Clubul aspirantelor - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Inawar
Scris: Monday, August 14, 2017 7:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
Lili Eu wrote:
Daaa asa e am un baietel foarte mamos dupa acum e atasat de mamy Lol o sa fie greu stiu de la sora mea care tot asa are diferenta mica intre copii dar acum e mandra ca ia crescut o data pe amandoi computerlove cand va face fata asta ca vrea bratehohot

Oricum ei cresc repede.
Eu tot baietel am si am luat hainute cu mesaje " baiatul lu' mama" " mama's no 1" Lol
Parca vad ca lipit de mine o sa-l tin :)
Frumos costumasul lui Dominic.
Lili Eu
Scris: Monday, August 14, 2017 8:29 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Inawar wrote:

Oricum ei cresc repede.
Eu tot baietel am si am luat hainute cu mesaje " baiatul lu' mama" " mama's no 1" Lol
Parca vad ca lipit de mine o sa-l tin :)
Frumos costumasul lui Dominic.
Multumesc! in poza nu ii placea sa stea la pozat si sa suparat pe mine hohot si al meu e dar sper sa creasca si sa se mai schimbe...ca nu prea as vrea sa stea numai dupa fusta mea....la nani numai pe mami o vrea sa stea linga el. nu vrea leganat dar sa stau linga el sa il tin de mana, ma trage de nas de par imi baga degetele in ochihohot
lixandra_alexandra
Scris: Monday, August 14, 2017 11:53 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Lili Eu wrote:
Fetelor eu am emotiiii cat casaaaaaLol maine astept urati dar de azi vad ca am intepaturi la sani, in sfarcuri si pe lateral cum am avut la Dominic ar fi culmea culmilor sa raman din prima luna de incercari insarcinataLol aaa si mentionez ca de cand am nascut nu am avut nici un fel de durere de sani inainte de cm Crazy

Clap Clap Clap computerlove
LAURA0202
Scris: Tuesday, August 15, 2017 12:34 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Andia wrote:
Am zis eu mai demult... macar aveti cu cine sa ii faceti sau sa incercati...

Bravoo
Cheek Kiss
Issabel
Scris: Tuesday, August 15, 2017 4:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/12/2017
kali wrote:
Fetele, voi avea nevoie de ajutorul vostru sa actualizez listuta. thankyou

Hi, + o aspiranta DistanceKiss
Andia
Scris: Tuesday, August 15, 2017 10:11 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Issabel wrote:

Hi, + o aspiranta DistanceKiss

Hello :P Bine ai venit printre noi :)
Chris
Scris: Wednesday, August 16, 2017 10:55 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/23/2017
Buna dimineata fetelor.

E prea liniste aici la noi... Haideti sa mai facem galerie, cine mai are de testat? Lili, ai testat? Ai ceva noutati pentru noi? majoreta majoreta Cheek Kiss
Andia
Scris: Wednesday, August 16, 2017 11:19 AM
Nivel

Chris wrote:
Buna dimineata fetelor.

E prea liniste aici la noi... Haideti sa mai facem galerie, cine mai are de testat? Lili, ai testat? Ai ceva noutati pentru noi? majoreta majoreta Cheek Kiss

E vacanta :P Toata lumea o fi fugit pe undeva sa se relaxeze. Eu luna asta nu am mai incercat nimic.
Eli.Georgi
Scris: Wednesday, August 16, 2017 11:27 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/5/2017
Andia wrote:

E vacanta :P Toata lumea o fi fugit pe undeva sa se relaxeze. Eu luna asta nu am mai incercat nimic.

Sau este la munca...plans plans plans ... da las' ca trece si saptamana asta si gata...si eu in concediu...

