Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Andia wrote:
Neata. Dar ai facut homocisteina, antitrombina, proteina c, proteina s? Daca da, doar profilul antifosfolipidic in care e anticoagulantul lupic mai ai de facut daca nu ma insel. Nu am foile la mine sa le verific. Cu excep?ia homocisteinei le am facut pe celelalte 3 din care 2 au ie?it usor marite dar dr a spus ca e posibil sa fi fost de la raceala sau o inflamatie în organism ?i cica daca erau scazute ar fi fo?tiut problematic...Abia saptamâna viitoare ies rezultatele ?i la antifosolipidic ?i anticoagulat lupic.. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Andia wrote:Fetelor, astazi, pentru ca deja este vineri, sarbatorim nasterea Maicii Domnului. Va urez la multi ani celor care poarta numele de Maria, Mariana, Marinela, Mara, Marina si alte nume care se sarbatoresc de Sfanta Maria Am gasit pe internet ca rugaciunile adresate Maicii Domnului de catre persoanele care-si doresc un copil sunt mai ascultate ca oricand in aceasta zi :) Asta nu stiu daca e sau nu adevarat, eu nefiind foarte bisericoasa in general, dar cine stie... Noapte buna! multumesc frumos o sa ma uit si eu de rugaciune daca tot sunt sarbatorita.Nu stiam asta... |
|
| Fetele eu sunt în z12 dpo ?i de vreo 2 zile tot am mici junghiuri când si cand în zona fosei iliace stângi. ..Luna asta am ovulat din ovarul stang si ma simt îngrijorata sa nu fie vorba, D ne fereste ,de vreo sarcina extrauterina Ma simt ?i fff obosita de?i dorm ?i de ieri au început sa ma doara sanii mai tare ?i îi simt fierbin?i lucru confirmat de sot |
|

| LAURA0202 wrote: Ar fi bine sa fie asa Adina, doar ca ............. m am cam saturat sincer sa mi tot bat capul, ac de ce nu raman, sa fac si nspe mii de analize, crezand ca ii ceva la mine..... macar sunt linistita ca , chiar n am nimika, nici macar alea de trombofilie si le am facut si pe alea ereditare ca sa fiu sigura-cu toate ca n familia mea n au fost cazuri din cate stiu eu. inafara de durerile mele de la ovulatie ........... n ar fi nimika. si el, l am facut as si le faca si el, amandoua, spermograma si spermocultura si cele la sange si nici el n are nimika. copiii , de ce nu vin de atatia ani oare? nu se poate sa nu fi nimerit niciodata in perioada fertila in 11 ani juamte-12 ani chiar....... dar lasa o asa ca i mai bine. imi pare rau de situatie dar nici n am ce sa mai fac. si asa , oricum sunt foarte scumpe si profertilul care le am cumparat si pt mine si pt el, vreo 4 milioane si ceva amandoua cutiile pe o luna. gata. nu mai insist sa fac nimika , ca i mai bine, daca vrea sa si le ia -ii bun, daca nu-iarasi .....si uite asa. eu, ma mai gandesc daca sa le mai iau pt ca oricum eu aveam ceva din italia de la dr meu de familie, acid folic + ceva si nu mai trebuia sa mai dau banii si pe astea de aici dar , am zis ca hai sa vada ca si eu imi dau interesul, le am luat si eu de aici..... asta este SOARTA multa bafta celor cacre sunt la testare, ca eu una .....n am ce si cand sa testez pt ca stiu sigur ca nu va fi nimika-asa ca stau linistita. p.s. Scuze, n am vrut sa te fac sa ti dea lacrimile dar din greseala, asta mi soarta ( ca sa nu mai zic ac in seara asta, a venit acasa cu o caruta de nervi-de la munca.....habar n am de ce pt ca nu vrea sa vb cand ii asa,poate dupa ce ii mai trece imi va povesti si ...... chiar cu cine sa fi avut treaba in seara asta?  ) Of draga mea te inteleg.E ft aiurea situatia si ai ajuns si tu ca capatul puterilor deja.Cunosc sentimentul acesta de neliniste cum ca spunem ca nu ne gandim ca azi trebuie sa o fac ca sunt la ovulatie.Mereu te gandesti acolo si nu iti da pace.Si analizele astea costa mult si te epuizeaza pur si simplu.Am avut si eu perioade in care nu puteam sa fac fiind la ovulatie si eram ft nervoasa,iritata pe el mai ales.Imi treceau prin cap tot felul de lucruri cum ca altu m-ar aprecia mai mult si prostii deastea.Atata ca la el so schimbat programul si ne-am mai revenit altfel ma pierdea.El a spus ca isi baga piciorul in salarul asta mare ca nu asta ii aduce fericire ci eu si a schimbat ceva.Pt el momentan is mai importanta eu si asta ma facut sa il iubesc si mai mult.Acuma depinde si de logodnicul tau ce e mai important pt el ca anii trec si nu se poate asa mereu plus ca aveti o varsta si voi si sa fiti parinti tineri.Ajungi sa regreti toti acesti ani in care nu ati profitat de voi doi ca sunteti mereu despartiti iar faptul ca el a venit nervos de la munca tu nu ai nici o vina.Serviciul e servici si acasa e acasa.Trebuie depasit si macar sa iti dea si tie putina atentie altfel te indeparteaza de el fara sa isi dea seama. Multa bafta,noroc si lupta pt.al tau vis in continuare ia deciziile cele mai potrivite pt.tine |
|

