Eu luna asta nu am mai incercat nimic.
Asa te-ai hotarat sau asa s-a potrivit? Offf... ce greu e sa astepti si sa tot astepti si nimic...
Eli, chiar ca e trist... Stii cum e... ce iti este dat sa tragi, tragi... Sunt multe lucruri care sunt independente de noi, din pacate si oricat am vrea sa schimbam ceva nu se prea poate... Ne resemnam si mergem inainte. Doar suntem puternice si luptatoare, nu-i asa? Doar ca mai picam in butoiul cu melancolie, uneori... |
|

Inregistrat: 8/7/2017 Mesaje: 35
| kali wrote:Am plecat de aici. Listuta aspirantelor la titlul de mamica  1. FlorentinaC 2. Andy07 3. stefy.any 4. Carlita 5. Chris 6. Rubynne 7. Alexis21 8. Monica Maria 9. Clawdia 10. Valicutza 11. Andrada1983 12. Marga22 13. Bella1989 14. Roxy.oxxy 15. Maria2013 16. Amadeus 17. Edith90 18. SorinaB 19. Bebelina 20. Laura0202 21. Alina_ele 22. Mgeorgiana85 23. Alexaandra 24. Lidiutza85 25. Florinik83 26. Loredanay 27. Alexandra88 28. Ralu.s 29. Meme 30. Ada D 31. Ami87 32. Andia 33. Loredanay 34. Zgubyro 35. Andruu 36. Cris29 37. Lili Eu 38. Eli.Georgi
Ultima actualizare: 11.08.2017
Si pe mine pe lista,te rog!
|
|

Inregistrat: 8/7/2017 Mesaje: 35
| Buna,fetelor! si eu am fost cateva zile in concediu si surpriza,aseara a trebuit sa declar ziua 1 dupa 26de zile desi eu de cand ma stiu am un cm de peste 30de zile ! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Eli.Georgi wrote:Sau este la munca...  ... da las' ca trece si saptamana asta si gata...si eu in concediu... Eu citeam azi de una din fetele care au jucat in "la bloc", Tili si nu mai stiu cum.... povestea ca a pierdut si al doilea copil... doamne ce m-am intristat...m-a bufnit plansul la munca... Off... nu mai stiu ce sa mai fac sa nu ma mai gandesc numai la asta... a devenit o obsesie nesanatoasa... Citisem si eu ca a avut probleme cu trombofilia... Pacat... |
|
| Chris wrote:Asa te-ai hotarat sau asa s-a potrivit? Offf... ce greu e sa astepti si sa tot astepti si nimic... Eli, chiar ca e trist... Stii cum e... ce iti este dat sa tragi, tragi... Sunt multe lucruri care sunt independente de noi, din pacate si oricat am vrea sa schimbam ceva nu se prea poate... Ne resemnam si mergem inainte. Doar suntem puternice si luptatoare, nu-i asa? Doar ca mai picam in butoiul cu melancolie, uneori...
Eu cred ca am un blocaj, parca nu ma mai pot apropia de el de cand cu rezultatul ala la analizele genetice.... Probabil sunt eu mai imatura, nu stiu, dar.... ce scria acolo e un mare turn-off pt mine... |
|

| Andia wrote:
Eu cred ca am un blocaj, parca nu ma mai pot apropia de el de cand cu rezultatul ala la analizele genetice.... Probabil sunt eu mai imatura, nu stiu, dar.... ce scria acolo e un mare turn-off pt mine...
Ufff, Andia... imi pare rau sa aud asta, insa asta nu va afecteaza si relatia de cuplu? Nu este vorba de imaturitate, ci de o dezamagire sau o stare de fapt pe care tu o traiesti si care te impedica. Insa poate ar mai ameliora lucrurile daca ati vorbi? Ai incercat sa te pui tu in locul lui? Adica, cum ar fi reactionat el daca tu ai fi patit, Doamne fereste, ceva asemanator? |
|
|