Eu citeam azi de una din fetele care au jucat in "la bloc", Tili si nu mai stiu cum.... povestea ca a pierdut si al doilea copil... doamne ce m-am intristat...m-a bufnit plansul la munca...plans plans plans

Off... nu mai stiu ce sa mai fac sa nu ma mai gandesc numai la asta... a devenit o obsesie nesanatoasa...
Chris
Scris: Wednesday, August 16, 2017 11:32 AM
Nivel

Andia wrote:

Asa te-ai hotarat sau asa s-a potrivit? Offf... ce greu e sa astepti si sa tot astepti si nimic...Bye2

Eli, chiar ca e trist... Stii cum e... ce iti este dat sa tragi, tragi... Sunt multe lucruri care sunt independente de noi, din pacate si oricat am vrea sa schimbam ceva nu se prea poate... Ne resemnam si mergem inainte. Doar suntem puternice si luptatoare, nu-i asa? Doar ca mai picam in butoiul cu melancolie, uneori...
loredana90
Scris: Wednesday, August 16, 2017 12:25 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2017
kali wrote:
Am plecat de aici. DistanceKiss

coeur Listuta aspirantelor la titlul de mamica coeur

1. FlorentinaC
2. Andy07
3. stefy.any
4. Carlita
5. Chris
6. Rubynne
7. Alexis21
8. Monica Maria
9. Clawdia
10. Valicutza
11. Andrada1983
12. Marga22
13. Bella1989
14. Roxy.oxxy
15. Maria2013
16. Amadeus
17. Edith90
18. SorinaB
19. Bebelina
20. Laura0202
21. Alina_ele
22. Mgeorgiana85
23. Alexaandra
24. Lidiutza85
25. Florinik83
26. Loredanay
27. Alexandra88
28. Ralu.s
29. Meme
30. Ada D
31. Ami87
32. Andia
33. Loredanay
34. Zgubyro
35. Andruu
36. Cris29
37. Lili Eu
38. Eli.Georgi

Ultima actualizare: 11.08.2017

img

Si pe mine pe lista,te rog!
loredana90
Scris: Wednesday, August 16, 2017 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2017
Buna,fetelor! si eu am fost cateva zile in concediu si surpriza,aseara a trebuit sa declar ziua 1 dupa 26de zile desi eu de cand ma stiu am un cm de peste 30de zile !
maria2013
Scris: Wednesday, August 16, 2017 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Eli.Georgi wrote:

Sau este la munca...plans plans plans ... da las' ca trece si saptamana asta si gata...si eu in concediu...

Eu citeam azi de una din fetele care au jucat in "la bloc", Tili si nu mai stiu cum.... povestea ca a pierdut si al doilea copil... doamne ce m-am intristat...m-a bufnit plansul la munca...plans plans plans

Off... nu mai stiu ce sa mai fac sa nu ma mai gandesc numai la asta... a devenit o obsesie nesanatoasa...

Citisem si eu ca a avut probleme cu trombofilia... Pacat...
Andia
Scris: Wednesday, August 16, 2017 1:40 PM
Nivel

Chris wrote:

Asa te-ai hotarat sau asa s-a potrivit? Offf... ce greu e sa astepti si sa tot astepti si nimic...Bye2

Eli, chiar ca e trist... Stii cum e... ce iti este dat sa tragi, tragi... Sunt multe lucruri care sunt independente de noi, din pacate si oricat am vrea sa schimbam ceva nu se prea poate... Ne resemnam si mergem inainte. Doar suntem puternice si luptatoare, nu-i asa? Doar ca mai picam in butoiul cu melancolie, uneori...

Eu cred ca am un blocaj, parca nu ma mai pot apropia de el de cand cu rezultatul ala la analizele genetice.... Probabil sunt eu mai imatura, nu stiu, dar.... ce scria acolo e un mare turn-off pt mine...
Chris
Scris: Wednesday, August 16, 2017 1:55 PM
Nivel

Andia wrote:

Eu cred ca am un blocaj, parca nu ma mai pot apropia de el de cand cu rezultatul ala la analizele genetice.... Probabil sunt eu mai imatura, nu stiu, dar.... ce scria acolo e un mare turn-off pt mine...

Ufff, Andia... imi pare rau sa aud asta, insa asta nu va afecteaza si relatia de cuplu? Nu este vorba de imaturitate, ci de o dezamagire sau o stare de fapt pe care tu o traiesti si care te impedica. Insa poate ar mai ameliora lucrurile daca ati vorbi? Ai incercat sa te pui tu in locul lui? Adica, cum ar fi reactionat el daca tu ai fi patit, Doamne fereste, ceva asemanator?Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.