| FloreFlore wrote:Fetele eu sunt în z12 dpo ?i de vreo 2 zile tot am mici junghiuri când si cand în zona fosei iliace stângi. ..Luna asta am ovulat din ovarul stang si ma simt îngrijorata sa nu fie vorba, D ne fereste ,de vreo sarcina extrauterina  Ma simt ?i fff obosita de?i dorm ?i de ieri au început sa ma doara sanii mai tare ?i îi simt fierbin?i lucru confirmat de sot hei..e o veste buna asta.Nu te gandi la rau ca poate fi extrauterina.Exact acele dureri sunt si la sarcina normala.Fii increzatoare Flore.Sa fie cu ochisori frumosi si bebe sa se prinda acolo bine de mamica lui |
|
| Adina Mariana wrote: hei..e o veste buna asta.Nu te gandi la rau ca poate fi extrauterina.Exact acele dureri sunt si la sarcina normala.Fii increzatoare Flore.Sa fie cu ochisori frumosi si bebe sa se prinda acolo bine de mamica lui Offf daca ai ?tii cât mi as dori sa fie bebe ?i sa fie totul bine |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| anemona30 wrote:
obisnuieste te sa inregistrezi discutia :D ca sa o poti reasculta :D
Am mai facut si asta dar nu mai am spatiu in telefon :)))
|
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| FloreFlore wrote:Fetele eu sunt în z12 dpo ?i de vreo 2 zile tot am mici junghiuri când si cand în zona fosei iliace stângi. ..Luna asta am ovulat din ovarul stang si ma simt îngrijorata sa nu fie vorba, D ne fereste ,de vreo sarcina extrauterina  Ma simt ?i fff obosita de?i dorm ?i de ieri au început sa ma doara sanii mai tare ?i îi simt fierbin?i lucru confirmat de sot Ufff nu te mai gandi la prostii.....ce simti sunt clar simptome de bebelin!!!! eu zic sa faci maine un testulet....eu la Dominic in z11 am avut test de sarcina slab pozitiv dar se vedea clar a 2a liniuta... |
|

| FloreFlore wrote:Offf daca ai ?tii cât mi as dori sa fie bebe ?i sa fie totul bine te cred si ma pun in locul tau.Haide sa speram.Poate Dumnezeu se indura si face o minune.Chiar imi doresc sa ramai.Doamne Ajuta tin pumnii stransi.Eu as face un testulet in ziua 14 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| FloreFlore wrote:Fetele eu sunt în z12 dpo ?i de vreo 2 zile tot am mici junghiuri când si cand în zona fosei iliace stângi. ..Luna asta am ovulat din ovarul stang si ma simt îngrijorata sa nu fie vorba, D ne fereste ,de vreo sarcina extrauterina  Ma simt ?i fff obosita de?i dorm ?i de ieri au început sa ma doara sanii mai tare ?i îi simt fierbin?i lucru confirmat de sot
Flore, tare imi sunt cunoscute simptomele tale, de cand am ramas. Si eu cred ca e cu ochisori Nu te gandi la prostii. Intepaturi intr-o parte aveam si eu si am stat cu un mare stres pana mi-a confirmat ca e in uter sarcina. Gandeste pozitiv si in scurt timp sa avem si confirmarea de la un testulet |
|

| La multi ani Mariutelor!!!! sa fiti sanatoase si sa se indeplineasca visul de a deveni mamici repejor!! |
|

| Andia wrote:Fetelor, astazi, pentru ca deja este vineri, sarbatorim nasterea Maicii Domnului. Va urez la multi ani celor care poarta numele de Maria, Mariana, Marinela, Mara, Marina si alte nume care se sarbatoresc de Sfanta Maria Am gasit pe internet ca rugaciunile adresate Maicii Domnului de catre persoanele care-si doresc un copil sunt mai ascultate ca oricand in aceasta zi :) Asta nu stiu daca e sau nu adevarat, eu nefiind foarte bisericoasa in general, dar cine stie... Noapte buna! Apropo de rugaciune...acum ceva timp in urma fetele mai vechi....multe sunt deja mamici seara la ora 20:00 se adunau si spuneat toate in acelas timp rugaciunea Sf Nectarie.....ufff ce vremuri....!! |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Adina Mariana wrote: Of draga mea te inteleg.E ft aiurea situatia si ai ajuns si tu ca capatul puterilor deja.Cunosc sentimentul acesta de neliniste cum ca spunem ca nu ne gandim ca azi trebuie sa o fac ca sunt la ovulatie.Mereu te gandesti acolo si nu iti da pace.Si analizele astea costa mult si te epuizeaza pur si simplu.Am avut si eu perioade in care nu puteam sa fac fiind la ovulatie si eram ft nervoasa,iritata pe el mai ales.Imi treceau prin cap tot felul de lucruri cum ca altu m-ar aprecia mai mult si prostii deastea.Atata ca la el so schimbat programul si ne-am mai revenit altfel ma pierdea.El a spus ca isi baga piciorul in salarul asta mare ca nu asta ii aduce fericire ci eu si a schimbat ceva.Pt el momentan is mai importanta eu si asta ma facut sa il iubesc si mai mult.Acuma depinde si de logodnicul tau ce e mai important pt el ca anii trec si nu se poate asa mereu plus ca aveti o varsta si voi si sa fiti parinti tineri.Ajungi sa regreti toti acesti ani in care nu ati profitat de voi doi ca sunteti mereu despartiti iar faptul ca el a venit nervos de la munca tu nu ai nici o vina.Serviciul e servici si acasa e acasa.Trebuie depasit si macar sa iti dea si tie putina atentie altfel te indeparteaza de el fara sa isi dea seama. Multa bafta,noroc si lupta pt.al tau vis in continuare  ia deciziile cele mai potrivite pt.tine
La multi ani ! sa sti ca ai dreptate dar acuma om vedea ce si cum pt ca ....cu munca , s a cam saturat si eu, i am dat o idee pt ca eu deja fusesem la un interviu pt loc de munca, e in partea cealalta a orasului - ii vorba de un operator telefonic si ii un avantaj italiana noastra. eu, inca nu lucrez acolo pt ca ,trebe sa mi termin intai cu umblatul meu inainte-inapoi in Italia, pt mana mea si pe partea cealalta, facusem cerere de somaj in Italia si ....tre sa mi dea banii cvare is vreo 400 de euro si lucrand acolo, la Tim ca asa ii telefonia mobila, era salariul 25 cu tot cu bonuri, deci ????? cam tot aceeasi bani, stand acasa si ca sa nu existe probleme pt ca vroiau sa mi faca contractul indeterminat , chiar daca perioada de proba cica era de 3 luni, timp in care cursul de a invata ii de 2 saptamani si n plus, se poate ca ori eu sa nu ma gasesc bine cu ei, ori ei cu mine si atunci n am facut nimika, renuntand la somaj. Asta ii propusesem si lui, intrebandu l daca el va lucra acolo, mai va avea contact cu persoanele la care face si ciubucuri/lucrari? el a zis ca da dar acuma om vedea ce si cum- asta este. mersi mult de cuvintele tale si oricum nu am mai fi parinti tineri pt ac sora mea are 29 -cumatumio are 33 ca si mine sau 32 ca i mai mic cu un an decat mine si au deja 2 fetite. asta este.om vedea ce si cum.
|
|

| LAURA0202 wrote:  La multi ani ! sa sti ca ai dreptate dar acuma om vedea ce si cum pt ca ....cu munca , s a cam saturat si eu, i am dat o idee pt ca eu deja fusesem la un interviu pt loc de munca, e in partea cealalta a orasului - ii vorba de un operator telefonic si ii un avantaj italiana noastra. eu, inca nu lucrez acolo pt ca ,trebe sa mi termin intai cu umblatul meu inainte-inapoi in Italia, pt mana mea si pe partea cealalta, facusem cerere de somaj in Italia si ....tre sa mi dea banii cvare is vreo 400 de euro si lucrand acolo, la Tim ca asa ii telefonia mobila, era salariul 25 cu tot cu bonuri, deci ????? cam tot aceeasi bani, stand acasa si ca sa nu existe probleme pt ca vroiau sa mi faca contractul indeterminat , chiar daca perioada de proba cica era de 3 luni, timp in care cursul de a invata ii de 2 saptamani si n plus, se poate ca ori eu sa nu ma gasesc bine cu ei, ori ei cu mine si atunci n am facut nimika, renuntand la somaj. Asta ii propusesem si lui, intrebandu l daca el va lucra acolo, mai va avea contact cu persoanele la care face si ciubucuri/lucrari? el a zis ca da dar acuma om vedea ce si cum- asta este. mersi mult de cuvintele tale si oricum nu am mai fi parinti tineri pt ac sora mea are 29 -cumatumio are 33 ca si mine sau 32 ca i mai mic cu un an decat mine si au deja 2 fetite. asta este.om vedea ce si cum. Multumesc frumos Draga mea sunt sigura ca o sa gasiti o rezolvare pt.voi doi iar el daca te iubeste cu adevarat si isi doreste un copil va face sa fie bine.Acum e doar o chestiune de timp.Multa comunicare sa aveti intre voi si orice obstacol poate fi depasit impreuna.Totul se poate trebuie sa vreti?? Si te sfatuiesc sa schimbati ceva si nu doar pt.a putea avea copii ci si pt.voi,sa va bucurati unul de altul si sa nu fiti despartiti atat de mult timp pt.ca vezi si tu cat de scurta e viata asta si macar atata cat sa o traim sa fim fericiti si impacati cu noi insine.Aici intelegi tu cel mai bine ce am vrut sa spun pt.ca amandoua ne-am pierdut unul din parinti si crede-ma acuma daca as putea schimba ceva as sta mai mult cu mami si as aprecia-o mult mai mult decat am facut-o dar acum nu mai am ce sa fac.Au ramas amintirile ca durerea din suflet este prezenta de 6 ani aproape si nu realizez nici acum in ultimul ceas ca eu nu o sa o mai vad niciodata si nu o sa ii pot multumi pt.cate a facut pt.mine,sa ii spun cat o iubesc si sa o imbratisez...sper sa ma vada de undeva si sa ma ajute sa imi indeplinesc visul de a deveni mamica.Singura dorinta care ma va face sa imi revin complect sa cred ca ea mi lo trimis din cer pe bobica meu Asta cu varsta nu stiu cum o intelegi tu dar pt.mine parinti tineri sunt pana in 37 ani cam asa.Am colege de munca 3 care au nascut una la 39 si 2 la 41 si le vad tinere arata bine.Copiii cresc repede iar noi oamenii daca avem o viata sanatoasa suntem in puteri si dupa 60 ani.Soacra are 63 ani dar zau ca se misca mai bine ca mine asa ca timp este si pt.tine.Si eu m-am vazut "cam batrana" cand am aflat ca fratele va avea un copil el avand 24 ani si cumnata 20 dar ce pot sa fac?o sa ma bucur de nepotelul meu care se va naste peste o luna. |
|

| Multumesc frumos Lili.Doamne AJuta la toata lumea si eu ma voi ruga azi deseara si sper sa imi asculte Dumnezeu rugaciunea |
|
|